Επιστροφή στο Forum : Δερματινα Ε46 coupe
Παιδες επειδη εχει αρχισει η φθορα των καθισματων,σκεφτομαι για δερματινα.Ρωτησα στην Θεσσαλονικη (τουμπα) εναν που βαζει και μου ειπε 1000 ευρω για ολο το σαλονι και 150 για αλλαγη δερματος στο τιμονι.Ξερει κανεις τον συγκεκριμενο(δουλεια ,αντοχη δερματος)?καποιοσ αλλοσ καλοσ στην θεσσαλονικη?
Εγω πηγα στον βαρδικο διπλα στα κτελ μακεδονιας, αλλα δεν εντυσα με δερμα.. Εμεινα ικανοποιημενος απο την δουλεια του και εκτος αυτου μου εφτιαξε και καποιες λεπτομερειες χωρις καν να του το ζητησω. Επισης οι τιμες του θα ελεγα οτι ειναι και λιγο πιο κατω μιας και για ντυσιμο τιμονιου μου ειχε ζητησει 100¤ αν και δεν το εντυσα τελικα..
Παιδες επειδη εχει αρχισει η φθορα των καθισματων,σκεφτομαι για δερματινα.Ρωτησα στην Θεσσαλονικη (τουμπα) εναν που βαζει και μου ειπε 1000 ευρω για ολο το σαλονι και 150 για αλλαγη δερματος στο τιμονι.Ξερει κανεις τον συγκεκριμενο(δουλεια ,αντοχη δερματος)?καποιοσ αλλοσ καλοσ στην θεσσαλονικη?
Λογικά λες για τον Σοφοκλή Φυλακτό, ότι πληρώνεις παίρνεις. Ο τύπος έχει όνομα, να φανταστείς ράβουν αντιπροσωπίες σε αυτόν. Διαλέγεις εσύ το δέρμα που θες να βάλεις κ έτσι έχεις κ το ανάλογο κόστος, αυτό συμβαίνει σε όλους τους δερματάδες και όλα τα συνεργεία γενικά.
Nαι αυτον λεω.Παντως μια ποιοτητα μου εδειξε και μου ειπε παει στο χιλιαρικο.Εχει κανει καποιος δουλεια σε αυτον?
Γιατι δεν κοιτας μια ετοιμη λυση;
https://www.car.gr/parts/photos/5197256/
Το σαλόνι του Μ3 μπαινει σε κουπε ε46 μη Μ?
ναι φιλε μπαινει σε απλο e46
Μπορείς να πάρεις από απλό 3άρι mpacket δερμάτινα λιγο κάτω απο 1χιλ. Απλά σε αυτή τη φάση είναι μία η άλλη.
Μπορείς να πάρεις από απλό 3άρι mpacket δερμάτινα λιγο κάτω απο 1χιλ. Απλά σε αυτή τη φάση είναι μία η άλλη.
Μου φαινεται οτι καλυτερα να ντυσω με δερμα τα δικα μου παρα να παρω με τα ιδια λεφτα ενα σαλονι δεκαετιας παροτι μαμισιο,τι λετε?
Μου φαινεται οτι καλυτερα να ντυσω με δερμα τα δικα μου παρα να παρω με τα ιδια λεφτα ενα σαλονι δεκαετιας παροτι μαμισιο,τι λετε?
Αμα ξερεις πως ειναι το δικο σου(αν "εκατσε", αν τριζει, κλπ), εννοειται.
Αν βρεις καλο μεταχειρισμενο σαφως συμφέρει αν λες οτι σου ζητανε 1000 για να ντυσουν το δικο σου. Ασε που ειναι Μ3 και ειναι πανεμορφο. Με υπομονη θα βρεις και σε καλύτερη τιμή αν δεν βιαστείς. Εσεναειναι απλο η Μ πακ; αν είναι απλο δεν αξιζει για μενα. Αν ειναι μ πακ και με 500 το ντυνεις συμφέρει. Παιζουν και μ πακ μεταχειρισμενο σε 600 700 ευρω.
Τα δικα μου καθισματα δεν ειναι μ πακ ,ειναι ομως bucket
Τα δικα μου καθισματα δεν ειναι μ πακ ,ειναι ομως bucket
Τα ιδια λεμε.Υφασμα ή δερμα;
Τα ιδια λεμε.Υφασμα ή δερμα;
Υφασμα ειναι και ειδικα στου οδηγου εχει αρχισει να φθειρεται στα πλαγια οπως μπαινεις...
Αν εννοείς τον Σοφοκλή, φημολογείται σαν ο καλύτερος.
Τον έχω πετύχει να ντύνει με δέρμα εργοστασιακό merc, κατόπιν παραγγελίας του ισιοκτήτη στην αντιπροσωπεία. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Στο Ε21 που είχα ντύσει recaro ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.
Υπάρχει και ένας κάπου δυτικά αλλά δεν ξέρω που ακριβώς και πως τον λένε,
Οι συμφορουμίτες όμως μπορούν να σε απαντήσουν.
θανασης Φιλιππου
29-07-14, 20:08
Υπαρχει ο κυργιακος νομιζω στη μενεμενη,και ο γεωργιαδης στα διαβατα καλο χερι και συνεργαζετε και με αδαμιδη για τηλεφωνα πρεπει να ψαξω,για τιμες πανω κατω ειναι ιδιες σε ολους