Επιστροφή στο Forum : Bmw 520d e60
Γεια σας . Ένας φιλος που έχει το ένα λόγο αυτοκίνητο του έβαλε μήνυμα σήμερα " ΠΟΣΟΧΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ " ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μηπως ειχε πιει λιγο παραπανω ο φιλος οταν το "ειδε"???
αν εμπαινε στον καπο να του πει αυτο δεν θα του ελεγε κ το λογο που ενδεχεται?πχ πεσμενη μπαταρια?
Να το πάει σε ειδικό που θα το βάλει στον υπιλογιστή να διαβασει τιτς κωδικους, αν καταγρςφηκε κάτι
εμενα μου εβγαλε μηνυμα:
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ.....ΤΑ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ!!!!"
Γεια σας . Ένας φιλος που έχει το ένα λόγο αυτοκίνητο του έβαλε μήνυμα σήμερα " ΠΟΣΟΧΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ "
Κωστα,μονο αν μιλαμε για την F10 σειρα ειναι η μονη περιπτωση να του τα "λεει" στα ελληνικα.:original:
Δεν του το έγραφε Ελληνικά . Απλά με πήρε τηλ. και μου το μετέφρασε και επίσης πριν το μήνυμα του έβγαλε στα γρήγορα ένα σύμβολο σαν κλειδαριά .
τοτε , πιθανον η μεταφραση, δεν "αντιπροσωπευει" σωστα το μηνυμα.
η μονη περιπτωση να ειδοποιει για κλειδωμα και οχι για επανεκκινηση του κινητηρα,ειναι καποιο προβλημα με το ιμομπιλαϊζερ.
Θα του πω να παει καλύτερα στην BMW να το βάλουν στον εγκέφαλο για να δουν εάν βγάζει κάποια βλάβη .
Παντός σας ευχαριστώ για την βοήθεια .
Δεν του το έγραφε Ελληνικά . Απλά με πήρε τηλ. και μου το μετέφρασε και επίσης πριν το μήνυμα του έβγαλε στα γρήγορα ένα σύμβολο σαν κλειδαριά .
Τι έλεγε στα Αγγλικά;
Μάλλον δεν διαβάζει το κλειδί σωστά , ας κάνει μια δοκιμή και με το 2ο.
Μου είπε θα παει σήμερα στην BMW μόλις έχω νέα θα ενημερώσω .
Τελικά ήταν από την μπαταρία , όντως δεν πήρε μπροστά την επόμενη μέρα το έβαλε με καλώδια και πήγε άλλαξε μπαταρία . Σας ευχαριστω όλους παντός για τις γνώμες σας .
ChristosKDE
26-07-14, 00:25
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα κλαίωωωωωωωωωωωωωωω
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: