PDA

Επιστροφή στο Forum : Εξωτερικοί καθρέπτες

BILL007
17-07-14, 16:37
Ανοίγω αυτό το thread γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι μιας και δεν είμαι 100% σίγουρος.

Εχω βρει κάτι καθρέπτες εξωτερικούς για το 46άρι με αυτόματη ανάκληση.

Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν κάνουν για το δικό μου μιας και είναι απο δεξιοτίμονο.
Υπάρχει διαφορά/διαφορές? Και αν ναι ποιές είναι αυτές?
π.χ μόνο στο κρύσταλλο ή και στο μηχανισμό?

Αν τους πάρω και βάλω τα δικά μου κρύσταλλα θα είμαι εντάξει?

:thnx::thnx::thnx:

savvas bmwdakias
17-07-14, 16:48
Bill δεν νομιζω να εχεις προβλημα ουτε στα κρυσταλλα ουτε στο μηχανισμο. Οι καθρεπτες που εχουν αναδιπλωση εχουν συν δυο καλωδια τα οποια ειναι για το μοτερ της ανακλησης. Αν ειχες μνημες τοτε πιθανων να μην δουλευαν σωστα.

andreas_R
17-07-14, 16:55
Ωραιο μπαξιματακι θα το ηθελα καποια στιγμη.

BILL007
17-07-14, 17:54
Bill δεν νομιζω να εχεις προβλημα ουτε στα κρυσταλλα ουτε στο μηχανισμο

Νομίζω ότι τα κρύσταλλα δεν είναι ίδια Σάββα... Έχω την ιδέα ότι έχουν άλλες γωνίες και κάπου μέσα στο μυαλό μου υπάρχει επίσης ότι το μοτέρ που ανεβοκατεβάζει το κρυσταλλο σε κάθε μεριά δεν λειτουργεί το ίδιο, οπότε οταν το πας τέρμα κάτω για να δεις για παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο θα υπάρχει θέμα... Απλά δεν είμαι 100% σίγουρος, μπορεί να τα μπερδεύω και με άλλες καταστάσεις, γι'αυτό το ψάχνω...

Για βοηθείστε οσοι γνωρίζετε... :thnx::thnx::thnx:

wheelman
17-07-14, 18:30
Κάπου το είχαμε ξανασυζητησει ρε Μπιλ...
Το κρύσταλλο πάντως είναι σίγουρα διαφορετικό.

Χρίστος
18-07-14, 01:26
οτι υπαρχει υπαρχει αλλα δυσκολα θα κανεις το αγγλικο να παιξει καλα στο δικο σου.
***βρες ετοιμο αριστερου κατ εμε***

Κρυσταλα ευκολα αλλαζεις και βαζεις απο αριστεροτιμονο.
μηχανισμο ανοιξε/κλεισε θεωρητικα τον κανεις να παιξει, δε θα σε παιδεψει πιστευω.
Η μετακινηση ομως για να κατεβαινει η γωνια χαμηλα για να παρκαρεις και να αλλαξεις το μοτερακι απο τον αριστερο στο δεξι πιθανων να μην κουμπωνει ή αν το κουμπωσεις στραβα αντι για πεζοδρομιο την ωρα που παρκαρεις να βλεπεις φεγγαρι βρε αδερφε!
Η περιπτωση τωρα να παιξει και αυτο ειναι να εχει ξεχωριστο κομματι το μοτερ κινησης απο αυτο αναδιπλωσης και να μπορεις να παρεις απο τους δικους σου ή απο ενα σπασμενο ζευγαρι που βρεις και να τους αλλαξεις ή εστω να αλλαξεις μονο τον δεξι που σε ενδιαφερει.

για ριξε μια ματια
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=900070

BILL007
18-07-14, 03:01
Κάπου το είχαμε ξανασυζητησει ρε Μπιλ...
Το κρύσταλλο πάντως είναι σίγουρα διαφορετικό.

Ηλία τότε έψαχνα κάτι άλλο :D https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=21120

p.s Mετεξεταστέος :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :D :D :D

οτι υπαρχει υπαρχει αλλα δυσκολα θα κανεις το αγγλικο να παιξει καλα στο δικο σου.
***βρες ετοιμο αριστερου κατ εμε***

https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=900070

Aυτό είναι ένα απο τα καλύτερα DIY που υπάρχουν σε όλο το νετ για τους καθρέπτες με την ανάκληση στο E46 thumb

Για πάμε :up::up::up::up: :D

mitsos_chania
18-07-14, 09:53
Για να καταλαβω σε ε46 που εχει καθισματα με μνημες για να μπουν οι ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι θελει μονο καθρεπτες και το button?

Sent from my iPad mini using Tapatalk

savvas bmwdakias
18-07-14, 15:11
Bill007 εσυ εχεις καθισματα με μνημες? Στο δικο μου αυτοκινητο εχω καθρεπτες με ηλεκτρικη αναδιπλωση οι οποιοι εχουν 6 pin. Ηθελα και γω καποια στιγμη να κανω τον δεξι καθρεπτη να κατεβαινει με την οπισθεν και ειχα βρει οτι στον δικο μου καθρεπτη δεν γινεται. Αυτο για να γινει πρεπει να βρω καθρεπτες με 12 pin κομπλε με τα εγκεφαλακια στις πορτες. Το κατεβασμα του δεξιου καθρεπτη δεν ειναι θεμα μοτερ ειναι θεμα εντολης.