Επιστροφή στο Forum : Ε 36 δευτερο κλειδι....
θελω να βγαλω δευτερο κλειδι γιατι εχω μονο ενα .πηρα ενα φιλο κλειδαρα και μου λεει....ειναι μεγαλος μπελας .πρεπει να σου βγαλω τον εγκεφαλο του ιμμο και να ξαναπρογραμματισω ολα τα κλειδια απο την αρχη ................:thumbsdown:
ειναι οντως τοσο περιπλοκο ??ας πουν οσοι εχουν εχουν βγαλει αντιγραφο σε κλειδαρα....
θελω να βγαλω δευτερο κλειδι γιατι εχω μονο ενα .πηρα ενα φιλο κλειδαρα και μου λεει....ειναι μεγαλος μπελας .πρεπει να σου βγαλω τον εγκεφαλο του ιμμο και να ξαναπρογραμματισω ολα τα κλειδια απο την αρχη ................:thumbsdown:
ειναι οντως τοσο περιπλοκο ??ας πουν οσοι εχουν εχουν βγαλει αντιγραφο σε κλειδαρα....
Δέν έχω βγάλει κλειδί, γιατί κοστίζει ~90¤ ο προγραμματισμός μόνο...
Ετσι το κάνουν στο Ε46, αφαιρούν την μονάδα ews και κολλάνε προσωρινά
ένα καλώδιακι σε μιά επαφή του ολοκληρωμένου για να μιλήσει με το λογισμικό
τους
Δεν ξέρω όμως εάν ισχύει και για τα Ε36 αυτή η διαδικασία, γιατί δεν γνωρίζω
ποια μονάδα ews φοράει, μπορεί να είναι ποιο απλό και με μικρότερο κόστος.
Άποψη μου,
καλύτερη λύση πάρε γνήσιο κλειδί απο BMW χωρίς τηλεχειρισμό,
νομίζω κοστίζει ~80¤ thumb
ναι δεν με νοιαζει ο τηλεχειρισμος απλο κλειδι θελω .απλα και τα 80 ειναι πολλα αν σκεφτεις οτι ενα απλο θα εκανε 25
με την αδεια του αυτοκινητου και την ταυτοτητα σου, σε οποιοδηποτε εξουσιοδωτημενο BMW να σου φερουν ιδιο, γνησιο, ετοιμο για το αυτοκινητο σου, σε κοστος ιδιο ή και μικροτερο απο το να το φτιαξεις μονος σου. Δεν θα χρειαστει ΟΥΤΕ προγραμματισμο.
H BMW εχει σε στοκ κλειδια ακομα και απο Ε30. Κατα την παραγωγη ΚΑΘΕ αυτοκινητο εχει 5 σετ (10 δηλαδη) κλειδια. Ενα σετ παιρνει ο ιδιοκτητης κατα την παραλαβη του οχηματος, τα υπολοιπα μενουν στο εργοστασιο και μπορεις να τα παραγγειλεις ανα πασα στιγμη.
Περσι παραγγειλα εγω για το δικο μου Ε36 ενα πληρες σετ.
mitsos_chania
26-06-14, 19:17
Το απλο κλειδι για ε46 το 2007 κοστιζε γυρω στα 50¤.οποτε πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος για πατεντες
Sent from my iPad mini using Tapatalk
με την αδεια του αυτοκινητου και την ταυτοτητα σου, σε οποιοδηποτε εξουσιοδωτημενο BMW να σου φερουν ιδιο, γνησιο, ετοιμο για το αυτοκινητο σου, σε κοστος ιδιο ή και μικροτερο απο το να το φτιαξεις μονος σου. Δεν θα χρειαστει ΟΥΤΕ προγραμματισμο.
H BMW εχει σε στοκ κλειδια ακομα και απο Ε30. Κατα την παραγωγη ΚΑΘΕ αυτοκινητο εχει 5 σετ (10 δηλαδη) κλειδια. Ενα σετ παιρνει ο ιδιοκτητης κατα την παραλαβη του οχηματος, τα υπολοιπα μενουν στο εργοστασιο και μπορεις να τα παραγγειλεις ανα πασα στιγμη.
Περσι παραγγειλα εγω για το δικο μου Ε36 ενα πληρες σετ.
θυμασαι ποσο???
Του e46 αυτή την στιγμή κοστίζει 187¤.
Οχι δεν θυμαμαι ποσο, αλλα σιγουρα φτηνοτερο και σιγουροτερο απο το να πας να φτιαξεις κλειδι και να κανεις πατεντες και προγραμματισμους στο αυτοκινητο σου.