PDA

Επιστροφή στο Forum : Πέφτει το ρελαντι στις 500 στροφες e46

BillakosAthens
25-06-14, 14:45
παιδια για χαρα εχω μια e46 2000 μοντελο 1.6 8v και εχω προβλημα τον τελευταιο καιρο με το ρελαντι δεν μου σβήνει παιζει στις 500 εως 600 στροφες οταν ζεσταίνεται καπως μερικες φορες καλυτερα τα πραγματα πηγα σε εξουσιοδοτηιμενο συνεργειο bmw αλλαξα εισαγωγη παπα,καθαρισα μπεκ,αλλαξα βαλβιδα ρελαντι,αλλαξα το λουφτ(ρυθμιστης αερος),αλλαξα βαλβιδα υποπιεσης που ειναι κατω απο τον παπα,αλλαξα φιλτρο βενζινης,εκανα μετρηση της τρομπας βενζινης και μου την βρηκε ο μαστορας σωστη αλλαξα μπουζια αλλαξα πολλαπλασιαστη έλεγξα ολα τα περιφεριακα σωληνακια σεβρο κλπ γυρω απο τον παπα το διαγνωστικο δεν βγαζει καμοια βλαβη το προβλημα συνεχιζεται την μεγαλη βοηθεια σας παιδια τι αλλο μπορει να ειναι..?

Panmilios
21-08-14, 16:13
Δοκιμασε με αλλο ECU... Και εγω ακριβως τα ιδια αλλαξα σε ιδιο ακριβως προβλημα, σε Ε36 Μ40 316, και στο τελος μου λεει ο μαστορας "Δεν δοκιμαζουμε να αλλαξουμε ECU;" και λυθηκε το προβλημα.

Σημειωση: Πληρωσα ΜΟΝΟ εργατικα και το μεταχειρο ECU που μου εβαλε στο τελος. Τα αλλα ανταλλακτικα αντικατασταθηκαν με τα δικα μου, οταν λυσαμε το προβλημα. thumb

compactM3
21-08-14, 19:17
αισθητηρας γωνιας εκκεντροφορου 'Η στροφαλου......
ενας απο τους δυο ειναι στα προθυρα.....

fanisk
21-08-14, 21:34
Σε ποιον το πηγες και σου αλλαξε το μισο αμαξι?