Επιστροφή στο Forum : [E46] adaptive xenon???
Ψάχνοντας στο net είδα την παρακάτω φωτογραφία!
Είχα την εντύπωση ότι τα "adaptive" xenon στο 46άρι είχε να κάνει μόνο με το αυτόματο level (πάνω κάτω) απο τους αισθητήρες στα ψαλίδια...
Εδώ όμως δείχνει να στρίβουν και δεξιά στο δρόμο!!!! :shok::shok::shok::shok:
Ξέρουμε τι παίζει??? :thnx:
https://www.bmwfans.gr/4images/data/media/10/kvlicht.JPG
Πανω που βαλαμε τους προτζεκτορες και λεω υσηχασα απο τα φωτα αναβεις φωτιές!
:fountwtis::fountwtis:
Θα ειναι ενδιαφερον παντως αν και θα κοστιζει καμια περιουσια το retrofit!
m-power_01
18-06-14, 19:11
Ποσα πήγαινε έλα θα κανεις στο ταχυδρομείο για να ανοίξω το στομα μου;
ΔημήτρηςΜ3
18-06-14, 19:22
Όταν ειχα το 46αρι μου είχανε πει κάπου στα 900¤
m-power_01
18-06-14, 19:54
Bill απο το thanks σου συμπεραίνω ότι θα πας πολλές φορές ακόμα και αδιαμαρτύρητα!
Λοιπόν τα 46αρια απο το 2004 και μετα είχαν την επιλογή των adaptive xenon. Μόνο όμως για coupe και cabrio. Θα τα αναγνωρίσεις μόνο αν τα πλησιασεις κοντα και δεις την στεφανη του προτζεκτορα. Θα πρέπει να γράφει bmw dynamic xenon.
Όταν με το καλο έρθεις θα τα δεις... Χιχιχι
Το 2003 σαν προσαρμοζόμενοι προβολείς κόστιζαν 497,36ε, αλλά αποκλειστικά πακέτο με αισθητήρα βροχής στα 137,08ε + τα φώτα ξένον στα 659,04ε, τα οποία όμως πήγαιναν πακέτο με τα πλυστικά φανών στα 323,27ε. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Είχα σκάσει την χιλιάρα για τα 2 τελευταία.
Ισχυει και εγω αυτα φοραω. Πολυ πατεντα με εγλεφαλο φωτων extra στην ασφαλειοθηκη διπλα, διακοπτη αυτοματων φωτων και νομίζω και συνδεσμολογια για να διαβάζει γωνία τιμονιου. Εννοείται και τον ρυθμιστη στα ψαλιδια. Επισης ειναι μονο σε φαναρια facelift οποτε αν δεν εχεις θελεις και μουρη.
Ρε παιδιά εγώ αυτά φοράω αλλά δεν στρίβουν.. Εννοώ το πακέτο με αυτόματο on off πλυστικά κτλ..μήπως το στρίψιμο πάει έξτρα του έξτρα ω έξτρα?
savvas bmwdakias
19-06-14, 10:44
Ρε παιδιά εγώ αυτά φοράω αλλά δεν στρίβουν.. Εννοώ το πακέτο με αυτόματο on off πλυστικά κτλ..μήπως το στρίψιμο πάει έξτρα του έξτρα ω έξτρα?
Οπως το ειπες ειναι εξτρα του εξτρα :th_Laie_67-1: /
Δεν εχουν ολα τα 46αρια που εχουν xenon . Εχω οδηγησει του φιλου μου που εχει adaptive xenon σε διαδοχικες στροφες και εβλεπα τα φωτα να στριβουν και να φωτιζουν το δρομο , πολυ ωραιο συστημα, αν τελικα κρατησω το αμαξι στο μελλον θα ηθελα να τα βαλω. Bill στην πρωτη φωτογραφια που ποσταρες ειναι τα παλια φαναρια προfacelift τα οποια κανουν την ιδια δουλεια χωρις να στριβουν οι προτζεκτορες. Αν προσεξεις εχει και μια τριτη λαμπα μεσα στο φαναρι η οποια εινα τοποθετημενη διπλα απο τη μεγαλη σκαλα και αναβει μονο οταν στριβεις. Παλιοτερα που το εψαχνα το εδινε σαν κιτ retrofit η bmw για δες το.
m-power_01
19-06-14, 12:56
Σωστός ο Σάββας.
Οπως είπα μόνο σε κουπε εγινε η μοντα. Αρα θοδωρη δεν υπάρχει καμια πιθανότητα
Coupe είναι το δικό μου Σπύρο.. Θα δω μετά το μανουαλ μήπως λέει κάτι στον εξοπλισμό..
m-power_01
19-06-14, 15:02
Coupe είναι το δικό μου Σπύρο.. Θα δω μετά το μανουαλ μήπως λέει κάτι στον εξοπλισμό..
sorry teo. f/l ?
Μπιλη τα φανάρια στην φωτογραφία ειναι τα λεγόμενα cornering lights στα οποια ανάβει μια τριτη λάμπα μέσα στο φανάρι ώστε να φωτίζει στην γωνία που θα στρίψεις!αναβαν μαζί με τα φλας και οχι καθόλη την διάρκεια! Ήταν ρετροφιτthumb
Μπιλη τα φανάρια στην φωτογραφία ειναι τα λεγόμενα cornering lights στα οποια ανάβει μια τριτη λάμπα μέσα στο φανάρι ώστε να φωτίζει στην γωνία που θα στρίψεις!αναβαν μαζί με τα φλας και οχι καθόλη την διάρκεια! Ήταν ρετροφιτthumb
:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
To retrofit ήταν και για sedan? :original:
sorry teo. f/l ?
Ναι facelift είναι 2004 αλλά δεν γράφει ούτε στο δαχτυλίδι κάτι.. Κρίμα και έλεγα. μήπως είχε και δεν δουλεύει για κάποιο λογω
:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
To retrofit ήταν και για sedan? :original:
Ναι για ολα μεχρι τα coupe facelift όπου το φανάρι ήταν φιξ