Επιστροφή στο Forum : bmw e36 318i αρρυθμιες ρελαντι
kaplanis12
15-06-14, 16:43
καλησπέρα σε όλους τους φίλους.διαπίστωσα αρρυθμιες στο ρελαντι ειτε ειναι κρυο ειτε ζεστο.κοιταξα μηπως εχω κομμενη εισαγωγη αλλα ειμαι κομπλε, αποφασισα να παρω μια δευτερη γνωμη απο ενα συνεργειο της βμς και μου ειπαν οτι εχω πλουσιο μιγμα ,τι θα επρεπε να κοιταξω για να λυσω αυτο το προβλημα ..:thanks::thanks:
1. MAF
2. α) αισθητήρα εκκεντροφόρου (ιδίως αν σου κάνει και τσαλιμάκια για να πάρει μπρος)
β) αισθητήρα στροφάλου
γ) αισθητήρα Λ
3. μονάδα εγκεφάλου (τραβηγμένο..)
kaplanis12
15-06-14, 20:14
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.να συμπληρωσω οτι οταν βγαζω ενα σωληνακι,το οποιο πηγαινει σε ενα μαυρο δοχειο στα δεξια κατω απο το φιλτρο,το αυτοκινητο δουλευει κανονικα στις 900 στροφες.
kaplanis12
15-06-14, 20:16
[QUOTE=kaplanis12;491112]ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.να συμπληρωσω οτι οταν βγαζω ενα σωληνακι,το οποιο πηγαινει σε ενα μαυρο δοχειο στα δεξια κατω απο το φιλτρο αερα,το αυτοκινητο δουλευει κανονικα στις 900 στροφες.
χμμ και το δικο μ εχει αρρυθμιες ρελαντι καποιες φορες κρυο η ζεστο [e46 1.9]
kaplanis12
15-06-14, 21:32
exei doxio energoy anthraka to e36????
ναι εχει, και τα Ε30 ειχαν
kaplanis12
21-06-14, 18:48
to endexomeno na ine apo bek pezi
Καπου τραβαει αερα...σιγουρα, ψαξτο.
Ανοιξε και μια την ταπα της βενζίνης μηπως εχει βουλωσει το φιλτρο ανθρακα ...αλλα χλωμο το βλεπω.
Ψαξε για σφυριγμα αερα και εκει είναι το ρουφηγμα.
Δεν είναι εγκέφαλος.
Δεν είναι μαφ.
kaplanis12
21-06-14, 19:02
exo rixi andiskoyriako se olo to moter kai den ida na alazi kati .egkefalo ebgala na do gia nera tipota .polaplasiasti mpoyzi andikatastasi tipota .ti alo na do?
σωληνάκια υποπιεσης, σιγα σιγα ένα ένα,.
exo rixi andiskoyriako se olo to moter kai den ida na alazi kati .egkefalo ebgala na do gia nera tipota .polaplasiasti mpoyzi andikatastasi tipota .ti alo na do?
Φίλε μου να γράφεις σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish, είναι κανόνας του φόρουμ! :thnx:
Panos 316T
22-06-14, 12:11
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=12856
μερικες ιδεες
kaplanis12
23-06-14, 20:07
simera pira mia apantisi apo ena sinergio tis bmw oti to problima ine sto rithmisti aera..maf.. moy zitise 200 evro ergasia antalaktio .pos sas fenete ...
Σταθης 318is e36
19-04-15, 20:04
Καλησπερα σε ολους.πρωτη φορα γραφω σε φορουμ και θα ηθελα τα φωτα σας για ενα προβληματακι..ειμαι κατοχος ενος 318 is ε36.οταν το πρωτοπηρα πληροφορηθικα απο το παιδι που μου το εδωσε οτι το αμαξι εχει προγραμμα.παρατηρησα λοιπον πως οταν εσβηνα τον κινητηρα εσκαγε αναποδες κατι σαν...αυταναφλεξη αν το λεω σωστα.πηγα σε μηχανικο και μου ειπε ,ανεβασμενο αβανς και τα συναφηεβαλα 100αρα και το προβλημα λυθικε αυτοματα.το προβλημα μου ειναι οτι ομως δεν διαβαζει τον εγκεφαλο κανενα διαγνωστικο μεχρι τωρα σε περιπτωση που θα ηθελα να ριξω το αβανς...τι μπορω να κανω???:facepalm:
Panos 316T
19-04-15, 22:48
κοιτα βαλβιδα ρελαντι
Panos 316T
19-04-15, 22:53
γ@μω το ταμπλετ μου!
Καλησπερα σε ολους.πρωτη φορα γραφω σε φορουμ και θα ηθελα τα φωτα σας για ενα προβληματακι..ειμαι κατοχος ενος 318 is ε36.οταν το πρωτοπηρα πληροφορηθικα απο το παιδι που μου το εδωσε οτι το αμαξι εχει προγραμμα.παρατηρησα λοιπον πως οταν εσβηνα τον κινητηρα εσκαγε αναποδες κατι σαν...αυταναφλεξη αν το λεω σωστα.πηγα σε μηχανικο και μου ειπε ,ανεβασμενο αβανς και τα συναφηεβαλα 100αρα και το προβλημα λυθικε αυτοματα.το προβλημα μου ειναι οτι ομως δεν διαβαζει τον εγκεφαλο κανενα διαγνωστικο μεχρι τωρα σε περιπτωση που θα ηθελα να ριξω το αβανς...τι μπορω να κανω???:facepalm:
Εσενα το προβλημα σου ειναι αισθητηρας εκκεντροφορου.
Το αβανς το ρυθμιζει ο εγκεφαλος, δεν μπορεις να παρεμβεις.
simera pira mia apantisi apo ena sinergio tis bmw oti to problima ine sto rithmisti aera..maf.. moy zitise 200 evro ergasia antalaktio .pos sas fenete ...
αλλαξε ενα ρυθμιστη πιεσης βενζινης πριν αλλαξεις τον MAF.
Σταθης 318is e36
20-04-15, 20:06
Σευχαριστω πανος για τη απαντηση αλλα αυτο το κοιταξα..ηταν απο τα πρωτα που μου ειπαν οτι μπορει να φταει..τρεις μερες ηταν συνεργειο και το ψαχνανε το αυτοκινητο σε ενα εξουσιοδωτημενο τι να πω..περισσοτερο τεινω στον αισθητηρα εκκεντροφορου που ειπε ο compactm3 και ευχαριστω και εκεινον για την αμεση απαντηση,,αυτο γιατι μου το ειπαν πολλοι για αυτον τον αισθητηρα και τις αναποδες.απλα μου κανει τρομερη περιεργεια που με την 100αρα μειωθηκε στο ελαχιστο..παλι,,δεν θα το βλεπανε και αυτο??ξαναλεω πως δεν επικοινωνουσε με το διαγνωστικο για να βρουμε τι ειναι..οποτε παμε ψαχνοντας
Σταθης 318is e36
20-04-15, 20:12
Τελος του μηνα παει η μπουμπου για λαδακια φιλτρα και διαφορα..ε,θα του πω να πεταξει επανω και ενα αισθητηρα εκκεντροφορου και απαξ και ειναι αυτο...ΜΠΥΡΕΕΕΕΣ για τον compactm3:cheers:
Σευχαριστω πανος για τη απαντηση αλλα αυτο το κοιταξα..ηταν απο τα πρωτα που μου ειπαν οτι μπορει να φταει..τρεις μερες ηταν συνεργειο και το ψαχνανε το αυτοκινητο σε ενα εξουσιοδωτημενο τι να πω..περισσοτερο τεινω στον αισθητηρα εκκεντροφορου που ειπε ο compactm3 και ευχαριστω και εκεινον για την αμεση απαντηση,,αυτο γιατι μου το ειπαν πολλοι για αυτον τον αισθητηρα και τις αναποδες.απλα μου κανει τρομερη περιεργεια που με την 100αρα μειωθηκε στο ελαχιστο..παλι,,δεν θα το βλεπανε και αυτο??ξαναλεω πως δεν επικοινωνουσε με το διαγνωστικο για να βρουμε τι ειναι..οποτε παμε ψαχνοντας
αν δεν επικοινωνει ο εγκεφαλος με το διαγνωστικο ειναι κακο σημαδι....
εχει πειραξει κανεις προσφατα τιποτα καλωδιωσεις ?
μη εποκοινωνια με τον εγκεφαλο σημαινει ή κομμενο καλωδιο, ή βραχηκυκλωμα στη πλεξουδα Ή ΚΑΜΜΕΝΟ εγκεφαλο.... (που μπορει να εξηγει και τις αναποδες)
Σε καθε περιπτωση, αλλαξε τον αισθητηρα (μακαρι να ειναι αυτο γιατι ειναι το πιο φθηνο) και πες και σε ενα καλο ηλεκτρολογο να ριξει μια ματια στην καλωδιωση απο την φυσσα του διανγωστικου μεχρι τον εγκεφαλο.....
Σταθης 318is e36
21-04-15, 17:50
Οχι δεν εχει πειραξει κατι κανεις εκτος απο το οτι εχει προγραμμα..αλλα γιατι με τη 100αρα σταματαει ??μηπως απλα εχουν ανεβασει αβανς τιμες κ τετοια και απλα μενει ακαυστο μειγμα στο θαλαμο και κανει αυταναφκλεξη??λεω εγω τωρα...γιατι αν ηταν καμμενος ο εγκεφαλος η κομμενο καλωδιο θα ητα το ιδιο και το αυτο με τη 100αρα..απλα ισως τα υψηλα οκτανια ως γνωστο ειναι πιο ανθεκτικα στις πιεσεις,γιατι βλεπω τεραστια διαφορα..με απλη βενζινη το κανει σιγουρα μια φορα στις δυο μερες,,με τη 100αρα το κανει μια φορα τον εναμιση μηνα και διμηνο μη σου πω...
Σταθης 318is e36
21-04-15, 17:57
Ξεχασα να σημειωσω πως αλλαξα εγκεφαλο που λειτουργεισε κανονικα σε τρεις bmw σαν την δικη μου και οταν τον κουμπωσε επανω δεν οπλιζανε τα μπεκ...οτι ναναι,,κατι γινεται με τη καλωδιωση οπως οθα ειπες αλλα οχι απαραιτητα κατι που καηκε,κοπηκε η κατι αλλο ισως ειναι απο το προγραμμα,,να χουν κλεισει τπτ θυρες και να μην τον διαβαζει ηηηη....να εχει γινει επειτηδες για να παω στον συγκεκριμενο που το εφτιαξε να το δει..γιατι το παιδι που το πηρα μου ειπε πως ο ταδε που του εβαλε το προγραμμα,δεν θελω να ονομασω γ ευνοητους λιγους,,τον διαβαζε τον εγκεφαλο...τι να πω,,,,αβυσσος η ψυχη thanks anyway compactm3
Σταθης 318is e36
21-04-15, 18:47
Συν οτι στο συνεργειο που το παω το πρωτο πραγμα που παρατηρησανε ηταν οτι ειχε πολυ πλουσιο μειγμα πραγμα που εφαπτει με το πολυ αβανς..προχωραμε με τον αισθητηρα λοιπον και βλεπουμε..