Επιστροφή στο Forum : Προκαταλυτης...
Καλησπέρα επειδή μου χάλασε ο προκαταλυτης αν τον αφαιρεσω τελείως το αμάξι θα χάσει αποδώσει ..??(e90 316)
Από ΚΤΕΟ θα περνάς μετά;;
tasos.kamv
28-05-14, 11:16
Καλησπέρα επειδή μου χάλασε ο προκαταλυτης αν τον αφαιρεσω τελείως το αμάξι θα χάσει αποδώσει ..??(e90 316)
πώς σου χάλασε..?? πώς το κατάλαβες?? πόσα km έχεις..??
Αν τον βγάλεις θα σου ανάβει check engine. θα πρέπει να βάλεις άλλο πρόγραμμα για να είσαι ok. Χαμηλά θα χάσεις λίγο σε ροπή, θα κερδίσεις ψηλά.
Νομίζω κάτι θα τσιμπήσει ...
Αλλά θέλει μπρίζωμα να σβήσει το check.
Ο προκαταλυτης δεν ειναι μετά τον καταλύτη?? εχει αιστητηρα εκει?? ένα κουφιο καζανακι δεν ειναι..στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι θέλει αλαγμα.
Ο προκαταλυτης δεν ειναι μετά τον καταλύτη?? εχει αιστητηρα εκει?? ένα κουφιο καζανακι δεν ειναι..στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι θέλει αλαγμα.
Μήπως είναι το μεσαίο ή το τελικό;;; Αν ναι τότε δεν θέλει μπριζωμα μπορείς να το αλλάξεις όπου θέλεις.
Διάβασε το, είναι πολύ χρήσιμο αν έχεις όντως θέμα με τον Προκαταλύτη (https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=21495&highlight=%F0%F1%EF%EA%E1%F4%E1%EB%F5%F4%E7)
Ναι το διαβασα δεν μιλαω για τον καταλυτη ουτε για το τελικο, αλλα για το προκαταλυτη που απο οτι γνωριζω ειναι μεταλικος και κουφιος..το αμαξι δεν μου παρουσιαζει κανενα προβλημα απλος μερικες φορες τριζει ισα ισα που το ακουω. γι'αυτο ρωτησα να βαλω ενα αλλο η να το βγαλω τελιως και να του βαλω σκετο μια σωληνα ,υπαρχει περιπτωση να χασει αποδοση το αμαξι..τελικο φοραω τον εργοστασιακο και δεν ακουγετε καθολου το αμαξι.
Εχουν σπασει τα διαφραγματα γιαυτο τριζει.
Γνωρίζετε αν πουλαει κανείς κανέναν μεταχειρισμένο.? Μπορώ να βάλω και από άλλο αμάξι ??
Nick bmwlover
23-06-14, 18:04
Ναι το διαβασα δεν μιλαω για τον καταλυτη ουτε για το τελικο, αλλα για το προκαταλυτη που απο οτι γνωριζω ειναι μεταλικος και κουφιος..το αμαξι δεν μου παρουσιαζει κανενα προβλημα απλος μερικες φορες τριζει ισα ισα που το ακουω. γι'αυτο ρωτησα να βαλω ενα αλλο η να το βγαλω τελιως και να του βαλω σκετο μια σωληνα ,υπαρχει περιπτωση να χασει αποδοση το αμαξι..τελικο φοραω τον εργοστασιακο και δεν ακουγετε καθολου το αμαξι.
Μαλλον δεν διαβασες καλα γιατι το θεμα που σου ποσταρε ο Andri πιο πανω αφορα την αφαιρεση του προκαταλυτη...
Ο προκαταλυτης κοβει καυσαερια, εχει κανονικά κυψελες σαν ενα καταλύτη απλα βρίσκεται πριν απο αυτόν για να κόβει ρύπους αφου οι οδηγίες απο την Ε. Ε. τα θέλουν οσο πιο πιεσμενα σε αυτό το τομέα. Νομίζω πως δε θα σου αναψει τσεκ(σε μινι 1ης + 2ης γενιάς δεν ανάβει). Απο απόδοση ισως να παρεις κατι σε ροπή, να χασεις απόδοση με τίποτα.