Επιστροφή στο Forum : E46 CI aftermarket πισω δαγκανες
χαιρετω τους κατοχους BMW και μη,
λοιπον θελω να βαλω aftermarket πισω δαγκανες στην Ε46 CI (M43TU 1900cc) μου ... εχετε να μου προτεινεται κατι ? Μπροστα εχω βαλει της ΒREMBO και ειναι πενα. Θελω τα φωτα σας :thanks::worthy:
dark knight
19-05-14, 19:56
μπροστα εχεις μπρεμπο 6πιστονες ή 4 πιστονες και από ποιο μοντελο? ο βασιλης από τα Γιάννενα vasilis///M με ε46 καμπριο γνωριζει το θεμα αφτερμαρκετ φρενα σε ε46
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/05/Ia6jDGM-1.jpg
και εγω απο γιαννενα ειμαι ρε λοιπον brembo perfomance 6Πιστονα εχω με αυτους τους δισκους https://www.brembo.com/en/car/replacements/products/PublishingImages/ImmagineCatalogo.jpg
Εκει στα Ιωάννινα έχετε θέμα με τα φρένα δηλ ε?
Που να σας φτιάξουν και τον δρόμο ...
Brembo για πίσω δεν υπάρχουν ?
Ασε φιλε μου εχουμε λιγο θεμα χαχαχα. Τι δρομο να φτιαξουν εδω ειναι "χάλι μαυρο" σε αυτο το θεμα. Brembo πισω υπαρχουν απλως ρωταω αν εχει βαλει γενικως καποιος aftermarket πισω φρενα και τι εντυπωσεις εχει ...
dark knight
19-05-14, 20:30
αν θυμαμαι καλα ο βασιλης εχει βαλει πισω 4πιστονα από μποξτερ s/996 με φτιαχτους ανταπτορες
Καλύτερα να μιλήσεις με τον Βασίλη , θα σου λύσει ότι απορία έχεις...
Το έχει ψάξει πάρα πολύ το θέμα...
dionisisM3
19-05-14, 21:31
Φιλε και εγω 6 πιστονα brembo gt3 εχω εμπρος με 4πιστονα πισω με δισκοπλακα m3e46 . Απο εντυπωσεις αριστα! Γιατι δεν νιωθεις το αμαξι να μουριαζει απο εντονο φρεναρισμα αλλα γονατιζει μπροςπισω ταυτοχρονα .
ναι ειναι ΔΥΝΑΜΗ τα BREMBO... ποσο κανουν τα 4πιστονα πισω?
Vassilis ///M
20-05-14, 19:21
Υπάρχουν πολλές επιλογές για πίσω...
Εξαρτάται βέβαια τι επιζητάς απο το αυτοκίνητό σου...
Καλησπέρα πατρίδα...
καλησπερααα χαχαχ
στην ουσια ψαχνω καποιες καλες aftermarket δαγκανες επιδει του εχω και μπουκαλα υγραεριου πανω και εχει αρκετο βαρος το αμαξι..
Vassilis ///M
21-05-14, 16:45
Ψάχνεις σε πολυπίστονο κιτ ή ΟΕΜ καταστάσεις???