PDA

Επιστροφή στο Forum : Οικογενεια μηνύει την BMW!

trueno
16-05-14, 15:42
https://www.nbcnews.com/news/us-news/no-escape-california-family-sues-bmw-after-teen-dies-locked-n100881

Το εχω πάθει και εγω με το Χ3!! Ημουν στο εσωτερικο χωρίς κλειδιά και το περιεργαζόμουν , όταν δεν ξερω πως , αλλά κλείδωσαν οι πόρτες! Δοκίμασα τα πάντα αλλα από μέσα πραγματικά δεν άνοιγαν με τίποτα! Ευτυχώς είχα μαζί μου το κινητό μου και πήρα την γυναίκα μου τηλέφωνο , κατέβηκε στο γκαράζ και μου άνοιξε....

ntinos
16-05-14, 15:46
απο το αρθρο, αυτο που μου κανει (ΤΡΟΜΕΡΗ) εντυπωση ειναι αυτο:

"....an average of 38 children left alone in cars die from heat each year in the U.S....."

Ποση βλακεια δερνει τον κοσμο

nikos1400
16-05-14, 15:54
Για μια στιγμη νομισα οτι κανουνε μηνυση επειδη μπασταρδεψανε τα Μ καρς...
:D

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

bimmer-corfu
16-05-14, 16:46
να δεις εγω τι εχω πάθει και εχω γράψει σχετικά, είχα τη μηχανή αναμμένη στο Ε92, βγαίνω ένα λεπτό έξω απο το αμάξι και αυτό κλείδωσε με εμένα έξω και το μοτερ να δουλεύει.
Ευτυχώς το είχα έξω απο σπίτι και έφερα το 2ο κλειδί

Skyline_IS
16-05-14, 17:05
“ThereΆs nothing you can do electronically in any way to escape that car,” he said. “I found the 1997 handbook, it clearly states that if you lock the car from the outside, the occupants cannot get out. The problem is that this was a 16-year-old car and my clients didnΆt have the luxury of having the handbook.''

Μας δουλεύει???
:facepalm:

ntinos
16-05-14, 17:16
Κάπου εδω μπαινει και το θεμα του handjob πλεον ...

gant
16-05-14, 19:04
να δεις εγω τι εχω πάθει και εχω γράψει σχετικά, είχα τη μηχανή αναμμένη στο Ε92, βγαίνω ένα λεπτό έξω απο το αμάξι και αυτό κλείδωσε με εμένα έξω και το μοτερ να δουλεύει.

Αυτό το παθα κι εγώ με τον συναγερμό (elser) του πεζώ, ευτυχώς δεν δούλευε η μηχανή. Αναγκάστηκα να πάρω ταξί να πάρω τα εφεδρικά απ το σπίτι. :ranting2:

merbeind
17-05-14, 15:12
Εχω ξεκλειδώσει το αμάξι, μπήκα μεσα, έβαλα το κλειδί στη μίζα, θυμήθηκα κατι που είχα ξεχάσει και βγήκα κλείνοντας την πόρτα με το κλειδί στη μίζα και χωρίς να εχω βάλει μπροστά-γυρίσει καθόλου.
Όταν γύρισα το αμάξι ηταν κλειδωμένο με το κλειδί πάνω στη μίζα. Ευτυχώς είχα το δεύτερο αλλα τι έγινε δεν κατάλαβα
Το έκανε μονο μια φορά.

Eleni
20-05-14, 05:38
αυτο το εχω παθει και εγω.....:whistle: και δεν με πιστευαν στο σπιτι...

bimmer-corfu
20-05-14, 07:02
Εγω σε πιστευω

Sent from my iPhone using Tapatalk

nikos bob
20-05-14, 12:36
...key settings

Driver`s PROFILE...

Car & key memory !

nikos bob
20-05-14, 13:02
Και οσο αφορα το περιστατικο που αναφέρονται οι μυνητες στην Αμερική, κατά την αποψη μου ο οδηγος βγαινοντας πρεπει να εκανε double lock πιεζοντας την κλειδαρια στον τελος.

Σε οποιο τριανταεξαρι (Ε36) τετραπορτο δοκιμασετε το κλειδωμα αυτό θα δειτε ότι ισχυει.
Δηλαδη :
''Εστω ότι ανοιγουμε ένα παραθυρο, ¨η όλα και κλειδώνουμε το αυτοκινητο απ'εξω, από το ανοικτο παραθυρο οσες φορες κι αν τραβήξουμε το μανταλακι 'η το μπαλακι της ασφαλειας , το αυτοκινητο ΔΕΝ ξεκλειδωνει, και πολύ σωστα τους εξηγησαν ότι για λογους προστασιας από διαρρηξη ισχυει αυτο''

Είναι αλλωστε κι ένα συχνο λαθος που γινεται από κλειδαραδες που προσπαθουν (ματαια) να ανοιξουν τετοια αυτοκίνητα με τα ''κολπα'' τους.

Απλα δεν ανοιγουν .

Για ολες τις άλλες περιπτώσεις που διαβασα πιο πανω την ευθυνη εχουν οι ''λαθος'' εκτιμησεις.
π.χ. ενας συναγερμος εμποριου, μπαινει ενδιάμεσα στην εντολη κι είναι κωδικοποιημένος από τον εγκαταστατη του να κλειδωνει τις πορτες μετα την εξοδο του οδηγου και με βγαλμενο κλειδι από τον διακοπτη.
άλλο παράδειγμα :οι ρυθμισεις για το προφιλ του οδηγου.
lock after mooving
or
lock if no door opened

Στην δευτερη ειδικα περιπτωση, αφου το αυτοκινητο δουλευει και ανοιξουμε κλεισουμε την πορτα οδηγου, είναι λογικο εφόσον είναι ετσι προγραμματισμενο να κλειδωσει....και φυσικα ανοιγει με το μπουτον αν εισαι μεσα 'η από το χερουλι, αλλα εάν εισαι εξω...τοτε μονον με δευτερο κλειδι...ακομα κι αν το αυτοκινητο σβησει...π.χ. από βενζινη 'η από ότι άλλο .

Ψαξτε λιγο τα manual όπως εχω κατ'επαναληψη πει, και μαθετε τα αυτοκίνητα σας όπως ξερετε το στερεοφωνικο ΄'η την τηλεοραση σας.