Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αισθητηρας ΝΟx

hexdec
07-05-14, 13:40
Καλησπερα, εδω και ενα μηνα εχω αναμενο λαμπακι κινητηρα, το σβηνω στην αντιπροσωπεια αλλα μετα απο μερικα χλμ ξανα αναβει, αλλαξα και πολλαπλασιαστες ξανα αλλα τιποτα επανηλθε.... Ο μηχανικος λεει οτι πλεον ειναι σιγουρος οτι προκειται για τον αισθητηρα αζωτου, γνωριζει κανεις τον κωδικο του ανταλλακτικου μηπως το φερω απο εξω ή εστω να εχω μια εικονα της τιμης; ειναι νομιζω της Siemens απο οτι εψαξα...

ΥΓ δοκιμασα και προσθετα στην βενζινη και 100αρα αμολυβδη αλλα τιποτα....

bimmer-corfu
07-05-14, 17:36
Πρέπει να κάνει καμιά 350αριά - 400αριά Ευρώ αν λες για τον nox. Στην Ελλάδα σε αντιπροσωπεία πάντα. Αν είναι αυτός εχεις αυξημένη κατανάλωση κατά 1 με 1,5 Ltr/100km

κωδικό δε ξέρω

zgouriazmenos
07-05-14, 20:53
460 έχει.... Το έμαθα πρόσφατα (και) εγώ.... :(

Kostase46
08-05-14, 00:21
Καλησπερα, εδω και ενα μηνα εχω αναμενο λαμπακι κινητηρα, το σβηνω στην αντιπροσωπεια αλλα μετα απο μερικα χλμ ξανα αναβει, αλλαξα και πολλαπλασιαστες ξανα αλλα τιποτα επανηλθε.... Ο μηχανικος λεει οτι πλεον ειναι σιγουρος οτι προκειται για τον αισθητηρα αζωτου, γνωριζει κανεις τον κωδικο του ανταλλακτικου μηπως το φερω απο εξω ή εστω να εχω μια εικονα της τιμης; ειναι νομιζω της Siemens απο οτι εψαξα...

ΥΓ δοκιμασα και προσθετα στην βενζινη και 100αρα αμολυβδη αλλα τιποτα....

Εαν εχει προβλημα ο nox το βγαζει στη διαγνωση σαν βλαβη, στο εμποριο δεν υπαρχει μονο ΟΕΜ, αν σ' ενδιαφερει παντως εχω εναν μεταχειρισμενο ειναι παραγωγης του 2010.

hexdec
25-05-14, 09:07
Τελικά άλλαξα τον αισθητήρα έκανα και ένα ταξίδι και όλα οκ, αυτό που παρατήρησα ήταν ότι πριν είχα αυξημένη κατανάλωση κατά 1-1,5 λίτρο/100 χιλιόμετρα.... τώρα επανήλθε
Κόστος επισκευής μαζί με εργατικά 450¤
Πήρα και τον παλιό να τον επεξεργαστώ μπας και καταλάβω κάτι (που δεν νομίζω) αλλά δεν πρόλαβα ακόμα....

bmwe60
25-05-14, 09:54
δηλαδη ποση καταναλωση ειχες?

PANOS-E60
25-05-14, 11:09
δηλαδη ποση καταναλωση ειχες?

δεν φορατε τον ιδιο κινητητα με τον hexdec