Επιστροφή στο Forum : Αισθητηρας ΝΟx
Καλησπερα, εδω και ενα μηνα εχω αναμενο λαμπακι κινητηρα, το σβηνω στην αντιπροσωπεια αλλα μετα απο μερικα χλμ ξανα αναβει, αλλαξα και πολλαπλασιαστες ξανα αλλα τιποτα επανηλθε.... Ο μηχανικος λεει οτι πλεον ειναι σιγουρος οτι προκειται για τον αισθητηρα αζωτου, γνωριζει κανεις τον κωδικο του ανταλλακτικου μηπως το φερω απο εξω ή εστω να εχω μια εικονα της τιμης; ειναι νομιζω της Siemens απο οτι εψαξα...
ΥΓ δοκιμασα και προσθετα στην βενζινη και 100αρα αμολυβδη αλλα τιποτα....
bimmer-corfu
07-05-14, 17:36
Πρέπει να κάνει καμιά 350αριά - 400αριά Ευρώ αν λες για τον nox. Στην Ελλάδα σε αντιπροσωπεία πάντα. Αν είναι αυτός εχεις αυξημένη κατανάλωση κατά 1 με 1,5 Ltr/100km
κωδικό δε ξέρω
zgouriazmenos
07-05-14, 20:53
460 έχει.... Το έμαθα πρόσφατα (και) εγώ.... :(
Καλησπερα, εδω και ενα μηνα εχω αναμενο λαμπακι κινητηρα, το σβηνω στην αντιπροσωπεια αλλα μετα απο μερικα χλμ ξανα αναβει, αλλαξα και πολλαπλασιαστες ξανα αλλα τιποτα επανηλθε.... Ο μηχανικος λεει οτι πλεον ειναι σιγουρος οτι προκειται για τον αισθητηρα αζωτου, γνωριζει κανεις τον κωδικο του ανταλλακτικου μηπως το φερω απο εξω ή εστω να εχω μια εικονα της τιμης; ειναι νομιζω της Siemens απο οτι εψαξα...
ΥΓ δοκιμασα και προσθετα στην βενζινη και 100αρα αμολυβδη αλλα τιποτα....
Εαν εχει προβλημα ο nox το βγαζει στη διαγνωση σαν βλαβη, στο εμποριο δεν υπαρχει μονο ΟΕΜ, αν σ' ενδιαφερει παντως εχω εναν μεταχειρισμενο ειναι παραγωγης του 2010.
Τελικά άλλαξα τον αισθητήρα έκανα και ένα ταξίδι και όλα οκ, αυτό που παρατήρησα ήταν ότι πριν είχα αυξημένη κατανάλωση κατά 1-1,5 λίτρο/100 χιλιόμετρα.... τώρα επανήλθε
Κόστος επισκευής μαζί με εργατικά 450¤
Πήρα και τον παλιό να τον επεξεργαστώ μπας και καταλάβω κάτι (που δεν νομίζω) αλλά δεν πρόλαβα ακόμα....
δηλαδη ποση καταναλωση ειχες?
δηλαδη ποση καταναλωση ειχες?
δεν φορατε τον ιδιο κινητητα με τον hexdec