PDA

Επιστροφή στο Forum : ηλιοροφη Ε36 το'πε το ποιημα

Tsik.D.
06-05-14, 00:07
καλησπερα σε ολους !! εχω το κλασικο προβλημα των ηλιοροφακιδων τελικα δεν εξηγειται αλλιως.. ειναι η τριτη φορα που χαλαει η ηλιοροφη μου μεσα σε 1,5 χρονο περιπου και δεν ξερω αν φταιει ο παπαρας ο μαστορας η απλα το μοτερακι της και ολα τα παρεμφερη.παμε στο προβλημα λοιπον, οταν παει να ανοιξει ειτε πανω ειτε προς τα πισω κανει σαν να ετοιμαζεται να σπασει ολοκληρη απο τον θορυβο,χωρις ομως να επαθε ζημια ακομα γιατι σταματησα να την ανοιγω μεχρι να επισκευαστει(μην πληρωνουμε και γα....τικα). ξερει κανενας καποιον μαστορα απο θεσσαλονικη, που να ειναι εγγυημενος στην δουλεια ωστε να εντοπισει τι εχει η ηλιοροφη και να την φτιαξει μια και καλη για να ηρεμησω ? ευχαριστω πολυ για οσους ασχοληθουν με το θεματακι μου !!

zaharias
06-05-14, 11:32
Ξεμπαξε τη να ησυχασεις.. :hystericalbs1::th_Laie_67-1:

https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1026273

leo328
06-05-14, 11:34
γιατι δεν πας στον σακη?και μενα ο ηλεκτρολογος μου την ειχε φτιαξει...κατι θυμαμαι με το αφρολεξ ειχε κανει για τα τριξιματα...5 χρονια τωρα δουλευει μπομπα...1 φορα το χρονο wd40 στις ραγες και εγινε λουκουμι...

Tsik.D.
06-05-14, 17:49
Ρε συ ζαχαρια η ηλιοροφη ειναι ερωτας!! Πως να την ξεμπαξω;;
Λεωνιδα δεν ξερω κατα ποσο ασχολειται νε ηλιοροφες ο σακης οπως και πολλοι ηλεκτρολογοι που ρωτησα γιατι λενε οτι ειναι δυσκολη υποθεση για να τις σκαλιζουν.. Θα ρωτησω παντως και θαμαθω αν ασχολειται.. Εγω προτιμω να βρω καποιον μαστορα που να ξερει καλα το αντικειμενο για να μην χρειαστει να ξαναπαω για πολυ καιρο

Sent from my iPhone using Tapatalk

zaharias
06-05-14, 18:30
Ρε συ ζαχαρια η ηλιοροφη ειναι ερωτας!! Πως να την ξεμπαξω;;
Λεωνιδα δεν ξερω κατα ποσο ασχολειται νε ηλιοροφες ο σακης οπως και πολλοι ηλεκτρολογοι που ρωτησα γιατι λενε οτι ειναι δυσκολη υποθεση για να τις σκαλιζουν.. Θα ρωτησω παντως και θαμαθω αν ασχολειται.. Εγω προτιμω να βρω καποιον μαστορα που να ξερει καλα το αντικειμενο για να μην χρειαστει να ξαναπαω για πολυ καιρο

Οχι ρε συ πλακα εκανα..

Αμα την ειχε και το δικο μου, δεν θα με χαλουσε.. αλλα ουτε τωρα που δεν εχει με χαλαει.. :D

Leonidas_E39
06-05-14, 18:38
Μήτσο σου είπα δες αν ταιριάζει η γυάλινη κασετίνα απο αλλο μοντελο και άλλαξε την ολοκληρη για να βρεις την υγεια σου αλλιως βάλε σαν την δική σου.

Tsik.D.
06-05-14, 18:47
Ολα καλα και ομορφα ειναι ζαχαρια!! Στο γουστο μας ειναι απο εκει και περα..
Ρε συ λεωνιδα μαστορα αξιοπιστο ψαχνω και ας μου βαλει και πλεξι γκλας χαχαχα

Leonidas_E39
06-05-14, 18:49
Μπορείς να το κανεις και μόνος σου η κασετίνα βγαίνει εύκολα. Ρωτά τον Γιαννάκη για επισκευή έχει βρει μαστορι για το Χ3 που σκαλωνει η οροφή του.

Στάλθηκε απο τον Χειριστή Σχοινοσυρμού

katsaraios
06-05-14, 18:51
Γιατι ρε παιδια ,δεν ειναι ιδιο το κιτακι με τους οδηγους για την επισκευη οπως τα
2 λαμακια που ειναι στο 46αρι??
Ευκολη δουλεια με βοηθεια το κανεις και μονος..

Tsik.D.
06-05-14, 18:56
Θελει και ρυθμιση γιατι σηκωνεται ενα κλικ στραβα.. Οποτε δεν ειναι κατι που θα ηθελα να βαλω χερι μονος μου.. Μιλησα με τον γιαννη λεωνιδα και αναμενω τηλ. Αλλα καλο θα ηταν αν εβρισκα και αλλον εναν μαστορα

Tsik.D.
07-05-14, 09:11
Καλημερα παιδια!! Ας κανω και ενα up μηπως και βρεθει κανας μαστορας

Sent from my iPad using Tapatalk

leo328
07-05-14, 09:30
https://www.car.gr/parts/view/4872993/

Tsik.D.
07-05-14, 09:30
Δεν ανοιγει λεωνιδα..

leo328
07-05-14, 09:39
Δεν ανοιγει λεωνιδα..

τωρα τουρθε στην τρελα πανω..:th_Laie_67-1:πατα τωρα εμενα ανοιγει..

Tsik.D.
07-05-14, 19:07
Ευχαριστω λεωνιδα δεν το περιμενα να εχει τετοιες αγγελιες για να με κοψει να ψαξω..