PDA

Επιστροφή στο Forum : Νεο Renault Clio

bimmer-corfu
28-04-14, 17:15
Καλησπέρα σε όλους,
έχει κανείς το νεο clio? Τι λέει?

Με ενδιαφέρει το diesel με τα 75 ή 90 άλογα για μικρό, θα το οδηγάει η γυναίκα μου περισσότερο και δεν την ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, όμως μεταξύ τους έχουν χαοτική διαφορά και μάλιστα το 90άρι είναι και λίιιιγο πιο οικονομικό σε κατανάλωση.

Αξίζει η διαφορά των 1.000 Ευρώ που εχουν στην έκδοση expression?

bimmer-corfu
28-04-14, 18:42
Μονο εγω θα εχω κλιο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

wheelman
28-04-14, 19:08
χμμμ... not bad at all (https://www.autoblog.gr/2013/09/24/test-drive-renault-clio-dci-90/)

mark e92
28-04-14, 20:27
Μια χαρά είναι, το έχει φίλος μου με σχεδόν 28000 χλμ και δεν έχει κάνει κιχ!

nikos valvetronic
28-04-14, 23:08
Πριν μια βδομάδα πήρε μια συνάδελφος καινούργιο και μόλις βρω ευκαιρία θα το οδηγήσω να σου πω εντυπώσεις.

bimmer-corfu
29-04-14, 07:43
ευχαριστώ, μάλλον θα το προχωρήσω

makap
30-04-14, 05:27
Το παράγγειλε φίλος από το ΜΑΡ και θα το παραλάβει στα μέσα ΜΑΙ .
Είδα αυτό της έκθεσης αλλά και αυτό που είχε αγοράσει ήδη ο πωλητής και γενικά μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον.

bimmer-corfu
30-04-14, 07:47
οι γνωστοί σας έχουν πετρέλαιο?
Το συγκεκριμένο μοτερ της Ρενο φοράει και η Mercedes A class, ίσως και άλλες και αυτό είναι ενδιαφέρον, πολλοί θα περίμεναν η Ρενο να φοράει μερσεντες

scania124
30-04-14, 07:54
Δώστε info........η γυναίκα μου μου εταξε οτι θα βγάλει δίπλωμα :hyper::hyper::hyper:(αμην παναγια μου) και παμε για τρίτο αυτοκίνητο.
Σκέφτομαι μικρο και πετρέλαιο και αυτόματο.

makap
30-04-14, 07:57
οι γνωστοί σας έχουν πετρέλαιο?
Το συγκεκριμένο μοτερ της Ρενο φοράει και η Mercedes A class, ίσως και άλλες και αυτό είναι ενδιαφέρον, πολλοί θα περίμεναν η Ρενο να φοράει μερσεντες

Ο δικός μου γνωστός παράγγειλε το Clio με πετρελαιοκινητήρα

bimmer-corfu
30-04-14, 10:15
Δώστε info........η γυναίκα μου μου εταξε οτι θα βγάλει δίπλωμα :hyper::hyper::hyper:(αμην παναγια μου) και παμε για τρίτο αυτοκίνητο.
Σκέφτομαι μικρο και πετρέλαιο και αυτόματο.

το συγκεκριμένο στην έκδοση με 90 άλογα, 22 κιλα ροπή στις 1750 και έκδοση expression είναι ίσως και το πιο οικονομικό αμάξι στην αγορά αφού στα τεστ με πολύ πίεση δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα 5 και κάτι ψιλά ltr/100km

Αλλά με αυτόματο η renault δίνει αρκετά χειρότερες επιδόσεις παρόλο που είναι διπλού συμπλέκτη και πολύ αυξημένη τιμή

andreas_R
30-04-14, 10:30
Συμπαθητικο αλλα προσωπικα δε θα επαιρνα ποτε.
Ειμαι εγκαθετος και υποκειμενικος.
Το παραδεχομαι.

bimmer-corfu
30-04-14, 10:50
Γιατι ομως;

andreas_R
30-04-14, 10:51
Απο μικρος το εχω. Τι ψαχνεις τωρα?
Κολλημα! :)

Ptboul
30-04-14, 11:24
Εγώ έχω το clio 1.2 8v του '99 και είμαι σε φάση αντικατάστασης υπολογίζω με τη νέα χρονιά.

Είναι και το νέο clio στα υπόψην το οποίο είχε οδηγήσει και τσεκάρει από κοντά ο s&n (το diesel). Κάπου εδώ μέσα είχε γράψει την άποψη του αλλά δεν μπορώ να το βρω (νομίζω στο θρεντ με τις αγγελίες) και ήταν θετική.

Προσωπικά και επί του παρόντος με βλέπω για άϋγκο λόγω τιμής (το έχουν ρίξει κάτω από τα 8 χιλιάρικα), γνωρίζοντας φυσικά ότι θα χάσω σε χώρους αλλά θέλω να πιστεύω θα κερδίσω σε αξιοπιστία, ποιότητα (κ το clio έχει φοβερή), φθηνότερη χρήση.

Lambros46
30-04-14, 11:46
Τα Αυγά(και όλα τα παρόμοια c1 107) χαλάνε πολύ εύκολα δίσκο να ξέρεις.Επίσης,δεν ξέρω αν έχεις μπεί μέσα,αλλά για τα δεδομένα μου ο τρικύλινδρος κάνει εναν πάρα πολύ κουραστικό θόρυβο ακόμα και στο ρελαντί.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mark e92
30-04-14, 11:55
........... άϋγκο λόγω τιμής (το έχουν ρίξει κάτω από τα 8 χιλιάρικα), γνωρίζοντας φυσικά ότι θα χάσω σε χώρους αλλά θέλω να πιστεύω θα κερδίσω σε αξιοπιστία, ποιότητα (κ το clio έχει φοβερή), φθηνότερη χρήση.

Το έχεις δει με τα -8 πως είναι ???
Απο ποιότητα μην το λές :thumbsdown:
Το είχε φίλος και το έδωσε σε 1 χρόνο ...

mark e92
30-04-14, 11:57
Τα Αυγά(και όλα τα παρόμοια c1 107) χαλάνε πολύ εύκολα δίσκο να ξέρεις.Επίσης,δεν ξέρω αν έχεις μπεί μέσα,αλλά για τα δεδομένα μου ο τρικύλινδρος κάνει εναν πάρα πολύ κουραστικό θόρυβο ακόμα και στο ρελαντί.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό λες ... σε ανηφόρα με Α/C στην Κερκυρα που το είχα το καλοκαίρι δεν ανέβαινε...

Ptboul
30-04-14, 11:58
:shok: τόσο χάλια οι τογιοτάρες?? Δεν είχα ιδέα. Ούτε έχω μπει, ούτε έχω οδηγήσει, παρα μόνο τσεκάρει από κοντά χώρους, κλπ.

mark e92
30-04-14, 11:59
:shok: τόσο χάλια οι τογιοτάρες?? Δεν είχα ιδέα. Ούτε έχω μπει, ούτε έχω οδηγήσει, παρα μόνο τσεκάρει από κοντά χώρους, κλπ.

Δεν είναι ΤOYOTA καρντιά μου ...

Dermatis
30-04-14, 14:17
Tραγικη εμπειρια το κουβαδακι!
Επι 9 μηνες γυριζα απο σχολη με μια φιλη με το εν λογο οχημα ( αυγο) !
Ο κινητηρας κανει σαν diesel του 90 αδυναμος με πολυ κακη ποιοτητα συμπλεξης (αυτοματο) ! Πολυ κοπανημα στις λακουβες και καθολου μονωση ! θετικο για το μεγεθος του οι 4 πορτες!

aristent
30-04-14, 18:35
....Είναι και το νέο clio στα υπόψην το οποίο είχε οδηγήσει και τσεκάρει από κοντά ο s&n (το diesel). Κάπου εδώ μέσα είχε γράψει την άποψη του αλλά δεν μπορώ να το βρω (νομίζω στο θρεντ με τις αγγελίες) και ήταν θετική.
.....

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=18756

thumb

bimmer-corfu
30-04-14, 21:18
τελικά άκρη δε βγαίνει, άλλος λέει σκατά μοτέρ άλλος αστέρι (πάντως το φορανε όπως είπα και οι mercedes), τα περιοδικά σε Ελλάδα και εξωτερικό λένε όλα μοτέρ χρυσάφι, άλλος λέει χάλια μόνωση άλλος καλή (τα περιοδικά σε Ελλάδα και εξωτερικό λένε τρομερή μονωση και δεν ακούς καθολου το ντιζελ),
άλλη λένε μαλακή ανάρτηση άλλοι σκληρη και αυτό συνεχίζει για κάθε τομέα.

Επειδή δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες μεγάλες αποκλίσεις σε αυτό αλλά και αυτό https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=18756 το thread για το νεο clio νομίζω ότι δεν μιλάνε όλοι για την ίδια έκδοση, την dci 90 δηλαδή.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση

mark e92
30-04-14, 21:23
Μην το ψάχνεις αν σου αρέσει προχωράς...
Καινούργιο θα είναι εγγύηση έχει οικονομικό είναι...

Κάνε και ένα test drive και είσαι ok.

Dermatis
01-05-14, 00:47
Tραγικη εμπειρια το κουβαδακι!
Επι 9 μηνες γυριζα απο σχολη με μια φιλη με το εν λογο οχημα ( αυγο) !
Ο κινητηρας κανει σαν diesel του 90 αδυναμος με πολυ κακη ποιοτητα συμπλεξης (αυτοματο) ! Πολυ κοπανημα στις λακουβες και καθολου μονωση ! θετικο για το μεγεθος του οι 4 πορτες!

τελικά άκρη δε βγαίνει, άλλος λέει σκατά μοτέρ άλλος αστέρι (πάντως το φορανε όπως είπα και οι mercedes), τα περιοδικά σε Ελλάδα και εξωτερικό λένε όλα μοτέρ χρυσάφι, άλλος λέει χάλια μόνωση άλλος καλή (τα περιοδικά σε Ελλάδα και εξωτερικό λένε τρομερή μονωση και δεν ακούς καθολου το ντιζελ),
άλλη λένε μαλακή ανάρτηση άλλοι σκληρη και αυτό συνεχίζει για κάθε τομέα.

Επειδή δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες μεγάλες αποκλίσεις σε αυτό αλλά και αυτό https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=18756 το thread για το νεο clio νομίζω ότι δεν μιλάνε όλοι για την ίδια έκδοση, την dci 90 δηλαδή.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση

Εγω αναφερθηκα στο αυγκο μην σε μπερδευει ! Οσον αφορα το κλιο εγω μονο καλα εχω διαβασει και ακουσει .....το μονο οτι ειναι λιγο πιο κατω σε ποιοτητα απο το απερχομενο!

Στάλθηκε από το INNOVATOR TAB 701 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

bimmer-corfu
06-05-14, 12:36
τελικά το παράγγειλα σήμερα σε έκδοση dynamic (η πιο πλούσια) και όπως είναι στις φωτό αλλά με ασημί ζάντες.

16.500¤ με μεταλλικό χρώμα, pdc, υποβραχιόνιο και η έκδοση αυτή έχει έτσι και αλλιώς μεταξύ άλλων navigation, touch screen με streaming, ανοιχτη ακρόαση, bluetooth, aux, usb, αυτόματα φώτα/υαλοκαθαριστήρες, κάρτα εισόδου που ανοίγει αυτόματα μόλις πλησιάσεις το αμάξι, ηλεκτρονικό κλιματισμό με φίλτρο γύρης και αυτόματη ανακύκλωση, χρώμια και μαύρο gloss μέσα και έξω, hill start assist, ESP, ηλεκτρικά παράθυρα μπρος πίσω, καθρέπτες ηλεκτρικούς/θερμαινόμενους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους, φώτα ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 16άρες, φώτα ημέρας, cruise control, κτλ κτλ

1.5cc diesel, 90 άλογα, 22nm ροπή στις 1.650

Νομίζω καλό deal

ntinos
06-05-14, 12:43
Παρα πολυ ωραιο !!!

Καλοταξιδο:thumbsup:

DaywalkeR
06-05-14, 12:56
Καλοτάξιδο, νομίζω ότι έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή thumb

doctore
06-05-14, 14:19
Καλορίζικο και καλοτάξιδο !!!

vagmag
06-05-14, 14:34
Καλοτάξιδο !
Να μας πεις εντυπώσεις !

bimmer-corfu
06-05-14, 17:57
ναι σε καμια 15αρια μέρες που θα το εχω θα γράψω αναλυτικά

mark e92
06-05-14, 18:30
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!
Μην αγχώνεσαι μόνο που θα μυρίζει Καινούργιο φτάνει...
Έχει και εγγύηση, ότι και αν πάθει.

wheelman
06-05-14, 19:42
Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χλμ!!!

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk

Bazil Van Sinner
06-05-14, 20:26
Πολύ ωραίο αμάξι,το συμπαθώ ιδιαίτερα!
Προχτές πέτυχα ένα και μ'αρεσε το χρώμα και το βγαλά φωτό!
Με το καλό ,περιμένουμε εντυπώσεις.

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/05/IMG_8471a_zps1218d5c4-1.jpg

bimmer-corfu
07-05-14, 07:47
αυτο το χρώμα ζήτησα

nikos1400
07-05-14, 08:21
ωραιο.
για αγορα καινουριου και εγω θα το χτυπαγα, αλλιως το Καπτουρ (με ιδιο μοτερ).

gant
07-05-14, 08:51
Όμορφο, μοντέρνο. thumb
Καλοτάξιδο με πολλά ευχάριστα χλμ.

strof
07-05-14, 10:24
Πολυ ομορφο, με το καλο να παραλαβεις και καλοταξιδο να ειναι.
Εχω το megane με τον ιδιο κινητηρα (110 ps) και μου εχει κανει εντυπωση που οσο κι αν εψαξα, δεν βρηκα πουθενα αναφορες για σοβαρες βλαβες!

bimmer-corfu
07-05-14, 11:59
το ξέρω, τα έχω ψάξει και εγώ!

bimmer-corfu
07-05-14, 17:40
μου λεει η αντιπροσωπεία στη Κέρκυρα κάνε κατάθεση 16.500 Ευρώ

Ένα λεπτό λέω, να τα κάνω αλλά αν το αμάξι κάνει 3 μήνες να έρθει και όχι 15 μέρες που λέτε τι κάνω μετά?

Έχουμε 4 αμάξια να φέρουμε λένε και δεν έχουμε τα λεφτά να τα φέρουμε, πρέπει να πληρώσουμε τη Ρενό και μετά στέλνουν το αμάξι.

Σύμφωνοι αλλά πως ξέρω ότι τα λεφτά μου δεν πάνε για να έρθει αμάξι αλλουνού?

Δε ξέρεις μου λένε, πρέπει να μας εμπιστευθείς (χαχαχαχ εδώ γελάμε γιατί θα πάνε σίγουρα για το αμάξι αυτού που περιμένει περισσότερο)

Να δώσω λέω 8.000 και μόλις το φέρετε αμέσως και τα υπόλοιπα? Δώστα λένε και περίμενε κάνα μήνα να βρούμε και τα άλλα για να το φέρουμε.

Είμαι σε αδιέξοδο

PANOS-E60
07-05-14, 17:52
η συνηθης εμπορική πρακτική στην αγορά καινούργιου είναι να δίνεις μιά λογική προκαταβολή με την οριστικοποίηση της παραγγελίας π.χ. 1.000 ευρω και η εξόφληση να γίνεται με την αφιξη του αυτοκινήτου στην αποθήκη της εδω αντιπροσωπείας.

η πληρης εξοφληση με την παραγγελία είναι νεο φρούτο μάλλον ...

wheelman
07-05-14, 17:54

Ένα λεπτό λέω, να τα κάνω αλλά αν το αμάξι κάνει 3 μήνες να έρθει και όχι 15 μέρες που λέτε τι κάνω μετά?

Έχουμε 4 αμάξια να φέρουμε λένε και δεν έχουμε τα λεφτά να τα φέρουμε, πρέπει να πληρώσουμε τη Ρενό και μετά στέλνουν το αμάξι.

Δε ξέρεις μου λένε, πρέπει να μας εμπιστευθείς (χαχαχαχ εδώ γελάμε γιατί θα πάνε σίγουρα για το αμάξι αυτού που περιμένει περισσότερο)

Να δώσω λέω 8.000 και μόλις το φέρετε αμέσως και τα υπόλοιπα? Δώστα λένε και περίμενε κάνα μήνα να βρούμε και τα άλλα για να το φέρουμε.

Είμαι σε αδιέξοδο
Αν τους το ζητήσεις εγγράφως αυτό,
και με ρήτρα ανά ημέρα καθυστέρησης?

χλωμό να το δεχτούν ε??

bimmer-corfu
07-05-14, 18:01
χλωμό, κοιτάω για καινούργια στο car, αν βρω κανένα όπως θέλω θα πάω καμια Αθήνα να το πάρω

vagmag
07-05-14, 18:15
Πήγαινε σε άλλη κοντινή πόλη

mark e92
07-05-14, 19:17
χλωμό, κοιτάω για καινούργια στο car, αν βρω κανένα όπως θέλω θα πάω καμια Αθήνα να το πάρω

Εγω λέω να πας Αθήνα και να το παραγγείλεις εκεί οπως το θέλεις.

bimmer-corfu
07-05-14, 19:25
Ναι Αθήνα ή Γιάννενα

Vassilis ///M
07-05-14, 21:27
Θέλεις να κάνω ένα τηλέφωνο στην Αντιπροσωπεία εδώ Γιάννενα για το συγκεκριμένο μοντέλο και τους διακανονισμούς που μπορείς να κάνεις????
Και αν υπάρχει κάποιο stock???

Τα παιδιά που δουλεύουν μέσα είναι γνωστοί μου...

Koyotte
07-05-14, 22:48

Είμαι σε αδιέξοδο
Προσωπικά, θα έκοβα ρόδα μυρωμενα και θα κοίταζα κάτι αλλο.Σκέψου τι έχεις να τραβήξεις αν πάρ'ελπίδα σου βγάλει κάποιο ελάττωμα
και χρειαστεί να σου κάνουν αλλαγή ή αντικατάσταση τμήματος ή ολοκλήρου του αυτοκινήτου...

Bazil Van Sinner
07-05-14, 23:33
Είμαι σε αδιέξοδο

Αδερφέ κανένα αδιέξοδο!!

Στο χωριό μου λένε "με τον παρά μου,γ@μω και την κυρά μου" .

Έφυγες αλλού για να είσαι και καλυμένος,
άκου πρέπει να μας εμπιστευτείς:facepalm:

aristent
08-05-14, 06:15
.....Έχουμε 4 αμάξια να φέρουμε λένε και δεν έχουμε τα λεφτά να τα φέρουμε, πρέπει να πληρώσουμε τη Ρενό και μετά στέλνουν το αμάξι.

... ειναι και "εξυπνοι".....σου λενε απ'ευθειας οτι:
Α.εχουν ΜΕΓΑ προβλημα ρευστων και εχουν "ροκανισει" τις προκαταβολες 4 αμαξιων και προφανως δεν μπορουν να τα παραλαβουν για να τα παραδωσουν!!!! :facepalm:

Β.ειναι στην black list της Ρενο απο θεμα πιστωσεων......εκει τους "καταλαβαινουν" απολυτα........ :facepalm:

Είμαι σε αδιέξοδο

:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

"απο ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα!!!"

Πετρο,εσυ ΔΕΝ εισαι σε "αδιεξοδο"!!!! ..... οι τυποι ομως που μιλησες,ΕΙΝΑΙ!!!!

οχι μυρωμενα ροδα, που λεει και ο φιλος Κογιοτ,αλλα ανθισμενες τσουκνιδες ριξε πισω!!!!:original:

bimmer-corfu
08-05-14, 07:47
Θέλεις να κάνω ένα τηλέφωνο στην Αντιπροσωπεία εδώ Γιάννενα για το συγκεκριμένο μοντέλο και τους διακανονισμούς που μπορείς να κάνεις????
Και αν υπάρχει κάποιο stock???

Τα παιδιά που δουλεύουν μέσα είναι γνωστοί μου...

μιλάω με Γιάννενα, θα ξέρω σήμερα

bimmer-corfu
08-05-14, 07:49
να σας πω και το κουφό? Απο μερικούς επίσημους εμπόρους Ρενο ανά την Ελλάδα που μίλησα έμαθα ότι οι περισσότεροι τους το ίδιο κάνουν για αγορά μετρητής !

Koyotte
08-05-14, 08:39
Και κάπως έτσι βγαίνει τ' όνομα για κάποιες εταιρίες και απαξιώνεται το προϊόν...:whistle:

Bazil Van Sinner
08-05-14, 10:03
Δέν υπάρχει περίπτωση να μήν μπορείς να βρείς σωστο επαγγελματία ,υπάρχουν λαμόγια αλλά υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις για να επιβεβαιωνουν τον κανόνα.
Λυπάμαι για τους "μικρούς" στον χώρο,αλλά οι εποχές που έκανες φράγκα με τις πλάτες άλλων πέρασαν.
Θα πρότεινα να δείς στον μεγάλο της Θεσσαλονίκης,ή στον πιό κοντινό σου.
Την περίπτωση να το φέρεις απ'εξω την έχεις σκεφτεί?

mark e92
08-05-14, 11:34
O τοπικός εδω είναι φίλος θέλεις να ρωτήσω?

bimmer-corfu
08-05-14, 14:54
τελικά κανόνισα με την εδώ αντιπροσωπεία αφού οι πιο πολλοί έτσι και αλλιώς δεν είχαν έτοιμο αμάξι όπως το ήθελα και ακολουθούσαν την ίδια τακτική όλα μπροστά.
Φυσικά έβαλα γνωστό να τους πιέσει και απλά περιμένω να δω αν σε 15 μέρες θα είναι εδώ

Koyotte
08-05-14, 15:22
Με το καλό να το παραλάβεις και πάντα όμορφες και ασφαλείς διαδρομές!!thumb

mark e92
08-05-14, 15:57
τελικά κανόνισα με την εδώ αντιπροσωπεία αφού οι πιο πολλοί έτσι και αλλιώς δεν είχαν έτοιμο αμάξι όπως το ήθελα και ακολουθούσαν την ίδια τακτική όλα μπροστά.
Φυσικά έβαλα γνωστό να τους πιέσει και απλά περιμένω να δω αν σε 15 μέρες θα είναι εδώ

Με το καλό φίλε!!!
Παντού πρέπει να έχεις"γνωστό" ... Ελλάδα...

bimmer-corfu
18-05-14, 19:05
τελικά χθες ήρθε το αμάξι στην αντιπροσωπεία, απο αύριο αρχίζει αντίστροφη μέτρηση μέχρι τη παραλαβή, λογικά 1-3 ημέρες.
Τζάμπα αγχώθηκα.
Μετά τη παραλαβή θα ανεβάσω φωτογραφίες και εντυπώσεις

mark e92
18-05-14, 20:17
Καλορίζικο! Με το καλό η παραλαβή!

bimmer-corfu
24-05-14, 19:21
Το έχω εδώ και λίγες μέρες και οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές, παω γρήγορα στο ψητό:

Θετικά:
1)Απίστευτη ηχομόνωση, δεν ακούς ουτε κινητήρα, ούτε θόρυβο κύλισης
2)Ορατότητα μπροστά και πλάγια
3)Design μέσα έξω
4)Ευκολία χρήσης navigation, streaming, τηλεφώνου, cruise control και όλων των αυτοματισμών
5)Μεγάλο πορτ παγκαζ
6)Κατανάλωση όλα τα λεφτά που δεν πάει με τίποτα πάνω απο 4,5ltr/100km σε χαλαρό ρυθμό με αρκετή χρήση σε πόλη όμως
7)Βελούδινο ξεκίνημα του start stop και απουσια κραδασμών γενικότερα
8)Πολύ καλό κράτημα μέχρι τώρα, δεν έχω κινηθεί οριακά ακόμα όμως
9)Ποιότητα υλικών απο τη μέση και πάνω στο ταμπλό
10) Τρομερή απόσβεση ανάρτησης, μαγικό χαλί, ένα αιώνα μπροστά απο το Ε92 μου!!!

Αρνητικά:
1) Μικρό πίσω παρμπρίζ
2) Μικρός χώρος για τους πίσω αλλά και ενήλικας μεσου αναστηματος δε θα έχει πρόβλημα
3) Ποιότητα υλικών στο κάτω μέρος του ταμπλό και στα πλαινά, απλά είναι σκληρά, αλλά mini είναι, δε περίμενα κάτι αλλο
4) Τιμή για τη κατηγορία του αλλά απο την άλλη έχει και το καλύτερο εξοπλισμό
5) ESP μόνιμα ενεργό

Έκδοση dynamic 1.5 dci με εξτρα μεταλλικό χρώμα και υποβραχιόνιο. Η έκδοση αυτή είναι η πιο πλούσια και περιλαμβάνει αυτόματα φώτα, φώτα ημέρας, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, διακοσμητικά χρώμια έξω και μαύρο γυαλιστερό μέσα, αυτόματο κλιματισμό με αυτόματη ανακύκλωση, χειριστήρια στο τιμόνι, cruise control, navigation, streaming απο συσκευές, τηλέφωνο, φώτα ανάγνωσης, ESP, hill start assist, επιλογή χρώματος ταπετσαρίας, καθρέπτες ηλεκτρικούς που κλείνουν ηλεκτρικά, μπρος πισω ηλεκτρικα παράθυρα με μπλοκάρισμα των πίσω απο μπροστά, auto start stop, κουμπί eco για χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=24826&d=1400951212

mark e92
24-05-14, 21:49
Καλορίζικο!!! Καλοτάξιδο!!!
Κουκλί είναι!

A8hnaios
24-05-14, 22:05
Καλοταξιδο Πετρο! να το χαρεις με πολλα απροβληματιστα χλμ

strof
24-05-14, 22:42
Καλοριζικο κι απο εμενα, καλα, πολλα και ασφαλη χιλιομετρα! Νομιζω το πιο ομορφο χρωμα για το συγκεκριμενο.
Θελω να μου πεις και δυο πραγματα: πως αξιολογεις την λειτουργια των αυτοματων υαλοκαθαριστηρων/ φωτων. Ειδικα αν ειχες και στην e92, συγκρινε τα με αυτη.

bimmer-corfu
25-05-14, 07:30
έχω στη BMW αλλά στο clio δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολύ ακόμα γιατί δε βρέχει.
Μόλις έχω άποψη θα σου πω.

Να σημειώσω εδώ ότι τα χρώμια στα πλαινά παράθυρα τα έβαλα εγώ (τα υπόλοιπα τα είχε η έκδοση αυτή) γιατί για να το πάρω απο τη renault με αυτά έπρεπε να πάρω αμάξι που δεν υπήρχε στην Ελλάδα και να περιμένω κάνα 3μηνο. Πολύ κρίμα που δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο σε τιμή, ποιότητα και ευκολία τοποθέτησης για το Ε92, τα μαμά κάνουν κάπου 600 Ευρώ στη BMW

strof
25-05-14, 07:54
Δωσε πληροφοριες για τα trim. Ebay?

mark e92
25-05-14, 07:56
έχω στη BMW αλλά στο clio δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολύ ακόμα γιατί δε βρέχει.
Μόλις έχω άποψη θα σου πω.

Να σημειώσω εδώ ότι τα χρώμια στα πλαινά παράθυρα τα έβαλα εγώ (τα υπόλοιπα τα είχε η έκδοση αυτή) γιατί για να το πάρω απο τη renault με αυτά έπρεπε να πάρω αμάξι που δεν υπήρχε στην Ελλάδα και να περιμένω κάνα 3μηνο. Πολύ κρίμα που δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο σε τιμή, ποιότητα και ευκολία τοποθέτησης για το Ε92, τα μαμά κάνουν κάπου 600 Ευρώ στη BMW

Στο. 92 είναι λίγο πακέτο να αλλαχτούν, τι φοράει τωρα;
Στο Clio μπαίνουν εύκολα;

bimmer-corfu
25-05-14, 08:02
Δωσε πληροφοριες για τα trim. Ebay?

ναι ebay
https://www.ebay.de/itm/Chrom-Fensterleisten-Blenden-8-tlg-Edelstahl-Renault-Clio-IV-4-/161086261200?

bimmer-corfu
25-05-14, 08:05
Στο. 92 είναι λίγο πακέτο να αλλαχτούν, τι φοράει τωρα;
Στο Clio μπαίνουν εύκολα;

στο E92 μπορείς να βγάλεις τα πλαστικά που έχει τώρα και να βάλεις τα χρώμια απο 6κύλινδρο Ε92
Στο clio δεν έβγαλα τίποτα, μπαίνουν απο πάνω αυτά και μάλιστα εύκολα, έχουν μια κόλλα βρε παιδιά που δε βγαίνει ούτε να τα τραβάς μετά.
Πριν βάζεις ένα primer που είχε η συσκευασία, ζεσταίνεις λίγο την επιφάνεια με πιστολάκι αν έξω δεν κάνει ζέστη, τα κολλάς, πιέζεις και δε πλένεις για 24 ώρες.

strof
25-05-14, 08:28
Το αποτελεσμα ειναι καλο; γιατι τα εχω δει κι εγω αυτα αλλα φοβομουν μηπως γινει σαν κατι kia shuma που τα εχουν γεμισει με φτηνιαρικο χρωμιο.

bimmer-corfu
25-05-14, 10:05
τα συγκεκριμένα είναι πολύ καλά, είναι κανονικό χρώμιο, όχι πλαστικό chrome look και είναι ίδια με τα υπολοιπα εργοστασιακά που έχει το αμάξι.

Κάτι τέτοιο το έβαζα άνετα στο Ε92 αν μπορούσα να το βρω.

Να πω εδω ότι είχα βρει στο ebay μαμά για Ε92 απο τρακαρισμένο αμάξι στην Αγγλία και τα πήρα αλλά δεν τα έχω βάλει γιατί δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Αν κάποιος τα θέλει τα χαρίζω

Vassilis ///M
25-05-14, 10:10
Καλοτάξιδο,Καλορίζικο...
Όλα τα καλά μαζί σου εύχομαι...

Πανέμορφο είναι...
Το χάζευα τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα το είχε ο εκεί αντιπρόσωπος στον ίδιο χρωματισμό έξω απο τον Μύλο...

diosak
25-05-14, 10:22
Καλοτάξιδο! Πόσο πήγε το μαλλί?
Πολύ θα μ' έψηνε το Clio...πανέμορφο!

bimmer-corfu
25-05-14, 10:32
16.500 τελικη τιμη αλλα υπαρχουν και πιο φθηνες εκδοσεις, αυτη την εκδοση με οτι εχει πανω τη βρηκα και 16.200 αλλα οχι Κερκυρα

bimmer-corfu
30-05-14, 19:10
Μερικά θετικά και αρνητικά ακόμα

Θετικά
1) Έχω κάνει 500 χιλιόμετρα περίπου και ο δείκτης πετρελαίου δεν έχει φτάσει ούτε στη μέση
2) Πολύ ωραίος φωτισμός τη νύχτα
3) Πολύ αποδοτική λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων στο αυτόματο
4) Άψογα φρένα παρά την απουσία δισκόφρενων πίσω

Αρνητικά
1) Κάποιες φορές κάνει πολύ ώρα για να βρει συσκευή bluetooth, έχει τύχει και να μη τη βρίσκει
2) όχι η καλύτερη χαρτογράφηση που έχω δει αλλά τη Κέρκυρα γενικά δε τη βρίσκεις καλά χαρτογραφημένη σε κανένα σύστημα
3) Τα κουμπιά του cruise control στο τιμόνι δεν έχουν νυχτερινό φωτισμό αλλά απο την άλλη 2 κουμπιά όλα και όλα δουλεύεις συχνά
4) Μικρή ποτηροθήκη

bimmer-corfu
30-05-14, 19:12
Καλοριζικο κι απο εμενα, καλα, πολλα και ασφαλη χιλιομετρα! Νομιζω το πιο ομορφο χρωμα για το συγκεκριμενο.
Θελω να μου πεις και δυο πραγματα: πως αξιολογεις την λειτουργια των αυτοματων υαλοκαθαριστηρων/ φωτων. Ειδικα αν ειχες και στην e92, συγκρινε τα με αυτη.

Τα φώτα δουλεύουν άψογα το ίδιο και οι υαλοκαθαριστήρες. Δε μπορώ να πω ότι το Ε92 ή το clio είναι το ένα καλύτερο απο το άλλο, άντε να πω Ε92 μόνο και μόνο γιατί προτιμώ διακόπτη φώτων αριστερά στο ταμπλο και όχι σε μοχλό πίσω απο το τιμόνι.