Επιστροφή στο Forum : βοηθεια!!!προβλημα εγκεφαλου
christos e46
26-04-14, 13:48
καλησπερα σε ολους χρονια πολλα και χριστος ανεστη με υγεια!!!το προβλημα ειναι.......εν κινησει εσβησε το αυτοκινητο bmw e46 316 valvotronic αναψε το λαμπακι του χειροφρενου κιτρινο χρωμα το αντισπιν και λογικα του κινητηρα αν και αυτο ειναι αναμενο απο αισθητηρα λ!ο μηχανικος ελεγξε την τρομπα βενζινας η οποια δεν εδινε ρευμα κατοπιν το πολλαπλασιαστη ομοιως και αυτος και στην συνεχεια τον εγκεφαλο οπου ειπε οτι καηκε......θα στοιχησει η επισκευη του αν φτιαχνεται γυρω στα 200-300 ευρω!υπαρχει και η λυση του μεταχειρισμενου σχεδον στα ιδια λεφτα αλλα θα θελει ξεκλειδωμα και τελευταια αγορα καινουργιου στα 1500.γνωριζει κανεις αλλη λυση?ευχαριστω!
Εισαι τοσοοοοο σιγουρος για την αρτιοτητα της ΓΝΩΣΗΣ του μηχανικου σου ;;
Δεν λεω ότι μπορει να μην εχει δικιο αλλα, υπαρχει και ρελε , και ασφαλειες για την μοναδα και πολλα αλλα π.χ αισθητήρας εκκεντροφορου, στροφαλοφορου...κλπ.
Αν ελεγχθει σωστα και με καταλληλο μηχανημα και βγαινει αυτή η βλαβη μονιμα ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ...τοτε παμε στη λυση :DME (εγκέφαλος)
..ψαξτο κι άλλο !!
christos e46
26-04-14, 14:10
σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα θα στειλει τον εγκεφαλο σε καποιον να δει αν επισκευαζεται και ποσο θα στοιχησει!το ψαχνω ακομα
σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα θα στειλει τον εγκεφαλο σε καποιον να δει αν επισκευαζεται και ποσο θα στοιχησει!το ψαχνω ακομα
μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα....
όταν ο εγκέφαλος είναι πανω στο αυτοκινητο και ΠΡΙΝ τον πειραξει καποιος, τοτε υπαρχει ότι εγραψα πιο πανω...
Τωρα...κανε και ''ευχελαιο'' !
christos e46
26-04-14, 14:35
πρεπει να βρουμε καλο παπα η μας καταραστηκαν!!!!μιλησα στο τηλ με τον μηχανικο και ελεγξε και αισθητήρας εκκεντροφορου, στροφαλοφορου ρελε , και ασφαλειες!
πρεπει να βρουμε καλο παπα η μας καταραστηκαν!!!!μιλησα στο τηλ με τον μηχανικο και ελεγξε και αισθητήρας εκκεντροφορου, στροφαλοφορου ρελε , και ασφαλειες!
Δηλαδη αφου τα ειδε όλα... σωμα φερνει στην επαφη του ρελε ο εγκέφαλος ;;
Πως καταλαβατε οτι ειναι εγκεφαλος,το βαλατε σε διαγνωστικο και δεν εσβηναν οι καταχωρημενες βλαβες?Αν ειναι ετσι τοτε κοιτατε τον εγκεφαλο.
Οι συμβουλες που σου εδωσε ο nikos bob ειναι σωστοτατες.
tasos.kamv
27-04-14, 22:27
Φίλε Χρήστο (Christos E46) περιγράφεις λίγο "άναρχα" το πρόβλημά σου... τέσπα...
Άλλαξε μηχανικό το συντομότερο!!! Ο εγκέφαλος δύσκολο, έως και αδύνατο να καεί από μόνος του, εκτός εάν ο μάστορας στον βραχυκύκλωσε με τα πειράματά του... :whistle:
Είμαι πολύ περίεργος πώς έλεγξε τους αισθητήρες εκκεντροφόρου & στροφάλου και έβγαλε συμπεράσματα για το αν δουλεύουν ή όχι.... :shok:
Ξανακοιτάξτε προσεκτικά τον αισθητήρα στροφάλου!!!
Επίσης έλεγξε και την τάση του δυναμό - μπαταρίας!
Μην πετάς τα λεφτά σου για να κάνεις κάποιον πλούσιο που προσπαθεί να επισκευάσει το αυτοκίνητό σου με τη μέθοδο της δοκιμής...:thumbsdown:
christos e46
28-04-14, 20:04
τασο δικιο εχεις οσο αναφορα τον μηχανικο αλλα επεσα στην αναγκη για αμεση βοηθεια και ηταν οτι το πιο κοντινο την συγκεκριμενη στιγμη!θεωρειται καλος μαστορας σε bmw!η ζημια εγινε....το θεμα ειναι επισκευαζεται ο εγκεφαλος?σιγουρα δεν εχω λεφτα για πεταμα
τασο δικιο εχεις οσο αναφορα τον μηχανικο αλλα επεσα στην αναγκη για αμεση βοηθεια και ηταν οτι το πιο κοντινο την συγκεκριμενη στιγμη!θεωρειται καλος μαστορας σε bmw!η ζημια εγινε....το θεμα ειναι επισκευαζεται ο εγκεφαλος?σιγουρα δεν εχω λεφτα για πεταμα
Ναι φιλε επισκευαζονται..