Επιστροφή στο Forum : Καλως σας βρηκα.....απο εναν ερωτευμενο....
Καλησπερα,καλως σας βρηκα,παιδια εχω ερωτευτει παραφορα,δεν ξεκολαει το μυαλο μου....Αλλα...( αχ αυτο το αλλα....)
Ειμαι 37 ετων,με οικογενεια και παιδι 3 ετων,στην κατοχη μου ειχα τα εξης αμαξια :
1. Toyota corolla G6..... ηλικια 19 ετων (μολις ειχα παρει το διπλωμα...πειραματοζωο....)
2. sκoda octavia rs 1.8 20V.... ηλικια 24 ετων.....( το ευχαριστηθηκα στα ταξιδια,ειχε πιαστει το χερι μου με το αριστερο μοχλο των φλας...thumb)
3.Toyota rav4 mk2 ....ηλικια 34 ετων ( Το πηρα λογω οτι εχω σπιτι στπ Πηλιο,αλλα δεν εχω καταφερει να παω,λογω υποχρεωσεων....:ranting2::whistle: )
Τωρα ερωτευτηκα οπως ξεκινησα να λεω με μια BMW 520 E60 που σκεφτομαι να την αγορασω μεταχειρισμενη,πουλωντας το Rav4
Θα ηθελα να ρωτησω ,τα service γινοντε καθε χρονο η καθε 2 χρονια...??? Αναλογα τα χλμ,που διανυεις...???
Επισης τι καταναλωση εχει η 6κυλινδρη,μεσα στην Πολη,μενω Πειραια....διοτι δεν υπαρχει 2ο αυτοκινητο,και θα γινοντε οι μετακινησεις μου βασικα με αυτο,αν και δεν μετακινουμε συχνα....παω συχνα Πειραια-Ηλιουπολη....
Αυτα,για τα αλλα διαβασα οτι δεν εχει πολλα κουσουρια,βεβαια δεν ειναι Ιαπωνιας.....αλλα σαν αυτοκινητο,αλλιως πατανε στο δρομο τα Γερμανικα και αλλιως τα Ιαπωνιας.....
YΓ: Ξερω ιεροσυλια,απο octavia rs σε rav4 ,αλλα κατι μου κολλησε οταν το ειδα.....το rav4
Καλως ηρθες κατ'αρχην και ευχομαι να αποκτησεις συντομα την 5αρα !!!:thumbsup:
:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
πες μας ομως πως ξεκινησε ο ερωτας???:original:
Vassilis ///M
02-04-14, 14:08
:viannen_01::viannen_01::viannen_01:
Την ειδα στο δρομο, (βεβαια η γυναικα εχει κολλησει με το rav4....) μετα μπηκα στο γνωστο site,να δω τιμες μεταχειρισμενη,και Ω,ναι...ειδα οτι αμα πουλησω το rav4 mk2 ,μπορω να φτασω την 5αρα οικονομικα...και απο τοτε κοιμαμαι-ξυπανω,με αυτο στο κεφαλι μου...Βεβαια,εχω βαλει αυτα τα 2 κριτιρια που ειναι βασικα για μενα.....
Bazil Van Sinner
02-04-14, 14:24
Tarirs γουελ καμ και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!
Ωραίο νταλκά έβαλες στο μυάλο σου!
Σίγουρα θα καίει πιο λίγα απο το ραβ η 5αρα,
και επίσης σίγουρα θα την ευχαρηστηθείς σαν αμάξι.
Θα νιώσεις επιτέλους τιμόνι και άνεση.
Ένας καλός τρόπος να πείσεις την σύζηγο,είναι να την κάνεις βόλτα
με ένα έψιλονεηντα !
katsaraios
02-04-14, 14:36
Καλησπερα,καλως σας βρηκα
Επισης τι καταναλωση εχει η 6κυλινδρη,μεσα στην Πολη,μενω Πειραια....διοτι δεν υπαρχει 2ο αυτοκινητο,και θα γινοντε οι μετακινησεις μου βασικα με αυτο,αν και δεν μετακινουμε συχνα....παω συχνα Πειραια-Ηλιουπολη....
Καλησπερα και σε σενα και με το καλο με το 5αρι..
υπολογιζε 12lt /100km με κινηση και αναλογα το ποδι σου ....
Αν μιλαμε για τα 170 αλογα γιατι μετα αλλαζει το θεμα καταναλωση...
:viannen_01:
Tarirs γουελ καμ και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!
Ωραίο νταλκά έβαλες στο μυάλο σου!
Σίγουρα θα καίει πιο λίγα απο το ραβ η 5αρα,
και επίσης σίγουρα θα την ευχαρηστηθείς σαν αμάξι.
Θα νιώσεις επιτέλους τιμόνι και άνεση.
Ένας καλός τρόπος να πείσεις την σύζηγο,είναι να την κάνεις βόλτα
με ένα έψιλονεηντα !
Tασο με λενε,ετσι να γνωριστουμε.....Πιο λιγα απο το rav4...??? Διοτι να φανταστειτε,βαζω 20 ευρω,με 1.60eyro,και βγαζω 120 χλμ,γενικως εχω ελαφρυ ποδι εδω στην πολη....
Οσο για την συζηγο,πιστευω θα αλλαξει γνωμη ,αν καταφερω και το αλλαξω,διοτι ετσι εκανε και με το octavia rs σε μεταβαση με το rav4.....
Οσο για τα service...κοστος τι γινετε,μπορω να μην το πηγαινω σε μη εξουσιοδωτημενο,οχι βεβαια στο συνεργειο του μπαρμπα θωμα,ποτε δεν εχω παει τα αμαξια μου ετσι,αλλα δεντα πηγαινα και σε επισημα.....
καλως ηρθες,εδω μπορεις να βρεις τη λυση σε πολλα θεματα
καλο ψαξιμο,πιστευω πως θα βρεις καποιο καθαρο σε καλη τιμη και με τα extra που ζητας
η 5αρα ειναι ενα ανετο και ταυτοχρονα πολυ ευχαριστο στην οδηγηση οικογενειακο αυτοκινητο
οσον αφορα την καταναλωση το δικο μου που ειναι 6κυλινδρο,οταν μπηκα στο μυστικο μενου που μετραει απο την πρωτη φορα που κυκλοφορησε την καταναλωση γραφει 10.7
μεσα στην πολη και μηδενιζοντας την ειναι στα 12 με 13 λιτρα(εκτος πολης και με ελαφρυ ποδι πεφτει στα 8 με 9 λιτρα)
Bazil Van Sinner
02-04-14, 14:48
Σκέψου ότι δεν θα'χεις ούτε τουρμπίνα ,ούτε 3 διαφορικά και καλυτερη αεροδυναμική απο το περιπτεράβ.
Για όλα τα υπόλοιπα,φτιάξε ένα καφέ και όρεξη να διαβάσεις,έχουν γραφτεί τα άπειρα εδω μέσα (y)
οσον αφορα τα service καλο θα ειναι να βρεις το συνεργειο που σου ταιριαζει και
σε ικανοποιει(η 5αρα ειναι ενα γερο αυτοκινητο κατασκευασμενο να βγαζει πολλα
χιλιομετρα)
για να πειστεις και εσυ και η γυναικα σου καλο θα ειναι να κανεις κανενα test
drive με αυτο
Σκέψου ότι δεν θα'χεις ούτε τουρμπίνα ,ούτε 3 διαφορικά και καλυτερη αεροδυναμική απο το περιπτεράβ.
Για όλα τα υπόλοιπα,φτιάξε ένα καφέ και όρεξη να διαβάσεις,έχουν γραφτεί τα άπειρα εδω μέσα (y)
Το rav4 ετισ εγκυκλοπαιδικα δεν εχει τουρμπινα...
Παιδια οποιος το εχει ας μου λυσει τις αποριες αν εχει χρονο....για να καταληξω.....
Ευχαριστω
Μετα τα 170 ατια....δεν θα το εχω για να το:fountwtis:
Παιδια οποιος το εχει ας μου λυσει τις αποριες αν εχει χρονο....για να καταληξω.....
Ευχαριστω
Το 'χω και δεν το 'χω.....ειμαι 4κυλινδρος,αυτοματος και LCI(δηλ.facelift εκδοση)....ομως πανω κατω, ειναι στην ιδια καταναλωση,οπως και ισχυ(170hp)
αν ομως εχεις βαλει στο ματι καποιο και ειναι και σε αγγελια,πες μας ποιο ειναι και να σου πουμε οτι μπορουμε.thumb
Να το παρεις το κοριτσι. Ειχαμε Rav4 mk2 και τωρα mk3. Καλο και τιμιο αλλα ντενεκες κατα τη γνωμη μου. Καμια αισθηση, το τιμονι ειναι στον αερα. Το εσωτερικο "σχιστοματιζει" πολυ ασχημα. Καιει τα αντερα του χωρις λογο (στην ιδια διαδρομη καιω τα μισα με το Ζ4). Το καλο ειναι πως το εχουμε κουτα αφου η διαδρομες που κανει ειναι ελαχιστες (17.000 χλμ απο το 2007 :th_Laie_67-1: ), θα φυγει γρηγορα οταν αποφασισουμε να το δωσουμε.
Σερβις αφου παρεις τα ανταλλακτικα μονος σου (πιο φτηνα) το πας οπου θες. Δεν χρειαζεται ουτε αντιπρ. ουτε και μπαρμπαμητσος. Το φορουμ εχει πολλες πληροφοριες, και το ιντερνετ αλλες τοσες.
Ειναι ΑΛΛΟ αμαξι η 5αρα, θα το λατρεψει η γυναικα σου οταν ξεπερασει το Rav.
τασο καλωσόρισες. :original:
γνωμη μου ειναι πως το Ε60 δεν κάνει για καθημερινό αυτοκίνητο μέσα στην Αθηνα. Ειναι 4,85μ, μισό μέτρο πάνω από το Ραβ, με ότι αυτο συνεπαγεται.
ο 6κυλινδρος 2,2 ειναι νωθρός στις χαμηλές για το σκαφος της 5αρας και σε υποχρεωνει να πατας αρκετα για να μην σερνεται. Αρα καίει. Λίγο καλύτερη η εικόνα αν ειναι χειροκίνητο.
το αμαξι αυτό ειναι Θεος σε ανοιχτο δρομο, κραταει εξαιρετικά, πληροφορει όσο καμμία άλλη 5μετρη λιμουζίνα και σε πηγαινει ατσαλακωτο πολύ μακρια.
η συντηρηση της ειναι πολύ λογική και δεν εχει απροοπτα που να τσούζουν.
Αν εισαι αποφασιμένος, βρες αμαξι με "βαρυ" εξοπλισμό, διότι τα μπαξίματα τσούζουν πολύ στο Ε60.
καλό ψαξιμο και εδώ ειμαστε. ;)
Για το skoda λεει (τουρμπινα)
η αληθεια ειναι οτι ειναι μεγαλο αυτοκινητο για την πολη(κορυφαιο σε ταξιδια),αλλα
σου δινει την αισθηση οτι ειναι αυτοκινητο φυσιολογικου μεγεθους με υπεροχο χειρισμο
αρα η γνωμη μου ειναι οτι δεν σε εμποδιζει να κυκλοφορησεις εντος,το παρκαρισμα ειναι λιγο θεμα
αλλα συνηθιζεται
(και εγω πιστευα οτι δεν θα βολευει αλλα τελικα διαψευστικα)
τασο καλωσόρισες. :original:
γνωμη μου ειναι πως το Ε60 δεν κάνει για καθημερινό αυτοκίνητο μέσα στην Αθηνα. Ειναι 4,85μ, μισό μέτρο πάνω από το Ραβ, με ότι αυτο συνεπαγεται.
ο 6κυλινδρος 2,2 ειναι νωθρός στις χαμηλές για το σκαφος της 5αρας και σε υποχρεωνει να πατας αρκετα για να μην σερνεται. Αρα καίει. Λίγο καλύτερη η εικόνα αν ειναι χειροκίνητο.
το αμαξι αυτό ειναι Θεος σε ανοιχτο δρομο, κραταει εξαιρετικά, πληροφορει όσο καμμία άλλη 5μετρη λιμουζίνα και σε πηγαινει ατσαλακωτο πολύ μακρια.
η συντηρηση της ειναι πολύ λογική και δεν εχει απροοπτα που να τσούζουν.
Αν εισαι αποφασιμένος, βρες αμαξι με "βαρυ" εξοπλισμό, διότι τα μπαξίματα τσούζουν πολύ στο Ε60.
καλό ψαξιμο και εδώ ειμαστε. ;)
Σε 3αρα...??? διοτι το θελω σαν πρωτευων αμαξι...ευχαριστω παντως μου ελυσες κατα ενα μεγαλο μερος τις αποριες μου.....η ci θα με βολεψει με ενα παιδι...???
Για το skoda λεει (τουρμπινα)
Μιχαλη...δεν το καταλαβα.....:thumbsdown:
συγκριση μεταξυ πενταρας και rav δεν μπορει να γινει, γιατι ειναι δυο διαφορετικης φιλοσοφιας και σκοπου αυτοκινητα.
Η πενταρα ειναι οικογενειακο αυτοκινητο που σε ταξιδι θα καταλαβεις το μεγαλειο της, ειδικα μετα απο το rav!!
Για μεσα στη πολη ακου αυτα που σου ειπε ο panos ειναι η φωνη της αληθειας!!
Για τα service η bmw εχει αλλη πολιτικη και ειναι συναρτηση των χιλιομετρων μεσα απο υπολογισμους που κανει το bc, και δεν εχει προγραμματισμενα service οπως η toyota (αλλα μεταξυ μας δεν εχει και την αξιοπιστια της toyota και ας μη το παραδεχονται οι πενβεδακηδες...)
Γενικα η πενταρα ειναι ισως ενα απο τα καλυτερα οικογενειακα αυτοκινητα που εχουν κατασκευαστει!!
Βεβαια μετη πενταρα τα terrain που θα μπορεις να "πατησεις"δεν θα ειναι τα ιδια με το rav!
καλοριζικη!!
συγκριση μεταξυ πενταρας και rav δεν μπορει να γινει, γιατι ειναι δυο διαφορετικης φιλοσοφιας και σκοπου αυτοκινητα.
Η πενταρα ειναι οικογενειακο αυτοκινητο που σε ταξιδι θα καταλαβεις το μεγαλειο της, ειδικα μετα απο το rav!!
Για μεσα στη πολη ακου αυτα που σου ειπε ο panos ειναι η φωνη της αληθειας!!
Για τα service η bmw εχει αλλη πολιτικη και ειναι συναρτηση των χιλιομετρων μεσα απο υπολογισμους που κανει το bc, και δεν εχει προγραμματισμενα service οπως η toyota (αλλα μεταξυ μας δεν εχει και την αξιοπιστια της toyota και ας μη το παραδεχονται οι πενβεδακηδες...)
Γενικα η πενταρα ειναι ισως ενα απο τα καλυτερα οικογενειακα αυτοκινητα που εχουν κατασκευαστει!!
Βεβαια μετη πενταρα τα terrain που θα μπορεις να "πατησεις"δεν θα ειναι τα ιδια με το rav!
καλοριζικη!!
Ευχαριστω....ψαχνωμαι ακομα...τι καλοριζικη....:hystericalbs1::thanks:
η 3αρα διπορτη ειναι γεροδεμενο αυτοκινητο
δεν ξερω ομως αν θα σε κουραζει το καθισμα πανω-κατω(για οικογενειακο καλυτερα 4-πορτο,η αποφαση βεβαια δικη σου)
η 3αρα διπορτη ειναι γεροδεμενο αυτοκινητο
δεν ξερω ομως αν θα σε κουραζει το καθισμα πανω-κατω(για οικογενειακο καλυτερα 4-πορτο,η αποφαση βεβαια δικη σου)
Θα βγαζω τον συνοδηγο....:hystericalbs1::whistle::thumb sup: παντως,δεν ξερω,σαν χωρους στον χωρο αποσκευων...τι λεει...???
Bazil Van Sinner
02-04-14, 17:36
Για το skoda λεει (τουρμπινα)thumb
Ευχαριστω
Δείξε μας σε αγγελία ένα που σου αρέσει .
Θα βγαζω τον συνοδηγο....:hystericalbs1::whistle::thumb sup: παντως,δεν ξερω,σαν χωρους στον χωρο αποσκευων...τι λεει...???
οσον αφορα τους χωρους μπορεις να δεις φωτογραφιες(δεν υπαρχει συγκριση
με τους χωρους της 5αρας-εχουν απιστευτη διαφορα)
μετα απο καλο ψαξιμο και υπομονη θα μεινεις ευχαριστημενος
οσον αφορα τους χωρους μπορεις να δεις φωτογραφιες(δεν υπαρχει συγκριση
με τους χωρους της 5αρας-εχουν απιστευτη διαφορα)
Οχι σαν συγκριση με την 5αρα....αλλα ως αυτονομη η 3 ci....
πρωτα απο ολα ψαχνεις e46 η e92
πρωτα απο ολα ψαχνεις e46 η e92
e46....την Ε42....δεν την φτανουμε.....σε γιουρια....
και στα δυο καποιος ψηλος δυσκολα βολευεται στα πισω καθισματα
απο ε46
αφου λοιπον σκεφτεσαι και ε46(παρα την ηλικια του αυτοκινητου παραμενει πολυ ομορφο)
μπορεις να βρεις σε πολυ χαμηλες τιμες
απο ε46
Ε,τον ψηλο θα τον βαλουμε μπροστα....:thumbsup:Παντως περα απο την πλακα κινουμε πολυ συχνα με την μικρη μου κορη πισω....(4 ετων) δεν βαζω ατομα συνεχεια...,με ενδιαφερει πολυ ο χωρος αποσκευων ξερουμε η Ε46 ποσα λιτρα ειναι...?? Διαφερει η ci σε λιτρα στο χωρο αποσκευων...???
αφου λοιπον σκεφτεσαι και ε46(παρα την ηλικια του αυτοκινητου παραμενει πολυ ομορφο)
μπορεις να βρεις σε πολυ χαμηλες τιμες
Θελω να παω σε bmw οικογενειακο,χωρις μεγαλη καταναλωση,στην πολη,λογω χρησης κυριου αυτοκινητου.....
Οπως προειπα,με 20 ευρω,και στα 1.60 η βενζινα,μεσα στην πολη με το rav4 mk2 βγαζω 120 χλμ....
προτεινω λοιπον 4-πορτο γιατι θα σε κουρασει λιγο με το παιδι το ci
οσον αφορα την καταναλωση εγω με το 520ι χειροκινητο 6-κυλινδρο καπου τοσα βγαζω
με το 320ι ε90 που ειχα με προσεκτικη οδηγηση εβγαζα παραπανω
καλο θα ειναι καποιος που το εχει μετρησει ακριβως να δωσει τα φωτα του
απο ε46
Δυσκολα;;;
εγω ειμαι 1,90 η γυναικα μου 1,80 ο μεγαλος 1,95 και ο μικρος 1.85....οποιος και να οδηγαει πισω δεν χωραει κανεις απο τους υπολοιπους.....παμε με το polo
Konstantinos E60
02-04-14, 19:10
Δυσκολα;;;
εγω ειμαι 1,90 η γυναικα μου 1,80 ο μεγαλος 1,95 και ο μικρος 1.85....οποιος και να οδηγαει πισω δεν χωραει κανεις απο τους υπολοιπους.....παμε με το polo
Βρείτε και εναν σεντερ στα 2.10+ και χτυπάτε πρωτάθλημα ! Γεροί να ειστε ολοι σας!
Φαντάζομαι τι γίνεται στα νούμερα των παπουτσιών. ..
Υγραεριο παιδια εχει βαλει στην Ε60...?? Πειτε μου ,ποσο κοστισε.προβληματα...και μπαινει στην θεση της ρεζερβας....??
Υγραεριο παιδια εχει βαλει στην Ε60...?? Πειτε μου ,ποσο κοστισε.προβληματα...και μπαινει στην θεση της ρεζερβας....??
εγω εχω υγραεριο στη 5ρα.thumb
Σε ταξιδι τα νουμερα που θα δεις δε θα τα πιστευεις με τη καλη εννοια.
160χμλ/ωρα περιπου με διασπαρτα πατηματα/προσπερασεις/ξεσπασματα θα δεις 6.5lt και μεσα στη πολη με νορμαλ ροη θα δεις γυρω στο 11Lt.
Με μπολικη "Πειραιωτικη" κινηση στους νεους μας μονοδρομους (ναι γειτονας ειμαι) θα σε γελασω γτ δε το χρησιμοποιω ετσι, αλλα δε νομιζω πανω απο 14-15 δε θα παει.
Στη θεση της ρεζερβας μπαινει κανονικα (donut) και σου δινει περιπου 45λιτρα ντεποζιτο. Εκει το χω και γω.
Προβληματα δε θα δεις εκτος αν το κυνηγας πολυ το αμαξι και εισαι με 6-7χιλιαδες στροφες και σου στεγνωσει.
Απο εξοδα θες μια τυπικη συντηριση του κιτ αεριου με ενα φιλτρακι και ενα προσθετο μια φορα στο τοσο με πολυ μικρο κοστους
πιστευω πως δεν αξιζει να αγορασεις το αυτοκινητο και μετα να το βαλεις γιατι θα σου
κοστισει,αν ενδιαφερεσαι για υγραεριο καλυτερα να αγορασεις καποιο που το διαθετει ηδη
(αυτη ειναι η γνωμη μου)
η αληθεια ειναι οτι κανει οικονομια
εγω εχω υγραεριο στη 5ρα.thumb
Σε ταξιδι τα νουμερα που θα δεις δε θα τα πιστευεις με τη καλη εννοια.
160χμλ/ωρα περιπου με διασπαρτα πατηματα/προσπερασεις/ξεσπασματα θα δεις 6.5lt και μεσα στη πολη με νορμαλ ροη θα δεις γυρω στο 11Lt.
Με μπολικη "Πειραιωτικη" κινηση στους νεους μας μονοδρομους (ναι γειτονας ειμαι) θα σε γελασω γτ δε το χρησιμοποιω ετσι, αλλα δε νομιζω πανω απο 14-15 δε θα παει.
Στη θεση της ρεζερβας μπαινει κανονικα (donut) και σου δινει περιπου 45λιτρα ντεποζιτο. Εκει το χω και γω.
Προβληματα δε θα δεις εκτος αν το κυνηγας πολυ το αμαξι και εισαι με 6-7χιλιαδες στροφες και σου στεγνωσει.
Απο εξοδα θες μια τυπικη συντηριση του κιτ αεριου με ενα φιλτρακι και ενα προσθετο μια φορα στο τοσο με πολυ μικρο κοστους
ελα γειτονα...αν το παρω θα τα ζευγαρωσουμε...???:original:
πιστευω πως δεν αξιζει να αγορασεις το αυτοκινητο και μετα να το βαλεις γιατι θα σου
κοστισει,αν ενδιαφερεσαι για υγραεριο καλυτερα να αγορασεις καποιο που το διαθετει ηδη
(αυτη ειναι η γνωμη μου)
Εχω δει αυτο,τι λετε...??? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4891599/
ειναι σε πολυ καλη τιμη,εχει καποια βασικα εχτρα,αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν εχει dvd-navigation αν σε ενδιαφερουν,εχει τα χιλιομετρα του αλλα με τη σωστη συντηρηση
δεν εχει προβλημα(καλο ειναι να τα ψαξεις καλα και να πας να τα ελεγξεις σε συνεργειο
για τυχον ζημιες βαψιματα κ.α)
H 5αρα νομίζω οτι είναι λίγο μεγάλη για την πόλη ...εκτός και αν έχεις πάρκινγκ .
Και το κουπέ ωραίο είναι αλλα μην περιμένεις επιδόσεις RS...
H 5αρα νομίζω οτι είναι λίγο μεγάλη για την πόλη ...εκτός και αν έχεις πάρκινγκ .
Και το κουπέ ωραίο είναι αλλα μην περιμένεις επιδόσεις RS...
εχω παρκινγ πυλωτη....ολα μου τα αμξια που ειχα και εχω σε πυλωτη τα ειχα....και δεν θελω επιδοσεις πια το ξεπερασα αυτο το σταδιο....εφαγα αρκετα,θελω να ειμαι ''κηδεια''
https://s24.carcdn.gr/2711/2711115_0_b.jpg
Την εχω λόγοδώσει με του θείου μου του Αλέξη αλλα δε τη θέλει ακομα!!!
Εχει μεγάλοπιαστεί η δικιά μου παναθεμα τη!!!
Η αγγελία ειναι σε καλη τιμή μεν αλλα.
Δε βλεπω pdc που σε τέτοιο αμαξι ειναι must
Δε βλεπω Bluetooth
Εχει το πολυ απλό σαλόνι που δε ξερω αν σε νοιαζει καν...
Προςωπικα το ξύλο μεσα δε μ αρεσει
Πρό εγκατάσταση τηλεφώνου που λέει δεν εχει αλλα εχει ενα aftermarket kit της νοκια
Γρατζουνιτσες, χτυπήματακια εχει οπότε αν πας ν τα φτιάξεις θα φύγουν πολλα.
Σε αυτο το αμαξι αν θελήσεις να προσθέσεις κατι απο τα παραπάνω θα υπολογίζεις χίλιαρικα στη κάθε περίπτωση.
Επίσης σε ενοιμερωμω οτι τα φρένα στη 520 ειναι απλα αθλια....
Αυτο μπορείς να το διαπιστώσεις με ενα τεστ ντραιβ
ειναι σε πολυ καλη τιμη,εχει καποια βασικα εχτρα,αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν εχει dvd-navigation αν σε ενδιαφερουν,εχει τα χιλιομετρα του αλλα με τη σωστη συντηρηση
δεν εχει προβλημα(καλο ειναι να τα ψαξεις καλα και να πας να τα ελεγξεις σε συνεργειο
για τυχον ζημιες βαψιματα κ.α)
δεν με ενδιαφερει τοσο το dvd-navigation (αν βρω καποιο που δεν εχει μπαινει εκ των υστερων...???) οσο τα χιλιομετρα,εχει καποια παραπανω για 10ετιας αμαξι,αλλα να φανταστεις με το rav4 2002 μοντελο και εχω 100.000 χλμ
Την εχω λόγοδώσει με του θείου μου του Αλέξη αλλα δε τη θέλει ακομα!!!
Εχει μεγάλοπιαστεί η δικιά μου παναθεμα τη!!!
Η αγγελία ειναι σε καλη τιμή μεν αλλα.
Δε βλεπω pdc που σε τέτοιο αμαξι ειναι must
Δε βλεπω Bluetooth
Εχει το πολυ απλό σαλόνι που δε ξερω αν σε νοιαζει καν...
Προςωπικα το ξύλο μεσα δε μ αρεσει
Πρό εγκατάσταση τηλεφώνου που λέει δεν εχει αλλα εχει ενα aftermarket kit της νοκια
Γρατζουνιτσες, χτυπήματακια εχει οπότε αν πας ν τα φτιάξεις θα φύγουν πολλα.
Σε αυτο το αμαξι αν θελήσεις να προσθέσεις κατι απο τα παραπάνω θα υπολογίζεις χίλιαρικα στη κάθε περίπτωση.
Επίσης σε ενοιμερωμω οτι τα φρένα στη 520 ειναι απλα αθλια....
Αυτο μπορείς να το διαπιστώσεις με ενα τεστ ντραιβ
Τι ειναι αυτο...??? Ευχαριστω για τις ενημερωσεις....πιστευω λογω βαρους...ειναι αθλια....
Αυτη...??? https://s24.carcdn.gr/2711/2711115_0_b.jpg
και αυτη ...??? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4809696/
μπορεις να βαλεις ναβι και dvd,αλλα θα σου κοστισει πολλα,εκτος αν βαλεις καποιο
της αγορας που τα στερεωνουν στο τζαμιι,αν και δε μου αρεσουν αυτα
μπορεις να βαλεις ναβι και dvd,αλλα θα σου κοστισει πολλα,εκτος αν βαλεις καποιο
της αγορας που τα στερεωνουν στο τζαμιι,αν και δε μου αρεσουν αυτα
Απαπαπαπα...ΤΑΧΙ ειμαι...?? (sorry....δεν το λεω κακοπροερετα,ετσι εχει επικρατησει....)
Πιο καλα στο κινητο,ετσι το εχω και τωρα....
Γνωρίζεις οτι τα 2,2 έχουν ΦΠ ε ?
Απαπαπαπα...ΤΑΧΙ ειμαι...?? (sorry....δεν το λεω κακοπροερετα,ετσι εχει επικρατησει....)
Πιο καλα στο κινητο,ετσι το εχω και τωρα....
και εγω την ιδια γνωμη εχω,αλλα γουστα ειναι αυτα:original:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1003704_608368392530931_2131959817_n.jpg
Το εχετε παθει και εσεις...??? 1η φορα το παθαινω.....
https://www.bmwfans.gr/forum/
Το εχετε παθει και εσεις...??? 1η φορα το παθαινω.....
αιωνια:hyper:
αιωνια:hyper:
Θα προσπαθησω για Ε60,μαλλον...αφου δεν βγαζει προβληματα...οσο για την καταναλωση,θα δουμε πως θα παει,και αν δουμε οτι τρωει τον αγγλεωρα,βαζουμε υγραεριο.....γινετε....!!!!!!!
Οι τιμες παιζουν 7-8 χ για 2004 μοντελο...??? Θα με βοηθησετε να σας λεω-ποσταρω,αμαξια....που γνωριζετε...???
αυτο εδω εχει λιγα χιλιομετρα εφοσον ειναι πραγματικαhttps://www.car.gr/classifieds/cars/view/4859750/
αυτο εδω εχει λιγα χιλιομετρα εφοσον ειναι πραγματικαhttps://www.car.gr/classifieds/cars/view/4859750/
Θα προσπαθησω απο ιδιωτη και ας ειναι και 3 χερια....παντως οχι αν βρω και απο εμπορο δεν το χτυπαω...παντως πολυ λιγα χλμ,εχει.....:whistle:
Αλλα δεν ειναι και σιγουρο,το δικο μου το rav το πηρα με 80.000 χλμ,και ειναι του 2002 και ο αδερφος μου εχει το tiguan του 2008 με 15.000 χλμ....και το rav4 το πηρα απο ναυτικο,οπως και ο αδερφος μου Ναυτικος ειναι....
καλο ψαξιμο και υπομονη και θα το βρεις
Μπορω να βαλω αγγελια εδω το rav4 που εχω...? Επιτρεπετε...???
φυσικα.
Πας εδω (https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=32) και το βαζεις με οτι λεπτομεριες και φωτογραφιες θελεις οπως και λινκ απο το car αν θες
φυσικα.
Πας εδω (https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=32) και το βαζεις με οτι λεπτομεριες και φωτογραφιες θελεις οπως και λινκ απο το car αν θες
Ωραια,θα πλυθει,θα κουστουμαριθει,θα παρει ποζες το ravακι....και θα ποζαρει....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3225737/
Μεχρι 2004 χρονολογια για ευνοητους λογους.... :)
HLIAS - E36
03-04-14, 00:08
Καλώς ήρθες κι από μένα...:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
Μακάρι να αποκτήσεις σύντομα το όνειρό σου και να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς... Για την Ε60 δεν έχω καθαρά προσωπική άποψη αλλά θα καταλάβεις τη διαφορά αμέσως μόλις καθίσεις στο κάθισμα του οδηγού ότι στην BMW δεν πληρώνεις τη "φίρμα" όπως υποστηρίζουν όλοι εκείνοι που δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε μία BMW... Η BMW είναι τρόπος ζωής...!thumb
Join the club...!!!:thumbsup:
:viannen_01: Καλώς όρισες και από εμένα γείτονα Τάσο, καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα. Με το καλό να πάρεις την 5άρα σου ή την ci σου. :welcome2: :welcome2: :welcome2:
Καλώς ήρθες κι από μένα...:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
Μακάρι να αποκτήσεις σύντομα το όνειρό σου και να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς... Για την Ε60 δεν έχω καθαρά προσωπική άποψη αλλά θα καταλάβεις τη διαφορά αμέσως μόλις καθίσεις στο κάθισμα του οδηγού ότι στην BMW δεν πληρώνεις τη "φίρμα" όπως υποστηρίζουν όλοι εκείνοι που δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε μία BMW... Η BMW είναι τρόπος ζωής...!thumb
Join the club...!!!:thumbsup:
:thanks:
Παντως παιδια εψαξα λιγο στα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα...ετσι για σερφαρισμα-συγκριση,και στα μηχανικα μερη,ειναι ποιο ακριβο το rav4 πο εχω....:hyper:δεντο περιμενα....και σε βασικα αναλωσιμα....:shok::ranting2:
katsaraios
03-04-14, 05:17
:thanks:
Παντως παιδια εψαξα λιγο στα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα...ετσι για σερφαρισμα-συγκριση,και στα μηχανικα μερη,ειναι ποιο ακριβο το rav4 πο εχω....:hyper:δεντο περιμενα....και σε βασικα αναλωσιμα....:shok::ranting2:
Τα γουστα πληρωνονται και ειδικα στις μερες μας για να συντηρεις σωστα -διατηρεις -κατεχεις BMW πρεπει να πληρωνεις πολλα...ποσο μαλλον αν δεν εχεις και μειωση σε ΦΠ.
Τα γουστα πληρωνονται και ειδικα στις μερες μας για να συντηρεις σωστα -διατηρεις -κατεχεις BMW πρεπει να πληρωνεις πολλα...ποσο μαλλον αν δεν εχεις και μειωση σε ΦΠ.
Μαλλον η μπερδευτηκα,μπερδευτηκες... .ανταλλακτικα ΤΟΥΟΤΑ RAV4 ειναι πιο ακριβα....:thumbsdown:
Μια απορια παιδια,αν βρω αυτοκινητο μεταχειρω απο επαρχια,διοτι βρισκομαι Πειραια....πως μπορω να δω το ποιον του αυτοκινητου...?? Με το VIN...??? Και μου παω να το ελεκξω....???
:viannen_01: Τασο .
απο ανταλλακτικα, πολλες μαρκες εχουνε πιο ακριβα αντλκτκα απο τα πεμβε. thumb
εν τω μεταξυ, σε ολο τον κοσμο βρισκεις ευκολα αντλτκα πεμβε, απο e-shops μεχρι φυσικα καταστηματα,
απο κινεζικα μεχρι γνησια AC Schnitzer, σε ολες τις τιμες.
thumb
τωρα, για το αλλο που λες....ολες οι γυναικες γκρινιαζουνε....
:th_Laie_67-1:
Μαλλον η μπερδευτηκα,μπερδευτηκες... .ανταλλακτικα ΤΟΥΟΤΑ RAV4 ειναι πιο ακριβα....:thumbsdown:
Μια απορια παιδια,αν βρω αυτοκινητο μεταχειρω απο επαρχια,διοτι βρισκομαι Πειραια....πως μπορω να δω το ποιον του αυτοκινητου...?? Με το VIN...??? Και μου παω να το ελεκξω....???
:viannen_01: Τασο .
απο ανταλλακτικα, πολλες μαρκες εχουνε πιο ακριβα αντλκτκα απο τα πεμβε. thumb
εν τω μεταξυ, σε ολο τον κοσμο βρισκεις ευκολα αντλτκα πεμβε, απο e-shops μεχρι φυσικα καταστηματα,
απο κινεζικα μεχρι γνησια AC Schnitzer, σε ολες τις τιμες.
thumb
τωρα, για το αλλο που λες....ολες οι γυναικες γκρινιαζουνε....
:th_Laie_67-1:
Eυχαριστω....οσο για το αλλο..αυτο που εχω κανει bold...???
Μπορείς με το vin , αν σου πει η αντιπροσωπεία , πρέπει όμως να το πας και σε ένα συνεργείο σωστά;
konstantinaM3
03-04-14, 18:38
:viannen_01::viannen_01:
Θα κανονισω να το παω και σε συνεργειο,αλλα σαν πρωτη γευση....
Παιδια θελω ειλικρινα....ομως γιατι ειναι μια επενδυση...ρωτησα οσους ειχαν BMW στο δρομο,να δω ποσοστα,βλαβες....και μου ειπαν για τα εξης... πολλαπλασιαστές,μπεκ, αντλίες,και μακρια απο αυτοματα.....συνεχιζουν να εχουν τις ασθενειες,των Γερμανων,οπως ειχα το skoda octavia...???
οσον αφορα τα αυτοματα καλυτερα να τα αποφυγεις γιατι δεν ξερεις αν θα σου τυχει η ζημια και αν σου τυχει το κοστος ειναι πολυ μεγαλο η δουλεια λιγο περιπλοκη(η εργασια
αυτη πρεπει να γινεται εντος αντιπροσωπειας)
τα 6κυλινδρα δεν βγαζουν ζημιες(μονο φυσιολογικα πραγματα) ειναι καλες κατασκευες για
πολλα χιλιομετρα οι πιο συνηθισμενες ειναι σινεμπλοκ και πολλαπλασιαστες
Α,οκ...ευχαριστω...περιμενα και εγω μια απαντηση.....τι κοστος εχουν αυτα...αν τυχει...???
τα σινεμπλοκ ψαλιδιων τα πηρα με ενα 30αρι τα δυο
για τους πολλαπλασιαστες θα σε γελασω
Καλώς ήρθες!Αυτοκίνητο 10ετιας θα πάρεις, όλο και κάτι θα ζητήσει, τώρα αν βρεις στην επαρχία πήγαινε να το τσεκάρεις σε κάποιο BMW service εκεί και καλό θα ήταν να έχεις μαζί και κάποιον δικό σου, αν όχι μηχανικό, τουλάχιστον να ξέρει καλά τα αυτοκίνητα ( μια γνώμη ακόμα πάντα είναι χρήσιμη).Στη θέση σου θα κοιταγα μόνο την 5αρα, ένας βασικός λόγος είναι η πρακτικότητα με το παιδί,αλλά και σαν σκάφος ακόμα και τώρα δείχνει πολύ πιο σύγχρονο σε σχέση με τη ci (γνώμη μου καθαρά)
Καλώς ήρθες!Αυτοκίνητο 10ετιας θα πάρεις, όλο και κάτι θα ζητήσει, τώρα αν βρεις στην επαρχία πήγαινε να το τσεκάρεις σε κάποιο BMW service εκεί και καλό θα ήταν να έχεις μαζί και κάποιον δικό σου, αν όχι μηχανικό, τουλάχιστον να ξέρει καλά τα αυτοκίνητα ( μια γνώμη ακόμα πάντα είναι χρήσιμη).Στη θέση σου θα κοιταγα μόνο την 5αρα, ένας βασικός λόγος είναι η πρακτικότητα με το παιδί,αλλά και σαν σκάφος ακόμα και τώρα δείχνει πολύ πιο σύγχρονο σε σχέση με τη ci (γνώμη μου καθαρά)
:thanks: Παντως μην το λες αυτο,διοτι και το toyota που χω 10 ετιας ειναι και βαλε,και δεν εχω δωσει ουτε βιδα,καυσιμο,αλλαγη λαδιων και βουρ...ειλικρινα....
Και επιπλεον,μπορει να παρεις αυτοκινητιο 5ετιας και να βγαλει τα αντερα του τον ασσυμαζευτο...
Εννοείται, εδώ καινούργιο παίρνεις και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει ( ρωτά προς VAG μεριά με κάτι 1.4. 150 και 180 ίππων).Μου βάζεις όμως και σα μέτρο σύγκρισης το Toyota και θα γίνει το thread αμερικαν μπαρ:whistle:
Εννοείται, εδώ καινούργιο παίρνεις και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει ( ρωτά προς VAG μεριά με κάτι 1.4. 150 και 180 ίππων).Μου βάζεις όμως και σα μέτρο σύγκρισης το Toyota και θα γίνει το thread αμερικαν μπαρ:whistle:
δεν ειμαι εδω ουτε να τρολλαρο,ουτε να αναστατωσω,και σιγουρα ειναι που θα πεσεις,αλλα η αληθεια να λεγετε....thumb
Πάντως αν σου έχει κάνει κλικ η 5αρα μην παρεκκλίνεις, ψάξε με υπομονή και σίγουρα θα βρεις κάτι αξιόλογο, μόλις δε πας και ταξιδάκι ή την γυρίσεις σε κανα τσακιρ κέφι θα καταλάβεις πόσο σωστή είναι η επιλογή σου!thumb
Πάντως αν σου έχει κάνει κλικ η 5αρα μην παρεκκλίνεις, ψάξε με υπομονή και σίγουρα θα βρεις κάτι αξιόλογο, μόλις δε πας και ταξιδάκι ή την γυρίσεις σε κανα τσακιρ κέφι θα καταλάβεις πόσο σωστή είναι η επιλογή σου!thumb
:thanks::thnx::rally:
Σωστα, μη βιαζεσαι.
Εγω εψαχνα κοντα 5μηνες και πιο πριν χαλαροτερα κανα 3μηνο.
Δεν ειναι εποχες που λες "δε πειραζει βρε αδερφε, δε μου κανει, το πουλαω, περνω αλλο"
εγω παντως αφου αγορασα το 520 το πηγα αμεσως για σεβρις ετσι για να ειμαι
σιγουρος
Εδώ μέσα νομίζω υπάρχουν επιλογές (σε Ε60) προς πώληση από μέλη του φόρουμ όπου σίγουρα είναι πολύ προσεγμένα αμάξια.
εγω παντως αφου αγορασα το 520 το πηγα αμεσως για σεβρις ετσι για να ειμαι
σιγουρος
H πιο σωστή κίνηση , μπορείς και να το πας σε αντιπροσωπεία να το μπριζώσει και να σου πει τι έχει κάνει .
Μπριζωθηκε σε συνεργειο και δεν βρηκαν κατι. Παντως κανοντας αυτο το μεγαλο σερβις αλλαξε.η συμπεριφορα του αμαξιου
Μπριζωθηκε σε συνεργειο και δεν βρηκαν κατι. Παντως κανοντας αυτο το μεγαλο σερβις αλλαξε.η συμπεριφορα του αμαξιου
Δεν το είπα για εσένα Mr συγνώμη ε?
Το μόνο που θα δουν τότε είναι μην εκκρεμή καμία βλάβη γιατι τα παλιά σβήνουν .