Επιστροφή στο Forum : pdc sensor
προσφατα χαλασε ο ενας αισθητήρας και αγορασα από ebay έναν αλλα μου κανει το εξης, όταν τον κουμπωνω με ανοιχτω το διακοπτη και οπισθεν δουλευει αν κλεισω και ξανα ανοιξω τιποτα, αλλα και παλι δεν κανει τον παρατεταμενο ηχο ότι δεν δουλευει το συστημα? τη μπορει να φταιει ενταξει δεν είναι γνησιο αλλα γιατι δινει εντολη ότι δουλευει ενώ όχι? και αν βγαλω το φις και το ξανα βαλω δουλευει μεχρι να σβησω και να ξανα αναψω το αυτοκινητο?:shok:
giannis_compact
21-03-14, 03:21
Έχεις γνήσιο PDC και έβαλες μη γνήσιο αισθητήρα;
Έχεις γνήσιο PDC και έβαλες μη γνήσιο αισθητήρα;
Ναι??
Αλλά γιατί δείχνει ότι λειτουργεί? και δε κάνει το μπιπππππ όταν κουμπώνω όπισθεν.
Γνήσιο δε βάζω σε αμάξι 12ετων το θεωρώ βλακεία, εξάλλου το τελευταίο καιρό το μάτι μου παει σε Ε90 οπότε πόσο θα αντέξω?
Απλά πριν ενα μήνα ακούμπησα λίγο το πίσω αμάξι στο παρκάρισμα και με είδε ένας Γερμανός που καθόταν στο μπαλκόνι και με το ζόρι και ύστερα απο μισή ώρα διάλογο κατάφερα να το κάνω να μην πάρει την αστυνομία.
Ποσο μεγαλη χρηματικη διαφορα εχει ενα γνησιο? Θεωρω οτι δεν το διαβαζει σωστα το κυκλωμα επειδη οπως ειπες κ εσυ δεν ειναι γνησιο, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση, ψαξε σε μεταχειρισμενο-γνησιο μηπως βρεις.
Ποσο μεγαλη χρηματικη διαφορα εχει ενα γνησιο? Θεωρω οτι δεν το διαβαζει σωστα το κυκλωμα επειδη οπως ειπες κ εσυ δεν ειναι γνησιο, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση, ψαξε σε μεταχειρισμενο-γνησιο μηπως βρεις.
Αυτό το πηρα17¤ το γνήσιο δεν ξέρω δε ρώτησα στη bmw αλλά πιστεύω ότι σίγουρα πάνω απο 50¤
Και κάτι ακόμα χάνει λίγο νερά στο πάγου ρεί του ψυγείου στην ταπα απο κάτω, το πήγα σε ένα Τούρκο εδώ απέναντι και μου είπε ότι ήθελε ενα λαστιχακι το έφτιαξε αλλά πάλι χάνει το ξανά πήγα την έσφιξε αλλά πάλι χάνει λίγο, όπως το βλέπω το πάγουρι δεν ειναι 100% δακρύζει στην ταπα εξαερωσης η στον αισθητήρα? υπάρχει περιπτώσει να εχει ξεβουρτσισει η ταπα και να χάνει πλαστική ειναι? η αν χάνει απο τον αισθητήρα πως ειναι αυτός βιδωτος εχει λάστιχο?
mitsos_chania
21-03-14, 10:33
Γυρω στα 120¤ εχει ο γνησιος απο bmw
Sent from my iPad mini using Tapatalk
αυτά τα κιτακια τη λενε? https://www.ebay.de/itm/Einparkhilfe-mit-Display-Ton-4-Sensoren-in-Schwarz-Ruckfahrwarner-Parkhilfe-PDC-/331099184214?pt=DE_Autoteile&hash=item4d170c9c56
αν παρω ένα σετ από που θα παρω ρευμα θα είναι ευκολο?
Ναι??
Αλλά γιατί δείχνει ότι λειτουργεί? και δε κάνει το μπιπππππ όταν κουμπώνω όπισθεν.
Γνήσιο δε βάζω σε αμάξι 12ετων το θεωρώ βλακεία, εξάλλου το τελευταίο καιρό το μάτι μου παει σε Ε90 οπότε πόσο θα αντέξω?
Απλά πριν ενα μήνα ακούμπησα λίγο το πίσω αμάξι στο παρκάρισμα και με είδε ένας Γερμανός που καθόταν στο μπαλκόνι και με το ζόρι και ύστερα απο μισή ώρα διάλογο κατάφερα να το κάνω να μην πάρει την αστυνομία.
Αν τον εβαλες δεξια ή αριστερα βγαλτον και βαλτον
σε μια απο τις μεσα θεσεις.
mitsos_chania
21-03-14, 19:14
Εχω και γω θεμα με τον ενα αισθητηρα στο Χ5.επειδη η τιμη ειναι τσουχτερη κανα site απ´εξω για ερωτηση?
Sent from my iPad mini using Tapatalk
Αν τον εβαλες δεξια ή αριστερα βγαλτον και βαλτον
σε μια απο τις μεσα θεσεις.
Λες????? όντως αριστερά ειναι και απο τι κατάλαβα κάτι παίζει με τη σειρά γιατί αν βγάλω το φις με ανοικτό διακόπτη και το ξανά βάλω δουλεύει μέχρι να το σβησω.
Αλλά πως βγαίνει το τριμ όλο για να έχω πρόσβαση στους μέσους αισθητήρες?
giannis_compact
22-03-14, 04:52
Κουμπωτό είναι το τρίμ. Εγώ, πάντως, έχω πάρει πολλούς μετ/νους γνήσιους αισθητήρες για μένα και για φίλους που χάλασαν με τιμές από 10 έως 30 ευρώ.
Επίσης, Αντρέα, προφανώς θέλει άλλαγμα το παγούρι.
Κουμπωτό είναι το τρίμ. Εγώ, πάντως, έχω πάρει πολλούς μετ/νους γνήσιους αισθητήρες για μένα και για φίλους που χάλασαν με τιμές από 10 έως 30 ευρώ.
Επίσης, Αντρέα, προφανώς θέλει άλλαγμα το παγούρι.
Πάγουρι??? το έχω ψάξει τόσο καλά και η διαροη ειναι απο την ταπα,
Τα παγουρια που βρίσκω στο ebay με κανά 30¤ το πολύ καλά ειναι η πρέπει και αυτό γνήσιο? πολύ καλομάθημενες ειναι οι μπεμπες μου φένεται.
Αυτό ειναι γνήσιο??
https://www.ebay.de/itm/BMW-3er-E46-PDC-Wandler-Sensor-Ultraschallwandler-Park-Distance-Control-GO-/181071721238
giannis_compact
24-03-14, 20:36
Επίσημη bmw το πουλάει. Γνήσιο είναι. Αλλά πρέπει να δεις άν σου κάνει, γιατί έχει δύο τύπους. Ένας είναι αυτός στο λινκ και ο άλλος κάνει γωνία στο φυσάκι. Λογικά έχεις αυτό από το λινκ που ανέβασες. Άν θες γράψε τον αριθμό πλαισίου σου να το σιγουρέψω.
Leonidas_E39
24-03-14, 20:59
https://m.dhgate.com/search.do?key=bmw+park+sensor
Τζαμπα πραμα
Επίσημη bmw το πουλάει. Γνήσιο είναι. Αλλά πρέπει να δεις άν σου κάνει, γιατί έχει δύο τύπους. Ένας είναι αυτός στο λινκ και ο άλλος κάνει γωνία στο φυσάκι. Λογικά έχεις αυτό από το λινκ που ανέβασες. Άν θες γράψε τον αριθμό πλαισίου σου να το σιγουρέψω.
με ισιο φισακι είναι εμενα και το ματακι όχι στρογκυλο αλλα καπως τετραγωνο με στρογκυλες γωνιες
πλαισιο αν το θυμηθω αυριο γιατι η αδεια είναι στο αυτοκινητο:thanks: