Επιστροφή στο Forum : ακουω νερα στη ζετα
kwstakhs_Z4
11-03-14, 17:55
καλησπερα...
μετα απο τις προσφατες βροχες ακουω αρκετο νερο να τρεχει σαν ρυακι ( :shok: ) μεσα στη ζετα οταν απο σταματημενος βαζω 1η και ξεκιναω και οταν παταω φρενο απο την μερια του συνοδηγου...
δεν εχει ξαναγινει αυτο στο παρελθον, αλλα πριν απο λιγο καιρο επειδη η κοπελα μου δεν μπορουσε να ανοιξει την πορτα απο την εξωτερικη πετουγια (εκανε κατι ιστοριες ηθελε λιγο να βρεις το κουμπι της αλλα για την κοπελα μου ηταν επιστημη αυτο!!) και το πηγα στον θειο μου που ειναι φαναρτζης και του το αφησα και του ειπα να την κοιταξει (δεν ξερω αν βοηθαει αυτο) παιζει να μην εκανε καλη δουλεια και να μπηκαν νερα.
αν και κουναω την πορτα με δυναμη και δεν ακουω κατι....
help!!!! τι να κοιταξω??????? ειμαι σε μια τετοια κατασταση -> :ranting2:
Πιστεύω οτι εχει γεμίσει μέσα η πόρτα, παλιά είχαν κάποιες τρυπουλες στις βάσεις κ έτρεχαν απο εκει τα νερά (στο e30 που είχα εαν θυμάμαι καλα) για δες το λίγο!
Οταν ανοιγοκλεινεις την πόρτα απότομα πάλι ακούς νερά;
kwstakhs_Z4
11-03-14, 18:18
Οταν ανοιγοκλεινεις την πόρτα απότομα πάλι ακούς νερά;
οχι αυτο ειναι το θεμα οτι την ανοιγοκλεινω αποτομα και με δυναμη και δεν ακουω κατι! τι να πω.....
καπου εχει νεροχυτες πισω απο τα καθισματα σου εκει που ξεκιναει η κουκουλα.πρεπει να εχουν βουλωσει και εχει κρατησει νερο
Bazil Van Sinner
11-03-14, 20:40
To πιο πιθανο ειναι να γεμησαν οι νεροχυτες σου έχει ενα πολυ καλο νήμα φτιαγμενο για το Ζ3 και νομιζω το γράφει εκει μέσα,ψάξε λίγο.
kwstakhs_Z4
11-03-14, 22:38
δεν βρηκα κατι.... :(
ετσι ακριβως ακουγεται και στο δικο μου...
https://www.youtube.com/watch?v=Kx7XJ1U1sJc
στο τελος τι τρυπα ειναι αυτη που κανει ο τυπας??? πως μπορω να δω-ανοιξω τους νεροχυτες η να κανω κατι τελος παντων να φυγουν τα νερα???
βοηθεια!!!!!
kwstakhs_Z4
11-03-14, 23:07
μετα απο αρκετη ωρα στο νετ βρηκα ενα ποστ που ελεγε καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα οτι τραβηξε ενα πλαστικο κομματι κατω απο το πλαινο και αυτο αρχισε να αδειαζει τα νερα....
λοιπον πηγα αμεσως στη ζετα και οντως ετσι εγινε...ειναι ενα πλαστικο τετραγωνο κομματι προς τα πισω στα πλαινα, το τραβηξα προς τα εξω και τσουπ τα νερα αρχισαν να τρεχουν, εβγαλε αρκετο πραμα...
ελπιζω να εφυγε ολο! θα το δω αυριο τωρα...
αυτο εχει να κανει με τους νεροχυτες οπως ειπατε ε? σε καθε βροχη τωρα ετσι θα ειμαι? :S
ειναι ενα πλαστικο τετραγωνο κομματι προς τα πισω στα πλαινα
Ποιο ειναι αυτο το κομματι?
kwstakhs_Z4
13-03-14, 23:34
δεν ειναι ακριβως κομματι που το τραβας και βγαινει ας πουμε, ειναι ενα με ολο αυτο πισω απο τα πλαινα μαρσπιε....πηγα και απλα εβαλα το χερι μου κατω απο τα πλαινα και "χουφτωνα" (:P) ουτε καν κοιταξα απο κατω μεσα στην νυχτα (δες τι ωρα το εγραψα)
και επιασα ενα κομματι που ηταν καπως τετραγωνισμενο πισω πισω κατω απο τα πλαινα και ετσι οπως ηταν στο σχημα του με βοηθουσε να τραβηξω με τα δαχτυλα(δεν μπορω αυτη τη στιγμη να το περιγραψω καλυτερα) αν πας στη ζετα και βαλεις απο κατω το χερι σου εκει που λεω θα το πιασεις και εσυ αυτο το "κομματι" μπορω να προσπαθησω να βγαλω φωτο αν θες...το τραβηξα και εφυγαν τα νερα κατω...ετσι απλα και δεν εδωσα παραπανω σημασια γιατι ηταν και αργα και την εκανα...
δεν ακουγεται πλεον ηχος απο νερα...
Τελικά τι έκανες βρήκες τι φταίει και μαζεύονται νερά ? ή δεν θα ξαναβάλεις την τάπα?
Μαλλον τα νερα σου ειχαν μαζευτεί στην μπαταρια και πρεπει να το ψαξεις πριν να παθεις καμια χοντρη..!