PDA

Επιστροφή στο Forum : Θεωρία συνωμοσίας

deepBLUE
03-03-14, 23:27
Το όπλο HAARP

Αξιζει να το δείτε

https://www.youtube.com/watch?v=exEPh1F1EAU&feature=youtu.be

120ie87
04-03-14, 14:09
ίσως να είναι θεωρία συνωμοσίας οι χειμερινοί ολυμπιακοι στη ρωσία που έγιναν με καλοκαιρινό καιρό και στην άλλη πλευρά (αμερική) είχε -50 βαθμούς, ίσως είναι θεωρία συνωμοσίας που μετά τους ολυμπιακούς άρχισαν τα χιόνια και τα κρύα στην περιοχή μας..... ποιος ξέρει !! ....μπορεί απλά να... έτυχε!!

ntinos
04-03-14, 14:14
Ολα αυτα ειναι μερος του depopullation plan

Λυπουμαι, αλλα αυτο ειναι το αρχικο/τελικο σχεδιο που ξεκινησε το 1954

120ie87
04-03-14, 14:19
Ολα αυτα ειναι μερος του depopullation plan

Λυπουμαι, αλλα αυτο ειναι το αρχικο/τελικο σχεδιο που ξεκινησε το 1954

Συμφωνώ απόλυτα (το τονίζω: χωρίς να μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας γενικώς και προσπαθώντας να δω τα πράγματα από την πλευρά της λογικής)

120ie87
04-03-14, 14:21
επίσης, με τους ρυθμούς αύξησης των μουσουλμάνων παγκοσμίως και την υπογεννητικότητα ανεπτυγμένων χωρών σε 50 χρόνια θα ζούμε σε έναν μουσουλμανικό κόσμο (αποδεικνύεται και μαθηματικά αυτό - υπάρχει και κάποιο σχετικό βίντεο) .

Y.Γ δεν είμαι αντι-μουσουλμάνος :)

ntinos
04-03-14, 14:35
Μην σε αγχωνει αυτο.

Του ταιζουν (οπως και τους λοιπους) τις τροφες εκεινες οπου σε 2-3 γενιες θα εχει εκτοξευτει το ποσοστο στειρότητας ....

Ptboul
04-03-14, 14:38
Πωπωω σαν ακρίδες οι μπούστηδες παντού.

Από την μία μουσουλμανοπακιστανοαραβο ασιατοτουρκοσκ@τ@, από την άλλη ο σάπιος Ευρωπαίος, σάπιοι και εμείς στην πλειοψηφία μας - καμένοι, οι μέρες του πλανήτη ίσως και να είναι μετρημένες.

ntinos
04-03-14, 14:40
ναι ρε μλκ μου, σε τι κοσμο φερνουμε τα παιδια μας

Ptboul
04-03-14, 14:42
και κυρίως, άντε πες μου με τι αρχές να το μεγαλώσεις, άνθρωπο και χαμένο ή πστη και κερδισμένο εδώ αλλά χαμένο στην ψυχή;

ntinos
04-03-14, 14:51
ε, οχι και πστη....

Σιαξε κανα δυο εργοστασια, να γινει τουλαχιστον γκει.... Ακου πστης ...

fanisk
04-03-14, 15:31
ίσως να είναι θεωρία συνωμοσίας οι χειμερινοί ολυμπιακοι στη ρωσία που έγιναν με καλοκαιρινό καιρό και στην άλλη πλευρά (αμερική) είχε -50 βαθμούς, ίσως είναι θεωρία συνωμοσίας που μετά τους ολυμπιακούς άρχισαν τα χιόνια και τα κρύα στην περιοχή μας..... ποιος ξέρει !! ....μπορεί απλά να... έτυχε!!

Φιλος ηταν εθελοντης στο Σοτσι. Γυρισε πριν λιγες μερες. Οσο ηταν οι αγωνες ειχε καλοκαιρι λεει, τη μερα που ξηλωναν τα stages δεν βλεπαν απο τα συννεφα. :th_Laie_67-1: