PDA

Επιστροφή στο Forum : Αξίζει να αγοράσεις replica ζάντες??

Nikos320
21-02-14, 01:04
Αρχικά έχω τις ζάντες Μ193 σε 18αρες που φοράνε όλα τα m pack σε άριστη κατάσταση και αυθεντικές, εδώ και λίγο καιρό έχω ξετρελαθεί με τις CSL αλλά επειδή η τσέπη μου δεν μπορεί να τις πάρει αυθεντικές κοιτάζω σε replica https://www.car.gr/parts/view/1405699/
θέλω λοιπόν τα φώτα σας και την βοήθεια σας για τις παραπάνω ζάντες, αξιζει να πάρω replica ή θα έχω προβλήματα??? Τι άλλο πρέπει να προσέξω σε replica??έχει πάρει κανείς?? Είναι ανθεκτικές??? Οποιαδήποτε βοήθεια επίσης θα ήταν καλοδεχούμενη.

120ie87
21-02-14, 06:26
1. κοιτα να μην ειναι κινεζικες
2. καλό είναι να είναι forged (που σημαίνει καλύτερη χύτευση-πιο ανθεκτική και μπορεί να γίνει πιο ελαφριά λόγω αυξημένης αντοχής)
3. πριν τις αγοράσεις εξήγησε στον πωλητή ότι αν στις υψηλές ταχύτητες (160+) τρέμει το τιμόνι (που σημαίνει όχι τέλειο wheel hub) θα τις πας πίσω και θα πάρεις τα χρήματα πίσω. (το ότι θα καταλαβαίνεις τρέμουλο σε υψηλες ταχυτητες δεν σημαίνει ότι στα 120χλμ/ωρα θα είναι άψογες..... δεν θα είναι και θα φθείρεις ρουλεμάν τροχών ημιαξόνια και ελαστικά)
4. όταν κάποιος αγοράζει μτχ οπωσδήποτε να ελέγχει αν είναι στραβές σε ειδικευμενο καταστημα επισκευης ζαντων. (πχ στέργιος)
5. οπωσδήποτε να μην είναι νίκελ! (κακόγουστες) :thumbsup:

120ie87
21-02-14, 07:15
...... βεβαια υπαρχει και το ερώτημα.... γιατί να βάλεις 18αρες?

και η απάντηση πρακτικά μία: για εμφάνιση
το γιατί έχει αναλυθεί πολλές φορές, ψάξε λίγο στο διαδίκτυο και γενικα σε ατομα που πραγματικα γνωριζουν.

στη θέση σου θα έβαζα το πολύ 17αρες με λάστιχο 225/45 και θα προσπαθούσα να έχω φρέσκα λάστιχα και ανάρτηση σε καλή κατάσταση.

αλλά περί ορέξεως....

mark e92
21-02-14, 09:19
...... βεβαια υπαρχει και το ερώτημα.... γιατί να βάλεις 18αρες?

και η απάντηση πρακτικά μία: για εμφάνιση
το γιατί έχει αναλυθεί πολλές φορές, ψάξε λίγο στο διαδίκτυο και γενικα σε ατομα που πραγματικα γνωριζουν.

στη θέση σου θα έβαζα το πολύ 17αρες με λάστιχο 225/45 και θα προσπαθούσα να έχω φρέσκα λάστιχα και ανάρτηση σε καλή κατάσταση.

αλλά περί ορέξεως....

Φοράει 18 θα βάλει 17?:shok:
Γιατι να μην βάλεις 19"?

Ρίξε μια ματιά και εδώ :https://www.wheelbasealloys.com/alloy-wheels/dare/dr-x2/gun-metal/18-inch-wider-rear
https://www.wheelbasealloys.com/alloy-wheels/dare/dr-chr-5x120/black/19-inch-wider-rear
:fountwtis:

gant
21-02-14, 10:48
Βάλε αυτές που σου αρέσουν. Από γούστο θα διαβάσεις πολλές γνώμες.
Όπως όμως έγραψε και πάνω 0 120ie87, πρόσεξε να αποφύγεις τις κινέζικες.
Προσωπικά σε αλλαγές ζαντών, πρωταρχικά πρόσεχα να είμαι πάντοτε ακριβώς η έστω μέχρι 4-5χλστ. διαφορά στο εργοστασιακό offset ώστε να αποφεύγω τις περίεργες συμπεριφορές του τιμονιού και τις φθορές σε ρουλεμάν και ακραραξόνια.
Γι αυτό και συνήθως καταλήγω σε ΟΕΜ και ας μη είναι της απόλυτης αρέσκειας μου. :original:

ΜΙΧΑΛΗΣ
21-02-14, 13:03
Απο προσωπικη εμπειρια στο προηγουμενο m3 μου, m3 motosport replica 17αρες θεοβαρες, στραβωναν με το παραμικρο, στα πολλα χιλιομετρα πολλοι κραδασμοι στο τιμονι αν και καινουριες!Τις πουλησα κοψοχρονια και πηρα τις γνησιες οπου ειδα αλλο πατημα τελειως και καμια σχεση σε αντοχη!Δεν θα ξαναεμπιστευτω ποτε ρεπλικα.Οτι πληρωσεις παιρνεις, κανε υπομονη και θα τις βρεις γνησιες και σε καλη τιμη!

Nikos320
21-02-14, 13:26
1. κοιτα να μην ειναι κινεζικες
2. καλό είναι να είναι forged (που σημαίνει καλύτερη χύτευση-πιο ανθεκτική και μπορεί να γίνει πιο ελαφριά λόγω αυξημένης αντοχής)
3. πριν τις αγοράσεις εξήγησε στον πωλητή ότι αν στις υψηλές ταχύτητες (160+) τρέμει το τιμόνι (που σημαίνει όχι τέλειο wheel hub) θα τις πας πίσω και θα πάρεις τα χρήματα πίσω. (το ότι θα καταλαβαίνεις τρέμουλο σε υψηλες ταχυτητες δεν σημαίνει ότι στα 120χλμ/ωρα θα είναι άψογες..... δεν θα είναι και θα φθείρεις ρουλεμάν τροχών ημιαξόνια και ελαστικά)
4. όταν κάποιος αγοράζει μτχ οπωσδήποτε να ελέγχει αν είναι στραβές σε ειδικευμενο καταστημα επισκευης ζαντων. (πχ στέργιος)
5. οπωσδήποτε να μην είναι νίκελ! (κακόγουστες) :thumbsup:

Αρχικά ευχαριστώ πολύ φίλε για τις χρήσιμες συμβουλές, στο θέμα μας τώρα που βλέπω ότι οι ζάντες είναι forged??θα έχουν κάποιο χαρτί για αυτό??? Όσο για τις 18αρες θα βάλω καθαρά για την εμφάνιση αλλά και γιατί έχω 18αρια λάστιχα τα οποία είναι σχεδόν καινούρια όπως και οι αναρτήσεις μου (20000 έχει το αμάξι)

Nikos320
21-02-14, 13:32
Φίλε Gant και Μιχάλη από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα σας ότι οι replica δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο και με τις oem δεν συγκρίνονται σωστά??? Η αλήθεια είναι ότι ένα χρόνο τώρα με τις δικές μου δεν είχα ούτε ένα θεματακι αν και προσέχω τις λακκούβες όσο μπορώ και πίστευα ότι και οι replica δεν θα είχαν θέμα.

gant
21-02-14, 14:14
Φίλε Gant και Μιχάλη από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα σας ότι οι replica δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο και με τις oem δεν συγκρίνονται σωστά??? Η αλήθεια είναι ότι ένα χρόνο τώρα με τις δικές μου δεν είχα ούτε ένα θεματακι αν και προσέχω τις λακκούβες όσο μπορώ και πίστευα ότι και οι replica δεν θα είχαν θέμα.

Να προσθέσω και κάτι ακόμα, τις οεμ 18αρες που φορώ και μάλιστα m, απ τις αρχές του 2008, αν και δεν έπεσα ποτέ σε σημαντική λακούβα, παρ όλα αυτά απ τους ελληνικούς κ@λοδρομους, "μαζέψανε" με αποτέλεσμα πριν 3 χρόνια μετά τα 160 να έχω ένα ελαφρό τρέμουλο στην πλάτη του καθίσματος. Γνωρίζοντας από παληά το αίτιο, απ το Ε21 με τις 15αρες τότε, αμέσως έφυγαν για τον μηχανουργό να τις "στρώσει". Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. :original:

120ie87
21-02-14, 14:30
Αρχικά ευχαριστώ πολύ φίλε για τις χρήσιμες συμβουλές, στο θέμα μας τώρα που βλέπω ότι οι ζάντες είναι forged??θα έχουν κάποιο χαρτί για αυτό??? Όσο για τις 18αρες θα βάλω καθαρά για την εμφάνιση αλλά και γιατί έχω 18αρια λάστιχα τα οποία είναι σχεδόν καινούρια όπως και οι αναρτήσεις μου (20000 έχει το αμάξι)

Να σαι καλα Νικο, πες στον πωλητη να σου δειξει το προσπέκτους της κατασκευάστριας εταιρίας (εκεί σίγουρα θα το αναφέρει αν είναι, οπως στη φωτογραφια που σου παραθέτω)

https://images.prestigewheelcentre.co.uk/images/products/1351237009-51144700.jpg

επίσης, ρώτα τον να σου δείξει το site της εταιρίας - και εκεί θα το αναφέρει. επίσης μπορείς να τους στείλεις ένα email και να ρωτησεις αν ειναι forged.

Πληροφορίες από wikipedia:
https://en.wikipedia.org/wiki/Alloy_wheel
https://en.wikipedia.org/wiki/Forging

υγ. επίσης τσέκαρε το βάρος των ζαντων και τη διαφορά τους απο τις αντίστοιχες εργοστασιακες.

HLIAS - E36
21-02-14, 22:26
Δεν θα έχεις πρόβλημα από άποψη ανθεκτικότητας... Αν δεν είσαι "άτσαλος" στην οδήγηση και προσέχεις έστω και λίγο δεν πρόκειται να έχεις ποτέ πρόβλημα...

sierra
21-02-14, 23:51
Φοράει 18 θα βάλει 17?:shok:
Γιατι να μην βάλεις 19"?

Ρίξε μια ματιά και εδώ :https://www.wheelbasealloys.com/alloy-wheels/dare/dr-x2/gun-metal/18-inch-wider-rear
https://www.wheelbasealloys.com/alloy-wheels/dare/dr-chr-5x120/black/19-inch-wider-rear
:fountwtis:

Πρώτα πρώτα Μάρκο δεν είναι αυτές που δείχνεις. Δεύτερον δεν ξέρω πως σας στραβώνουν οι ζάντες οι ρεπλίκα σε εσάς, αλλά εγώ που τις φοράω (αυτές που λέει ο Νίκος) δεν μου στραβώνουν ούτε τρέμουλα έχω ούτε τίποτα. Δηλαδή οι γνήσιες δεν στραβώνουν άμα πέσεις σε κάνα χαντάκι; Δεν μπορώ να καταλάβω πως λέτε ότι τρέμει το τιμόνι αφού όταν μπαίνουν επάνω για 1η φορά τους γίνεται ζυγοστάθμιση και υποτίθεται ότι είναι εντάξει εκτός αν σας κοροϊδεύει ο λάστιχά σας ή δεν ξέρει την δουλειά του. Τέλος πάντων Νίκο το τι θα βάλεις είναι δικιά σου επιλογή και αν σου αρέσει καλώς έχει. Άμα σου αρέσουν εσένα περισσεύει σε εμάς. Εξ άλλου στην εποχή μας δεν αξίζει να δίνουμε πολλά χρήματα μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε γνήσια πράγματα... thumb

sierra
22-02-14, 01:49
Πρώτα πρώτα Μάρκο δεν είναι αυτές που δείχνεις.

Είναι αυτές (πρόσεξε το κενό πίσω από τα μπράτσα):

stef
22-02-14, 08:55
Εξ άλλου στην εποχή μας δεν αξίζει να δίνουμε πολλά χρήματα μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε γνήσια πράγματα... thumb

Όπως το βλέπει κανείς..
Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα...

scania124
22-02-14, 09:09
Η τελευταία επώνυμη ζαντα που αγόρασα ηταν oz superleggera, οταν ειχαν πρωτο βγει.
Στο bmw φοράω απο την ημερα που το αγόρασα ρεπλίκα, αυτην την στιγμή φοραω την 3 τετράδα.
Κοστος λογικο και μολις τις βαρεθείς τις αλλάζεις, τουλάχιστον αυτο κανω εγω.
Καλες και η γνησιες αλλά στην μεταπώληση θα κλαψεις.
Και οπως προανέφεραν μακρια απο τις κινεζικες,εχει αξιολόγες ιταλικες.

mark e92
22-02-14, 13:30
Πρώτα πρώτα Μάρκο δεν είναι αυτές που δείχνεις. Δεύτερον δεν ξέρω πως σας στραβώνουν οι ζάντες οι ρεπλίκα σε εσάς, αλλά εγώ που τις φοράω (αυτές που λέει ο Νίκος) δεν μου στραβώνουν ούτε τρέμουλα έχω ούτε τίποτα. Δηλαδή οι γνήσιες δεν στραβώνουν άμα πέσεις σε κάνα χαντάκι; Δεν μπορώ να καταλάβω πως λέτε ότι τρέμει το τιμόνι αφού όταν μπαίνουν επάνω για 1η φορά τους γίνεται ζυγοστάθμιση και υποτίθεται ότι είναι εντάξει εκτός αν σας κοροϊδεύει ο λάστιχά σας ή δεν ξέρει την δουλειά του. Τέλος πάντων Νίκο το τι θα βάλεις είναι δικιά σου επιλογή και αν σου αρέσει καλώς έχει. Άμα σου αρέσουν εσένα περισσεύει σε εμάς. Εξ άλλου στην εποχή μας δεν αξίζει να δίνουμε πολλά χρήματα μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε γνήσια πράγματα... thumb

Δεν είπα ότι είναι αυτές το site του έδειξα να κοιτάξει...εχει και Bbs.

Nikos320
22-02-14, 13:51
Η τελευταία επώνυμη ζαντα που αγόρασα ηταν oz superleggera, οταν ειχαν πρωτο βγει.
Στο bmw φοράω απο την ημερα που το αγόρασα ρεπλίκα, αυτην την στιγμή φοραω την 3 τετράδα.
Κοστος λογικο και μολις τις βαρεθείς τις αλλάζεις, τουλάχιστον αυτο κανω εγω.
Καλες και η γνησιες αλλά στην μεταπώληση θα κλαψεις.
Και οπως προανέφεραν μακρια απο τις κινεζικες,εχει αξιολόγες ιταλικες.

Φίλε scania εσύ δεν είχες κανένα πρόβλημα σε αυτά τα τρία ζευγάρια??? Δηλαδή να στραβώνουν εύκολα, να τρέμει το τιμόνι κτλ??? Θεωρούμαι βέβαια αυτονόητο ότι είμαι πάντα προσεκτικός σε λακκούβες κτλ. Και μια ερώτηση για τους ψαγμένους υπάρχουν καλές επώνυμες σαν το σχέδιο που θέλω???

EVERGET
22-02-14, 14:39
Προσωπικά θα σου έλεγα ότι είναι πραγματικά κρίμα να βγάλεις από ένα αμάξι την οποιαδήποτε ΟΕΜ ζάντα και να βάλεις κάτι ιμιτασιόν. Πόσο μάλιστα στη δική σου περίπτωση που το αμάξι σου είναι Μ pack, βγάζοντας την Μ pack ζάντα αλλοιώνεις την εμφάνιση και χαλάς την ομοιογένεια του πακέτου που δημιούργησε ειδικά για το Ε92 η BMW. Εάν παρόλα αυτά επιλέξεις να βάλεις ιμιτασιόν 18άρα στιλ Μ3 Competition, το αισθητικό αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο αμφίβολο αφού θα κάνει μπαμ από μακριά ότι οι ζάντες είναι ιμιτασιόν διότι όλοι γνωρίζουμε πως η συγκεκριμένη ζάντα σε ΟΕΜ μορφή βγαίνει μόνο στις 19 ίντσες.

Οπότε κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει ούτε ευρώ να σπαταλήσεις για ιμιτασιόν ζάντες, ειδικά όταν έχεις BMW που για κάθε της μοντέλο έχει τεράστια ποικιλία σε σχέδια ΟΕΜ ζαντών.

HLIAS - E36
22-02-14, 15:45
Φίλε scania εσύ δεν είχες κανένα πρόβλημα σε αυτά τα τρία ζευγάρια??? Δηλαδή να στραβώνουν εύκολα, να τρέμει το τιμόνι κτλ??? Θεωρούμαι βέβαια αυτονόητο ότι είμαι πάντα προσεκτικός σε λακκούβες κτλ. Και μια ερώτηση για τους ψαγμένους υπάρχουν καλές επώνυμες σαν το σχέδιο που θέλω???

Νομίζω BBS RX...

Nikos320
22-02-14, 17:02
Προσωπικά θα σου έλεγα ότι είναι πραγματικά κρίμα να βγάλεις από ένα αμάξι την οποιαδήποτε ΟΕΜ ζάντα και να βάλεις κάτι ιμιτασιόν. Πόσο μάλιστα στη δική σου περίπτωση που το αμάξι σου είναι Μ pack, βγάζοντας την Μ pack ζάντα αλλοιώνεις την εμφάνιση και χαλάς την ομοιογένεια του πακέτου που δημιούργησε ειδικά για το Ε92 η BMW. Εάν παρόλα αυτά επιλέξεις να βάλεις ιμιτασιόν 18άρα στιλ Μ3 Competition, το αισθητικό αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο αμφίβολο αφού θα κάνει μπαμ από μακριά ότι οι ζάντες είναι ιμιτασιόν διότι όλοι γνωρίζουμε πως η συγκεκριμένη ζάντα σε ΟΕΜ μορφή βγαίνει μόνο στις 19 ίντσες.

Οπότε κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει ούτε ευρώ να σπαταλήσεις για ιμιτασιόν ζάντες, ειδικά όταν έχεις BMW που για κάθε της μοντέλο έχει τεράστια ποικιλία σε σχέδια ΟΕΜ ζαντών.

Αρχικά συμφωνώ μαζί σου everget η αλήθεια είναι ότι και εμένα με προβλημάτισε αν με το αν άλλαζα ζάντες ίσως αλλοίωνα την εικόνα ενός original M και αν όλο αυτό άξιζε τον κόπο απλά οι συγκεκριμένες ζάντες(Μ3 competition) είναι τέλειες και πιστεύω ότι θα ομόρφαιναν το αμάξι αρκετά, το θέμα είναι ότι έχω λάστιχα καινούργια ακόμα και έτσι δεν μπορώ να τις αλλάξω από 18αρες σε 19αρες και επίσης δεν μπορώ να διαθέσω για ζάντες 2500 χιλιάρικα για να τις πάρω oem γιαυτό κοιτώ σε ρεπλίκα ώστε να είναι πρώτων 18αρες και δεύτερον πιο φθηνές.

Nikos320
22-02-14, 17:03
Νομίζω BBS RX...

Ηλία νομίζω ότι είναι λίγο διαφορετικές αυτές που λες....

ninja2
22-02-14, 18:34
Φίλε μου έχω τις ζάντες που θες να πάρεις της Μ359 19'' είναι ρέπλικα και της πυρά μεταχειρισμένες της έχω πάνω από 15.000 κμ και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με κουνήματα τρεμούλα κ.α το offset ειναι ΕΤ35 απο το ΕΤ37 που ειναι οι ΟΕΜ.
Απλα προσεξε να ειναι καλος κατασκευαστης διοτι οπως ειπαμε εχει διαφορα ειδη ζαντον που εχουνε πολα προβληματα οπος στραβωματα,ξεφλουδίσματα και αλλα πολα παντος εχει κατασκευασει του ειναι πολυ αξιοπιστη οπος VMR,OZ κ.α εμενα ειναι Avant Garde να και δυο Φωτο.thumb

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/02/2d8jtps-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/02/2hrhfm1-1.jpg

tokiko
22-02-14, 19:40
Από λακκούβες πως πάτε στο Τορόντο ?

ninja2
22-02-14, 20:26
ΤΕΖΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!

tokiko
22-02-14, 20:30
ΤΕΖΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!

:shok: σοβαρά...

Nikos320
22-02-14, 21:37
[QUOTE=ninja2;472129]Φίλε μου έχω τις ζάντες που θες να πάρεις της Μ359 19'' είναι ρέπλικα και της πυρά μεταχειρισμένες της έχω πάνω από 15.000 κμ και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με κουνήματα τρεμούλα κ.α το offset ειναι ΕΤ35 απο το ΕΤ37 που ειναι οι ΟΕΜ.
Απλα προσεξε να ειναι καλος κατασκευαστης διοτι οπως ειπαμε εχει διαφορα ειδη ζαντον που εχουνε πολα προβληματα οπος στραβωματα,ξεφλουδίσματα και αλλα πολα παντος εχει κατασκευασει του ειναι πολυ αξιοπιστη οπος VMR,OZ κ.α εμενα ειναι Avant Garde να και δυο Φωτο.thumb

Αρχικά φίλε το έχεις κουκλαρά και μιλάμε η ζάντα είναι όλα τα λεφτά, όσο για τον κατασκευαστή γιαυτο ρωτάω για να βρω μια καλή μάρκα και ανθεκτική και σε μια καλή τιμή μιας και όπως είπα η οεμ είναι αρκετά ακριβές δυστυχώς .Άσε που φοβάμαι μην δώσω τις οεμ μου που ως τώρα δεν είχα ποτέ θέμα και πάρω ρεπλικα και έχω προβλήματα, γιαυτό θέλω κάτι καλό και αξιόπιστο.

ninja2
23-02-14, 00:43
Ευχαρισω Niko :)
πανε σ'ενα σοβαρο μαγαζί και θα σου πούνε ποιες ζάντες είναι καλές και πιοιες όχι και δεν θα εχεις προβληματα, μερικες φορες αξιζει να δωσουμε 100Ε και να έχουμε το κεφαλι μας ησυχο,παντως θα δεις μεγαλ διαφορα οπτικα θα χασεις λιγο σε ανεσει (χαμηλό προφίλ λάστιχο) αλλα αξιζει τον κοπο.
Εγω κρατησα και της ΟΕΜ.
Nα και στα χρωματα σου thumb

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/02/2ccv79k-1.jpg

Nikos320
23-02-14, 01:54
Αυτές πως τις βλέπετε??

https://www.ebay.co.uk/itm/18-INCH-ALLOY-WHEELS-CSL-STYLE-TO-FIT-BMW-HYPER-SILVER-/171096773915?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims _Car_Rims_ET&hash=item27d629951b

ninja2
23-02-14, 03:07
Αν ειναι να αλλαξεις ζάντες πανε σε 19 αλλιως κρατά αυτές που έχει που είναι και μια χαρά !

stef
23-02-14, 10:12
Ή οriginal 19άρες ή μένεις ως έχει!
Σε καμία περίπτωση δεν θα ξήλωνα ΟΕΜ ζάντα για να βάλω replica όσο και να μου άρεσε

mark e92
23-02-14, 11:10
Έχεις σκεφτεί να κάνεις μαύρες τις δικές σου;

120ie87
23-02-14, 12:24
Έχεις σκεφτεί να τις αφήσεις έτσι οπως ειναι και να μην τις αλλάξεις?

Nikos320
23-02-14, 15:11
Ή οriginal 19άρες ή μένεις ως έχει!
Σε καμία περίπτωση δεν θα ξήλωνα ΟΕΜ ζάντα για να βάλω replica όσο και να μου άρεσε

Stef original 19αρες μαζί με λάστιχα θα μου περάσουν τα 3500 χιλιάρικα άρα δεν το συζητώ καν, με αυτά τα λεφτά θα μπορούσα να κάνω πιο σημαντικές αλλαγές στο αμάξι, μιλάω για 18αρες γιατί έχω πολύ καλά λάστιχα και γιατί βρίσκω ρεπλικα σε καλές τιμές ,άλλο 700ευρω και άλλο 2500ευρω, γιαυτό ψάχνομαι και ρωτάω.

Nikos320
23-02-14, 15:13
Έχεις σκεφτεί να κάνεις μαύρες τις δικές σου;

Δεν μαρέσουν μαύρες Μάρκο...θα παραγίνει άγριο το εργαλείο και θα καίει και πιο πολλά μετά...:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Nikos320
23-02-14, 15:17
Έχεις σκεφτεί να τις αφήσεις έτσι οπως ειναι και να μην τις αλλάξεις?

Άμα τελικά δεν καταλήξω σε ρεπλικα που είναι οικονομικές έτσι θα το αφήσω φίλε, δεν με χαλάνε οι ζάντες αντιθέτως μαρέσουν και σε σχέση με τα απλά 92αρια είναι εκατό φορές καλύτερες απλά οι competition είναι επίσης πολύ πολύ ωραίες, κοίτα του ninja και κοίτα το δικό μ και θα καταλάβεις τ ην διαφορά.

stef
23-02-14, 16:54
Stef original 19αρες μαζί με λάστιχα θα μου περάσουν τα 3500 χιλιάρικα άρα δεν το συζητώ καν, με αυτά τα λεφτά θα μπορούσα να κάνω πιο σημαντικές αλλαγές στο αμάξι, μιλάω για 18αρες γιατί έχω πολύ καλά λάστιχα και γιατί βρίσκω ρεπλικα σε καλές τιμές ,άλλο 700ευρω και άλλο 2500ευρω, γιαυτό ψάχνομαι και ρωτάω.

Ή κάνεις σωστή δουλειά ή όχι!
Ότι πληρώσεις παίρνεις...

farouk1
23-02-14, 18:31
ενα μπορω να πω και σε c180 και στον άσσο εχω βάλει replica ζαντες . Στο mercedes εδω και 5 χρονια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, στον άσσο τις εχω πέντε μήνες και παλι είμαι μια χαρά. Τρεμουλο δεν είχα ποτέ σε κανένα απο τα δύο αυτοκίνητα . απο ποιότητα τι να πω αφού δεν είχα πρόβλήματα . του άσσου οι ζάντεσ ήταν απο τσεχία και οι replica απο taiwan στο βαρος δεν είδα και τρελη διαφορά. απο φινιρισμα και οι δύο στο ίδιο πανω κάτω επιπεδο ειναι .
τωρα για να δώσει κάποιος 2500 για ζάντες ειναι πολλά τα λεφτά και οι μτχ ποτέ δνε ξέρεις τι έχουν περάσει .

Nikos320
23-02-14, 18:42
ενα μπορω να πω και σε c180 και στον άσσο εχω βάλει replica ζαντες . Στο mercedes εδω και 5 χρονια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, στον άσσο τις εχω πέντε μήνες και παλι είμαι μια χαρά. Τρεμουλο δεν είχα ποτέ σε κανένα απο τα δύο αυτοκίνητα . απο ποιότητα τι να πω αφού δεν είχα πρόβλήματα . του άσσου οι ζάντεσ ήταν απο τσεχία και οι replica απο taiwan στο βαρος δεν είδα και τρελη διαφορά. απο φινιρισμα και οι δύο στο ίδιο πανω κάτω επιπεδο ειναι .
τωρα για να δώσει κάποιος 2500 για ζάντες ειναι πολλά τα λεφτά και οι μτχ ποτέ δνε ξέρεις τι έχουν περάσει .

Γιαυτό farouk1 ψάχνομαι και εγώ και ρωτώ για τις replica και τι πρέπει να προσέχω γιατί πάντα είχα οεμ και δεν ξέρω τι παίζει με τις replica. Όπως είπες και εσύ τα 2500χιλιαρικα για 4 ζάντες τα βρίσκω και εγώ πάρα πολλά ειδικά αυτές τις εποχές γιαυτό και κοιτάζω αν υπάρχουν αξιόλογες replica μπας και με πιο λίγα λεφτά πάρω το σετ που μαρέσει.

ghost-rider
23-02-14, 19:35
Oι wsp ειναι γνωστες ως καλες ρεπλικες.
Iταλικης προελευσεως.

Βγαζουν για πολλα αμαξια σχεδια.
Εχουν νομιζω και αυτο που θες.
Ειχε πεσει ενας καταλογος τους στα χερια μου καποια στιγμη.

120ie87
23-02-14, 20:03
Άμα τελικά δεν καταλήξω σε ρεπλικα που είναι οικονομικές έτσι θα το αφήσω φίλε, δεν με χαλάνε οι ζάντες αντιθέτως μαρέσουν και σε σχέση με τα απλά 92αρια είναι εκατό φορές καλύτερες απλά οι competition είναι επίσης πολύ πολύ ωραίες, κοίτα του ninja και κοίτα το δικό μ και θα καταλάβεις τ ην διαφορά.

για εμενα οι διαφορες κρινονται στην οδηγηση. ενα αυτοκινητο πρεπει να συντηρείται σωστά και να πηγαίνει στο δρόμο όπως πρέπει.

τις ζάντες δεν τις βλέπω όταν οδηγώ.

Andri
02-10-16, 11:38
Έχει βάλει κάποιος bbs ch-r replica; Ενδιαφέρεται να βάλει ο αδερφός μου και θέλουμε γνώμες για εταιρία, ποιότητα κτλπ...

stef
02-10-16, 15:06
Βάλε καλές μεταχειρισμένες καλύτερα!

mark e92
03-10-16, 22:00
Έχει βάλει ένας φίλος μου.
Σκυλιά δεν παθαίνουν τίποτα τις έχει 2 χρόνια περίπου. (18")

Cobalt
04-10-16, 13:15
ψαξε e-bay και πάρε γνήσιες μεταχειρισμένες και ειδικά το μοντέλο 225Μ πάει πολύ στο κουπέ! (συνήθως και τα λάστιχα που έχουν επάνω είναι σε καλή κατάσταση)
δεν θα σου πάει πάνω απο 1000 -1500 μαζί με μεταφορικά. ενδεχομένως να βρεις και απο Ελλάδα

stef
04-10-16, 13:20
Πρόσεχε μόνο γιατί οι 225 πρώτον είναι 19άρες, 2ον ραγίζουν και τρίτον είναι έξτρα εξοπλισμός σε m pack αυτοκίνητα!
Κατά τ άλλα είναι πανέμορφες

Andri
05-10-16, 18:45
Δεν ψάχνουμε για το δικό μου. Θέλει ch-r, για αυτό και ρώτηαα...

Andri
05-10-16, 19:29
Ξέρουμε κάποιο καλό μάστορα για να επισκευάσει μία ζάντα και να βαφτεί τετράδα ; Περιοχή Αθήνα...

Υ.Γ Αν δεν βάλει ch-r , χρειάζονται μία περιποίηση οι γνήσιες...

stef
05-10-16, 22:34
https://www.vrisko.gr/details/6g7j670c4j472k2g_5bi6d_d_i_f431a

Του πας ΜΟΝΟ ζάντες, τίποτα άλλο!

ribogamer
16-10-16, 19:22
Καλησπέρα! Μια βοήθεια... ξερετε ποιά είναι αυτή η ζάντα?39694

BILL007
17-10-16, 14:48
Καλησπέρα! Μια βοήθεια... ξερετε ποιά είναι αυτή η ζάντα?39694

Νομίζω είναι οι VMR 810 σε μαύρο :original:
https://www.bmwblog.com/2015/01/24/melbourne-red-bmw-e92-m3-vmr-810-wheels/melbourne-red-bmw-e92-m3-with-vmr-810-wheels-12/

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/10/MelbourneRedBMWE92M3WithVMR810Wheels1175-1.jpg

BILLYS
17-10-16, 16:12
Έχει τσάκισμα στις ακτίνες.
Μάλλον breyton.

BMW2jz
02-11-16, 17:19
ολα ειναι στο πως οδηγεις....σε ποσοστο 85% οι ακριβες κ "καλες" ζαντες ειναι απλα ελαφριες...αυτο πληρωνεις σε μια ζαντα...ειχα ρεπλικα bbs κ δεν ειχα θεμα κ μενω κ σε επαρχια που ειναι χαλι μαυρο ο δρομος...το αυτοκινητο μου ειναι 600++δεν μου εκαναν κιχ...επισης κ τωρα που τις αλλαξα σε japan racing ενα χρονο τις κυκλοφορω εδω στο νησι κανενα θεμα απολυτως...που οι τζαπαν ειναι κακοφημισμενες....σωστη ζυγοσταθμιση να εχουν οι ζαντες κ δεν τρεμει τιποτα...ολα τα υπολοιπα ειναι κουραφεξαλα..