Επιστροφή στο Forum : chris harris...gt3 vs vantage s vs c63 amg "black"
τροφη για ονειρα...ή τροφη για να γινομαστε εμεις καλυτεροι και να αξιωθουμε καποια στιγμη να παρουμε κατι τοσο καλο?
https://www.youtube.com/watch?v=794j_U6Hau4
Μεγάλη καψούρα η Aston Martin:tt1::tt1: Θεωρώ οτι είναι ενα ποίημα αισθητικής!
χωρις να ακουγομαι ουτε απολυτος ή οτιδηποτε....απλα βλεπω οτι καθε...μα καθε φορα η porsche καταφερνει με καποιο μαγικο τροπο να ειναι μπροστα...απο οποιδηποτε συγκριση-εδω και πολλα χρονια...!!!!
τροφη για ονειρα...ή τροφη για να γινομαστε εμεις καλυτεροι και να αξιωθουμε καποια στιγμη να παρουμε κατι τοσο καλο?
https://www.youtube.com/watch?v=794j_U6Hau4
Νίκο!
καλύτεροι δεν θα γίνουμε όταν θα αξιωθούμε κάποια στιγμή να πάρουμε ένα τόσο καλό αυτοκίνητο!!!!
Νίκο!
καλύτεροι δεν θα γίνουμε όταν θα αξιωθούμε κάποια στιγμή να πάρουμε ένα τόσο καλό αυτοκίνητο!!!!
my bad....να γινουμε καλυτεροι στην δουλεια μας ο καθενας...ουτως ωστε να μπορεσουμε να παρουμε κατι τετοιο...χωρις αυτο να σημαινει οτι θα γινουμε καλυτεροι ανθρωποι ή οτι ειναι ο αυτοσκοπος μας αυτος!απλα ενα ονειρο ακομα..μαζι με αλλα πολυ πιο σοβαρα απο αυτο!
το ήξερα Νίκο! ήταν εκ παραδρομής, στην χαρα να γραψουμε για τα αυτοκινητα που ειδαμε στο βιντεο!
μια απορια...
ειναι λαθος μου βρε παιδια ή εμενα μου φαινεται το porsche- σε αυτη την εκδοση-το ομορφοτερο ολων???πανεμορφο και το aston....αλλα σε beauty contest...δεν εχει επαφη...νομιζω...???τι λετε????
υγ...και το merc απιστευτο για coupe αμαξι...αλλα δεν εχει την γοητεια εξ ορισμου των αλλων δυο..γιατι πολυ απλα δεν γινεται...ειναι πολυ μεγαλο!
μια απορια...
ειναι λαθος μου βρε παιδια ή εμενα μου φαινεται το porsche- σε αυτη την εκδοση-το ομορφοτερο ολων???πανεμορφο και το aston....αλλα σε beauty contest...δεν εχει επαφη...νομιζω...???τι λετε????
υγ...και το merc απιστευτο για coupe αμαξι...αλλα δεν εχει την γοητεια εξ ορισμου των αλλων δυο..γιατι πολυ απλα δεν γινεται...ειναι πολυ μεγαλο!
Δύσκολο να συναγωνιστεί κάποιο αυτοκίνητο το Aston Martin σε beauty contest, αλλά επειδή είμαι εντελώς αντικειμενικός, σου λέω ότι δεν κάνεις λάθος, είναι το ομορφότερο !
απο θέμα ομορφιάς σε αυτό το συγκριτικό διαλέγω μερκ. υπέρτατη κακία, πρισμένο απο παντού, κτηνώδης δύναμη, με πρόπερ εσωτερικό και κάθησμα.