PDA

Επιστροφή στο Forum : Μαύρες καρδιές για Ε92

Nikos320
07-02-14, 16:59
Από καιρό ψάχνομαι για να βάλω τις μαύρες γυαλιστερές καρδιές στην 92αρα μου, παράγγειλα και τα αυτοκολλητάκια Μ που μπαίνουν μπροστά και βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο στο eBay αυτές, μίλησα με τον πωλητή μου είπε ότι κάνουν κανονικά στο αμάξι μου και ενώ τις έκλεισα και ήμουν έτοιμος να τις αγοράσω είδα ότι έχουν 12 γραμμές στο εσωτερικό τους ενώ οι δικές μου έχουν 14 κάτι που σημαίνει ότι δεν μοιάζουν με τις οεμ και δεν ξέρω αν θα δείχνουν ωραία, κάπου εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας και την γνώμη σας όπως επίσης αν έχετε πάρει μάτι αλλού σε παρόμοια χρήματα καρδιές μαύρες γυαλιστερές να μ λέγατε. Μιλάω για αυτές τις καρδιές :
https://www.ebay.de/itm/SCHWARZE-NIEREN-GRILL-KUHLERGRILL-SET-BMW-E92-COUPE-E93-CABRIO-M3-BLACK-GLOSSY-/400628574480?ssPageName=ADME:X:eRTM:DE:1123

mark e92
07-02-14, 17:53
Και γιατι δεν τις ντύνεις ??? και αν δεν σου αρέσουν βγάλτο..

Nikos320
07-02-14, 18:25
Όπως σου είπα και στο πμ φιλαράκι λέω να πάρω έτοιμες για πιο ωραίο και τέλειο αποτέλεσμα, τώρα δεν ξέρω θα δείξει μπορεί να τις ντύσω αν δεν βρω, δεν ξέρω και η πιο πάνω πως θα δείχνουν γμτ.

kplc16
07-02-14, 23:15
πηρα imitation απο ιμπει. Εκλαψα τα λεφτα μου για 46αρι κουπε. Εκτος του οτι ηταν χαλια πλαστικο επρεπε να λυγισω λαμαρινα απο μεσα για να ταιριαξουν. Τις πεταξα.

Nikos320
08-02-14, 00:06
πηρα imitation απο ιμπει. Εκλαψα τα λεφτα μου για 46αρι κουπε. Εκτος του οτι ηταν χαλια πλαστικο επρεπε να λυγισω λαμαρινα απο μεσα για να ταιριαξουν. Τις πεταξα.

Τόσο χάλια ήταν ρε φιλε??? εμενα αυτός μου είπε ότι ταιριάζουν κανονικά στο δικό μου, απλά όπως προειπα με χαλάει ότι δεν μοιάζουν με τις οεμ…

kplc16
08-02-14, 00:58
αν θα παρεις, παρε κατι κοντα στα χρηματα των oem. Ενδεικτικα θα σου πω οτι ενα νεφρο για 46αρι κουπε οεμ στη θεσσαλονικη εχει κοντα στο πενηνταρικο. Εγω πηρα μαζι με μεταφορικα ζευγαρι στα 40+ευρω. Αν ξανααγοραζα ιμιτατιον θα επαιρνα ανθρακονηματινες αφου τις δοκιμαζε καποιος αλλος πρωτα. Ενδεικτικα οι ανθρακονηματινες 120+ μεταφορικα απο ιμπει.

Nikos320
08-02-14, 14:57
αν θα παρεις, παρε κατι κοντα στα χρηματα των oem. Ενδεικτικα θα σου πω οτι ενα νεφρο για 46αρι κουπε οεμ στη θεσσαλονικη εχει κοντα στο πενηνταρικο. Εγω πηρα μαζι με μεταφορικα ζευγαρι στα 40+ευρω. Αν ξανααγοραζα ιμιτατιον θα επαιρνα ανθρακονηματινες αφου τις δοκιμαζε καποιος αλλος πρωτα. Ενδεικτικα οι ανθρακονηματινες 120+ μεταφορικα απο ιμπει.

Το κακό είναι ότι ούτε στα 120 δεν βρίσκω μαύρες γυαλιστερές που τις θέλω, όλο μαύρο ματ έχουν στο e-bay και ανθρακόνημα…

Andri
08-02-14, 15:35
Νίκο βάψε τις ΟΕΜ με σπρέυ που γίνεται να αφαιρεθεί αν το βαρεθείς ή δεν σου αρέσει (υπάρχει και γυαλιστερό μαύρο) , θα είναι πιο όμορφο από το να πάρεις κάτι μη γνήσιο... και σίγουρα πιο φτηνό

Nikos320
08-02-14, 16:07
Νίκο βάψε τις ΟΕΜ με σπρέυ που γίνεται να αφαιρεθεί αν το βαρεθείς ή δεν σου αρέσει (υπάρχει και γυαλιστερό μαύρο) , θα είναι πιο όμορφο από το να πάρεις κάτι μη γνήσιο... και σίγουρα πιο φτηνό

Υπάρχει Αντρέα plastidip μαύρο γυαλιστερό??? νόμιζα ότι μόνο σε ματ χρώματα βγαίνει, αν υπάρχει κάτι τέτοιο θα κάνω.

mark e92
08-02-14, 16:43
Πάρε ένα σετ μτχ και βάψτες οτι χρώμα θέλεις ματ-γιαλυστερο-σατινέ και είσαι οκ !

mark e92
08-02-14, 16:44
Υπάρχει Αντρέα plastidip μαύρο γυαλιστερό??? νόμιζα ότι μόνο σε ματ χρώματα βγαίνει, αν υπάρχει κάτι τέτοιο θα κάνω.

Plastidip δεν βγαίνει σε γυαλιστερό ...

Nikos320
08-02-14, 20:59
Plastidip δεν βγαίνει σε γυαλιστερό ...

Και εγώ έτσι νομίζω, ότι μόνο σε ματ χρώματα βγαίνει, πάντως αν υπήρχε θα ήταν ότι καλύτερο…Μάρκο θα πας στην πίτα?

mark e92
08-02-14, 21:07
Και εγώ έτσι νομίζω, ότι μόνο σε ματ χρώματα βγαίνει, πάντως αν υπήρχε θα ήταν ότι καλύτερο…Μάρκο θα πας στην πίτα?

Δεν το βλέπω είμαστε χάλια ολοι:thumbsdown: