Επιστροφή στο Forum : 82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley
Bazil Van Sinner
02-02-14, 10:36
https://www.youtube.com/watch?v=PAeHbFVBp8g
ηταν η τελευταια του επιθυμια....καλο ταξιδι Βilly ...
Φαντάσου να βγάλει κανένας νταλικιέρης τέτοιο γούστο. :th_Laie_67-1:
Bazil Van Sinner
02-02-14, 11:31
χαχαχαχα ναι θα ανοιξουν Ταφρο οχθ ταφο χαχααχαχ μπλακ χιουμορ!
Stunt Mike
02-02-14, 13:10
Και μετα τον νταλικερη,θα γουσταρει και κανας πιλοτος Boeing 747 κατι τετοιο και θ'ανοιξουν νεο νεκροταφειο για παρτυ του,διπλα στα Scrap για μεταλλα!!Εχει χαζεψει ο κοσμος,η ματαιοτητα παει συννεφο....Και το χειροτερο ειναι οτι οι ζωντανοι το εκαναν,αντι να τον θαψουν στο λακκο με μια μινιατουρα Χαρλευ στην τσεπη του!
Και μετα τον νταλικερη,θα γουσταρει και κανας πιλοτος Boeing 747 κατι τετοιο και θ'ανοιξουν νεο νεκροταφειο για παρτυ του,διπλα στα Scrap για μεταλλα!!Εχει χαζεψει ο κοσμος,η ματαιοτητα παει συννεφο....Και το χειροτερο ειναι οτι οι ζωντανοι το εκαναν,αντι να τον πεταξουν στο λακκο με μια μινιατουρα Χαρλευ στην τσεπη του!
Μου αρεσει ο τροπος που γραφεις αλλα αυτο μου καθησε πολυ βαρυ.sorry αλλα η λεξη πεταξουν προσβαλλει ολους
Μου αρεσει ο τροπος που γραφεις αλλα αυτο μου καθησε πολυ βαρυ.sorry αλλα η λεξη πεταξουν προσβαλλει ολους
οκ.δικιο εχεις,το διορθωσα......ομως ουτε ο Μιχαλης εννοουσε αυτο που δυστυχως στο γραπτο λογο "ακουγετε" πιο ασχημα.thumb
μιλαμε για μια ψυχη που εφυγε με συγγενεις και φιλους που τον αγαπησαν και τον εκλαψαν τον παππουλη!η επιθυμια του εβλαψε κανεναν μας ή κι εμεις σε αναλογη περιπτωση δεν θα θελαμε να τιμησουμε την μνημη καποιου δικου μας με αναλογο τροπο;:no:
Και μετα τον νταλικερη,θα γουσταρει και κανας πιλοτος Boeing 747 κατι τετοιο και θ'ανοιξουν νεο νεκροταφειο για παρτυ του,διπλα στα Scrap για μεταλλα!!Εχει χαζεψει ο κοσμος,η ματαιοτητα παει συννεφο....Και το χειροτερο ειναι οτι οι ζωντανοι το εκαναν,αντι να τον θαψουν στο λακκο με μια μινιατουρα Χαρλευ στην τσεπη του!
Η επιθυμια του ηταν thumb
Stunt Mike
02-02-14, 17:34
Mea culpa η λεξη....μου βγηκε αυθορμητα....Διορθωθηκε...
Υ.γ Αν στα 80 μου ζητησω να με θαψετε με το ντριφταδικο παρεα,μην το κανετε!!Σημαινει οτι θα'χω λαλησει!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: