Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : E46 '01 αντικατασταση με Ε90 '06???

andreas-d
11-01-14, 07:55
Σκέφτομαι να αλλάξω το ε46 2001 μοντέλο και να πάρω το ε90 2006 μοντέλο.
Μπας και απολαχτω από τα ηλικιακά προβλήματα του ε46. Τώρα χάνει νερά από το δοχείο πριν του είχα αλλαγή αμορτισέρ και ελατήρια πίσω, συνεμπλοκ, όλο κάτι ζητάει??? θα έχω τα ειδικά με το ε90 η θα γλιτωσω για κανά δυο χρόνια.
Ποια είναι τα βασικά ελαττώματα του ε90 που θα πρέπει να προσέξω?.
Έχω βρει αυτό. https://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=240377667&asrc=st&a=1 αλλά και κάποια αλλά.

gregE36
11-01-14, 08:00
εγω θα ελεγα να βρεις αμαξι με κατω απο 100000χλμ

deepBLUE
11-01-14, 08:50
Δεν υπάρχει επίπεδο σύγκρισης .
Παιρνεις ενα αλλα αυτοκίνητο τεχνολογικά καλυτερο .
Ενα δοχείο και αμορτισέρ δε βρίσκω σοβαρό λόγο να αλλάξεις ενα αυτοκίνητο αν αυτό σε ικανοποιεί .
Αναρτήσεις πιθανό να έκανες καλά που άλλαξες αλλά τα ελατήρια δε παθαίνουν κατι .
Και τα συνεμπλοκ αναλώσιμα είναι

ghost-rider
11-01-14, 10:03
To E90 ειναι σαφως πιο καινουριο μοντελο.
Αν θεωρεις οτι χορτασες αυτο που εχεις και θες να αλλαξεις αυτοκινητο προχωρα.

Παρολα αυτα οικονομικα θα βγεις ζημιωμενος.
Οσα και να ζητησει το αυτοκινητο που ηδη εχεις δεν θα φτασει με τιποτα το ποσο που θα τσονταρεις για να πας στο Ε90.
Το οποιο Ε90 θα ζητησει κ αυτο κατι ετσι...
Ενα αμαξι του 06 δεν ειναι καινουριο.

PANOS-E60
11-01-14, 10:09
αν καταλαβαίνω καλά, ο Αντρεας ειναι αγανακτισμένος από το κόστος των συνεργείων στη Γερμανία και πιθανότατα αυτό είναι το βασικό του κίνητρο που σκεφτεται να προχωρησει στην επιλογή νεωτερου μοντέλου.

με τα ελληνικά δεδομένα, συμφωνώ με τον Ηλία, μάλλον δεν αξίζει η εφαπαξ εκταμίευση σημαντικού ποσού για την αγορα του Ε90. Με τα γερμανικά δεδομένα όμως, δεν μπορώ να είμαι βέβαιος.

andreas-d
11-01-14, 16:58
αν καταλαβαίνω καλά, ο Αντρεας ειναι αγανακτισμένος από το κόστος των συνεργείων στη Γερμανία και πιθανότατα αυτό είναι το βασικό του κίνητρο που σκεφτεται να προχωρησει στην επιλογή νεωτερου μοντέλου.

με τα ελληνικά δεδομένα, συμφωνώ με τον Ηλία, μάλλον δεν αξίζει η εφαπαξ εκταμίευση σημαντικού ποσού για την αγορα του Ε90. Με τα γερμανικά δεδομένα όμως, δεν μπορώ να είμαι βέβαιος.

Σωστά το κυριότερο αυτό σήμερα 60¤ Και σε τουρκικό συνεργείο που είναι από τα ποιο φθηνά για ένα λάστιχο στο στο ψυγείο η δοχείο?? δεν ξέρω ήμουν στη δουλειά και το πήγε η γυναίκα μου, τα αμορτισέρ τα άλλαξα Ελλάδα ευτυχώς το καλοκαίρι στις διακοπές, όμως τώρα που πέρασα TUV τα ίδια και εγώ τα ελατήρια πίσω είχαν κωπει στην τελευταία σπείρα.
Πρόσφατα με χτύπησε ένας από πίσω παρκαρισμένο το αυτοκίνητο άφησε σημείωμα και η ζημιά που μου έβγαλε ο πραγματογνωμόνων είναι 2.400¤:thumbsup: και άμα το δείτε έχει μπει λίγο μέσα η πίσω προφυλακτήρα από αριστερά μόνο, ούτε βάψιμο δεν θέλει. Οπότε άμα βαλω τα 2.400¤ Από την αςφαλεια και βάλω και αλλά 4.000¤ παίρνω ποιο νέο αμάξι χωρίς τόσα πολλά προβλήματα, εμένα έχει και φως μηχανής εδώ και ένα χρόνο αναμενο έχει και 230.000 klm στην πλάτη του, φως αερόσακου συνοδηγου, ψηλό σαπισματα από τα αλατια.
Το κακό είναι ότι και λάδια να θες να συμπληρώσεις εδώ στη Γερμανία πρέπει να πας συνεργείο η να έχεις δικό σου γκαράζ.
Α και κάτι ακόμα τσιμπάει και λαδακια λογικό για την ηλικία του?

Οπότε γιαυτο σκευτομαι να το άλλαζα, αλλά δεν ξέρω τα ε90 και ιδιετερα τα πρώτα 2006 μοντέλα τη προβλήματα έχουν για να εστιασω ποιο πολύ. Το 320 από το 318 τη διάφορα έχουν? με ίδιο μοτέρ το 320 150ps ενώ το 318 129ps.

kplc16
11-01-14, 19:30
Σα σκαφος προτιμω το 46. Αλλα αν δε κρατιεσαι μη πας σε 2006. Παρε 2010 και νεοτερο.

andreas-d
11-01-14, 19:43
Σα σκαφος προτιμω το 46. Αλλα αν δε κρατιεσαι μη πας σε 2006. Παρε 2010 και νεοτερο.
Για 2010 η νεότερο δεν σηκώνει η τσέπη, η μάλλον δεν συμφέρει, εδώ δεν είναι Ελλάδα που και μια τράκα να φάει το φτιάχνεις? γράφω ποιο πάνω πόσο παει το μαλλί για ένα χτύπημα συν 547¤ τον εκτιμητή συν το δικηγόρο που όλα αυτά τα πληρώνει η ασφάλεια, γιαυτο τα πουλάνε μετά σε άλλες χώρες. Σκέψου δηλαδή θα παει κανά 3.500¤ για λίγο μέσα που έχει μετακινηθεί από τη μια μεριά η προφυλακτήρα που και μόνος μου να την τραβήξω θα έρθει, ξέρεις πόσο θα ανεβεί η ασφάλεια στον φουκαρά που με χτύπησε? άντε να έχεις καινούργιο και να είσαι εσείς ο φταικτης. Θα μου πεις μικτή?? μια κουβέντα είναι? έχει και αυτή τα κόλπα της.:whistle:

mark e92
11-01-14, 21:52
Πάρε ένα 90αρι!!! Να έχεις και εσύ μια αλλαγή...