PDA

Επιστροφή στο Forum : Αρση ακινησιας...

alexm
27-12-13, 19:14
Το 2013 δεν πληρωσα τελη κυκλοφοριας αφου παρεδωσα πινακιδες στο τελος του 2012.
Για το 2014 εχω αποφασισει να πληρωσω τα τελη και να το κυκλοφορησω σπαστα καποιους μηνες, με το αναλογο κοστος τεκμηριου και φορου πολυτελειας.
Εαν παω τις 31/12/12 το μεσημερι και πληρωσω τα τελη του 2014 θα μου δωσουν τις πινακιδες ή θα μου πουν ελατε αυριο που θα εχουμε 2014 να τις παρετε!!!
Εαν μου πουν αυριο σημαινει 7/1/14 αφου το υπουργειο οικονομικων ανακοινωσε οτι 2-3/1/14 οι ΔΟΥ θα ειναι κλειστες για το κοινο, 4-5/1 ειναι Σαββατοκυριακο και 6/1 ειναι αργεια των Φωτων.
Πολυ φοβαμαι για να μου τις δωσουν 31/12 θα μου ζητησουν να πληρωσω τα τελη του 2013!!!
Την Δευτερα θα εχουμε γελια.....:whistle:

https://www.enikos.gr/economy/202491,Kleistes_2_kai_3_Ianoyarioy_oi_DOY.html

gnx
27-12-13, 19:18
Αλέξη, θα σου πούν αύριο.... Δέ πειράζει όμως, με το καλό!

Bellof-3
27-12-13, 19:18
απ οσο ξερω αφοτου εχεις παραδωσει πινακιδες, δεν πληρωνεις τα τελη με προστιμο ανεξερτητως του ποτε θα παρεις πινακιδες...

λογικα θα σου πουν να πας να τις παρεισ στις 3 του μηνα πληρωνοντας τα κανονικα σου τελη...

alexm
27-12-13, 19:27
Αλέξη, θα σου πούν αύριο.... Δέ πειράζει όμως, με το καλό!
Γιωργο το αυριο ειναι μετα απο 7 ημερες, θα εχω πληρωσει τα τελη και δεν θα μπορω να κυκλοφορω το αμαξι μου επειδη οι ΔΟΥ εχουν δυο εργασιμες ημερες όργια;

alexm
27-12-13, 19:28
απ οσο ξερω αφοτου εχεις παραδωσει πινακιδες, δεν πληρωνεις τα τελη με προστιμο ανεξερτητως του ποτε θα παρεις πινακιδες...

λογικα θα σου πουν να πας να τις παρεισ στις 3 του μηνα πληρωνοντας τα κανονικα σου τελη...

στις 3 του μηνα ειναι αργια...:whistle:

aristent
27-12-13, 19:35
δεν πληρωνεις και τα τελη του 2013 να 'μαστε σιγουροι!!!:D

Ωχ παιδια......
...τη Δευτερα ο Πατρινος:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/12/johnmatrix-1.png

Samaro
27-12-13, 19:38

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Εφ'όσον το αυτοκίνητο βρίσκεται σε ακινησία , λογικά, δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης στην πληρωμή.
Για παράδειγμα, αν αποφασίσει κάποιος να τις πάρει τον Ιούλιο, θα του ζητήσουν διπλά τέλη (αντί να πληρώσει κανονικά τα μισά ) ;; Απίθανο !!
Βέβαια στην χώρα μας το αυτονόητο είναι σπάνιότατη έννοια .

:original:

aristent
27-12-13, 19:46
Αν πεσει σε "τυπικο" και οχι σε ΛΟΓΙΚΟ υπαλληλο,τα πραγματα ειναι σκουρα εως μαυρα!!!

Ομως ελπιζω να μην του τυχει κανενας τετοιος και να του δωσει πινακιδες με ημερομηνια παραδοσης 1/1/2014.....αλλιως αν γραψει 31/12/2013 ??? :facepalm:

alexm
27-12-13, 19:50
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Εφ'όσον το αυτοκίνητο βρίσκεται σε ακινησία , λογικά, δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης στην πληρωμή.
Για παράδειγμα, αν αποφασίσει κάποιος να τις πάρει τον Ιούλιο, θα του ζητήσουν διπλά τέλη (αντί να πληρώσει κανονικά τα μισά ) ;; Απίθανο !!
Βέβαια στην χώρα μας το αυτονόητο είναι σπάνιότατη έννοια .

:original:

Δεν ειπα οτι θα τα πληρωσω διπλα, απλα στις 1/1/14 εχω κανονισει ταξιδι στο Nurburgring Nordschleife.....:whistle:
Αφου θα εχω πληρωσει τα τελη του 2014 μπορουν να μου απαγορευουν για 7 ημερες να κυκλοφορω;

ghost-rider
27-12-13, 19:51
Μ!
Ενα για τις 2 τελευταιες μερες του ετους και ενα για δυο μερες μεχρι να ανοιξουν τα κουρασμενα παλικαρια!

ghost-rider
27-12-13, 19:52
Δεν ειπα οτι θα τα πληρωσω διπλα, απλα στις 1/1/14 εχω κανονισει ταξιδι στο Nurburgring Nordschleife.....:whistle:
Αφου θα εχω πληρωσει τα τελη του 2014 μπορουν να μου απαγορευουν για 7 ημερες να κυκλοφορω;

Αυτο το ειδα αφου ποσταρα.
Δεν κατεω τι παιζει με Μ και εξωτερικο...

Nino
27-12-13, 19:59
θα χρησιμοποιησεις την γοητεια σου και ειμαι σιγουρος οτι θα φυγεις απο εκει με πινακιδες...

aristent
27-12-13, 20:06
θα χρησιμοποιησεις την γοητεια σου και ειμαι σιγουρος οτι θα φυγεις απο εκει με πινακιδες...

+1000000000!!!!!:thumbsup:

μη σου οτι του τις εχουν βαλει και κοκκινη κορδελα???!!!!

το "ταβανι" των τελων κυκλοφοριας θα πληρωσει ο ανθρωπος!!!:thumbsup:

Samaro
27-12-13, 20:08

Με πληρωμένα τα τέλη 2014 θα κυκλοφορεις νόμιμα Αλέξη ! Τι σχέση έχουν οι αργίες;;

(η μήπως δεν κατάλαβα κάτι;; )

spar@
27-12-13, 20:11
Αλέξη οι πινακίδες επιστρέφονται απο 1η Ιανουαρίου και στην επόμενη εργάσιμη εφόσον πληρώσεις το σήμα του 2014 !

aristent
27-12-13, 20:12
Αλέξη οι πινακίδες επιστρέφονται απο 1η Ιανουαρίου και στην επόμενη εργάσιμη εφόσον πληρώσεις το σήμα του 2014 !

ευτυχως δεν θα βρεις τον Σπαρα στο γκισε.....:D

Samaro
27-12-13, 20:13
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια !!

alexm
27-12-13, 20:27

α να χαθεις ρε..... γρουσουζη :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
την Τριτη ή θα παρω πινακιδες ή θα γινει πρασινη κολαση η ΔΟΥ :original:

alexm
27-12-13, 20:29

εαν ερθεις Ιτεα, θυμησου να σου δωκω.....ενα 50αευρω για τα καλα σου λογια....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Bazil Van Sinner
27-12-13, 20:31
Και γω πιστευω Αλεξη πως δεν εχεις ελπιδες για φετο,ουτε για 12ωρες!!!

ΤΟ συστημα ειναι ανικητο,δυστυχως.....

alexm
27-12-13, 20:32
Με πληρωμένα τα τέλη 2014 θα κυκλοφορεις νόμιμα Αλέξη ! Τι σχέση έχουν οι αργίες;;

(η μήπως δεν κατάλαβα κάτι;; )

Κυριε Αντωνη την Δευτερα θα μας λυθουν ολες οι αποριες, πολυ φοβαμε ομως οτι θα γινει αυτο που ειπε ο σπαρας....thumb

gant
27-12-13, 20:35

Σωστός ο Σπύρος. Δύσκολο να πάρεις πινακίδες για το 2014, πριν την 1/1. Ότι ισχύει δηλαδή και με την έκδοση πινακίδων νέου αυτοκινήτου.

spar@
27-12-13, 20:37
α να χαθεις ρε..... γρουσουζη :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
την Τριτη ή θα παρω πινακιδες ή θα γινει πρασινη κολαση η ΔΟΥ :original:

Δεν είμαι γρουσουζης έτσι έχουν τα πράγματα εκτός αν βρεις κανέναν που να σου εχει υποχρέωση και να παρανομησει!
Χα χα
Εδω ήθελα να κάνω δοκιμή το αμάξι και ήθελα πινακίδες Μ και μου είπαν μετα απο μια βδομάδα γιατί δεν είχαν υπολογιστή και θα τους κατηγορησω τωρα που λογικά θα σου δώσουν τις πινακίδες στις 7 Ιανουαρίου ;

mark e92
27-12-13, 20:45
Αφου το γνωρίζεις μετα απο την 1-1 μπορείς να πάρεις πινακίδες και να πληρώσεις ΤΚ για το 2014.-

Stunt Mike
27-12-13, 20:57
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις πινακιδες την Τριτη,φιλε μου,εκτος αν καποιος θελει να παρανομησει για σενα,ή το κανει απο χαζομαρα(δυσκολο)....Μπορεις να πληρωσεις τα τελη κυκλοφοριας σου και να παρεις τις πινακιδες σου με την 1η εργασιμη μερα του 2014 για το Υπουργειο....Φιλος μου επαθε το ιδιο περυσι,που ηθελε να ταξιδεψει Πρωτοχρονια και τελικα ταξιδεψε,εντος Ελλαδος ομως,χωρις πινακιδες εχοντας τη βεβαιωση πληρωμης και χαρτινες πινακιδες στο παρμπριζ του....Εξωτερικο δεν παιζει να οδηγησεις ετσι ομως....

alexm
27-12-13, 21:16
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις πινακιδες την Τριτη,φιλε μου,εκτος αν καποιος θελει να παρανομησει για σενα,ή το κανει απο χαζομαρα(δυσκολο)....Μπορεις να πληρωσεις τα τελη κυκλοφοριας σου και να παρεις τις πινακιδες σου με την 1η εργασιμη μερα του 2014 για το Υπουργειο....Φιλος μου επαθε το ιδιο περυσι,που ηθελε να ταξιδεψει Πρωτοχρονια και τελικα ταξιδεψε,εντος Ελλαδος ομως,χωρις πινακιδες εχοντας τη βεβαιωση πληρωμης και χαρτινες πινακιδες στο παρμπριζ του....Εξωτερικο δεν παιζει να οδηγησεις ετσι ομως....

Το ταξιδι στο εξωτερικο το ανεφερα χαριτολογωντας....:original:
Τι εννοεις χαρτινες πινακιδες;

Bazil Van Sinner
27-12-13, 21:21
Τι εννοεις χαρτινες πινακιδες;

O Mike προφανως λεει εκεινη την παρανομια που καναμε οοοοολοι παλαιοτερα
και κυκλοφορουσαμε απο την στιγμη που μαθαιναμε τα νουμερα απο το μηχανολογικο!

Μπορει την αποδειξη οτι πληρωσε να την εχεις,σιγουρα θα εγραφες τα σωστα νουμερα,αλλα η αδεια κυκλοφοριας δεν θα υπαρχει στα χερια σου,οποτε εκει πεφτεις στις κ@υλες του οργανου,που ετσι κι αλλιως θα σε σταματησουν βλεποντας τις χαρτινες....

vagmag
27-12-13, 21:26
Και γω πιστευω Αλεξη πως δεν εχεις ελπιδες για φετο,ουτε για 12ωρες!!!

ΤΟ συστημα ειναι ανικητο,δυστυχως.....

Φαντάζομαι το κρατος φοβάται μήπως μπει μέσα απο την κυκλοφορία του κ. Αλέξη για 12 ώρες εντός του 2013 :hystericalbs1:

Stunt Mike
27-12-13, 21:28
Αυτο ακριβως που λεει ο Βασιλης δυστυχως....ετσι τα πηρε στο κρανιο ο φιλος που ενω πληρωσε τα τελη του,δεν ειχε πινακιδες,εβγαλε στο σκανερ τα νουμερα του,τα κολλησε σε χαρτονι και βγηκε στο δρομο,σκεπτομενος οτι θα'λεγε την αληθεια στον αστυνομικο αν τον σταματαγε και θα τη γλυτωνε a la Liapis.....Ευτυχως δεν τον σταματησαν παρολο που εφτασε μεχρι Καρδιτσα η χαρη του :)

Bazil Van Sinner
27-12-13, 21:32
Κοντεψαν να μου κατασχεσουν το ΜΧ5 ετσι,και γω 15μερες κυκλοφορουσα απο Καστορια μεχρι Χαλκιδικη και Ξανθη,κοντα στα 5000χλμ ειχα κανει,οταν ενα ωραιο βραδυ με σταματησε η τροχαια στη Δραμα και κοντψαν να μου το σηκωσουν γιατι πολυ απλα
δεν μου ειχαν χορηγησει την αδεια να κυκλοφορησω....ευτυχως τοτενες με τον Κωστακη ηταν αν θυμαμαι καλα,επιαναν τα τηλεφωνα απο ανωτερους.....

vagmag
27-12-13, 21:34
O Mike προφανως λεει εκεινη την παρανομια που καναμε οοοοολοι παλαιοτερα
και κυκλοφορουσαμε απο την στιγμη που μαθαιναμε τα νουμερα απο το μηχανολογικο!

Μπορει την αποδειξη οτι πληρωσε να την εχεις,σιγουρα θα εγραφες τα σωστα νουμερα,αλλα η αδεια κυκλοφοριας δεν θα υπαρχει στα χερια σου,οποτε εκει πεφτεις στις κ@υλες του οργανου,που ετσι κι αλλιως θα σε σταματησουν βλεποντας τις χαρτινες....

Αυτο ηταν πάγια τακτική ολα τα χρόνια στη θεσσαλονικη για ολα τα καινούργια αυτοκίνητα . Αν δεν κυκλοφορουσες με χαρτάκι αντι πινακίδων τότε οι λύσεις ηταν 2 ... Ή έπρεπε να λαδωσεις για να πάρεις τις κανονικές ή να περιμένεις μερικούς μήνες . Φυσικά η κυκλοφορία γινόταν υπό την ανοχή των οργάνων τάξης της περιοχής . πράγμα που δε γνώριζα οποτε κ ταξίδεψα στην αθηνα όπου αφού με σταμάτησαν για έλεγχο κ εγω απλα τους είπα ειλικρινά οτι ηταν νέο το αυτοκινητο κ δεν είχαν έτοιμες πινακιδες στη Θεσσαλονικη όπως τόσα χρόνια) κατέληξα να περαςω κάποιες ώρες σε τμήμα στην Αθηνα, στη συνέχεια ειχα δικαστήριο ( που δικαιώθηκα ) αλλα γενικά ταλαιπωρήθηκα.:ranting2:

steliosm46
27-12-13, 21:51
Ευχομαι καλη τύχη Αλεξ, να πετυχεις σε κανενα γνωστικό και οχι σε κανενα μουλαρι..!

αν καταλαβα σκεφτηκες οτι αν τις παρεις, να πας με το Μ5 Nurburgring?

alexm
27-12-13, 22:21
Ευχομαι καλη τύχη Αλεξ, να πετυχεις σε κανενα γνωστικό και οχι σε κανενα μουλαρι..!

αν καταλαβα σκεφτηκες οτι αν τις παρεις, να πας με το Μ5 Nurburgring?

Στελιο ειπα και πριν οτι το ταξιδι στο εξωτερικο το ανεφερα χαριτολογωντας...thumb
Δεν ειναι θεμα μουλαριου...., την δουλεια του κανει ο υπαλληλος και καλα κανει, εγω μαλλον του ζηταω να παρανομησει!!!

vagmag
27-12-13, 22:32
Στελιο ειπα και πριν οτι το ταξιδι στο εξωτερικο το ανεφερα χαριτολογωντας...thumb
Δεν ειναι θεμα μουλαριου...., την δουλεια του κανει ο υπαλληλος και καλα κανει, εγω μαλλον του ζηταω να παρανομησει!!!

Το παράλογο ειναι οτι ενώ έχεις πληρώσει να έχεις πινακιδες απο 1/1 , δεν μπορείς γιατι απλα θα ειναι κλειστά ...:whistle:

steliosm46
27-12-13, 22:39
α οκ νομιζα οτι οντως θα πηγαινες! :original:

αν ειναι ετσι γιατι δεν κανει λιγο υπομονη ακομη να τις παρεις στα μεσα του γεναρη?

alexm
27-12-13, 22:58
α οκ νομιζα οτι οντως θα πηγαινες! :original:

αν ειναι ετσι γιατι δεν κανει λιγο υπομονη ακομη να τις παρεις στα μεσα του γεναρη?

παλι με την κορολα θα παω;

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=20742

steliosm46
27-12-13, 23:16

ναι να πας με την κορολα και να ρθεις με το εργαλειο στην "βορεια" πιτα γιατι περσυ δοκιμαζες τις συγκοινωνιες..!!! :th_Laie_67-1:

αρε αλεξ τι υπομονη εκανες ενα χρονο, εγω εχει κανα 2 μηνες που παρεδωσα και λεω να τις παρω κατα το πασχα, να δω πως θα αντεξω ομως!!:facepalm:

aristent
28-12-13, 00:02
ναι να πας με την κορολα και να ρθεις με το εργαλειο στην "βορεια" πιτα γιατι περσυ δοκιμαζες τις συγκοινωνιες..!!! :th_Laie_67-1:

ποιες συγκοινωνιες???.....ο Κυριος:

https://www.bmwfans.gr/forum/

ηρθε με εργαλειο εξαιρετικης εμφανισης.....(μονο) :

https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21822&d=1380605600

:thumbsup:

doctore
28-12-13, 00:52

Έλα με Μ5, κουστούμι, και Sanitas
Δεν θα σε σταματήσει κανείς.

VanVIC
28-12-13, 09:54
Έλα με Μ5, κουστούμι, και Sanitas
Δεν θα σε σταματήσει κανείς.

Τελικά αυτό με το Sanitas έχει παρατραβήξει...
Συγνώμη Αλέξη αλλά δεν αντέχω άλλο, θα το πώ...

Κύριοι ποιό Sanitas και πράσιν'αλογα ?!
Για δικούς του λόγους όλον αυτόν τον καιρό, ο Αλέξης δεν ήθελε να αποκαλύψει τί κάνει στην πραγματικότικότητα με αυτό το "υλικό" το οποίο ήθελε να πιστευουμε οτι είναι απλό Sanitas (είχε την συσκευασία για παραπλάνηση).

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2012/06/d5f90cb356c4d1ce-1.jpg

Κύριοι, το υλικό αυτό είναι ειδική μεμβράνη απο νανοκεραμικό υλικό με microfiber το οποίο, στις επιφάνεις που καλύπτει, προσδίδει ιδιότητες STEALTH.
Οτι καλύπτει, δεν είναι "ορατό" απο κάθε είδους radar !

Τώρα καταλάβατε τί κάνει ο αγαπητός μας Αλέξης μ'αυτό το υλικό που όλοι νομίζατε οτι ήταν Sanitas ?

Μην ρωτήσετε απο πού το προμηθευται, "αυτά είναι κόλπα δύσκολα που κάνουν στις Ινδίες"...

Ααααρε πανμέγιστε Πατρινέ ! :thumbsup:
Ακόμα δεν έχω καταλάβει απο τί είναι αυτό το υλικό με το οποίο έχεις ντύσει το τιμόνι του Μ5 και θέλεις να πιστευουμε οτι είναι απλό δέρμα nappa...
Ξέρω οτι κάτι "ειδικό" είναι κι αυτό, υποψιάζομαι οτι έχει αισθητήρες και αντιλαμβάνεται την διάθεση σου όταν οδηγείς και αντίσρτοιχα ενεργοποιεί το "Μ-mode" με τις σχετικές ρυθμίσεις, χωρίς να πατήσεις κανένα κουμπί, χωρίς καμιά φωνητική εντολή... :whistle:

Σιγά σιγά θα τα αποκαλύψω όλα σου τα "μυστικά όπλα" :th_Laie_67-1:

Bitz
28-12-13, 10:19
Aλεξη εντυπο τελων κυκλοφοριας για το 14 εχεις τυπωσει;;
Επειδη εχεις καταθεσει την αδεια μηπως δεν στο βγαζει....και φας γκολ απο τα αποδυτηρια.

alexm
28-12-13, 10:48
Aλεξη εντυπο τελων κυκλοφοριας για το 14 εχεις τυπωσει;;
Επειδη εχεις καταθεσει την αδεια μηπως δεν στο βγαζει....και φας γκολ απο τα αποδυτηρια.

Δεν βγαζει εντυπο εαν εχεις καταθεσει πινακιδες, πας στο ταμειο της ΔΟΥ που ανηκεις, τους κοβεις μια προσωπικη επιταγα.... 1320 γιουρο και παιρνεις τις πινακιδες!!!

doctore
28-12-13, 15:13
Δεν βγαζει εντυπο εαν εχεις καταθεσει πινακιδες, πας στο ταμειο της ΔΟΥ που ανηκεις, τους κοβεις μια προσωπικη επιταγα.... 1320 γιουρο και παιρνεις τις πινακιδες!!!

Πριν πας ταμείο, σου κόβουν διπλότυπο ?
Κυκλοφορούν φήμες, ότι τους έχει τελειώσει το διπλότυπο :original:

Dathanaso
28-12-13, 15:24
Πριν πας ταμείο, σου κόβουν διπλότυπο ?
Κυκλοφορούν φήμες, ότι τους έχει τελειώσει το διπλότυπο :original:

Χαχαχα καλο...:th_Laie_67-1:
λοιπον πινακιδες επειδη κ γω ρωτησα για μενα που κατεθεσα το 13,.πριν την 1/1/14 πινακιδες δεν εχει.-

mark e92
28-12-13, 16:46

Τραπεζική θέλεις να πεις γιατι πάνω απο 500 δεν δέχονται μετρητά (τρομάρα τους)!

Kostas_1
28-12-13, 16:58
Δεχονται πιστωτικη.

tapatalking

alexm
28-12-13, 19:36
Δεχονται πιστωτικη.

tapatalking

Και προσωπικη επιταγη....thumb

Bassakos
28-12-13, 20:18
Χωρίς να θέλω να φανώ κακός
Αλλά από την μια λέμε ότι το σύστημα είναι σάπιο και πρέπει να δουλέψει σωστά και από την άλλη θέλουμε να μας κάνει την χάρη και τα στραβά μάτια για κάνουμε την δουλειά μας,

και τα 2 μαζί δεν γίνονται

using Tapatalk 2

aristent
28-12-13, 20:56
Χωρίς να θέλω να φανώ κακός
Αλλά από την μια λέμε ότι το σύστημα είναι σάπιο και πρέπει να δουλέψει σωστά και από την άλλη θέλουμε να μας κάνει την χάρη και τα στραβά μάτια για κάνουμε την δουλειά μας,

και τα 2 μαζί δεν γίνονται

Kατ'αρχην δεν ζηταει κανενας να κανει τα στραβα ματια, οποιοσδηποτε υπαλληλος.thumb

Ο Αλεξης θα ρωτησει ΕΑΝ υπαρχει τροπος ΝΟΜΙΜΟΣ και μονο τοτε θα προχωρησει!!!!
...πολυ πιθανον να εχουν καποια προβλεψη για τετοιες περιπτωσεις,προς το παρων και μεχρι τη Δευτερα δεν ξερει κανεις τι και πως.

....απλα λεμε οτι η "λογικη":
"κλειστα 2&3/1/2014" για συναλλαγες με το κοινο" :facepalm:

....ειναι χωρις καμμια δικαιολογια εντελως ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ!!!!

ενταξη να κλεισουν τα εμπορικα καταστηματα που δουλεψαν Κυριακες και υπερωριες,αλλα οι δημοσιες υπηρεσιες με ποια αιτιολογια????

....ο Αλεξης ειναι ηδη προετοιμασμενος για το αρνητικο της υποθεσης.:original:

:thnx:

aristent
28-12-13, 20:58
...και για να το ευθυμησουμε και λιγο,στη συναντηση θα του δωσει βολτα ο Ντιμπλου την Μ5,ο Ντοκ την Πορσε.......και εγω την Μαϊμου!!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:

Bassakos
28-12-13, 21:20
Σόρρυ παίδες! Λάθος κατάλαβα!!
using Tapatalk 2

turbodog
28-12-13, 22:14
Alex ο φορος χρησης του 12 ποσο σου βγηκε? Και σε μας επιασαν το κ@λ@, αλλα μπροστα στο δικο σου, το δικο μας ειναι μαλλον σαν ενα χαδι :original:

alexm
28-12-13, 23:54
Alex ο φορος χρησης του 12 ποσο σου βγηκε? Και σε μας επιασαν το κ@λ@, αλλα μπροστα στο δικο σου, το δικο μας ειναι μαλλον σαν ενα χαδι :original:
Δημητρη για 3 μηνες 785 ευρω.....thumb

dafidack
29-12-13, 00:47
Ίσως αν έκανες μια υπεύθυνη δήλωση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου ότι δεν θα το χρησιμοποιήσεις πριν την 1/1/14;

alexm
29-12-13, 10:44
Ίσως αν έκανες μια υπεύθυνη δήλωση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου ότι δεν θα το χρησιμοποιήσεις πριν την 1/1/14;

δεν ειναι τοσο προχω.... το Ελληνικο δημοσιο :original:

big-mac
29-12-13, 12:16
Λοιπον φιλε μου εχουμε και λεμε, πληρωνεις τα τελη για το 2014, δεν μπορεις ομως να παραλαβεις τις πινακιδες πριν μπει το 2014, γιατι θα πρεπει να πληρωσεις και του 2013 ακομα και στις 31/12. Πας με το νεο ετος την 1η ΕΡΓΑΣΙΜΗ στην εφορια που κατεθεσες τις πινακιδες και με το χαρτη των τελων πληρωμενο και αν εισαι τυχερος και δεν εχουν στειλει για λιωσημο τις πινακιδες, τις παραλαμβανεις και ολα οκ. Αν εχουν σταλει για λιωσημο εχεις και αλλη διαδικασια μετα. Υ.Γ. Επισης λενε πως με το νεο ετος θα μπορεις να παρεις πισω τις πινακιδες κυκλοφοριας οποτε θες ή εχεις μαζεψει τα λεφτα για το σημα, πληρωνωντας ομως αναλογικα το ποσο απο τον μηνα που τις περνεις μεχρι το τελος του ετους. (δλδ αν τις παρεις τον ΜΑ'Ι'Ο και το σημα ειναι 660 ευρω θα διαιρεσεις το 660 με τους 12 μηνες και θα πολαπλασιασεις τους μηνες απο τον ΜΑ'Ι'Ο και μετα, δλδ 440 ευρω). Ελπιζω να βοηθησα και να μη σε εμπλεξα περισσοτερο

alexm
29-12-13, 12:37
Λοιπον φιλε μου εχουμε και λεμε, πληρωνεις τα τελη για το 2014, δεν μπορεις ομως να παραλαβεις τις πινακιδες πριν μπει το 2014, γιατι θα πρεπει να πληρωσεις και του 2013 ακομα και στις 31/12. Πας με το νεο ετος την 1η ΕΡΓΑΣΙΜΗ στην εφορια που κατεθεσες τις πινακιδες και με το χαρτη των τελων πληρωμενο και αν εισαι τυχερος και δεν εχουν στειλει για λιωσημο τις πινακιδες, τις παραλαμβανεις και ολα οκ. Αν εχουν σταλει για λιωσημο εχεις και αλλη διαδικασια μετα. Υ.Γ. Επισης λενε πως με το νεο ετος θα μπορεις να παρεις πισω τις πινακιδες κυκλοφοριας οποτε θες ή εχεις μαζεψει τα λεφτα για το σημα, πληρωνωντας ομως αναλογικα το ποσο απο τον μηνα που τις περνεις μεχρι το τελος του ετους. (δλδ αν τις παρεις τον ΜΑ'Ι'Ο και το σημα ειναι 660 ευρω θα διαιρεσεις το 660 με τους 12 μηνες και θα πολαπλασιασεις τους μηνες απο τον ΜΑ'Ι'Ο και μετα, δλδ 440 ευρω). Ελπιζω να βοηθησα και να μη σε εμπλεξα περισσοτερο

Δυστυχως φιλε μου, μονο λενε.... thumb

mark e92
29-12-13, 15:19
Σωστά , Αλεξ παίζει να μην έχουν πια τα νουμερά σου γιατι μου είχαν πει οτι αν περάσει 1 χρόνος καταστρέφονται .

VanVIC
29-12-13, 15:31
Σωστά , Αλεξ παίζει να μην έχουν πια τα νουμερά σου γιατι μου είχαν πει οτι αν περάσει 1 χρόνος καταστρέφονται .

Στο Ζ3 έχω καταθέσει τις πινακίδες εδώ και 3 χρόνια και ακόμα στην εφορία τις έχουν.
Νομίζω οτι έχουν σταματήσει να καταστρέφουν όπως παλιά.

aristent
29-12-13, 20:21
.... η "λογικη":
"κλειστα 2&3/1/2014" για συναλλαγες με το κοινο" :facepalm:

....ειναι εντελως ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ!!!!

Οκ,εμαθα γιατι θα ειναι κλειστες οι εφοριες για το ΚΟΙΝΟ!!!!

......γιατι κατα τ'αλλα ειναι θα ειναι ανοιχτες.....θα κανουν "σεμιναρια" τα "παιδια" για το νεο φορολογικο κωδικα.....:facepalm:

......να κανω δημοψηφισμα για το ποσοι απο εσας πιστευετε οτι τα "σεμιναρια" θα γινουν στο "σπιτι" των υπαλληλων???....που εντελως συμπτωματικα θα βρισκονται σε εκδρομες και θα επιστρεψουν του ΑηΓιαννιου????........φανταζομα ι αδικα θα το κουρασω?........

Αλεξ,αμα θες για συμπαρασταση,στη συναντηση θα ερθω με το Grande Punto.

steliosm46
30-12-13, 20:06
Παιδιά οταν το ΚΤΕΟ εχει ληξει αλλα το αυτοκινητο ειναι σε ακινησία, τι γίνεται?

οταν πας μετα απο καποιους μηνες και παιρνεις πινακιδες και πας μετα για ΚΤΕΟ εχει καποιο ποσο επιπλέον ή είναι κανονικά?

alexm
30-12-13, 20:19
Παιδιά οταν το ΚΤΕΟ εχει ληξει αλλα το αυτοκινητο ειναι σε ακινησία, τι γίνεται?

οταν πας μετα απο καποιους μηνες και παιρνεις πινακιδες και πας μετα για ΚΤΕΟ εχει καποιο ποσο επιπλέον ή είναι κανονικά?

Απο την ημερα της αρσης εχεις μια εβδομα διορια να περασεις κτεο χωρις προστιμο.

mark e92
30-12-13, 20:41
Τι έκανες τελικά πήγες;;;

alexm
31-12-13, 13:57
Μου το επιβεβαιωσαν και στην ΔΟΥ μου πριν λιγο.

Οι ΔΟΥ θα πρέπει να ορίσουν 3-5 άτομα για τη διεκπεραίωση συναλλαγών που δεν μπορούν να αναβληθούν
Αν και Πέμπτη και Παρασκευή, 2 και 3 Ιανουαρίου, οι Εφορίες θα παραμείνουν κλειστές, προκειμένου οι υπάλληλοι να ενημερωθούν για τις διατάξεις του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, εν τούτοις το υπουργείο Οικονομικών έχει ζητήσει από τις ΔΟΥ να ορίσουν 3-5 υπαλλήλους προκειμένου να διεκπεραιώσουν συναλλαγές που δεν δύνανται να αναβληθούν.
Ειδικότερα, οι συναλλαγές αυτές αφορούν:
• τη χορήγηση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας, που λήγει η προθεσμία υποβολής του,
• την παραλαβή κατατεθειμένων πινακίδων κυκλοφορίας, με την ταυτόχρονη πληρωμή τελών του 2014,
• την κατάθεση δήλωσης μεταβίβασης ακινήτου κατοίκου εξωτερικού, σε εκτέλεση προσυμφώνου μεταβίβασης που λήγει η προθεσμία,
• την κατάθεση δήλωσης κληρονομιάς, κ.λπ.
Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι οι ΔΟΥ πρέπει να αναρτήσουν σχετική ανακοίνωση, σε εμφανή σημεία, προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα οι ενδιαφερόμενοι για την εξυπηρέτησή τους, η οποία θα γίνεται μόνον σε έκτακτες περιπτώσεις.

https://bankingnews.gr/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%C E%B1/item/123793-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AD%CF%82-2-3-1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%C E%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%C E%AD%CF%82.html

https://www.forologikanea.gr/news/merikos-tha-leitourgisoun-oi-dou-stis-2-kai-3-ianouariou/

aristent
31-12-13, 14:10
Τι ειπες τωρα???

Ειχε μια ελπιδα το Πουντο μου να δει την Ιτεα και το Γαλαξιδι......αντε παλι με το μπεστ κουαλιτι!!!!

Kostas_1
31-12-13, 14:18
ελα σου 'φεξε!!!

aristent
31-12-13, 15:08
ελα σου 'φεξε!!!

ας ειναι καλα ο Λιαπης, που ηθελε να παραλαβει τις γνησιες πινακιδες να παει 3ημερο Αραχωβα με το τζιπ.........:D

Dathanaso
31-12-13, 15:58
Απο την ημερα της αρσης εχεις μια εβδομα διορια να περασεις κτεο χωρις προστιμο.

+1
Mε την προυποθεση να εχεις μαζι το χαρτι της ακινησιας.

aristent
02-01-14, 10:49
Τι θα μπορουσε να γινει σημερα........

μετα απο αναμονη:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/01/685372-1.jpg

και ανιχνευση στο σωρο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/01/682583-1.jpeg

παραλαβη τις υπερπολυτιμες:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/01/PINAKIDESJPG-1.jpg

εξω απο την εφορια την στιγμη που θα εφευγε ο Αλεξης:

https://www.youtube.com/watch?v=ilO_fEYmrBQ"]https://www.youtube.com/watch?v=ilO_fEYmrBQ

και το εργαλειο με τις πινακιδες πανω:

ομως υστερα απο τηλ/κη επικοινωνια με τον Αλεξη.....τουλαχιστον για σημερα,δεν εγινε απολυτως τιποτα!!!!

πολυς ο κοσμος που εχει παει να καταθεσει πινακιδες, εχοντας την εντυπωση οτι θα μπορεσει να γλιτωσει τα τελη του 2014!!!

......αυτο ομως, κατα την εφορια, δεν γινεται και καλουνται να πληρωσουν τα τελη του 2014 και μετα ας καταθεσουν τις πινακιδες τους......οποτε δεν καταλαβα,δεν καταλαβες,δεν καταλαβε,δεν καταλαβαινεις και ΟΛΕΣ οι κλισεις του ρηματος, ακουγονται μεχρι την γεφυρα του Ριου-Αντιριου.........

αναμονη και ευχομαι αυριο να στρωσει το πραμα,γιατι σημερα βλεπω να ειναι επικινδυνα,ακομα και απ'εξω να περασεις απο τις ΔΟΥ......

gant
02-01-14, 11:07
Off topic.
Καλά στην 1η φώτο εφορία είναι η 5αστερο ξενοδοχείο?
Εδώ πάνω όλες αναξαιρέτως σαν στάβλοι, μέσα στην γλίτσα και στην βρώμα είναι. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Dathanaso
02-01-14, 11:28
Σημερα πηρα πινακιδες κ εγω .εδω στη χωρα της μπανανιας εγινε το αδιαχωρητο απο την παρερμηνεια τΟυ να καταθεσεις πινακιδες σημερα η απλα να παρεις του 14.κ επειδη ειμαστε η χωρα που ολα γινονται στις καθυστερησεις του αγωνα η μετα το τελος αυτου υπηρχαν κ οι ξεχασμενοι .δεν βλεπω λογο να παραδωσεις πινακιδες μετα τις 31 12 κ να απαιτεις να γινει

aristent
02-01-14, 11:34
Σημερα πηρα πινακιδες κ εγω ......

αρα υπαρχει ελπιδα για τον Πατρινο!!!:hyper: :dance1:

alexm
02-01-14, 11:48
Σκεφτομουν απο μερες τι θα μπουμπουνισουν με την ληξη της πληρωμης των τελων.
Ειχα καλυψει ολα τα σεναρια και ειπα δεν υπαρχει κατι να βαλουν που να ακουγετε στα αυτια των πολιτων αλήτικο......, οπως περσι με τον πολυτελειας!!!
Ε ναι λοιπον ειναι αλητες-λοποδητες-απατεωνες και μαλιστα δολιοι.....:ranting2:
Ειπαν την τελευταια ωρα την τριτη οτι τα τελη μπορουν να πληρωθουν εμπροθεσμα μεχρι και την παρασκευη 3/1/14, χωρις ομως να διευκρινισουν οτι οτι για την καταθεση πινακιδων θα πρεπει να πληρωθουν τα τελη του 2014.
Εγω για την ακινησια του 2013 καταθεσα πινακιδες στις 8/1/2013 που εληγε η παραταση πληρωμης των τελων, για φετος αυτο αλλαξε χωρις καμια ενημερωση!!!
Στην δου γινοταν ενας κακος χαμος, φωνες, βρισιδια και τον κοσμο σε παρανοια χωρις να ξερει απο που του ηρθε!!!
Το οτι δεν μπορω να παρω πινακιδες γιατι το taxis ειναι εκτος, ερχεται σε δευτερη μοιρα.....:whistle:

alexm
02-01-14, 12:06
εδω στη χωρα της μπανανιας εγινε το αδιαχωρητο απο την παρερμηνεια τΟυ να καταθεσεις πινακιδες σημερα η απλα να παρεις του 14.κ επειδη ειμαστε η χωρα που ολα γινονται στις καθυστερησεις του αγωνα η μετα το τελος αυτου υπηρχαν κ οι ξεχασμενοι .δεν βλεπω λογο να παραδωσεις πινακιδες μετα τις 31 12 κ να απαιτεις να γινει

πρεπει να εισαι ο μονος Ελληνας που δεν βλεπει τον λογο.....:original:

Εγω οπως και αλλοι πολλοι για την ακινησια του 2013 καταθεσαμε πινακιδες στις 8/1/2013 που εληγε η παραταση πληρωμης των τελων, για φετος αυτο αλλαξε χωρις καμια ενημερωση!!!

ελπιζω τωρα να καταλαβες γιατι ο κοσμακης πηγε σημερα 2/1/14 (θα πηγαινε και αυριο 3/1/14) να καταθεσει πινακιδες.....thumb

turbodog
02-01-14, 12:29
Ε ναι λοιπον ειναι αλητες-λοποδητες-απατεωνες και μαλιστα δολιοι.....:ranting2:

Αρκετοι το εχουμε εμπεδωσει αυτο. Εδω και καιρο μαλιστα, εγω προσωπικα τους βριζω ανελεητα μεσα στο φορουμ, ωστε να καταλαβουν και μερικοι που ψαχνουν δικαιοσυνη να μην παιδευονται αδικα, οπως πχ με τη αλητεια της πρωτης Ελληνικης αδειας (λες και δεν ξερανε την διαφορα, δικια τους επινοηση ηταν αλλωστε η Ελληνικη αδεια για προφανεις λογους).
Τι να πρωτοθυμηθω...αρχικα την αυξηση των τεκμηριων σε παραλογα επιπεδα? Την εφαρμογη του φορου πολυτελειας που βασιζεται σε αυτα τα τεκμηρια? Την ανακοινωση του για την χρηση του 2013 ΑΦΟΥ εκλεισε η προθεσμια για την παραλαβη του σηματος 2013? Η την μετεπειτα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ εφαρμογη του για την χρηση του 2012? Τα μ@υν@π@ν@ :ranting2::ranting2:
Εμενα δεν με εκπλησσει το γεγονος οτι δεν διευκρινησαν το λογο που δοθηκε η παραταση. Το αφησαν στον αερα και οποιον τσιμπησουμε. Γιατι φυσικα θα μπορουσε και η παραταση να περιλαμβανει και την καταθεση πινακιδων, και ας κυκλοφορουσε και καποιος 2 μερες χωρις τελη, δεν θα επεφτε εξω το συστημα. Εχει προπληρωσει και με το παραπανω τελη κυκλοφοριας το αυτοκινητο καθως τον πρωτο χρονο που βγηκε η αδεια κυκλοφοριας του, ειχε πληρωσει εξ ολοκληρου το σημα για ολο τον χρονο. Αλλα ειπαμε με τι ανθρωπους εχουμε να κανουμε.

deepBLUE
02-01-14, 13:01
Τι θα μπορουσε να γινει σημερα........

μετα απο αναμονη:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/01/685372-1.jpg

και ανιχνευση στο σωρο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/01/682583-1.jpeg

παραλαβη τις υπερπολυτιμες:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/01/PINAKIDESJPG-1.jpg

εξω απο την εφορια την στιγμη που θα εφευγε ο Αλεξης:
https://www.youtube.com/watch?v=ilO_fEYmrBQ

και το εργαλειο με τις πινακιδες πανω:

ομως υστερα απο τηλ/κη επικοινωνια με τον Αλεξη.....τουλαχιστον για σημερα,δεν εγινε απολυτως τιποτα!!!!

πολυς ο κοσμος που εχει παει να καταθεσει πινακιδες, εχοντας την εντυπωση οτι θα μπορεσει να γλιτωσει τα τελη του 2014!!!

......αυτο ομως, κατα την εφορια, δεν γινεται και καλουνται να πληρωσουν τα τελη του 2014 και μετα ας καταθεσουν τις πινακιδες τους......οποτε δεν καταλαβα,δεν καταλαβες,δεν καταλαβε,δεν καταλαβαινεις και ΟΛΕΣ οι κλισεις του ρηματος, ακουγονται μεχρι την γεφυρα του Ριου-Αντιριου.........

αναμονη και ευχομαι αυριο να στρωσει το πραμα,γιατι σημερα βλεπω να ειναι επικινδυνα,ακομα και απ'εξω να περασεις απο τις ΔΟΥ......

Το είχαν πει στην τηλεόραση (ειδήσεις ) πως κατάθεση πινακίδων τέλος.
Θα πρεπει απο δώ και μετα να πληρωθούν τα τέλη και μετά κατάθεση .
Βεβαια η τηλεόραση το είπε στις 31 τουλάχιστον εγω τοτε το άκουσα .
Δεν έχουν ελεος πιάνουν το κόσμο στον υπνο λες και τόσες χιλιάδες κόσμου θα μπορουσε να ενημερωθεί .
Ολα αυτα γι να κλείσει ο ισολογισμός του χρόνου όσο πιο κοντά στα νούμερα που τους βολεύουν και δε τους νοιάζει τι ζημιές έχουν προκαλέσει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες .
Άντε βρε, φέτος μπήκαμε στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ και πράγματι ακομα και οι φακές που έβαλε ο γιος σου σε ένα πλαστικό με νεράκι και βαμβάκι έχουν ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ !!!'
Καλο μηνα παίδες !!!

alexm
02-01-14, 14:34
Το είχαν πει στην τηλεόραση (ειδήσεις ) πως κατάθεση πινακίδων τέλος.
Θα πρεπει απο δώ και μετα να πληρωθούν τα τέλη και μετά κατάθεση .
Βεβαια η τηλεόραση το είπε στις 31 τουλάχιστον εγω τοτε το άκουσα .

Βαγγελη δεν ειπαν ολα τα καναλια αυτο που ακουσες εσυ, ο Σκαί την Τριτη το βραδυ στο κεντρικο δελτιο μιλησε και για καταθεση πινακιδων.
Αυτο αλωστε αναφερει και στο Σκαί.gr:

Την παράταση της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας έως την προσεχή Παρασκευή 3 Ιανουαρίου ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, μετά και την ταλαιπωρία των πολιτών που καταγράφηκε στις εφορίες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η παράταση δίνεται επειδή η προσέλευση παραμένει πολύ υψηλή και προς διευκόλυνση των πολιτών την παραμονή του νέου έτους.

Παράλληλα, με απόφαση του γενικού γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη οι εφορίες θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας Πέμπτη και Παρασκευή για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων σε κάποιες από τις βασικές συναλλαγές τους όπως κατάθεση πινακίδων, μεταβίβαση ακίνητων, αποδοχή φορών κληρονομιάς και έκδοση φορολογικής ενημερότητας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, ο Χάρης Θεοχάρης είχε δηλώσει ότι «τεχνικός λόγος σίγουρα δεν υπάρχει για παράταση, άλλοι λόγοι κοινωνικοί ή πολιτικοί πρέπει να εξεταστούν από την πολιτική ηγεσία».

H ανακοίνωση του υπουργείου για τα τέλη:

«Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσέλευση των πολιτών στα σημεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. Ευχαριστούμε πολύ όσους ήδη ανταποκρίθηκαν έγκαιρα και με συνέπεια στην υποχρέωσή τους.

»Επειδή η προσέλευση παραμένει πολύ υψηλή και προς διευκόλυνση των πολιτών την ημέρα της παραμονής του νέου, έτους η εμπρόθεσμη πληρωμή θα μπορεί να γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014.»

Πηγή: https://www.skai.gr/news/finance/article/248968/upoik-paratasi-gia-tin-pliromi-ton-telon-kukloforias-eos-tin-paraskeui/

Υ.Γ: στο κατω-κατω, ενα Κρατος δικαιου οφειλει να ενημερωνει τους πολιτες οταν αλλαζει κατι που ισχυε τα προηγουμενα Ετη!!!

alexm
02-01-14, 14:59
με τη γκρινια..... ξεχασα να γραψω, τελικα μας τα πηρε 1320 ευρωπουλα ο Γιαννακης......:original:

https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23242&d=1388671046

Υ.Γ: δεν θελω σχολια για την ζελατινα.....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

friendgr
02-01-14, 15:08
Σωστός. Με το καλό να το (ξανα)χαρείς το εργαλείο.

Καλή Χρονιά!

Nino
02-01-14, 15:11
on the road again...

mark e92
02-01-14, 15:12
Καλές βόλτες !!!!!

alexm
02-01-14, 15:26
Εμενα δεν μου ζητησαν ασφαλιστηριο συμβολαιο για να μου δωσουν τις πινακιδες, σε αλλες Δου ζητουσαν!!!

Πολυ γνωστο μελος του φορουμ αγορασε σημερα Μ3 Ε92 (καλοριζικο), εφυγε απο την Πολη του και πηγε 400 χλμ μακρια να κανει την μεταβιβαση, δεν του εδινε η Δου τις πινακιδες με τιποτα, εαν δεν τους πηγαινε ασφαλιστηριο συμβολαιο.
Εαν το Μ3 ηταν στην Πατρα δεν θα ειχε κανενα προβλημα!!!

Δεν εχω ορεξη για γκρινια, αλλα ειναι μπαχαλο η κατασταση, δεν μπορει η καθε Δου να εχει δικους της νομους ή να ερμηνευει τον καθε νομο κατα το δοκουν....:ranting2:

Dathanaso
02-01-14, 15:40
πρεπει να εισαι ο μονος Ελληνας που δεν βλεπει τον λογο.....:original:

Εγω οπως και αλλοι πολλοι για την ακινησια του 2013 καταθεσαμε πινακιδες στις 8/1/2013 που εληγε η παραταση πληρωμης των τελων, για φετος αυτο αλλαξε χωρις καμια ενημερωση!!!

ελπιζω τωρα να καταλαβες γιατι ο κοσμακης πηγε σημερα 2/1/14 (θα πηγαινε και αυριο 3/1/14) να καταθεσει πινακιδες.....thumb

Φιλε μου καλοπροαιερετα παντα , μιλας για το τι εγινε το 2013, εδω δεν ξερεις τι ξημερωνει αυριο κ συ περιμενες να ισχυσει φετος κατι που εγινε περυσι?

Dathanaso
02-01-14, 15:44
Εμενα δεν μου ζητησαν ασφαλιστηριο συμβολαιο για να μου δωσουν τις πινακιδες, σε αλλες Δου ζητουσαν!!!

Πολυ γνωστο μελος του φορουμ αγορασε σημερα Μ3 Ε92 (καλοριζικο), εφυγε απο την Πολη του και πηγε 400 χλμ μακρια να κανει την μεταβιβαση, δεν του εδινε η Δου τις πινακιδες με τιποτα, εαν δεν τους πηγαινε ασφαλιστηριο συμβολαιο.
Εαν το Μ3 ηταν στην Πατρα δεν θα ειχε κανενα προβλημα!!!

Δεν εχω ορεξη για γκρινια, αλλα ειναι μπαχαλο η κατασταση, δεν μπορει η καθε Δου να εχει δικους της νομους ή να ερμηνευει τον καθε νομο κατα το δοκουν....:ranting2:

Ασφαλιστηριο χωρις αδεια κυκλοφοριας πως θα εβγαζε ακριβως τουειπαν οι πασιπαντογνωστες.

PANOS-E60
02-01-14, 15:52
αυτη τη μερα, εγω και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, την περιμέναμε πολύ καιρό ! :thumbsup:

καλές βόλτες ρε φιλαρακο !!! :warriorsmiley:

doctore
02-01-14, 15:54
με τη γκρινια..... ξεχασα να γραψω, τελικα μας τα πηρε 1320 ευρωπουλα ο Γιαννακης......:original:

Υ.Γ: δεν θελω σχολια για την ζελατινα.....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Νασαι καλά να το λειώσεις στα χιλιόμετρα !!! :thumbsup:
Γράψε τα καλά νέα πρώτα ρε γκρινιάρη :original: και μετά γκρινιαξε με τις ώρες!

Πολύ ωραία η φωτογραφία με το RingTaxi !

Ρε συ με ζελατίνα τις είχες καταθέσει ?
Για να μην τις γρατζουνισουν οι εφοριακοι ? :hystericalbs1::th_Laie_67-1:

alexm
02-01-14, 16:20
Φιλε μου καλοπροαιερετα παντα , μιλας για το τι εγινε το 2013, εδω δεν ξερεις τι ξημερωνει αυριο κ συ περιμενες να ισχυσει φετος κατι που εγινε περυσι?

Το καλοπροαιρετα ηταν περιτο, αυτο μας ελειπε να παρεξηγιομαστε μεταξυ μας για τα στραβα τα δικα τους....thumb
Εγραψα πριν:

στο κατω-κατω, ενα Κρατος δικαιου οφειλει να ενημερωνει τους πολιτες οταν αλλαζει κατι που ισχυε τα προηγουμενα Ετη!!!

Ασφαλιστηριο χωρις αδεια κυκλοφοριας πως θα εβγαζε ακριβως τουειπαν οι πασιπαντογνωστες.

Και ομως ετσι ειναι......, εμεινε εκει σε ξενοδοχειο για αποψε, περιμενοντας το πρωι το ασφαλιστηριο......thumb

https://www.enikos.gr/economy/203527,Neo_mpaxalo_me_tis_pinakides_kykloforias.ht ml

mark e92
02-01-14, 16:22
Κάθε ΔΟΥ έχει τους δικούς της Νόμους !!!

E60_Arkadia
02-01-14, 16:33
Λενε ότι και αυριο γινεται η παραλαβη πινακιδων,δηλαδη δεν μπορει καποιος να παει την Τριτη η αργοτερα να πληρωσει τα τελη και να παρει πινακίδες??

mark e92
02-01-14, 16:36
Για να πάρεις ολα οκ για να δώσεις είναι το μπέρδεμα!

Bazil Van Sinner
02-01-14, 16:38
Αλεξηηηηηηηηη σβησε το γ@μωλαμπακι και φορεσε τις πινακιδες στο θηριο ΤΩΡΑ !!!!!

....περιμενουμε το βραδυ βιντεο με περασματα απο τα τουνελ του περιφερειακου της Πατρας:whistle::whistle:

aristent
02-01-14, 17:25

:clap: :clap: :clap:
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
:dance1: :dance1: :dance1:

αντι να το "ντυνεις" με τα Σανιτας,δεν το ντυνεις ΟΛΟ με λευκη γυαλιστερη μεμβρανη και στα χρωματα του Ringtaxi???!!!!:thumbsup:

deepBLUE
02-01-14, 17:35
Αλεξηηηηηηηηη σβησε το γ@μωλαμπακι θηριο ΤΩΡΑ !!!!![/B]

....περιμενουμε το βραδυ βιντεο με περασματα απο τα τουνελ του περιφερειακου της Πατρας:whistle::whistle:

Το ΘΗΡΙΟ ; :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Μόνο το λαμπάκι ανάβει στο θηρίο :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Πατρινέ ,βρες μια καλή δικαιολογία να μην ερθεις στην Ιτέα ,ΜΟΝΟ αυτό σου λέω τα υπόλοιπα θα στα πει ο ΡΑΦΤΗΣ !!!:warriorsmiley:

PANOS-E60
02-01-14, 17:37
Πατρινέ ,βρες μια καλή δικαιολογία να μην ερθεις στην Ιτέα ,ΜΟΝΟ αυτό σου λέω τα υπόλοιπα θα στα πει ο ΡΑΦΤΗΣ !!!:warriorsmiley:

:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

aristent
02-01-14, 17:38
με "παπαδιστικο" γιακα το θελει:
https://www.motomag.gr/moto/media/k2/items/cache/ea91bb19891b6c623322a2cb25533741_XL.jpg

alexm
02-01-14, 17:43

φιλαρακι ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανη......

https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=461668&postcount=1470

alexm
02-01-14, 17:45
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

γελας Πανουλη;
θα σε τακτοποιησω αλλιως εσενα....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

PANOS-E60
02-01-14, 17:52
γελας Πανουλη;
θα σε τακτοποιησω αλλιως εσενα....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

οχι, οχι ! Το τρωω όλο το φαι μου ! :th_Laie_67-1:

deepBLUE
02-01-14, 18:30
φιλαρακι ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανη......

https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=461668&postcount=1470

Ε ι ο τσοπανς σταρτ μπουτονι ; :hystericalbs1::hystericalbs1:

doctore
02-01-14, 18:35
Παιδιά όποιος ξέρει από στοίχημα να φτιάξει αποδώσεις :thumbsup:
Μην καθόμαστε άπρακτοι να βλέπουμε τα φρουτάκια του Πατρινού.
Να τζογάρουμε λίγο, μέρες που είναι :thumbsup:

PANOS-E60
02-01-14, 18:40

:shok: :shok:
ρε συ, μην το κάνουμε πυραμίδα το φόρουμ και μας πάνε μέσα ! :th_Laie_67-1:

alexm
02-01-14, 20:14
Ε ι ο τσοπανς σταρτ μπουτονι ; :hystericalbs1::hystericalbs1:

φιλαρακι το μπουτονι το Σαββατο θα ειναι ΟΚ......:thumbsup:

https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23248&d=1388689947

Βασιλακη οπως βλεπεις μπαινω με γκολ απο αποδυτηρια, οποτε ξερεις που θα πονταρεις για σιγουρακι.....thumb

doctore
02-01-14, 20:30
...

Βασιλακη οπως βλεπεις μπαινω με γκολ απο αποδυτηρια, οποτε ξερεις που θα πονταρεις για σιγουρακι.....thumb

:shok: :shok: :shok:

Γιατί με μιζιές θα γίνει το πάτημα ? :th_Laie_67-1:

:hystericalbs1:

Ακόμη και 1,15 να δίνει η νίκη του Βαγγέλη, εγώ deep θα ποντάρω :thumbsup:

:fountwtis:

aristent
02-01-14, 23:35

Eγω λεω να ανοιξουν καπο.....να δουμε σε τι κατασταση ειναι τα βεδεκα.....

.....Βαγγελη, φυσα με το κομφλερ τα χοντρα-χοντρα........ να "ελαφρυνει" λιγο το εργαλειο!!!

:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup:

Χρίστος
03-01-14, 01:23
Το πατημα θα γινει πριν ή μετα τη μασα?
Στις αποδοσεις αρη να βαλουμε over under γιατι με τα μπιφτεκια αλλαζουν πολλα.

Πριν τη μασα ειμαι μεσα για deep με 1.15 αλλα μετα τη μασα ειμαι over για πατρινο λογω αναρτωμενης κρεατομαζας

aristent
03-01-14, 07:46
αλλου θα παιχτει το πραμα,δεν καταλαβαινουν τα βεδεκα απο κρεατομαζα!!!:thumbsup:

πχ.δες εδω:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/01/5164041733_8ab450b5c5_b-1.jpg

και σε βιντεο τι περιπου μπορει να "παιχτει":

https://www.youtube.com/watch?v=5T3KVYBZFqM"]https://www.youtube.com/watch?v=5T3KVYBZFqM

αλλα δεν αποκλειεται και το "κοπιο":

https://www.youtube.com/watch?v=MKAR-CLF664"]https://www.youtube.com/watch?v=MKAR-CLF664

θα δειξει!!!
:thumbsup:

deepBLUE
03-01-14, 12:02
Σε γνωστη τηλεοπτικη εκπομπη πριν λιγο εκτακτο δελτιο :
Αναστατη η Πατρα
Θορυβωδης ντενεκες μαυρου χρωματος εχει ξεσηκωσει τη πατρα με αποτελεσμα να τον μαζεψει γερανος !!!
Η ηχορυπανση δε δικαιολογουσε τη κατασταση του μνημειου ...
Περα απο αυτο συνοδευοταν και απο μια περιεργη οσμη αλοιφης οπου ηταν σαν παστο !!!
Πεεε ρε τι γινεται ...

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

aristent
03-01-14, 12:07
τι να πει???....αστον στην ησυχια του,να μπαξει το Σταρτ μπατον,μην κανει καμμια ζημια και θα 'χουμε δραματα!!!

Nino
03-01-14, 13:30
:fountwtis::original::original:
απο το bookers/ιτια ιτια . com
two and a half...M ( σαν την σειρα ενα πραμα χαχαχα)

Πατρινος νικη 1,15 κοπιο 1,34 τσαι 2,80
deep blue νικη 1,85 κοπιο 1,67 τσαι 1.15
Αρης νικη 824,75 κοπιο 824,75 τσαι τζαμπα να γραφουμε..

dafidack
03-01-14, 14:14
Αντε Αλεξη,με το καλο να το ξανακυκλοφορησεις το ///Μ5 και να σαι γερος να το χαιρεσαι ολοχρονα!!!! :original:

konstantinaM3
03-01-14, 16:05
καλες βολτες κ απο μενα!!!εγω που ρωτησα στην δου του κορωπιου ειπαν οτι μετα το περας του χρονου δεν καταστρεφοντε οι πινακιδες...(το καλο που τους θελω)!!!αλλα παλι αυτο που λενε οτι καταθεσεις δεν καταθεσεις πινακιδες πρεπει να πληρωσεις τα τελη του 14 τι ειναι τουτο παλι??κ τι θα κανει ο κοσμος οταν πραγματικα δεν εχει να πληρωσει?δεν θα παει να τις καταθεσει κ μετα τι θα γινει?θα μπουν στο αφμ του τα σπασμενα?κ θα μαζευοντε θα τοκιζοντε οπως κ με το χαρατσι ακριβως το ιδιο!δηλαδη ο μισος κοσμος θα παει φυλακη επειδη θα χρωσταει στην εφορια!παρα πολυ ωραια κ μετα οταν τους βριζω κ εγω με κραζεται!!

aristent
03-01-14, 17:36
:fountwtis::original::original:
απο το bookers/ιτια ιτια . com
two and a half...M ( σαν την σειρα ενα πραμα χαχαχα)

Πατρινος νικη 1,15 κοπιο 1,34 τσαι 2,80
deep blue νικη 1,85 κοπιο 1,67 τσαι 1.15
Αρης νικη 824,75 κοπιο 824,75 τσαι τζαμπα να γραφουμε..

:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
λες και το 824,75 σε νικη/κοπιο τζαμπα δεν το εγραψες???:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

:whistle: αλλα κοιτα,αμα πονταρετε λεφτα,θα το παιξω "Μπεος" thumb και θα τους "τσαγιασω" και τους δυο!!!:D

να βγαλουν ρε παιδακι μου και αυτοι τα εξοδα των τελων κυκλοφοριας.....:thumbsup:

aristent
03-01-14, 18:04
//Μ5......εδω δειτε πως παει απο την.... "αρση ακινησιας" στα 200+!!!

https://www.youtube.com/watch?v=4nK4TEGYdHw"]https://www.youtube.com/watch?v=4nK4TEGYdHw

το εχω οδηγησει κανοντας παρομοια εκκινηση με το οχημα του Πατρινου και τα 507+?? αλογα του V10 ειναι αποθεωση!!!!......ελεγα απο μεσα μου δεν μπορει?δεν εχει αλλο.....τελειωνει η δυναμη.....ΑΜ ΔΕ!!!....τα δικα μου ηπατα "τελειωσανε" και αυτο αγερωχο να αναπτυσει ταχυτητα, λες και πηγαιναμε για απογειωση!!!!:shok:

....ειχα και τον Πατρινο να φωναζει ΔΩΣΕ-ΔΩΣΕ!!!....αυτος ακομη και συνοδηγος,ειναι πορωμενος με τον V10 και τις eisenmann !!!:thumbsup:

scania124
03-01-14, 19:00
Αλέξη πολυ σου κολανε.........μηπως .....λεω εγω τωρα.....ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ???????:hystericalb s1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

aristent
03-01-14, 19:05
Αλέξη πολυ σου κολανε.........μηπως .....λεω εγω τωρα.....ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ???????:hystericalb s1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

αμα δεν τον πειραξουμε τωρα που ειναι στα High του,ποτε να τον πειραξουμε?....ενα χρονο περιμενε,ιωβια υπομονη........το 2013 περασε //Μετα βασανων!!!!:thumbsup:

gant
03-01-14, 19:05

Δεν ζηλεύει ρε Θάνο ο Άρης. Ο λόγος είναι ότι δεν του αρέσει το μαύρο. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

scania124
03-01-14, 19:50
Δεν ζηλεύει ρε Θάνο ο Άρης. Ο λόγος είναι ότι δεν του αρέσει το μαύρο. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Ευκολο.....η μοδα λεει plastic dip...... λεω για ασπρο ματ!!!!!!

gant
03-01-14, 20:04
Ευκολο.....η μοδα λεει plastic dip...... λεω για ασπρο ματ!!!!!!

Σε άλλους χρωματισμούς, για το δικό μου γούστο κάτι λέει. Αλλά για άσπρο ματ, έχω εδώ ένα 4θυρο 36αρι γείτονα καμμιά 15αρια χρόνια μόνιμα στον ήλιο και δείχνει για τ ανάθεμα. :th_Laie_67-1:

Βασιλης
03-01-14, 23:47
Καλές βόλτες να έχεις,να το χαρεις οσο μπορεις. Και να μην αναγκαστείς να παραδόσεις πινακίδες ποτέ.
Αυτό το εύχομαι για όλους μας.

mark e92
04-01-14, 14:29
Εγώ θέλω να δω πού θα πατήσουν;;;;; από την μια έξοδο προς Γαλαξίδι έχει σχέδον μόνιμο μπλόκο και από την άλλη προς Άμφισσα κάμερες...

Bellof-3
04-01-14, 20:59
Εγώ θέλω να δω πού θα πατήσουν;;;;; από την μια έξοδο προς Γαλαξίδι έχει σχέδον μόνιμο μπλόκο και από την άλλη προς Άμφισσα κάμερες...

γαλαξειδι-ναυπακτος και πισω...

Bazil Van Sinner
04-01-14, 22:33
Πολυ ωραια ,πειτε και την ωρα να σας περιμενουν:busted_cop:

:whistle: