Επιστροφή στο Forum : πιρακια
Ελαφρα πιρακια σε 330. Το προβλημα παρουσιαζεται στη 2α με στροφες κατω των 1700 στροφων οταν στριβω στα στενα. Εχω την υποψια οτι ρουφηξα κακη βενζινη. Λετε να ειναι βιοκαυσιμο η οντως υπαρχει καποιο αλλο προβλημα;
μία πιθανότητα είναι φτωχό μίγμα
φτωχό μίγμα σημαίνει είτε περίσσεια αέρα είτε έλλειψη καυσίμου
φτωχό μίγμα σημαίνει είτε περίσσεια αέρα είτε έλλειψη καυσίμου
μαφ;;την εφαγα. βαρυ εξοδο.
όχι απαραίτητα. μπορεί από κάπου να τραβάει αέρα το μοτέρ...ή μπορεί να είναι βουλωμένα τα μπεκ..
διαγνωστικό για σφάλματα ή παρακολούθηση των STFT και LTFT (short/long fuel trim). αν οι ποσοστιαίες προσαρμογές μίγματος είναι μεγάλες, βλέπεις το πρόβλημα.
θετικό ποσοστό = lean condition
αρνητικό ποσοστό = rich condition
Kostas Maras
10-12-13, 19:25
Κοίταξε φίλε μου το κολαρο που παει στην πεταλούδα και στο μοτέρ του ρελαντί ......κοίταξε προσεκτικά.....
Κοίταξε φίλε μου το κολαρο που παει στην πεταλούδα και στο μοτέρ του ρελαντί ......κοίταξε προσεκτικά.....
Μεσα απο αυτα τα δυο εξαρτηματα υπαρχουν λαστιχιενες φλαντζουλες που μπορει να εχουν στεγνωσει;
Bazil Van Sinner
11-12-13, 11:31
^
...που μπορει να εχουν σκιστει και να τραβαει αερα.
καθαρισα μπεκιερα.πιρακια τελος, ελπιζω μονιμα. Μενει να αλλαξω ενα ψιλο κολαρο διατομης 4 η 3 χιλιοστων.Ειναι το ενα απο τα δυο ψιλα που πανε στον maf. Συγκεκριμενα ειναι η μουφα που συνδεει το ενα απο τα δυο ψιλα. Το ζητουμενο ειναι το που θα τοβρω.