Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα A/C
Και ξαφνικά εκεί που όλα δούλευαν καλά αρχίσαν να θολώνουν τα τζάμια και κατάλαβα ότι κάτι τρέχει. Δυναμωνα το moter αλλά τίποτα Ανέβαζα κατέβαζα σκάλες στο μοτερ αλλά τίποτα. Κάπου είχα διαβάσει ότι όλοι οι Ε46 έχουν περάσει απο αλλάγή του φακίρη Εγώ θα την γλύτωνα ???? Λογικά παιδιά αυτό πρέπει να είναι ???? Αν ναι συμφέρει να το πάρω απο Ελλάδα η να το φέρω απο ebay Αν κάποιος φίλος έχει αλλάξει πρόσφατα ας μου πεί κάποιο link απο που να το παραγγείλω Η beba μου είναι Ε46 318 sedan. Σας ευχαριστώ.
Ε ναι βρε φίλος, εσύ στο πηγάδι κατούρησες??
Να μην αλλάξεις ένα φακίρη??
Κρίμα δεν είσαι ???
Κάνε πρώτα μια ερώτηση τοπικά σε καμιά αντιπροσωπία αλλιώς ebay:
https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_sop=15&_nkw=bmw+e46+Gebl%C3%A4seregler&_pgn=2&_skc=50&rt=nc
και κατά προτίμηση εδώ:
https://www.ebay.de/itm/Geblaseregler-Geblasewiderstand-Luftung-fur-BMW-E46-vom-Teilehersteller-BEHR-/230842300266?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3ABMW%7CPlatform%3AE46&hash=item35bf45f76a
Μου είχε χαλάσει κ εμένα στη Ζ4. Άναβα κλιματιστικό αλλά δεν μπορούσα να πειράξω την ένταση. Δεν είναι πολύ ακριβό στο Σπανό απ οτι θυμάμαι πάντος
θανασης Φιλιππου
07-12-13, 18:04
Και ξαφνικά εκεί που όλα δούλευαν καλά αρχίσαν να θολώνουν τα τζάμια και κατάλαβα ότι κάτι τρέχει. Δυναμωνα το moter αλλά τίποτα Ανέβαζα κατέβαζα σκάλες στο μοτερ αλλά τίποτα. Κάπου είχα διαβάσει ότι όλοι οι Ε46 έχουν περάσει απο αλλάγή του φακίρη Εγώ θα την γλύτωνα ???? Λογικά παιδιά αυτό πρέπει να είναι ???? Αν ναι συμφέρει να το πάρω απο Ελλάδα η να το φέρω απο ebay Αν κάποιος φίλος έχει αλλάξει πρόσφατα ας μου πεί κάποιο link απο που να το παραγγείλω Η beba μου είναι Ε46 318 sedan. Σας ευχαριστώ. Οι σκαλες του μοτερ ειναι απο την αντισταση,εχει τρεις μαρκες αναλογα με την τσεπη του καθενος.Το θολωμα αν εννοεις το μπαμπριζ ειναι αλλο θεμα.
katsaraios
07-12-13, 18:06
Το θολωμα αν εννοεις το μπαμπριζ ειναι αλλο θεμα.
Οπως??
θανασης Φιλιππου
07-12-13, 18:12
Οπως??Τοτε εχεις σιγουρα τρυπιο ψυγειο καλοριφερ ή προβλημα στα κολαρα του απο τη μεσα πλευρα παντως
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.Φίλε sakispaok πάντως δεν νομίζω πως είναι τρύπια κολάρα μιας και το θέμα είναι στην ένταση και στις σκάλες του μοτέρ. Thanks!!!!
Πρώτα πρώτα εάν θολώνουν τα τζάμια όταν ανοίγεις τον κλιματισμό είναι από ψυγείο που χάνει ή από κάποιο κολάρο. Το εάν βγάζει αέρα πολύ ή λίγο τότε είναι η αντίσταση (ο φακίρης που λέμε) και εδώ έχει 115 ¤ και 15 ¤ εργασία που πλήρωσα εγώ μερικές μέρες πριν. Και τα πλήρωσα γιατί δεν τα πάω καλά με το ebay και δεν είχα κάποιον να με βοηθήσει...thumb
Πάντως σήμερα που το δοκίμασα το πρωί δουλεύαν όλα κανονικά απλά είχε ένα θέμα στο auto δηλαδή το λαμπάκι του κουμπιού ήταν αναμμένο αλλά στο display δεν έγραφε auto Τα έχει παίξει δηλαδή μετά εγώ ανέβαζα αυτό κατέβαζε ταχύτητα άρα ο φακίρης είναι 100%.
katsaraios
12-12-13, 23:08
Πρώτα πρώτα εάν θολώνουν τα τζάμια όταν ανοίγεις τον κλιματισμό είναι από ψυγείο που χάνει ή από κάποιο κολάρο. Το εάν βγάζει αέρα πολύ ή λίγο τότε είναι η αντίσταση (ο φακίρης που λέμε) και εδώ έχει 115 ¤ και 15 ¤ εργασία που πλήρωσα εγώ μερικές μέρες πριν. Και τα πλήρωσα γιατί δεν τα πάω καλά με το ebay και δεν είχα κάποιον να με βοηθήσει...thumb
Παναγιωτη εδω ειμαστε αν χρειαστεις κατι η παρεα εχει τροπο να σε βοηθησει ,ειναι πολυ φτηνοτερα απο οτι ειδα.
Οι σκαλες του μοτερ ειναι απο την αντισταση,εχει τρεις μαρκες αναλογα με την τσεπη του καθενος.Το θολωμα αν εννοεις το μπαμπριζ ειναι αλλο θεμα.
Οταν λες οτι έχει τρείς μάρκες ανάλογα με την τσέπη σου τι εννοείς και ποιές είναι αυτές ????
Ευχαριστώ.
θανασης Φιλιππου
11-02-14, 19:27
Εχει αντισταση με 50 με 75 και 125 η γνησια και καλα,αν θυμαμαι καλα, θα πας σε μαγαζι που πουλαει ανταλακτικα bmw και θα σου πουν τιμη ακριβως και αν τις δουλευουν βεβαια,εγω εχω βαλει πολλες απο την φτηνη χωρις προβληματα,μη μπλεξεις με ebay δε αξιζει τον κοπο.