PDA

Επιστροφή στο Forum : S.O.S κατεβασμένα παράθυρα!!

haroun91
07-12-13, 16:55
Γειά σας παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας :original:!! Eίμαι κάτοχος μιας BMW e46 compact 2004'. Εδώ και μέρες είχα την απορία εάν το αμάξι μου ξεκλειδώνει απο μόνο του, γιατί 3-4 φορές το είχα βρεί ανοιχτό αλλά είπα πως μπορεί να πάτησα το κουμπί απο πιο πρίν, αλλά σήμερα που πήγα να δοκιμάσω το βρήκα ξανά ανοιχτό και με παράθυρα κατεβασμένα τέρμα κάτω και έπαθα σοκ!!! Ευτυχώς που δεν το πείραξε κανείς! και για λόγους ασφάλειας αποσύνδεσα την μπαταρία και το κλείδωσα με το κλειδί
Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο??? τι μπορεί να φτάει και τι να κάνω τώρα??

mark e92
07-12-13, 17:16
Για να ανοίξουν τα παράθυρα πρέπει να κρατάς πατημένο το κουμπί απο το χειριστήριο.
Μήπως να δοκιμάσεις να το κλειδώσεις με το άλλο χειριστήριο.

gant
07-12-13, 18:03
Γειά σας παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας :original:!! Eίμαι κάτοχος μιας BMW e46 compact 2004'. Εδώ και μέρες είχα την απορία εάν το αμάξι μου ξεκλειδώνει απο μόνο του, γιατί 3-4 φορές το είχα βρεί ανοιχτό αλλά είπα πως μπορεί να πάτησα το κουμπί απο πιο πρίν, αλλά σήμερα που πήγα να δοκιμάσω το βρήκα ξανά ανοιχτό και με παράθυρα κατεβασμένα τέρμα κάτω και έπαθα σοκ!!! Ευτυχώς που δεν το πείραξε κανείς! και για λόγους ασφάλειας αποσύνδεσα την μπαταρία και το κλείδωσα με το κλειδί
Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο??? τι μπορεί να φτάει και τι να κάνω τώρα??

Εντελώς παρόμοια συμπεριφορά, όταν αφαίρεσαν τον μύλο, σε απόπειρα κλοπής, απ την πόρτα του οδηγού. Όπλιζα τον συναγερμό και μετά από λίγη ώρα, τα μπροστινά παράθυρα κάτω και τα πίσω τέρμα ανοικτά.
Με την αντικατάσταση του μύλου, κάπου 90ε πριν 9 χρόνια, όλα επανήλθαν.
Δεν μπορώ να ξέρω αν με την αφαίρεση του μύλου τα χε παίξει ταυτόχρονα και ο συναγερμός και ήθελε και αυτός επαναρύθμιση.

θανασης Φιλιππου
07-12-13, 18:09
Πρεπει να εχεις προβλημα με την πλακετα gm,με ενα μπριζομα θα φανει αλλιως καποια κλειδαρια σου εχει προβλημα.

haroun91
07-12-13, 21:51
Ευχαριστώ πάντως παιδιά αλλά δεν νομιζω να έχω πρόβλημα με καποιο κλειδί δοκίμασα και με τα δύο και πάλι τα ίδια σε κανα τεταρτάκι πάλι ανοιγουν οι πόρτες επίσης δεν έχω συναγερμό στο αυτοκίνητο μήπως γίνεται κάτι με τον εγκέφαλο????

Bazil Van Sinner
07-12-13, 22:16
η μπαταρια σε τι κατασταση ειναι?

haroun91
07-12-13, 23:29
η μπαταρια σε τι κατασταση ειναι?
έχει 4-5 μήνες που το έβαλα..

friendgr
11-12-13, 10:42
Τρελό φάουλ. Δεν λέω για κλέψιμο, αλλά το πιό απλό: φανταστείτε να βρέχει καταρρακτωδώς....

Καλά κάνει κι εντοπίζει πρόβλημα αλλά ας το έδειχνε άμεσα (π.χ. να μην έμπαινε συναγερμός, να μην κατέβαιναν οι κλειδαριές κλπ) . Οχι να το κλειδώνεις φαινομενικά όλα καλά και μετά από ώρα να ξεκλειδώνει μόνο του. :facepalm:

haroun91
19-12-13, 00:08
μάλλον problem solved! όταν το συνδέσαμε με το μηχάνιμα μας έδειξε πως έχω αλλαγμένα τα λαμπάκια μέσα! (είχα βάλει λετάκια άσπρα) ο μάστορ μου είπε πως είναι πιθανόν να φταίνε αυτά γιατί οταν ξεκλειδώνεις ανάβουν και τα λαμπάκια! δεν ξέρω τι θα λέγατε για το post μου αλλά απο τη στιγμή που έβαλα τα μανίσια λαμπάκια στον ουρανό το αμάξι έστρωσε! :P

aristent
19-12-13, 06:34
:think:....δεν ξερω τι να σου ευχηθω?

.....μακαρι να εχει δικιο ο μαστορας σου και να λυθηκε το προβλημα σου???

.....ή να εχει αδικο????!!!!!......αφου αρκετοι απο εμας,εχουν βαλει τετοιου ειδους λαμπακια λεντ, στο εσωτερικο του αυτοκινητου τους!!!

D.harrys
19-12-13, 07:13
καλήμερα!

έχω βάλει και εγώ led στο εσωτερικό και στο GT-1 μου βγάζει ότι βραχυκυκλώνουν τα led
αυτό το βγάζει επειδή δεν μπορει να "διαβάσει" αν ειναι καμένα τα λαμπάκια κατά τα αλλα όμως δεν έχω κάποιο πρόβλημα!
ειναι δύσκολο να ειναι απο εκει!!
αλλα μακάρι να βρηκες λυση στο πρόβλημα σου

haroun91
20-12-13, 14:52
να σου πω την αλήθεια δεν το πολυπιστεύω απο τη στιγμή το αμάξι είναι μια χαρά no problem.Επίσης μπορεί να ήταν μάπα τα λετάκια που έβαλα έτσι!! :original:

D.harrys
20-12-13, 15:06
μακάρι!!
αν και τα εγώ πείρα led χύμα και τα έφτιαξα μόνος μου!