Επιστροφή στο Forum : Bugatti Veyron!!
Μόνο 40 έμειναν !!!
https://www.caroto.gr/2013/12/05/bugatti-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-400-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
Μάρκο προλαβαίνουμε???
Που να απευθυνθούμε???????????????
Λέω να το αφήσουμε για τον καινούργιο χρόνο bill να μην πληρώσουμε ΤΚ του 2013 τι λες;
Λέω να το αφήσουμε για τον καινούργιο χρόνο bill να μην πληρώσουμε ΤΚ του 2013 τι λες;
Ας το αφήσουμε, αλλά αν δεν προλάβουμε :ranting2: :ranting2: :ranting2:
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
sto tsak eimai re gmt!!!!!
Konstantinos E60
06-12-13, 21:16
Μάρκο προλαβαίνουμε???
Που να απευθυνθούμε???????????????
Στον ΟΠΑΠ !!!
sto tsak eimai re gmt!!!!!
και δεν εχω καμία αμφιβολία οτι θα το τελικιασεις.
θα προτεινα και καποιο group buy συστημα αεριου να καναμε !!! μην καιει και τα αντερα του :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
HLIAS - E36
07-12-13, 00:49
Ναι να κανουμε μαζικη παραγγελια...??? Βλεπω ενδιαφερομαστε αρκετοι...
:th_Laie_67-1:
θα τους δωσω το Ε30 για ανταλλαγη
ας με ριξουν στην τιμη , χαλαλι!
HLIAS - E36
07-12-13, 14:43
θα τους δωσω το Ε30 για ανταλλαγη
ας με ριξουν στην τιμη , χαλαλι!
Υπάρχει και δυνατότητα απόσυρσης...?:th_Laie_67-1:
Υπάρχει και δυνατότητα απόσυρσης...?:th_Laie_67-1:
Eννοείται οτι θα κερδίσουμε την έκπτωση πήρε παράτασηthumb
Δεν ξέρω μόνο πόσο ΦΠ έχει γνωρίζει κανείς ??
Ρε παιδια αυτο το αμάξι εχει κράτηματα;σε σχέση με μια gt3 η απλή 911 s τα αφήνει πίσω ;η ειναι Μονο για ευθείες ;
oldcarskickass
08-12-13, 01:27
Παιδιά παιδιά μην ξεχάσετε να βάλετε και εμένα μέσα στο group buy για το πιο μισητό αυτοκίνητο στην ιστορία της αυτοκίνησης κατασκευασμένο από τον πιο μισητό και εμετικό όμιλο στην ιστορία του σύμπαντος.
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το τέλειο δημιούργημα του οποίου οι γραμμές προσομειάζουν το αεροδυναμικό χειροποίητο καρβέλι του μπάρμπα μήτσου από την φολέγανδρο. Φτιαγμένο με προζύμι και μεράκι.
Ή για τις τέλεις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει στην lindsey lohan όταν αυτή σνιφάρει την κόκα της με 300χλμ/ώρα.
Η για την λεπτή σιλουέτα της βάρους μόλις 1800 κιλών;
Τα μόνα θετικά που βρίσκω είναι για αυτούς που κατάφεραν και έβαλαν σε λειτουργία το team των μηχανικών οι οποίοι κατάφεραν και έφτιαξαν το καλύτερο κομμάτι σε κάθε τομέα ξεχωριστά(από κινητήρα μέχρι φρένα κτλ) και μετά κατάφεραν και τα συνδύασαν στο
ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΧΡΩΜΟ ΔΙΧΩΣ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥΠΕΡΚΑΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΦΟΡ ΕΒΕΡ ΕΝΤ ΕΒΕΡ ΦΟΡ ΕΒΕΡ;;;;;;;;;;
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το αμάξι;
Για αυτή την εταιρεία; (από την ανάληψη της από το group VAG και μετά)
Λοιπόν φτάνει, πάω να πετάξω, πληκτρολόγιο υπολογιστή, ρούτερ και όλη τη χάλκινη μου διασύνδεση με το δίκτυο. Πολύ group vag πέρασε από αυτές, η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη.
Λευτέρη έναν έρωτα με το group VW πρέπει να τον έχεις!!!
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
oldcarskickass
08-12-13, 15:43
Ναι ναι είναι παθολογικός, με την πρώτη ματιά που λένε! χεχεχεχεχ
για να το λεει ο Λευτερης που ξερει! ετσι θα ειναι!
good post!
:facepalm:
HLIAS - E36
09-12-13, 20:04
Οπότε άκυρο! Βγάλτε με απ΄τη λίστα για το group buy, δεν το θέλω...:sm-angry05: