Επιστροφή στο Forum : E 36 προβλημα στο καλοριφερ
Γεια σας Ε36 με αυτοματο κλιμα ενώ το εχω τερμα στη θερμανση βγαζει κρυο αερα γνωριζει κανεις που μπορει να οφείλεται?
ναι στον γνωστο διακλαδωτηρα που εχει μπροστα στο μοτερ στην 2 φωτο
https://www.car.gr/parts/photos/3361856/ γυρναει τα νερα στο ψυγειο του καλοριφερ σου
θανασης Φιλιππου
03-12-13, 18:10
Γεια σας Ε36 με αυτοματο κλιμα ενώ το εχω τερμα στη θερμανση βγαζει κρυο αερα γνωριζει κανεις που μπορει να οφείλεται?
Οι ηλεκτροβανες του καλοριφερ ειναι,καινουργια ειναι αλμυρες,μτχ ειναι αφαντες
Εμενα που βγαζει απο την μερια του οδηγου ζεστο και απο την αλλη μερια κρυο?Το ιδιο φταιει?
Εμενα που βγαζει απο την μερια του οδηγου ζεστο και απο την αλλη μερια κρυο?Το ιδιο φταιει?
Ακριβως το ιδιο κανει κ το δικο μου... Καποια στιγμη το ελυσα και το καθαρησα... Δουλεψε κανονικα για κανα μηνα αλλα ξανα κολησε.... :thumbsdown: :thumbsdown:
Ακριβως το ιδιο κανει κ το δικο μου... Καποια στιγμη το ελυσα και το καθαρησα... Δουλεψε κανονικα για κανα μηνα αλλα ξανα κολησε.... :thumbsdown: :thumbsdown:
Τι καθαρισες ακριβως;
christos e46
06-12-13, 18:22
παιδια καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα σε e46 με το καλοριφερ δεν βγαζει ζεστο καθολου.......να κοιταξω και εγω στο διακλαδωμα που λεει ο greg?
θανασης Φιλιππου
06-12-13, 20:37
παιδια καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα σε e46 με το καλοριφερ δεν βγαζει ζεστο καθολου.......να κοιταξω και εγω στο διακλαδωμα που λεει ο greg?
Μπορει να ειναι το πανελ,μπορει να εχεις βουλομενο ψυγειο,μπορει να ειναι και η ηλεκτροβαλβιδα,βγαζεις τη φυσα βαζεις ενα λαμπακι και παιζεις το ζεστο κρυο αν αλλαζει ενταση ειναι η βαλβιδα.
Μετο καιρο πιανει βρωμια μεσα στο κονικο εμβολακι της ηλεκτροβανας αλλα πιο συνηθες ειναι να κοβονται τα λαστιχακια που εχουν μεσα και δε υπαρχουν εξω να τα βρεις,θελει προσοχη οταν την ανοιξεις γιατι το σιρμα του πηνιου ειναι πολυ ψιλο και κοβεται ευκολα.Στα ε36 ειναι διπλη ενω σταε46 μονη αν δε κανω λαθος
Στο δικό μου συμβαίνει το εξής. Όταν το έχω στο ζεστό, στη θέση του συνοδηγού ενώ βγάζει ζεστό στο παρμπρίζ κ στις περσίδες πάνω από το ντουλαπάκι, στα πόδια βγάζει κρύο. Γνωρίζει κάποιος αν έχει σχέση με κάτι από τα προηγούμενα;
Τι καθαρισες ακριβως;
https://www.youtube.com/watch?v=jkd4tjxZDcI
Κατι τετοιο φαντασου αλλα ειναι καπως πιο δυσκολο στο Ε36 γιατι εχει δυο βαλβιδες οι οποιες ενωνονται τα πηνια τους με πολυ ψιλο συρματακι οποτε θελει πολυ προσοχη να μην κοπει!!!! Και μετα βεβαια πολυ καλη εξαερωση!!!
christos e46
10-12-13, 16:11
Μπορει να ειναι το πανελ,μπορει να εχεις βουλομενο ψυγειο,μπορει να ειναι και η ηλεκτροβαλβιδα,βγαζεις τη φυσα βαζεις ενα λαμπακι και παιζεις το ζεστο κρυο αν αλλαζει ενταση ειναι η βαλβιδα.
Μετο καιρο πιανει βρωμια μεσα στο κονικο εμβολακι της ηλεκτροβανας αλλα πιο συνηθες ειναι να κοβονται τα λαστιχακια που εχουν μεσα και δε υπαρχουν εξω να τα βρεις,θελει προσοχη οταν την ανοιξεις γιατι το σιρμα του πηνιου ειναι πολυ ψιλο και κοβεται ευκολα.Στα ε36 ειναι διπλη ενω σταε46 μονη αν δε κανω λαθος
φιλε σακη ο μηχανικος μου ειπε οτι ειναι ο αισθητηρας του καλοριφερ αλλα δεν ειπε περισσοτερα για να το ψαξει λιγο ακομα...ξερεις τι παιζει με αυτο απο τιμη ευχαριστω
θανασης Φιλιππου
10-12-13, 17:52
φιλε σακη ο μηχανικος μου ειπε οτι ειναι ο αισθητηρας του καλοριφερ αλλα δεν ειπε περισσοτερα για να το ψαξει λιγο ακομα...ξερεις τι παιζει με αυτο απο τιμη ευχαριστωΑν εννοει τον αισθητηρα θερμοκρασιας μεσα στη βαπορετα δε ειναι και πολυ ακριβος,τιμη ακριβως δε γνωριζω.