Επιστροφή στο Forum : λαμπες σε e46
dimitrisx_larissa
01-12-13, 22:06
καλησπερα παιδια!! καλο μηνα!!
καιρο εχουμε να τα πουμε!
θα ηθελα τη βοηθειας! ειναι καιρος γι αλλαγες! μικρες ομως γιατι ερχονται και τα τελη κυκλοφοριας!
θελω να μαθω τους τυπους λαμπας που φοραει το E46 2004 facelift:
μπροστινα φαναρια?
προβολακια?
πλαφονιερες?(μπροστινη, πισω, ποδιων & σκιαδια)
ΥΓ. : πειτε μου μια καλη επιλογη για τυπου xenon! θα μ ενδιαφερε δυνατο λευκο φως!
ευχαριστωωωω!
dimitrisx_larissa
02-12-13, 00:32
μετα απο πολυ ψαξιμο... εχω καταληξει σε καποιες επιλογες:
1. Osram Night breaker
2. Philips Diamont Vision
3. Philips Xtreme Vision
περιμενω τις αποψεις σας!
dimitrisx_larissa
02-12-13, 15:42
εψαξα αρκετα απο χθες κ μπορεσα να συλλεξω καποιες πληροφοριες!
βρηκα τους τυπους λαμπτηρων για E46 mod: 2002-2005 sedan
πορείας: Η7
διασταυρωσεως: W5W
προβολάκια: Η11
πλαφονιέρες: C5W
πινακιδας: C5W
οπισθεν: Ρ21W
ποδιών: δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω...
αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος!!!
νομιζω πως εχω καταληξει σε συνδυασμο Philips Xtreme Vision(προβολακια + πορειας) & Pure Light(στους υπολοιπους τυπους)
θα ειναι καλο το αποτελεσμα?? τι λετε?? περιμενω αποψεις παιδες!!!
Προφανως και θα ειναι καλυτερα απο πριν!!!:thumbsup:
Προχωρα,νομιζω οτι εχω διαβασει σε ξενα φορουμ πολυ καλες εντυπωσεις γι'αυτες τις λαμπες.thumb
dimitrisx_larissa
04-12-13, 07:22
αρη καλημερα!! το κακο ειναι οτι οι xtreme δεν βγαινουν σε Η11 για τα προβολακια!
αν βαλω xtreme vision στη μεσαια σκαλα,
και crystal vision στα υπολοιπα θα εχει διαφορα;;; μηπως οι night breaker της osram ειναι πιο κοντα στις xtreme vision που ειναι απαιχτες;;!!!
θανασης Φιλιππου
04-12-13, 12:04
αρη καλημερα!! το κακο ειναι οτι οι xtreme δεν βγαινουν σε Η11 για τα προβολακια!
αν βαλω xtreme vision στη μεσαια σκαλα,
και crystal vision στα υπολοιπα θα εχει διαφορα;;; μηπως οι night breaker της osram ειναι πιο κοντα στις xtreme vision που ειναι απαιχτες;;!!!
Βαλε night breaker μια χαρα ειναι!
dark knight
04-12-13, 12:25
χωρις να θελω να χαλασω το θρεντ,για να μην ανοιξω καινουριο.σε προφυλακτηρα ε46 ιμιτασιον λουκ Μ3 οχι Μ-πακ,τι τυπου λαμπες φορανε τα προβολακια ομιχλης?
Vassilis ///M
04-12-13, 17:29
χωρις να θελω να χαλασω το θρεντ,για να μην ανοιξω καινουριο.σε προφυλακτηρα ε46 ιμιτασιον λουκ Μ3 οχι Μ-πακ,τι τυπου λαμπες φορανε τα προβολακια ομιχλης?
Όλα τα προβολάκια στα Ε46 φοράνε ΗΒ4 λάμπες....
dimitrisx_larissa
04-12-13, 22:57
Όλα τα προβολάκια στα Ε46 φοράνε ΗΒ4 λάμπες....
HB4 φορανε και οχι Η11???
Vassilis ///M
05-12-13, 08:43
HB4 φορανε και οχι Η11???
Όπως τα λέω...
Δεν είμαι σίγουρος για τα παραπάνω που έχεις γράψει όμως...
Πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο να τα δει όλα...
dark knight
06-12-13, 10:17
ευχαριστω βασιλη εμεις πρεπει να φοραμε τα ιδια λογω ιδιου προφυλακτηρα
Vassilis ///M
06-12-13, 21:34
Όλα τα Ε46άρια τις ίδιες λάμπες φοράνε...
Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε απλό και Μ3....
Παιδια εχω το Ε46 2003 με xenon φαναρια . Ειστε ευχαριστημενη με την φωτεινοτητα των φαναριων σας? Η λαμπα ειναι 55 watt ,μικρη δεν ειναι?Με την μικρη σκαλα δυσκολευομαι να παω πανω απο 80 δεν βλεπω καλα.
dimitrisx_larissa
09-12-13, 23:44
Παιδια εχω το Ε46 2003 με xenon φαναρια . Ειστε ευχαριστημενη με την φωτεινοτητα των φαναριων σας? Η λαμπα ειναι 55 watt ,μικρη δεν ειναι?Με την μικρη σκαλα δυσκολευομαι να παω πανω απο 80 δεν βλεπω καλα.
εγω προσωπικα δεν ειμαι γι αυτο και αλλαζω αυριο κιολας λαμπες! ισως να φταιει και το φαναρι μπροστα! να θελει καθαρισμο η ακομα και αλλαγμα...
αν αναψω τα προβολακια ομως ο φωτισμος ειναι επαρκης!
αν εχεις Xenon φαναρια βαλε και Xenon λαμπες:thumbsup:
οκ παιδια ευχαριστω για την απαντησει ,παρηγγειλα xenon λαμπες ,για να δουμε