Επιστροφή στο Forum : Διπορτο η τετραπορτο e30 ???
Καλησπερα και απο εμενα ειμαι νεο μελος στο forum το θεμα που με απασχολει ειναι απλο. Θελω να παρω e30 καθαρα για ντριφτ τι πρεπει να παρψ τετραπορτο η διπορτο και γιατι .........ευχαριστω εκ των προτερων !
HLIAS - E36
01-12-13, 22:00
Καλησπερα και απο εμενα ειμαι νεο μελος στο forum το θεμα που με απασχολει ειναι απλο. Θελω να παρω e30 καθαρα για ντριφτ τι πρεπει να παρψ τετραπορτο η διπορτο και γιατι .........ευχαριστω εκ των προτερων !
Δ Ι Π Ο Ρ Τ Ο . . . ! ! ! :thumbsup:
Μην το σκέφτεσαι καν... Πιο "δεμένο" σαν αυτοκίνητο, γενικά το coupe είναι αλλιώς...thumb
Τι το θες το τετράπορτο? Ταξί θα το κάνεις?:th_Laie_67-1:
τετραπορτο να παρεις που ειναι γεματος ο τοπος...γτ να χαλασεις ενα διπορτο που σπανιζει....?ερασιτεχνικα θα ασχολεισαι να φανταστω οποτε μην χαλασεις ια διπορτη καροτσα
Vasilis M3
01-12-13, 22:04
Δεν ξέρω τώρα λεπτομέριες μπορεί και να είναι άκυρο οι πιο ειδικοί θα μας πουν..
Ο Ela Koko μεγάλος Κύπριος ντρίφτερ είχε ξεκινήσει με 2πορτο Ε30 και μετά έφτιαξε ένα 4πορτο Ε30...
Κάτι θα παίζει δεν μπορεί..:think:
HLIAS - E36
01-12-13, 22:06
τετραπορτο να παρεις που ειναι γεματος ο τοπος...γτ να χαλασεις ενα διπορτο που σπανιζει....?ερασιτεχνικα θα ασχολεισαι να φανταστω οποτε μην χαλασεις ια διπορτη καροτσα
Διαφωνώ! Γιατί πιστεύεις ότι θα το "χαλάσει"? Ισα ίσα θα αξιοποιηθεί ένα Ε30 που θα σκούριαζε αν έμενε παρατημένο ή ποιος άλλος ξέρει τι κατάληξη θα είχε...
ο καθε ενας εχει τι γνωμη του!
επειδη εχω κολλημα με το συγκεκριμενο και ασχολουμαι χρονια,η εμπειρια μ ειναι οτι οσοι το προοριζουν για ντριφτ κανουν παρεμβασεις μη αναστρεψιμες μετα το βαριουνται πανε σε κατι αλλο και το παρατανε...αμα δεις στο καρ κατα καιρους τα πιο κακοποιημενα ειναι τα διπορτα που τα πηραν για την καυλα τους τους αλλαξαν τα φωτα κ μετα τα πουλανε τα παρατανε...λιγο πολυ εγω ετσι βλεπω να γινεται....γιαυτο ας παρει ενα τετραπορτο που ειναι σχεδον τζαμα και κανει την ιδια δουλεια και ειναι και εκατονταδες
Panos 316T
01-12-13, 22:58
σε μια παλιοτερη συζητηση ειπωθηκε για ακαμψια υπερ του 4πορτου.
Stunt Mike
02-12-13, 00:01
Να παρει οτι βρει το παλικαρι,αρκει να μην εχει σαπια που θα επηρρεασουν ακομη περισσοτερο την προβληματικη ακαμψια του Ε30....Οι περισσοτεροι παιρνουν 2πορτα επειδη ειναι πιο σπορ.Υπαρχουν ομως 4πορτα Ε30(Ela Coco) οπως και Ε36(Παπαγεωργιου) που πρωταγωνιστουν στο drift.Η αρχικη διαφορα ακαμψιας μεταξυ 2πορτου-4πορτου,αν υπαρχει,ελαχιστα επηρρεαζει το τελικο αποτελεσμα ενος ντριφταδικου με Roll cage,μπαρες θολων κτλ....Το σωστο σχεδιο του ''κλουβιου'' ενα ειναι...