PDA

Επιστροφή στο Forum : SocBlue!!!

Vasilis
28-11-13, 10:25
Πως λεμε DeepBlue?

Kαμμια σχεση λοιπον...χαχαχαχα

Δεν μπορουσα να μην το μοιραστω με τα φιλαρακια!

Σημερα παρελαβα μετα απο παραγγελια μου απο ebay το παρακατω μπλιμπλικι

SocBlue (https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=%CF%83%CE%BF%CF%88%CE%B2%CE%BB%CE%B8% CE%B5&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR6.TRC2.A0.Xsocblue&_nkw=socblue&_sacat=0) :shok:

τι κανει αυτο? :whistle:

παιρνει 2 καρτες επιπλεον οποιουδηποτε δικτυου κινητης τηλεφωνιας κ μετατρεπει το μηλοφωνο ή το andoiδοφωνο σας σε τηλ με 3 πλεον καρτες!

Τι σημαινει αυτο?

σε μια συσκευη...μπορειτε να χετε κ cosmo,voda,wind κουβαλωντας μονο αυτο στην ...κολοτσεπη (δονειται κιολας για οποιον ενδιαφερεται)!:th_Laie_67-1:

Αφου το δοκιμασα κ λειτουργει αψογα

ειπα να το ποσταρω εδω μιας κ πολλοι απο δω μεσα γκατζετακηδες θα θελαν κατι παρομοιο.

Το αγορασα στα 29,99 ευρω,

αλλα ο πωλητης που το πηρα εγω το χει ηδη παει στα 89,99 ευρω :shok:

με μια προχειρη αναζητηση ομως στο ebay θα το βρειτε στα 30 περιπου ευρω...

ενδιαφερομενοι?...σπευσατε βραδεως! :drive: :th_Laie_67-1:

(θα προτεινα στην ομαδα διαχειρισης-συντονισμου να ανοιχθει ενα θρεντακι -αν δεν υπαρχει ηδη - με την ονομασια ΔΙΑΦΟΡΑ GADGET - γιατι υπαρχει ΠΟΛΥ ενδιαφερον υλικο που με χαμηλο κοστος σβηνει την καταναλωτικη μας μανια καθως κ τις απαιτησεις μας! ):hystericalbs1: :fountwtis:

katsaraios
28-11-13, 11:01
Βασιλη καλο αλλα μηπως εκτος της μπαταριας που θα τα φτυνει,ανεβαινει και ο SAR ?
Ερωτηση ασχετου αλλα σχετικου με δικαρτα καθως οποιο εχω τα τελευταια 4 χρονια εχει ηψηλοτερο SAR απο αλλα κανονικα τηλ.

Vasilis
28-11-13, 11:04
Βασιλη καλο αλλα μηπως εκτος της μπαταριας που θα τα φτυνει,ανεβαινει και ο SAR ?
Ερωτηση ασχετου αλλα σχετικου με δικαρτα καθως οποιο εχω τα τελευταια 4 χρονια εχει ηψηλοτερο SAR απο αλλα κανονικα τηλ.

και τι ναι φτούνο το SAR ρε πατριωτ?:th_Laie_67-1:

οσον αφορα την μπαταρια

κ ενα handsfree bluetooth να χεις το ιδιο καταναλωνει (για το κινητο μιλαμε παντα!)

katsaraios
28-11-13, 11:11
https://www.fwnazw.gr/2013/08/exete-kinito-tote-endiaferei-ti-SAR.html

thumb

Vasilis
28-11-13, 11:21
https://www.fwnazw.gr/2013/08/exete-kinito-tote-endiaferei-ti-SAR.html

thumb

α...οκ!

λοιπον:

1ον:

εχει εδω ενας συναδελφος ενα μπλιμπλικι εδω που μετραει την ακτινοβολια του κινητου.

δεν χτυπαει ΚΑΘΟΛΟΥ σε σχεση με ενα παλαιοτερης τεχνολογιας κινητο που δοκιμασαμε κ σφυραει σαν τρελο.

2ον:

απο το λινκ που μου στειλες ,γραφει οτι ενδιαφερομαστε για την ακτινοβολια στο κεφαλι μιας κ το κινητο παει στο αφτι μας.

το θεμα ειναι λοιπον οτι το μπλιμπλικι το χεις 10 μετρα μακρια αν θες.

αρα...το μονο μειον θεωρω οτι ειναι η μειωση διαρκειας της μπαταριας! :warriorsmiley:

Χρίστος
28-11-13, 14:38
xaxaxa.

Με γεια.

Για αλλη χρηση ξεκινησε και αλλιως το εξεληξανε!!

Θα επανελθω για οποιον θελει λεπτομερειες

deepBLUE
28-11-13, 15:55
Πως λεμε DeepBlue?

Kαμμια σχεση λοιπον...χαχαχαχα

Δεν μπορουσα να μην το μοιραστω με τα φιλαρακια!

Σημερα παρελαβα μετα απο παραγγελια μου απο ebay το παρακατω μπλιμπλικι

SocBlue (https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=%CF%83%CE%BF%CF%88%CE%B2%CE%BB%CE%B8% CE%B5&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR6.TRC2.A0.Xsocblue&_nkw=socblue&_sacat=0) :shok:

τι κανει αυτο? :whistle:

παιρνει 2 καρτες επιπλεον οποιουδηποτε δικτυου κινητης τηλεφωνιας κ μετατρεπει το μηλοφωνο ή το andoiδοφωνο σας σε τηλ με 3 πλεον καρτες!

Τι σημαινει αυτο?

σε μια συσκευη...μπορειτε να χετε κ cosmo,voda,wind κουβαλωντας μονο αυτο στην ...κολοτσεπη (δονειται κιολας για οποιον ενδιαφερεται)!:th_Laie_67-1:

Αφου το δοκιμασα κ λειτουργει αψογα

ειπα να το ποσταρω εδω μιας κ πολλοι απο δω μεσα γκατζετακηδες θα θελαν κατι παρομοιο.

Το αγορασα στα 29,99 ευρω,

αλλα ο πωλητης που το πηρα εγω το χει ηδη παει στα 89,99 ευρω :shok:

με μια προχειρη αναζητηση ομως στο ebay θα το βρειτε στα 30 περιπου ευρω...

ενδιαφερομενοι?...σπευσατε βραδεως! :drive: :th_Laie_67-1:

(θα προτεινα στην ομαδα διαχειρισης-συντονισμου να ανοιχθει ενα θρεντακι -αν δεν υπαρχει ηδη - με την ονομασια ΔΙΑΦΟΡΑ GADGET - γιατι υπαρχει ΠΟΛΥ ενδιαφερον υλικο που με χαμηλο κοστος σβηνει την καταναλωτικη μας μανια καθως κ τις απαιτησεις μας! ):hystericalbs1: :fountwtis:

Αφου ειναι δική σου ιδέα Βασίλη άνοιξε το εσυ thumb

fast-enough
28-11-13, 16:19
xaxaxa.

Με γεια.

Νομίζω πάντως για όποιον έχει locked iphone, είναι ότι πρέπει...

playmaker
28-11-13, 17:44
Λειτουργούν ταυτόχρονα ;σαν sansung DUo?

deepBLUE
28-11-13, 19:35
Νομίζω πάντως για όποιον έχει locked iphone, είναι ότι πρέπει...

Δουλεύει σε iPhone ακομα και αν δεν ειναι σπασμένο ;

Χρίστος
28-11-13, 19:58

Βασικα αν θυμαμαι καλα αν ειναι παλιοτερο ios ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ το σπασιμο για να παιξει σωστα

fast-enough
28-11-13, 22:26

Όχι. Πρέπει να έχεις jailbreak για να τρέξεις την εφαρμογή του μέσω cydia.

Vasilis
29-11-13, 18:12
Απαραιτητο cydia...συνεπως απαραιτητο jailbreak.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

fanisk
01-12-13, 01:51
xaxaxa.

Με γεια.

Για πες.

Χρίστος
01-12-13, 07:48
η ιδεα ξεκινησε απο τα power bank.
Οπως σε πολλα android παιζουν πισω καπακια πιο χοντρα με μεγαλυτερες μπαταριες ετσι ειπαν να ενσωματωσουν εκει μεσα και αλλη μια σιμ.

Καπου κατι δε τους πηγε και το κανανε ασυρματο.

Καπου καποτε σε ενα 4ρι (ισως και s) ειχα πετυχει θηκη με μπαταρια και τοτε 1 σιμ που συνδεοταν οπως αυτο του Βασιλη.
Θυμαμαι που μου χε πει οτι και αυτο ασυρματο ηταν και δε μπορουσες με τη μπαταρια του να φορτισεις και το κινητο παρα μονο να δουλευει το μπλιμπλικι που ομως δεν ειναι εξωτερικη συσκευη αλλα μια σχετικα λεπτη θηκη.

τωρα εγω και πολλοι "εγω" που δουλευουμε με bluetooth γτ μιλαμε 2κ3 ωρες τη μερα για να μη τρωμε ακτινοβολιες, ποσο θα μπορεσει να αντεξει στα χερια μας συσκευη που ειναι ταυτοχρονα συνδεδεμενη με 3 δυκτια και 2 συσκευες bluetooth.... αγνωστο

Vasilis
01-12-13, 10:18
για αυτο κ γω χτυπησα κ ενα τετοιο (https://www.ebay.com/itm/370946102108?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649) για να χω το κεφαλακι μου ησυχο :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

νεωτερα για το ανωτερω οταν παραλαβω!:whistle:

Χρίστος
01-12-13, 14:28
εχω αμφιβολιες για το 5600 σ αυτη τη τιμη.....
Οταν ερθει επιβεβαιωσε το σε παρακαλω αν οντως ειναι τοσο

Vasilis
01-12-13, 14:30
ειχα παρει παλια 2 για μηλοφωνο...οχι ιδια αλλα κατι παρομοιο

σαφως δεν υποσχοντουσαν οτι ελεγαν αλλα καναν εν μερει τη δουλεια τους

σ αυτην την τιμη ομως...περι ορεξεως...