Επιστροφή στο Forum : bmw e36 318is
παιδιά είμαι νέος στο forum συχαρητήρια στο site πολύ καλο.Θα ήθελα με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση πήρα πριν 2 μέρες μια bmw e36 318 is και έχει πρόβλημα στον διακλαδοτιρα νερού που κουμπώνει πάνω στο μοτέρ χάνι αρκετό νερό από εκεί αν κάποιος γνωρίζει το κόστος επισκευής και το που θα αγοράσω το ανταλλακτικό σε καλή τιμή θα με βοηθούσε πολύ.
θανασης Φιλιππου
21-11-13, 17:33
παιδιά είμαι νέος στο forum συχαρητήρια στο site πολύ καλο.Θα ήθελα με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση πήρα πριν 2 μέρες μια bmw e36 318 is και έχει πρόβλημα στον διακλαδοτιρα νερού που κουμπώνει πάνω στο μοτέρ χάνι αρκετό νερό από εκεί αν κάποιος γνωρίζει το κόστος επισκευής και το που θα αγοράσω το ανταλλακτικό σε καλή τιμή θα με βοηθούσε πολύ.Θα το παρεις απο ανταλακτικα bmw τιμη αν θυμαμαι καλα 30-35 ευρω
περαστικα τι να πω οτι θελει ο καθενας,υπολογισε και το παραφλου,αν εισαι απο θεσ/νικη να σου πω μαγαζια.
ΔημήτρηςΜ3
21-11-13, 19:53
ο Γιαννης ειναι νεος bmwδοφιλος εχει να μαθει ακομη πολλαααα!!!! ετσι νεος??????
ξεχασα να πω οτι ειναι υπάλληλος μου!!!!
Kαλως ηρθες Γιαννη!!!
:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
Bazil Van Sinner
21-11-13, 21:21
γουελ κομ Τζων.
:viannen_01::viannen_01::viannen_01:
Καλωσορισες και να ξερεις οτι πηρες αυτοκινητο χρυση τομη.
Με δυναμη και οδηγικη συμπεριφορα σε τιμια τιμη. Το ειχα 4 χρονια και δεν ζητησε δεκαρα. Μονο ενα σενσορα αλλαξα.
Τα υπολοιπα του τα χωσα με τη καρδια μου.
θανασης Φιλιππου
21-11-13, 22:02
ο Γιαννης ειναι νεος bmwδοφιλος εχει να μαθει ακομη πολλαααα!!!! ετσι νεος??????
ξεχασα να πω οτι ειναι υπάλληλος μου!!!!
Θα τα μαθει σιγα σιγα :viannen_01:
HLIAS - E36
21-11-13, 22:16
Kαλώς ήρθες!!!:viannen_01:
Καλή η επιλογή σου...thumb Μακάρι να είναι μόνο αυτό το πρόβλημά σου και να βγει καλό το αυτοκίνητο...:thumbsup:
Να το χαίρεσαι και να έχεις πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα...thumb
Υ.Γ.: Για το προβλημα σου δεν γνωρίζω αλλά σύντομα θα παρεις απαντήσεις από άτομα που έχουν ασχοληθεί...thumb
:viannen_01::viannen_01::viannen_01:, Με το καλύτερο παιδί δουλεύεις.
:viannen_01::viannen_01::viannen_01:
να το χαρεις το εργαλειο οσο μπορεις και οτι βοηθεια θες ρωτας εδω θα μαθεις πολλα...!!!!!!!
Απροβλημάτιστο ή τουλάχιστον να μην σου παρουσιάζει σοβαρές βλάβες σου εύχομαι, ώστε να σε εξυπηρετεί και παράλληλα να το χαρείς κιόλας.
Από τώρα παρακολουθώ και εγώ πιο εντατικά τα θέματα με πρωταγωνιστή το e36 318is μια που πρόσφατα ήρθε στην κατοχή μου ένα πρασινάκι τετράπορτο με 150.0000 πραγματικά χιλιόμετρα!
227 kofti pemptis gianni , kai kalososorises
Αν φοραει το μοτερ με τον πλαστικο θερμοστατη, δηλαδη το Μ44, τοτε αλλαζει το διακλαδωτηρακι εξωτερικα και ειναι και φτηνο.
Αν φοραει το προηγουμενο (Μ42) με τον μεταλικο θερμοστατη (εξωτερικα εμπρος στον καθρεφτη της μηχανης θα το αναγνωρισεις) τοτε ο διακλαδωτηρας δεν ειναι η μονη σου ζημια και μαλλον εχεις προβλημα με την εισοδο νερου για τα καλοριφερ απο την κυλινδροκεφαλη και εχει ''σαπισει-οξειδωθει'' και πας για ψιλολυσιματα που αν τα κανει γνωστης τεχνικος τοτε θα περασει μια μπρουτζινη μουφα ''τορνου'' και τοτε θα εισαι οκ.
ΔημήτρηςΜ3
22-11-13, 21:51
το εχω στη πιεση γι αυτο δε μπορει να μπει
ααχχχαχαχαχαχχ
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα.Σήμερα πήγα σε ένα συνεργείο είχε το ανταλλακτικό αυτό ετοιμοπαράδοτο το βάλαμε με την σωστή διαδικασία και πάλι το αμάξι έχανε νερά μάλλον κάτι άλλο παίζεται τώρα περιμένω νέα από το συνεργείο :think:
Καλώς ηρθες !!!
καλά ποσταρίσματα και καλορίζικο το εργαλείο!
:viannen_01:
Από τώρα παρακολουθώ και εγώ πιο εντατικά τα θέματα με πρωταγωνιστή το e36 318is μια που πρόσφατα ήρθε στην κατοχή μου ένα πρασινάκι τετράπορτο με 150.0000 πραγματικά χιλιόμετρα!
Καλορίζικο Μαικ!!!!!
HLIAS - E36
23-11-13, 14:54
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα.Σήμερα πήγα σε ένα συνεργείο είχε το ανταλλακτικό αυτό ετοιμοπαράδοτο το βάλαμε με την σωστή διαδικασία και πάλι το αμάξι έχανε νερά μάλλον κάτι άλλο παίζεται τώρα περιμένω νέα από το συνεργείο :think:
Τσέκαρε το κύκλωμα μπορεί να χάνει από το πιο απίθανο σημείο πχ ένα σκισιματάκι σε κάποιο κολαρο ή σε κάποια ένωση... Ψάξτο λιγάκι...thumb
Τελικά παιδιά εκτος από το διακλαδοτι νερού που μπαίνει ο θερμοστάτης που ήταν η αρχική εκτίμηση του ποβλιματος τώρα στο φως ήρθε και η αντλία νερού όπου στάζει και από εκεί.Έχω βρει τον μπελά μου τώρα χάθηκε να ήταν αερόψυκτο :th_Laie_67-1:
καλως ορισες και καλα ποσταρισματα !!! μακαρι τα προβληματα να περιοριστουν εκει !!!! πιστευω αγορασες το καλητερο αυτοκινητο σε κυβικα-ιπποδυναμη-φορολογια-συντηρηση απο οποιοδηποτε αλλο bmw, ειναι και πραγματικο σκυλι !!!! οπως και να'χει σου ευχομαι καλοριζικο και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις!!! :viannen_01:
Καλορίζικο κ καλά χιλόμετρα!
πιστευω αγορασες το καλητερο αυτοκινητο σε κυβικα-ιπποδυναμη-φορολογια-συντηρηση απο οποιοδηποτε αλλο bmw, ειναι και πραγματικο σκυλι!!!!
Ξέχασες να του πεις όμως για την κατανάλωση :original:, για τα χρόνια του μπορεί να είναι αποδεκτή, σήμερα όμως δε το λες...
tasos.kamv
24-11-13, 12:16
καλως ορισες και καλα ποσταρισματα !!! μακαρι τα προβληματα να περιοριστουν εκει !!!! πιστευω αγορασες το καλητερο αυτοκινητο σε κυβικα-ιπποδυναμη-φορολογια-συντηρηση απο οποιοδηποτε αλλο bmw, ειναι και πραγματικο σκυλι !!!! οπως και να'χει σου ευχομαι καλοριζικο και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις!!! :viannen_01:
Ξέχασες να του πεις όμως για την κατανάλωση :original:, για τα χρόνια του μπορεί να είναι αποδεκτή, σήμερα όμως δε το λες...
Μητς αδικείς την is-άρα!
Για εμένα η πρόταση του Tsik.D με εκφράζει απόλυτα για το is!
Το μόνο ίσως λίγο αρνητικό η κατανάλωση, αλλά δεν είναι και σε τραγικά επίπεδα! Και για την σήμερον εποχή μια χαρά είναι!
Μ44 ρε και ξερό ψωμί!!!!! :drive:
Υ.Γ. πάρε και μια ωραία photo για να γουστάρουμε...! thumb
Χα,χα!!! Ρε συ Τάσο, δυστυχώς στην εποχή μας όλα παίζουν ρόλο. Καλώς ή κακώς πλέον, για χρήση πόλης για έναν μέσο (οικονομικά) οδηγό, είναι βενζινοβόρο αμάξι...εάν το έχεις για βολτάκια πάω πάσο.
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα, είναι μία καλή "τομή" αυτό το αμαξάκι!:original:
ενταξει ρε φιλε, δεν ειναι και prious :th_Laie_67-1: ειναι και αμαξι της δεκαετιας του 90'.. μην τα θελουμε ολα δικα μας !! εγω ενοουσα οτι ειναι η καλητερη επιλογη για bmw απο οποιοδηποτε αλλο 16αρι 18αρι και διλιτρο !!εαν παλι ρωτησεις εμενα, πριν ειχα ενα opel astra 1.4 2002 που για να ειμαι ειλικρινης ηταν λιιιιιιιγο πιο οικονομικο απο το is μου(προφανως λογω αναλογιας βαρους αμαξωματος-κινητηρα), οποτε για εμενα ειναι αποδεκτη η μπεμπα. ασε που δεν καιει και τοσο τραγικα ποσα εκτος πολεως !!:cheers:
ενταξει ρε φιλε, δεν ειναι και prious :th_Laie_67-1: ειναι και αμαξι της δεκαετιας του 90'.. μην τα θελουμε ολα δικα μας !! εγω ενοουσα οτι ειναι η καλητερη επιλογη για bmw απο οποιοδηποτε αλλο 16αρι 18αρι και διλιτρο !!
Πέρα από τα γούστα μας, κ κρίνωντας αντικειμενικά, πιστεύω πως στα 1600-1800 κυβικά, το καλύτερο (μτχ) είναι το Ε46 318 με τον Μ43Β19ΤU κινητήρα. Πιο καινούργιο αυτοκίνητο, πιο πολιτισμένο, καλύτερη ποιότητα, καλύτερο πλαίσιο και με έναν πολύ πολύ αξιόπιστο κινητήρα, με πολύ καλύτερη ροπή από Μ42 και Μ44 και πολύ πιο οικονομικό. Στο μόνο που υστερεί είναι ότι έχει 22 άλογα λιγότερα.
Και ειλικρινά σήμερα δεν ψωνίζεις για τα +22 άλογα. Αυτά λέει η ψυχρή λογική...κατά τα άλλα και 'γω is ψώνισα!:th_Laie_67-1:
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εγώ το ίδιο πιστεύω
Να σου πω την αλήθεια αν δεν το κυνηγάς δεν καίει και πολύ έχει φυσιολογική κατανάλωση
Μητς αδικείς την is-άρα!
Για εμένα η πρόταση του Tsik.D με εκφράζει απόλυτα για το is!
Το μόνο ίσως λίγο αρνητικό η κατανάλωση, αλλά δεν είναι και σε τραγικά επίπεδα! Και για την σήμερον εποχή μια χαρά είναι!
Μ44 ρε και ξερό ψωμί!!!!! :drive:
Υ.Γ. πάρε και μια ωραία photo για να γουστάρουμε...! thumb
Αυτά είναι:rally:
aggelosmk2
24-11-13, 13:52
Πέρασα 2 χρόνια συμβίωσης με 318is . 2010-2012.
Μετατροπή απο 316 σε 318is Μ42 που την κάναμε οι φίλοι κ εγώ σπίτι μου,σε έναν υπαίθριο χώρο.
Πολύ τίμιο αυτοκίνητο , τα "έβγαζε" τα λεφτά του .
Κ όσο μ'αρεσε αυτό το μικρό ξέσπασμα που έκανε μετά τις 4.900 μέχρι τις 7παρά . (είχε κ πρόγραμμα το δικό μου.)
Μ'αρεσε να το κατεβάζω το στροφόμετρο κάτω συνέχεια.
Καλορίζικο κ πάλι :original:
ο,τι χρειαστείς εδώ είμαστε !
Να σου πω την αλήθεια αν δεν το κυνηγάς δεν καίει και πολύ έχει φυσιολογική κατανάλωση
Φυσιολογική κατανάλωση για τα κυβικά του κ τα χρόνια του έχει. Πλέον, δεν είναι φυσιολογική κατανάλωση σε πόλη πάντα, τα 11-11,5lt/100. Εκτός πόλης είναι αρκετά οικονομικό.
Πάντως να το προσέχεις για να το χαρείς!!!
tasos.kamv
24-11-13, 14:02
Φυσιολογική κατανάλωση για τα κυβικά του κ τα χρόνια του έχει. Πλέον, δεν είναι φυσιολογική κατανάλωση σε πόλη πάντα, τα 11-11,5lt/100. Εκτός πόλης είναι αρκετά οικονομικό.
Πάντως να το προσέχεις για να το χαρείς!!!
Και τα "οικονομικά" υποτίθεται EU4 νεώτερης τεχνολογίας μοτέρ Ν42Β20 (valvetronic) σε συνθήκες πραγματικής & σκληρής πόλης καίνε λίγο λιγότερο...
Μ44 power και ξερό ψωμί Μητς!! :cheers:
Πέρασα 2 χρόνια συμβίωσης με 318is . 2010-2012.
Μετατροπή απο 316 σε 318is Μ42 που την κάναμε οι φίλοι κ εγώ σπίτι μου,σε έναν υπαίθριο χώρο.
Πολύ τίμιο αυτοκίνητο , τα "έβγαζε" τα λεφτά του .
Κ όσο μ'αρεσε αυτό το μικρό ξέσπασμα που έκανε μετά τις 4.900 μέχρι τις 7παρά . (είχε κ πρόγραμμα το δικό μου.)
Μ'αρεσε να το κατεβάζω το στροφόμετρο κάτω συνέχεια.
Καλορίζικο κ πάλι :original:
ο,τι χρειαστείς εδώ είμαστε !
:thnx: