Επιστροφή στο Forum : Προσεχώς Ζετάς!!!
Καλημέρα σε όλη την παρέα!Πραγματικά σας χαίρομαι, είστε μια ευχαριστη νότα στους δυσκολους καιρούς!!!
Δύο μήνες(άσχετο με την εγγραφή μου) τώρα διαβάζω συνεχώς το site και το ευχαριστιέμαι!
Αποφάσισα μετά απο χρόνια να πάρω ενα roadster και εχω κολλησει με τη Ζ3!!
Το ψάχνω αρκετά και εχω καταλάβει οτι πρέπει να πάρω μοντ΄ απο το 2002 και μετά!!!Υπάρχουν αρκέτα στην αγορά αλλά δεν είναι και εύκολο να βρείς καλό εργοστασιακό και φθηνό.Θα το πάρω με το νέο έτος οποτε έχω αρκετό καίρο να μάθω ότι μου λείπει.Μερικές ερωτησούλες και συμβουλές είναι πάντα ευπρόσδεκτες.
1.Το μοτέρ Μ43 έχει λουρί στον κεντροφόρο? Και κάθε πότε το αλλάζουμε?
Εννόω χιλ. και αν ξέρουμε κόστος.
2.Πόσο κοστίζει το service σε αντιπροσωπεία?
3.Είναι δυνατόν μοντέλο του ΄02 να έχει χειροκ. κουκούλα?είναι στα συν ή στα πλυν?
Υ.Γ:Τα αμάξια που είχα ήταν ενα Fiat Uno 91-2004 και GOLF '04 έως και τώρα!
Το Ζ το θέλω για πάρτη μου εργοστασιακό για να βάλω λίγιες πινελιές και καλές μιας και τα αμάξια τα παντρεύομαι!!
Νομιζα οτι πας για.... :hystericalbs1: :hystericalbs1:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/31372_1497157510311_1275305185_1394100_4-1.jpg
Με το καλο να παρεις τη Ζετα σου! :cheers:
Καλως ηρθες και ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!!:thumbsup:
:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
πιστευω πως συντομα θα εχεις τις απαντησεις σου.
:viannen_01::viannen_01: Mε το καλό η αγορά! :original:
1.Το μοτέρ Μ43 έχει λουρί στον κεντροφόρο? Και κάθε πότε το αλλάζουμε?
Εννόω χιλ. και αν ξέρουμε κόστος.
2.Πόσο κοστίζει το service σε αντιπροσωπεία?
1.To M43 έχει καδένα :original: Αρα ξέχνα τα belts τέτοιου τύπου και τους χρονισμούς :D Το μόνο λουρί που αλλάζει είναι αυτό που περνάει απο το alternator και το κόστος είναι γύρω στα 100 ευρώ χωρίς τα εργατικά (Αν θυμάμαι καλά γιατί έχουν περάσει και αρκετά χρόνια).
2.Εξαρτάται απο τις "ελλείψεις" και ανάγκες του αυτοκινήτου πέρα απο τα καθιερωμένα (τα BMW τόσων ετών βγάζουν πολύ πράγμα αν είσαι ψείρας και τα θες όλα στην εντέλεια :( )
Πάντως στη θέση σου δεν θα πήγαινα σε αντιπροσωπεία αλλά σε κάποιο καλό εξειδικευμένο. Για να καταλάβεις μια απλή αλλαγή λαδιών σε αντιπροσωπεία θα σου πάει γύρω στο 100άρικο, πράγμα που εγώ προσωπικά το θεωρώ υπερβολική χρέωση για 4lt λάδι και ένα φιλτράκι λαδιού. Τέσπα, ελεύθερη αγορά έχουμε, καθένας κρίνεται για το επίπεδο υπηρεσιών του,την ποιότητα και τις τιμές του :original:
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές!!
Εξαρτάται απο τις "ελλείψεις" και ανάγκες του αυτοκινήτου πέρα απο τα καθιερωμένα (τα BMW τόσων ετών βγάζουν πολύ πράγμα αν είσαι ψείρας και τα θες όλα στην εντέλεια :( )
Πάντως στη θέση σου δεν θα πήγαινα σε αντιπροσωπεία αλλά σε κάποιο καλό εξειδικευμένο. Για να καταλάβεις μια απλή αλλαγή λαδιών σε αντιπροσωπεία θα σου πάει γύρω στο 100άρικο, πράγμα που εγώ προσωπικά το θεωρώ υπερβολική χρέωση για 4lt λάδι και ένα φιλτράκι λαδιού. Τέσπα, ελεύθερη αγορά έχουμε, καθένας κρίνεται για το επίπεδο υπηρεσιών του,την ποιότητα και τις τιμές του :original:
Συμφωνώ BILL007!!Απλώς μαζεύω γνώμες απο πιο έμπειρους.Σιγουρα υπάρχουν και καλά εξειδικευμένο!!!
καλως ηρθες !
διαλεξες μοντελο που μαλλον θα αφησει και αυτο ιστορια.
thumb
savvas bmwdakias
17-11-13, 19:29
Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες. Εγω αν εψαχνα για αγορα Ζ3 τωρα θα κοιτουσα να παρω μοντελο μετα το 2000 που ειναι facelift αν δεν κανω λαθος. Μετα να εχει ηλεκτρικη κουκουλα σιγουρα 4 airbag και θερμαινομενα καθισματα. Επισης θα προτιμουσα τον κινητηρα 1900cc με 143 αλογα και αν ειναι δυνατον και m pack ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ???
...Αποφάσισα μετά απο χρόνια να πάρω ενα roadster και εχω κολλησει με τη Ζ3!!
...
Το Ζ το θέλω για πάρτη μου εργοστασιακό για να βάλω λίγιες πινελιές και καλές μιας και τα αμάξια τα παντρεύομαι!!
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή.
Στα ερωτήματά σου απαντήσεις θα βρείς όπως και πολύ γνώση-εμπειρίες σχετικά με την αγαπημένη μάρκα.
Μια σύσταση... αυτό το
να βάλω λίγιες πινελιές και καλές... να το προσέξεις γιατί μπορεί -ευκολα- να "ξεφύγεις" :whistle:
Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες. Εγω αν εψαχνα για αγορα Ζ3 τωρα θα κοιτουσα να παρω μοντελο μετα το 2000 που ειναι facelift αν δεν κανω λαθος. Μετα να εχει ηλεκτρικη κουκουλα σιγουρα 4 airbag και θερμαινομενα καθισματα. Επισης θα προτιμουσα τον κινητηρα 1900cc με 143 αλογα και αν ειναι δυνατον και m pack ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ???
Καλησπέρα,
Θα συμφωνήσω σε πολλά μαζι σου Σάββα!!Το m pack μπορείς να το αναλύσεις?
:original:
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή.
Ευχαριστώ φίλε!!
Μια σύσταση... αυτό το να το προσέξεις γιατί μπορεί -ευκολα- να "ξεφύγεις" :whistle:
Εννοείτε ότι θα είμαι προσεχτικός. thumb
ζ3 φεησλιφτ με 143 αλογα, δεν βγηκε απο το εργοστασιο. ο 1,9 ειναι 118 αλογα και ειναι απλα ικανοποιητικος για το αμαξωμα.
Απο το 2000 και μετα θα ήθελες να πεις μάλλον γιατι μετα το 2002 δεν είχε Ζ3!
Καλη η ηλεκτρική κουκούλα αλλα έχει και τη συντήρηση της, επίσης ειναι μικρη γενικά οποτε δεν ανοιγοκλείνει δύσκολα..
Ασε τις αντιπροσωπείες στην άκρη! Ανταλλακτικά φτηνά και βρίσκεις εύκολα (Ε36 βλέπεις...)! Δεν έχει ακριβή συντήρηση!
Με τα 143ps ήταν πιο "εύθραυστοι" απο τους 118αριδες φήμες λενε!
Έχεις καλές πιθανότητες να πρέπει να ρίξεις μερικά λεφτα για να το φέρεις σε άριστο σημείο.....
Απο το 2000 και μετα θα ήθελες να πεις μάλλον γιατι μετα το 2002 δεν είχε Ζ3!
Σωστός μεχρι καποιους μήνες το 2002.
Καλη η ηλεκτρική κουκούλα αλλα έχει και τη συντήρηση της, επίσης ειναι μικρη γενικά οποτε δεν ανοιγοκλείνει δύσκολα..
Να υποθέσω οτι εσένα είναι χειροκ. είσαι ευχαριστημένος??
Ασε τις αντιπροσωπείες στην άκρη! Ανταλλακτικά φτηνά και βρίσκεις εύκολα (Ε36 βλέπεις...)! Δεν έχει ακριβή συντήρηση!
thumb
Με τα 143ps ήταν πιο "εύθραυστοι" απο τους 118αριδες φήμες λενε!
Έχεις καλές πιθανότητες να πρέπει να ρίξεις μερικά λεφτα για να το φέρεις σε άριστο σημείο.....
Σιγουρα θα ρίξω money αλλα μονο εκει που πρέπει και οταν πρέπει!!!!
Ναι.. Χειροκίνητη ειναι! Δεν έχω πρόβλημα..
Ναι.. Χειροκίνητη ειναι! Δεν έχω πρόβλημα..
Καλώς γιατί ενα στα υποψην που έχω είναι με χειροκ. κουκούλα.
savvas bmwdakias
18-11-13, 16:43
Το m pack στα bmw ειναι το σπορ πακετο εχει δηλαδη εμπρος πισω αλλους προφυλακτηρες πλαινες φασες αλλα καθισματα εσωτερικα αλλη αναρτηση κτλ. Στο Ζ3 δεν ειμαι σιγουρος ποιες ηταν ολες οι διαφορες ας απαντησον τα παιδια που ειναι γνωστες.
Vasilis M3
18-11-13, 17:43
Υπάρχουν εδώ στο Μαρκόπουλο 2 Ζ3 που όποτε τα βλέπω μου τρέχουν τα σάλια..thumb
Το ένα πωλείται κιόλας!!!:original:
Το m pack στα bmw ειναι το σπορ πακετο εχει δηλαδη εμπρος πισω αλλους προφυλακτηρες πλαινες φασες αλλα καθισματα εσωτερικα αλλη αναρτηση κτλ. Στο Ζ3 δεν ειμαι σιγουρος ποιες ηταν ολες οι διαφορες ας απαντησον τα παιδια που ειναι γνωστες.
Το m pack πωλείται?Σε ξεχωριστά κομμάτια,όλο μαζί,υπάρχουν ακόμα?
Αν υπαρχουν πληροφορίες κάπου να διαβάσω?:original:
Υπάρχουν εδώ στο Μαρκόπουλο 2 Ζ3 που όποτε τα βλέπω μου τρέχουν τα σάλια..thumb
Το ένα πωλείται κιόλας!!!:original:
Αν μάθεις κάτι στείλτο!!!!:thanks:
Vasilis M3
19-11-13, 09:42
Το έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα,και το χαζεύω όποτε περνάω..!!!
Δυχτυχώς όμως δεν έχω τόσα λεφτά ακόμα να το αποκτήσω και το λειπάμαι να το βλέπω να κάθεται :original:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1929190/
Το έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα,και το χαζεύω όποτε περνάω..!!!
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο!!Του zografias είναι πολύ καλύτερο αν μιλάμε για Z3 του ΄98!!Anyway ευχαριστώ!
Δυχτυχώς όμως δεν έχω τόσα λεφτά ακόμα να το αποκτήσω και το λειπάμαι να το βλέπω να κάθεται
Σου εύχομαι να αποκτήσεις αυτο που θέλεις!!Εξάλου έχεις ολόκληρη ζωή μπροστά σου!!!!:original:
Vasilis M3
19-11-13, 13:45
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο!!Του zografias είναι πολύ καλύτερο αν μιλάμε για Z3 του ΄98!!Anyway ευχαριστώ!
Σου εύχομαι να αποκτήσεις αυτο που θέλεις!!Εξάλου έχεις ολόκληρη ζωή μπροστά σου!!!!:original:
Ναι εντάξει μου αρέσει γενικά και οι ζάντες του,και το χρώμα και τα καθήσματα!!!
Σε ευχαριστώ και εσύ το Ζ3 που ονειρεύεσαι thumb
savvas bmwdakias
19-11-13, 15:37
Αδερφε μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις? Εχει ενας φιλος ενα ασημι με hard top.
Αδερφε μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις? Εχει ενας φιλος ενα ασημι με hard top.
Το θέμα είναι πόσο το δίνει το παλικάρι και όχι ποσα διαθέτω εγώ!!
Γιατί τα αμάξια είναι σαν τις γκόμενες μπορεί να δείς κάτι που να σου κάνει κλίκ!!!
HLIAS - E36
19-11-13, 22:13
Καλως ήρθες...!!!:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
Με το καλό να πάρεις την Ζέτα σου και να την χαρείς με ασφάλεια πάνω απ' όλα...thumb Πρόσεξε πολύ όμως πριν αγοράσεις οτιδήποτε να το ψάξεις καλά για να προλάβεις δυσμενείς καταστάσεις...:thumbsup:
Για ότι απορίες έχεις υπάρχουν άτομα που θα σε βοηθήσουν και με το παραπάνω εδώ μέσα...thumb
Για να καταλάβεις.....
Μπες στο google και δες φωτο απο Ζ3Μ και Ζ3...
Στα profacelift έχουμε... καθρεπτες μεσα-εξω (στρογγυλεμένους), προφυλακτήρες, καθίσματα, τιμόνι, γρίλιες.... και άλλο κώλο!!! (φτερα-προφυλακτήρες)
Στα f/l (δεν υπήρχαν Μ), άρα όλα τα άλλα εκτός από κώλο... (βλέπε Nikolas2k)
Ότι παραπάνω έχει το Ζ σου από αυτά, τόσο ωραιότερο!!!!!
Για να καταλάβεις.....
Μπες στο google και δες φωτο απο Ζ3Μ και Ζ3...
Ναι κατάλαβα τις ποιο βασικές διαφορές..
Στα profacelift έχουμε... καθρεπτες μεσα-εξω (στρογγυλεμένους), προφυλακτήρες, καθίσματα, τιμόνι, γρίλιες.... και άλλο κώλο!!! (φτερα-προφυλακτήρες)
Σίγουρα θα πάρω το facelift!!!
Στα f/l (δεν υπήρχαν Μ), άρα όλα τα άλλα εκτός από κώλο... (βλέπε Nikolas2k)
Για αρχή σίγουρα μου κάνει το κωλαράκι του f/l, έπειτα δεν ξέρω τι θα παίξει!!
:thnx: thumb
Αυτό πραγματικά θα αξιζε μία ματιά!!!
https://www.mynextcar.gr/autos/143348-bmw-z3-z3
Αλλά είναι μακριά!!
οντως ειναι καλη περιπτωση το συγκεκριμενο, αλλα ως αδηλωτη μετατροπη ζ3μ,,,θα εχεις αρκετα θεματα για καθημερινη κυκλοφορια.
οντως ειναι καλη περιπτωση το συγκεκριμενο, αλλα ως αδηλωτη μετατροπη ζ3μ,,,θα εχεις αρκετα θεματα για καθημερινη κυκλοφορια.
Mηχανικά νομίζω είναι μαμά!!!Πώς το ερμηνεύεις οτι θα έχεις πρόβλημα με το
m pack!!!!
Το σαλόνι είναι ένα ερωτηματικό!!
Vasilis M3
24-11-13, 19:59
Και τα κωλοφάναρα είναι αίσχος!!!:thumbsdown:
Και τα κωλοφάναρα είναι αίσχος!!!:thumbsdown:
Αυτό θα είναι το λιγότερο αν ήταν το μοναδίκο θέμα και η πινακίδα είναι λίγο
περίεργη η θέση της.Κερδίζεις στον προφυλακτηρα αλλα χάνεις πιο πάνω!!!!!
:original:
μεχρι πριν κανα μηνα..το συγκεκριμενο , ηταν πληρης μετατροπη σε ζ3μ, μοτερ ,ακρα, εξατμιση τα παντα.
προφανως τα ξηλωσε ..και το εκανε μαμα...ή στην αγγελια γραφει οτι ειναι δηλωμενο.
υγ. το αμαξι με τα πραγματα απο το ζ3μ....το ειχε στην ιδια τιμη..
μεχρι πριν κανα μηνα..το συγκεκριμενο , ηταν πληρης μετατροπη σε ζ3μ, μοτερ ,ακρα, εξατμιση τα παντα.
προφανως τα ξηλωσε ..και το εκανε μαμα...ή στην αγγελια γραφει οτι ειναι δηλωμενο.
υγ. το αμαξι με τα πραγματα απο το ζ3μ....το ειχε στην ιδια τιμη..
Το πιο πιθανό είναι να έκανε τράμπα το μοτέρ με απλό βγάζοντας και λίγα money!!!Aλλιώς τα ξήλωσε όλα και του έμειναν οι foto!!
:facepalm:
Εδω πάντως το πουλάει σαν μετατροπη ΜΖ3!Αλλά είναι και λίγο παλιά η αγγελία
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3921795/
Εδω πάντως το πουλάει σαν μετατροπη ΜΖ3!Αλλά είναι και λίγο παλιά η αγγελία
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3921795/
Σωστός!!!thumb
Κι εγω το παρακολουθώ..
Πλήρης μετατροπή υποτίθεται ότι ήταν!
savvas bmwdakias
24-11-13, 23:03
Εγω θα προτιμουσα παντως ενα facelift καθαρο μαμα χωρις μετατροπες και τα 6500 μου φαινονται αρκετα εκτος βεβαια αν φοραει 3.2 μοτερ.
Diogo πόσα ¤ είναι η οροφή σου?
Εγω θα προτιμουσα παντως ενα facelift καθαρο μαμα χωρις μετατροπες και τα 6500 μου φαινονται αρκετα εκτος βεβαια αν φοραει 3.2 μοτερ.
Στο car φοράει 3.2 μοτερ!!!Στο mynextcar φοράει το 1800!!!!
:cheers:
Diogo πόσα ¤ είναι η οροφή σου?
Μέχρι 6.000, το πολύ 6.500 σε κάτι πολύ μπαμ!!!
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι υπάρχουν πάρα πολλά αμάξια με 5-6 χιλ αλλά αξίζουν για 3-4 και πολύ λίγα με 6-7 χιλ. που να αξίζουν παραπάνω!!!!Αν δεν ήταν για δεύτερο αμάξι σιγουρα θα έρειχνα περισσότερα!!!!thumb
savvas bmwdakias
25-11-13, 15:24
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4257158/ ειναι τσιμπημενη η τιμη του αλλα μαρεσει παρα πολυ ο χρωματικος συνδιασμος με τις ζαντες.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4257158/ ειναι τσιμπημενη η τιμη του αλλα μαρεσει παρα πολυ ο χρωματικος συνδιασμος με τις ζαντες.
Είναι φίλου μου.... thumb
Είναι συμφορουμίτης και το αυτοκίνητο είναι πααααααρα πολύ καλό και σπάνιο! :tt1:
Είναι φίλου μου.... thumb
Είναι συμφορουμίτης και το αυτοκίνητο είναι πααααααρα πολύ καλό και σπάνιο! :tt1:
Σαν GIWRGOSPR γράφει!!! thumb
τσιμπημενη???? μια χαρα ειναι η τιμη...και το αμαξι πεντακαθαρο, απο ιδιοκτητη αρρωστο μαζι της. κανονικα αυτα τα αμαξια κοστιζουν 10ικο.
μην συγκρινουμε τις ζετες του τριχιλιαρου(προφεησλιφτ, ασυντηρητες κτλ)..με αμαξια προσεγμενα, που τραβανε το βλεμμα απο πολυ ακριβοτερα αμαξια, και δεν θελουν δραχμη για να σταθουν στο δρομο.
ενα ασυντηρητο ζ3 ..ευκολα μπορει να σου φαει ενα 3χιλιαρο σε επισκευες..
πολυ ιδιαιτερο χρωμα:
https://s17.carcdn.gr/4257/4257158_2_b.jpg
εμενα μου αρεσει.thumb
συνηθως οταν παει καποιος να αγορασει ενα αμαξι,ακομη και ανιδεος απο μηχανικα θεματα,ζηταει να ανοιξουν το καπο.....δεν ξερω τι περιμενουν οι περισσοτεροι να δουνε,ισως κατι που κρυβει το γυαλιστερο εξωτερικο,ισως καμμια αλλη μηχανη,επισκευη απο τρακαρισμα......δεν ξερω.....
ομως,αφου παει και για πωληση ενα οχημα, περιποιημενο κατα τ'αλλα,δεν θα επρεπε τουλαχιστον να ξεσκονιστει ο χωρος του μοτερ,να μην πω καλυτερα να πλυθει???
https://s25.carcdn.gr/4257/4257158_7_b.jpg
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι υπάρχουν πάρα πολλά αμάξια με 5-6 χιλ αλλά αξίζουν για 3-4 και πολύ λίγα με 6-7 χιλ. που να αξίζουν παραπάνω!!!!Αν δεν ήταν για δεύτερο αμάξι σιγουρα θα έρειχνα περισσότερα!!!!thumb
Το συγκεκριμένο είναι απο αυτά που αξίζουν παραπάνω!!!!:original:Ομως εδώ έχουμε το εξής κορυφαίο το Golfάκι που έχω 10 χρόνια και πρόκειται να καρατήσω είναι ακριβως το ίδιο χρώμα!!!:facepalm:
φιλε aristent το μοτερ δεν το πλενω επιτηδες για να καταλαβει οποιος το δει οτι το δεν εχει πειραχτει τιποτα και ειναι μαμισιο,ευχαριστω
Καλό μήνα σε όλους και καλές βόλτες!!!Στη συνέχεια του θέματος μου, βρέθηκε μία εργοστασιακή μαύρη Ζ3 1800 του 2002.Εισαγωγής με πρώτη άδεια κυκλ. εδώ το 2004.Το έχει ενός γνωστού η γυναίκα.Το είχε πάρει κούτα όπως υποστηρίζει!!(Καινούργιο και εισαγωγής παίζει????)
Δέν είναι σε αγγελία, τό είδα απο κοντά είναι σε κλειστό γκαραζ σκεπασμένο με κουκούλα και δέν έχει κυκλοφορίσει το 13 καθόλου!!!80.000 χλμ και έχει κάνει όλα τα service στην αντιπροσωπεία!!!!
Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ θετική!!!Αναμένεται δεύτερη συνάντηση για να πάρω και φότο!!!!
Μέσα έξω καινούργιο εκτός απο μία λακουβίτσα και μία ψιλοθολούρα στο πίσω τζάμι της κουκούλας!!!
ΥΓ: To αμάξι ήταν τελείως άπλυτο!!!
Bazil Van Sinner
01-12-13, 12:54
[QUOTE=Diogo;454831Εισαγωγής με πρώτη άδεια κυκλ. εδώ το 2004_________(Καινούργιο και εισαγωγής παίζει????)
[/QUOTE]
Πηγαινε να το δεις και παρε το vin να μαθουμε τα υπολοιπα.
ps. Φοβερο το χρυσαφι ποιο πανω,πολυ ομορφο,συμφωνω με Aristent,ενα σκονισμενο μοτερ δεν σημαινει σε καμια περιπτωση απειραχτο μοτερ:original:
kwstakhs_Z4
01-12-13, 12:58
πολυ ομορφο το ζ3 παραπανω! :tt1::hyper:
Nickolas_s2k
01-12-13, 13:51
Επειδη τις φωτο απο τη ζ3 του Γιωργου τυχαινει να τις εχω βγαλει εγω θελω να πω το εξης.
Το μοτερ οντως θα μπορουσε να ειναι ξεσκονισμενο στα μαυρα πλαστικα κομματια για να δειχνει πιο ομορφο ομως σε καμια περιπτωση δεν αποτελει κριτηριο λιγη σκονη.Προσωπικα με το πλυσιμο μηχανης ειμαι καθετα αντιθετος ακομη και αν σκεπαστουν ΟΛΑ τα ηλεκτρολογικα κλπ κλπ .. Οταν αγοραζω ενα αμαξι και εχει πλυμμενο μοτερ το πιο πιθανο ειναι να δω ως δια μαγειας διαρροες μετα εορτης που φυσικα θα τις εβλεπα πριν το αγορασω αν το μοτερ δεν ηταν πλυμμενο και κυριως οι μαντραδες για αυτο τα πλενουμε.οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος και αυτο θα πρεπει να το γνωριζετε.εκτος αυτου πως θα σας φαινοταν να παιρνατε ενα αμαξι με πλυμενο μοτερ και μετα απο λιγο να εβγαζε προβλημα καποιος αισθητηρας πχ μαφ η κατι αλλο ακομα χειροτερο απο ''απροσεκτο'' πλυσιμο ? ξαναλεω πως θα μπορουσε να εχει ξεσκονιστει πολυ καλα και να δειχνει καινουργιο αλλα χωρις να εχει πλυθει και χωρις πιθανες βλαβες για τον υποψηφιο αγοραστη αφου θα επαιρνε οτι ακριβως εβλεπε χωρις δυσαρεστες εκπληξεις στη συνεχεια!ο καθενας βεβαια οπως νομιζει..
Nickolas_s2k
01-12-13, 15:50
Ενα ορθογραφικο..οι μαντραδες τα πλενουΝε..καθως δεν ειμαι μαντρας..
savvas bmwdakias
01-12-13, 21:59
Πηγαινε να το δεις και παρε το vin να μαθουμε τα υπολοιπα.
ps. Φοβερο το χρυσαφι ποιο πανω,πολυ ομορφο,συμφωνω με Aristent,ενα σκονισμενο μοτερ δεν σημαινει σε καμια περιπτωση απειραχτο μοτερ:original:
+1thumb
φιλε aristent το μοτερ δεν το πλενω επιτηδες για να καταλαβει οποιος το δει οτι το δεν εχει πειραχτει τιποτα και ειναι μαμισιο,ευχαριστω
Γιωργο,για να ειμαι ειλικρινης και εγω καπως ετσι το 'χω στο χωρο του μοτερ....βλεπεις τρωω και αυτη την απογοητευση του τι δειχνει εξω και του τι εχει "μεσα"....
..ομως δεν το 'χω για πωληση και εντελως φιλικα,αυτη η εικονα:
https://s20.carcdn.gr/4257/4257158_6_b.jpg
ερχεται λιγο "κοντρα" σ'αυτη:
https://www.bmwfans.gr/forum/
και δεν βοηθαει στην πωληση...
...οχι οτι δεν θα πουληθει,εδω εχουν πουληθει χρεπια,χτυπημενα απ'ολες τις μεριες,βρωμικα με σκισμενα δερματα κλπ......
.....αλλα στη "μαχη" των εντυπωσεων,ενα ξεσκονισμα ή καθαρισμα με ενα πανι,θα ηταν αρκετο,αφου δεν θελεις να το πλυνεις.thumb
επιμενω ομως, οτι το οχημα σου, μου αρεσει.thumb
Bazil Van Sinner
02-12-13, 08:49
.....ξαναλεω πως θα μπορουσε να εχει ξεσκονιστει πολυ καλα και να δειχνει καινουργιο αλλα χωρις να εχει πλυθει και χωρις πιθανες βλαβες για τον υποψηφιο αγοραστη αφου θα επαιρνε οτι ακριβως εβλεπε χωρις δυσαρεστες εκπληξεις στη συνεχεια!ο καθενας βεβαια οπως νομιζει..
Αυτο ειπα κουκλε και γω :original:
Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!!!
Σας παραθέτω τα στοιχεία του z3 που έχω βρεί!!
Ξέρετε αν έχει μπλοκέ οπως αναφέρει???
Type code CM11 Type Z3 1.8 (EUR) E series E36 (7) Series 3 Type ROADST Steering LL Doors 2 Engine M43/TU Displacement 1.90 Power 87 Drive HECK Transmission MECH Colour BLACK SAPPHIRE METALLIC (475) Upholstery LEDER CAMELEON/SCHWARZ (V3SW) Prod.date 2001-08-15
BMWVIN.COM - Online BMW Vin Decoder
Code
Description (interface) Description (EPC)
S209A SPERRDIFFERENTIAL 25% Differential lock 25% S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamic stability control S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER Airbag for front passenger S260A SEITENAIRBAG FUER FAHRER/BEIFAHRER Side airbag for driver/passenger S278A LM RAEDER MIT MISCHBEREIFUNG BMW LA wheels with mixed tires S305A FERNBEDIENUNG F.ZENTRALVERIEGELUNG Remote control for central locking S388A VERDECK SCHWARZ Softtop, black S395A UEBERROLLSCHUTZSYSTEM Rollover protection system S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats, velours S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit S441A RAUCHERPAKET Smoker package S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Sports seat S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Seat heating driver/passenger S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Headlight cleaning system S520A NEBELSCHEINWERFER Fog lights
Code
Description (interface) Description (EPC)
S530A KLIMAANLAGE Air conditioning S550A BORDCOMPUTER On-board computer S658A RADIO BMW BUSINESS CD RDS Radio BMW Business CD RDS S704A M SPORTFAHRWERK M Sports suspension S710A M LEDERLENKRAD M sports steering wheel, multifunction S719A SPORT EDITION Sports Edition S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN White direction indicator lights L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG NATIONAL VERSION GERMANY S818A BATTERIEHAUPTSCHALTER Battery master switch S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Retailer Directory Europe S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR On-board vehicle literature German S925A VERSANDSCHUTZPAKET Transport protection package S945A BERUECKSICHTIGUNG PREISABHAENGK. Dummy-SALAPA
Nickolas_s2k
12-01-14, 18:15
εχει torsen ναι
Νικόλα τι άλλο μπορείς να προσθέσεις απο τα στοιχεία???
Εγω κατάλαβα οτι έχει M Σπορ ανάρτηση αλλά σε τι μάρκες μεταφράζεται???
Κατι για τα φρένα????
Nickolas_s2k
12-01-14, 18:43
μ-πακ αναρτηση εχει απο την παραγγελια τωρα αν την εχει αλλαξει αυτος δεν ξερουμε..αυτο που ειναι στα υπερ του ειναι οτι εχει DSC (ειχαν βγει ορισμενα απο τα πολυ τελευταια ζ3) αντι για ΑSC .. για τις διαφορες τους μπορεις να δεις και εδω η οπου αλλου ψαξεις https://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=318488
επισης εχει θερμενομενα καθισματα , rollbars και board computer και καποια αλλα εξτρα. αν γινεις πιο συγκεκριμενος με φωτο κλπ κλπ θα σου πω περισσοτερα.απο αυτα που βλεπω μοιαζει καλη περιπτωση σαν εξοπλισμο..για φρενα που ρωτας τα εργοστασιακα ειναι μονοι δισκοι
μ-πακ αναρτηση εχει απο την παραγγελια τωρα αν την εχει αλλαξει αυτος δεν ξερουμε.
Αν έχει αλλάξει σίγουρα έχει βάλει τα ίδια ,αυτό φαίνεται και απο το ιδανικό χαμήλωμα που έχει!!!
rollbars και board computer
Rollbars εννοείς αυτά για το κουρτινάκι ή αυτά που βιδώνουν σασί για ασφάλεία??Τι είναι το board computer???
για φρενα που ρωτας τα εργοστασιακα ειναι μονοι δισκοι
Ναί είναι μονοί οι δίσκοι,φότο δεν έχω ακόμα!!!thumb
Nickolas_s2k
12-01-14, 19:48
Rollbars ειναι οι εργοστασιακες μπαρες που βρισκονται πισω απο τα καθισματα και βρισκονται εκει κυριως για την προστασια των επιβατων σε περιπτωση ανατροπης.μια ακομα χρηση τους ειναι για τον ανεμοθωρακα.
Οσο για το board computer υπαρχει στην κεντρικη κονσολα αντι για το αναλογικο ρολοι και εμφανιζει πολλες πληροφοριες οπως καταναλωση μεση ταχυτητα εξ.θερμοκρασια ωρα κλπ..