Επιστροφή στο Forum : αγορα 318 2002 μοντελο
Καλημερα και καλως με δεχτηκατε στην παρεα σας! Σκεφτομαι να αγορασω μια 318 του 2002 και θα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε τι πρεπει να προσεξω... Την βρισκω σε πολυ καλη τιμη 3000¤ και το αμαξι φαινεται καθαρο απο τις φωτογραφιες. Βεβαια θα ελεχθει σε μαστορα και φανοποιο. Εχω διαβασει αρκετα στο φορουμ αυτες τις δυο μερες και εχω μπερδευτει με τα μοτερ που φορανε τα BMW υπαρχει καποιο θεμα στο site που να τα εξηγει;
Καλημερα και καλως με δεχτηκατε στην παρεα σας! Σκεφτομαι να αγορασω μια 318 του 2002 και θα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε τι πρεπει να προσεξω... Την βρισκω σε πολυ καλη τιμη 3000¤ και το αμαξι φαινεται καθαρο απο τις φωτογραφιες. Βεβαια θα ελεχθει σε μαστορα και φανοποιο. Εχω διαβασει αρκετα στο φορουμ αυτες τις δυο μερες και εχω μπερδευτει με τα μοτερ που φορανε τα BMW υπαρχει καποιο θεμα στο site που να τα εξηγει;
φιλε μου 3000 ευρω για καλης (φαινομενικα) καταστασης Ε46 ειναι εως και υποπτη...
θελει οσο γινεται καλυτερο ελεγχο, και για αρχη βαλε εδω www.realoem.com τα τελευταια 7 ψηφια του αρ. πλαισιου για να παρεις μια βασικη ιδεα τι ειναι το αμαξι. επισης εδω https://www.rubmw.ru/vincode/eng/ παλι το ιδιο για να δεις με τι εξοπλισμο εφυγε απο το εργοστασιο.
βαλε καμμια φωτογραφια να κανουμε και μια τηλε-διαγνωση :th_Laie_67-1:
φιλε μου 3000 ευρω για καλης (φαινομενικα) καταστασης Ε46 ειναι εως και υποπτη...
θελει οσο γινεται καλυτερο ελεγχο, και για αρχη βαλε εδω www.realoem.com τα τελευταια 7 ψηφια του αρ. πλαισιου για να παρεις μια βασικη ιδεα τι ειναι το αμαξι. επισης εδω https://www.rubmw.ru/vincode/eng/ παλι το ιδιο για να δεις με τι εξοπλισμο εφυγε απο το εργοστασιο.
βαλε καμμια φωτογραφια να κανουμε και μια τηλε-διαγνωση :th_Laie_67-1:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4221358/
Αυτη ειναι η αγγελια, δεν τον εχω παρει τηλεφωνο ακομα γτ θελω να ξερω τι ακριβως να τον ρωτησω μην τρεχω απο αθηνα θεσσαλονικη τσαμπα...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4221358/
Αυτη ειναι η αγγελια, δεν τον εχω παρει τηλεφωνο ακομα γτ θελω να ξερω τι ακριβως να τον ρωτησω μην τρεχω απο αθηνα θεσσαλονικη τσαμπα...
και φαντασου να τρεχεις απο Χανια Κρητης στο Καρπενησι τζαμπα, σαν κατι αλλους...
:whistle:
:th_Laie_67-1:
Φιλε μου αρχικα δεν πιστευω να ειναι μοντ. 2002 με αυτο το τιμονι.
Αν δεν κανω λαθος τα sedan εβγαιναν με 4ακτινο και οσα ειχαν 3ακτινο απο το 2001 ηταν με διχαλο.
Φιλε μου αρχικα δεν πιστευω να ειναι μοντ. 2002 με αυτο το τιμονι.
Αν δεν κανω λαθος τα sedan εβγαιναν με 4ακτινο και οσα ειχαν 3ακτινο απο το 2001 ηταν με διχαλο.
Αρα τι μοντελο μπορει να ειναι;
επισης, λιγο δυσκολο και τα χιλιομετρα να ειναι οντως 110Κ...
παντα υπαρχει πιθανοτητα να ειναι πραγματικα, αλλα η λογικη λεει άλλα.
μετα απο ελεγχο μπορεις να αποφασισεις αν μπορεις να δεχτεις καποιες "ατασθαλιες" με γνωμονα τη χαμηλη τιμη.
Μόνο γέλια προκαλεί η αγγελία.....μοντέλο 2002 με "μόνο" 110.000χλμ το δίνει 3000¤;;; Φαντάσου δλδ πόσο το πήρε!!! Μάλλον στα χλμ θα του ξέφυγε κανά μηδενικό :drive:
Αν ενδιαφεροσασταν εσεις τι θα ρωταγατε τον πωλητη; ( ασχετο αλλα γτ αργει να εμφανισει τα μηνυματα μου;)
dark knight
12-11-13, 11:15
αν παρεις το οκ απο μηχανικο και φανοποιο και εχεις επιγνωση οτι δεν παιρνεις ενα πολυ καλο μεταχειρισμενο ε46 αλλα ενα φτηνο ε46,προχωρα.καλο θα ηταν να εχεις και κανα 1000ρικο για τυχον πραγματακια που μπορει να αντιμετωπισεις οπως συνεμπλοκ ,ελαστικα,πληρες σερβις(ιμαντες,μπουζι,λαδι ,φιλτρα),εργοστασιακα αμορτισερ,καποιο γερασμενο εξαρτημα μοτερ οπως αντλια νερου,φακιρης κλιματισμου κ.α .Μπορει αυτα τα χρηματα να τα δωσεις τμηματικα σε καποιο χρονικο διαστημα και οχι μαζεμενα.αλλα καλο θα ηταν να εισαι προετοιμασμενος
Αρα τι μοντελο μπορει να ειναι;
Μπορει να ειναι απο τα πρωτα του 98 εως τελη 2000
Αυτο το τιμονι ειναι με τον αεροσακο τυροπιτα και οχι τον στρογγυλο.
Τετοιο τιμονι φοραγαν τα τελευταια 36αρια και πρωτα 46αρια.
Εκτος και αν ειναι οντως 2002 και για καποιο λογο(τρακο) εσκασε οπροηγουμενος και εβαλε αυτο το τιμονι σαν πιο οικονομικο...
Το Αυτοκινητο δεν ειναι του 2002
Καταρχάς το 2002 ειναι facelift
Αυτο δεν ειναι
Αν ενδιαφεροσασταν εσεις τι θα ρωταγατε τον πωλητη; ( ασχετο αλλα γτ αργει να εμφανισει τα μηνυματα μου; )
αν εχει κανει κι αλλες επεμβασεις, εκτος απο τα χιλιομετρα...
καμμια φορα αληθεια, σκεφτομαι τι να συζητησεις με εναν πωλητη, που ειναι προφανες οτι σε ενα τουλαχιστον "σημειο" εχει κανει πστια...??
Αν ενδιαφεροσασταν εσεις τι θα ρωταγατε τον πωλητη;
Τίποτα φίλε μου. Ξέχνα τον πωλητή κ πήγαινε πάρε αυτοκίνητο από ιδιώτη. Απλά πράγματα. Από Ε46 βρωμάει ο τόπος.
Φιλε καλησπερα
Οπως ειπαν κ οι προηγουμενοι συμφορουμιτες το αμαξι δεν ειναι το 2002.
Το κοβω μεταξυ 99 - 2000.
Το 2002 η e46 βγηκε σαν facelift μοντελο με αλλα φαναρια, αλλο τιμονι, κ αλλον κινητηρα και καποιες μικρες διαφορες στο αμαξωμα.
Tο αμαξι ειναι προ facelift και σιγουρα αν ειναι εισαγωγη απο εξωτερικο τα χιλιομετρα του ειναι πειραγμενα και ασε να σου λεει ο εμπορος οτι ειναι τα κανονικα.
Τωρα αν το αμαξι ειναι καθαρο απο σκουρια και τρακαρισματα και μηχανικα δεν εχει καποια μεγαλη κ φανερη ζημια και το κανεις κεφι υπολογισε περιπου κανα 1000-1500 ευροπουλα για φθορες που επιφερει ο χρονος. Ο κινητηρας του κατα 99'9% ειναι ο m43, ενας σχετικα αξιοπιστος κινητηρας ο οποιος δεν βγαζει ομως και ιδιαιτερη ιπποδυναμη. Το μονο που θα προσεξεις αν τελικα το αγορασεις ειναι να δεις στην αδεια του αν αναφερεται σαν 316 η σαν 318. Επειδη υπαρχουν 2 εκδοχες του κινητηρα ο δευτερος βγαζει παραπανω 15 περιπου αλογα απο τον πρωτο.
Σε γενικες γραμμες με 3000 οτι πληρωσεις παιρνεις. Καλυτερα να κοιταξεις ομως να παρεις αμαξι απο ιδιωτη και να τσεκαρεις τα σερβις του αμαξιου.
Καλη αναζητηση και ευχομ να βρεις αυτο που ψαχνεις και επιθυμεις.
HLIAS - E36
12-11-13, 18:06
Ότι και να πάρεις να το ψάξεις πάρα πολύ καλά... Εγώ είχα απορρίψει 8 Ε36 για να καταλήξω σε αυτό που έχω τώρα... 3 φορές είχα ανέβει Θεσ/νίκη και μου έβγαιναν μούφα... Μην κάνεις εκπτώσεις σε τέτοια θέματα γιατί μπορει να σου βγουν στην πορεία...thumb
Μηχανικό και φανοποιό πριν αγοράσεις...
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!!
Το valvetronic τι ειναι;
nikos valvetronic
12-11-13, 20:58
Φίλε καταρχήν αυτός ο έμπορος έχει κατά κανόνα φθηνά αυτοκίνητα με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.Δεύτερον γράφει ότι έχει προβολείς ομίχλης-παρκτρόνικ-μπάκετ καθίσματα-και ESP (αυτό έχει σκέτο αντισπιν) πράγματα που δεν έχει το συγκεκριμένο αμάξι.Επίσης έχει εξάτμιση από εξακύλινδρο και πίσω γράφει 320 πράμα που με κάνει να πιστεύω ότι είναι δίλιτρο εξακύλινδρο και έχει άδεια 1800.Το προ φειςλιφτ έβγαινε μέχρι τέλος του 2001.Δεν είναι απίθανο να είναι πρώτη κυκλοφορία το 2002 γιατί χοντρικά απ'όσα έχω δει η ημερομηνία παραγωγής και κυκλοφορίας διαφέρουν κανά εξάμηνο.
Το βαλβετρονικ είναι σύστημα που μεταβάλει το βύθισμα των βαλβίδων συνεχώς από 0,1mm εως 10mm περίπου και έχει στόχο κυρίως την οικονομία καυσίμου και προσωπικά σου λέω ότι το πετυχαίνει.Το φόρεσαν τα φειςλιφτ μοντέλα(ΚΑΙ κάποια προφεις-έχω δει) στα 1.8 (316 γερμανίας 118ps) και 2.0 (318 143ps) λίτρα.
nikos valvetronic
12-11-13, 21:00
Πάντως από περιέργεια θα σταματήσω να το δω κάποια στιγμή και θα ενημερώσω μες τη βδομάδα.
tasos.kamv
12-11-13, 21:11
Νίκο πολύ σωστά τα λες, αλλά... η εποχή έχει συμπαρασύρει δραματικά όλες τις τιμές προς τα κάτω και θεωρώ ότι η τιμή που το πουλάει δεν είναι εκτός πραγματικότητας... ρεαλιστικά τα 46-άρια έχουν πατώσει από τιμή μεταπώλησης, απλά τα "φορτωμένα" με έξτρα πράγματα είναι λίγο ακριβότερα.. άλλωστε είναι αυτοκίνητα τουλάχιστον με 10+ χρόνια στην πλάτη, ταλαιπωρημένα και πλέον αρκετά πίσω τεχνολογικά (είναι δύο γενεές πλέον πίσω..) σε σχέση με τις νέες σειρές F...
nikos valvetronic
12-11-13, 21:28
Αχχχ Τάσο, μου φαίνεται δεν θέλω να το πιστέψω ότι φτάσαν εκεί οι τιμές....:thumbsdown:
tasos.kamv
12-11-13, 21:33
Και εμένα μεγάλε Νίκο μου κακοφαίνεται, αλλά έτσι είναι...
σκέφτομαι ότι και το δικό μου αν ήθελα πραγματικά να το πουλήσω έπρεπε να το δώσω 3.000¤-4.000¤... :facepalm:
savvas bmwdakias
12-11-13, 21:38
Οπως τα ειπαν τα παιδια πιο πανω. Ο συγκεκριμενος πωλητης τσεκαρει ολα σχεδον τα εξτρα στις πληροφοριες και ας μην τα εχει , εχω δει και αλλες αγγελιες που το κανει. Επισης θα σου ελεγα να μην ανεβεις καθολου Θεσσαλονικη για οποιοδηποτε αμαξι απο τον συγκεκριμενο εμπορο εχω δει και εχω ακουσει πολλα....τα υπολοιπα με π.μ.
Πάντως από περιέργεια θα σταματήσω να το δω κάποια στιγμή και θα ενημερώσω μες τη βδομάδα.
Ευχαριστω πολυ! Αν μπορουσες να το δεις θα ηταν μεγαλη εξυπηρετηση...
HLIAS - E36
12-11-13, 22:33
Πρόσεξέ τους καλά ιδιαίτερα τους έμπορους... Οι περισσότεροι επειδή είναι μες στα κόλπα κάνουν μεγάλες κομπίνες και στην τελική άλλο αγοράζεις κι άλλο σου έρχεται... Υπάρχουν βέβαια και οι "σωστοί" αλλά είναι πολύ λίγοι γι' αυτό τα μάτια σου ανοιχτά...!:shok:
Δύο χαρακτηριστικά παραδειγματα:
Μόνο 2 από τα 8 Ε36 που ήταν υποψήφια να αγοράσω ήταν από έμπορο και ήταν τα πιο όμορφα που είδα...κι όμως μόλις τα πήγα σε μηχανικό/φανοποιό αποδείχθηκε ότι ήταν τα 2 χειρότερα... Αυτό που πήρα όμως δεν μου γέμιζε το μάτι αρχικά αλλά ήταν σωστό σκάφος και μηχανή, όλα τα άλλα διορθώνονται...
Το Vectra του πατέρα μου το είχαμε πάρει το 2001 από μάντρα αυτοκινήτων με 45000 χλμ και μετά από έλεγχο σε μηχανικό... Πρόπερσυ μάθαμε ότι το αυτοκίνητο είχε τουμπάρει και είχε ξαναφτιαχτεί... Παρόλα αυτά δεν είχαμε κανένα σπουδαίο πρόβλημα αυτά τα 12 χρόνια...
Που θέλω να καταλήξω? Απο τη στιγμή που παίρνεις κάτι μεταχειρισμένο μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις... Κοιτάς όμως να είναι όσο πιο κοντα γίνεται στους στόχους σου... Είναι και θέμα τύχης γιατί ποτέ δεν μπορεις να ξέρεις τι μπορει να κρύβει το κάθε αυτοκίνητο (όπως με το Vectra)...
Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και αν θέλεις να μ'ακούσεις κάνε υπομονή 1 μήνα και κάτι και μετά να αγοράσεις αυτοκίνητο... Θα δεις ότι θα μειωθούνε οι τιμές τώρα με τα τέλη, ο κόσμος δεν έχει λεφτά και θα τα "σκοτώσουν" κι άλλο τα αυτοκίνητα... Εγώ την δικιά μου την πήρα 28 Δεκεμβρίου πέρυσι και γλύτωσα κάπου στο χιλιάρικο...thumb (και ξεκίνησα να ψάχνω από μέσα Οκτωβρίου)
Sorry για το μέγεθος του μηνύματος...:oops:
Πρόσεξέ τους καλά ιδιαίτερα τους έμπορους... Οι περισσότεροι επειδή είναι μες στα κόλπα κάνουν μεγάλες κομπίνες και στην τελική άλλο αγοράζεις κι άλλο σου έρχεται... Υπάρχουν βέβαια και οι "σωστοί" αλλά είναι πολύ λίγοι γι' αυτό τα μάτια σου ανοιχτά...!:shok:
Δύο χαρακτηριστικά παραδειγματα:
Μόνο 2 από τα 8 Ε36 που ήταν υποψήφια να αγοράσω ήταν από έμπορο και ήταν τα πιο όμορφα που είδα...κι όμως μόλις τα πήγα σε μηχανικό/φανοποιό αποδείχθηκε ότι ήταν τα 2 χειρότερα... Αυτό που πήρα όμως δεν μου γέμιζε το μάτι αρχικά αλλά ήταν σωστό σκάφος και μηχανή, όλα τα άλλα διορθώνονται...
Το Vectra του πατέρα μου το είχαμε πάρει το 2001 από μάντρα αυτοκινήτων με 45000 χλμ και μετά από έλεγχο σε μηχανικό... Πρόπερσυ μάθαμε ότι το αυτοκίνητο είχε τουμπάρει και είχε ξαναφτιαχτεί... Παρόλα αυτά δεν είχαμε κανένα σπουδαίο πρόβλημα αυτά τα 12 χρόνια...
Που θέλω να καταλήξω? Απο τη στιγμή που παίρνεις κάτι μεταχειρισμένο μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις... Κοιτάς όμως να είναι όσο πιο κοντα γίνεται στους στόχους σου... Είναι και θέμα τύχης γιατί ποτέ δεν μπορεις να ξέρεις τι μπορει να κρύβει το κάθε αυτοκίνητο (όπως με το Vectra)...
Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και αν θέλεις να μ'ακούσεις κάνε υπομονή 1 μήνα και κάτι και μετά να αγοράσεις αυτοκίνητο... Θα δεις ότι θα μειωθούνε οι τιμές τώρα με τα τέλη, ο κόσμος δεν έχει λεφτά και θα τα "σκοτώσουν" κι άλλο τα αυτοκίνητα... Εγώ την δικιά μου την πήρα 28 Δεκεμβρίου πέρυσι και γλύτωσα κάπου στο χιλιάρικο...thumb (και ξεκίνησα να ψάχνω από μέσα Οκτωβρίου)
Sorry για το μέγεθος του μηνύματος...:oops:
Ενας απο τους λογους που το βιαζομαι ειναι τα τελη κυκλοφοριας... μην τα πληρωσω δυο φορες, μια στο αμαξι που εχω και μια σε αυτο που θα παρω. Οσο για τα μεταχειρισμενα ειναι λαχειο σιγουρα δεν ξερεις τι θα σου κατσει..
HLIAS - E36
12-11-13, 22:47
Ενας απο τους λογους που το βιαζομαι ειναι τα τελη κυκλοφοριας... μην τα πληρωσω δυο φορες, μια στο αμαξι που εχω και μια σε αυτο που θα παρω. Οσο για τα μεταχειρισμενα ειναι λαχειο σιγουρα δεν ξερεις τι θα σου κατσει..
Φυσικά και δεν ξέρεις απλά μπορεις να προλάβεις κάποιες καταστάσεις όσο είναι εφικτό...thumb
Καλή υπομονή σου εύχομαι στο ψάξιμο και να κάνεις την καλύτερη επιλογή...:thumbsup:
αν αυτο ειναι μοντελο 2002 τοτε το δικο μου ειναι μοντελο του 2014.δεν παιζει με τιποτε να ειναι του 2 μοντελο και επειδη γνωριζω που ειναι αυτος ο εμπορος ενα θα σου πω.φυγε μακρια.
Κοίτα αυτό:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4323154/
Κοίτα αυτό:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4323154/
Πανεμορφο πραγματικα, το μονο προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να μαζεψω 1500¤ ακομα :(
1600 κυβικα 150 περιπου αλογα; ποιο μοτερ ειναι αυτο;
2λιτρο ειναι αυτο
Και ειναι δηλωμενο 1600;
giannis_compact
13-11-13, 02:22
Και ειναι δηλωμενο 1600;
Γιώργο το παιδί που το πουλάει είναι μέλος του φόρουμ μας, για οποιαδήποτε πληροφορία στείλε του ένα π.μ. ,ορίστε και η αγγελία. :)
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=20278
Και ειναι δηλωμενο 1600;
πολυ πιθανο. Βασικα για να λεει τελη 265 ειναι σιγουρα δηλωμενο 1600.
Εφοσον ομως λεει 143αλογα το πιο πιθανο ειναι να φοραει τον διλιτρο κινητηρα , διοτι 1600 bmw e46 με τετοια αποδοση δε βγηκε ποτε.
Παρε τηλεφωνο και ρωτα.
Αδηλωτο αμαξι καλυτερα να μην αγορασεις, αμα γινει η στραβη θα πληρωνουν και τα εγγονια σου.
πολυ πιθανο. Βασικα για να λεει τελη 265 ειναι σιγουρα δηλωμενο 1600.
Εφοσον ομως λεει 143αλογα το πιο πιθανο ειναι να φοραει τον διλιτρο κινητηρα , διοτι 1600 bmw e46 με τετοια αποδοση δε βγηκε ποτε.
Παρε τηλεφωνο και ρωτα.
Αδηλωτο αμαξι καλυτερα να μην αγορασεις, αμα γινει η στραβη θα πληρωνουν και τα εγγονια σου.
Απο αδηλωτα ξερω... το golfaki που εχω ειναι δηλωμενο 1400 και φοραει το 2λιτρο με τα 150 αλογα.
Για αυτο εδω τι λετε;
το εχει καποιος απο το φορουμ;
Φίλε μου τα αμάξια δεν ψάχνονται από φωτογραφίες, από περιγραφές και από εξοπλισμούς.
Βάλε κάτω τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις, τι θες από το αυτοκίνητο, με τη βεβαιότητα ότι μπορείς να συντηρήσεις αυτό που θες, μην εντυπωσιάζεσαι από ζάντες και γλομπάκια και μετά πάρε σβάρνα τις αγγελίες από ΙΔΙΩΤΕΣ και ψάξε, ψάξε, ψάξε, ψάξε και έλεχγε ό,τι σου αρέσει...οι εποχές είναι δύσκολες κ θέλει αυτοσυγκράτηση.
Με υπομονή και επιμονή θα βρεις αυτό που θες, αρκεί να έχεις καταλήξει ακριβώς στο τι θες.
Φίλε μου τα αμάξια δεν ψάχνονται από φωτογραφίες, από περιγραφές και από εξοπλισμούς.
Βάλε κάτω τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις, τι θες από το αυτοκίνητο, με τη βεβαιότητα ότι μπορείς να συντηρήσεις αυτό που θες, μην εντυπωσιάζεσαι από ζάντες και γλομπάκια και μετά πάρε σβάρνα τις αγγελίες από ΙΔΙΩΤΕΣ και ψάξε, ψάξε, ψάξε, ψάξε και έλεχγε ό,τι σου αρέσει...οι εποχές είναι δύσκολες κ θέλει αυτοσυγκράτηση.
Με υπομονή και επιμονή θα βρεις αυτό που θες, αρκεί να έχεις καταλήξει ακριβώς στο τι θες.
Εχεις απολυτο δικιο σε οτι λες. Τα χρηματα που διαθετω αμεσα για την αγορα ειναι 3000Ε οποτε ψαχνω κατι αναλογο. Ειμαι μεγαλος πια για να εντυπωσιαζομαι απο ζαντες και γλομπακια οσο για την συντηρηση, 2λιτρο αυτοκινητο συντηρω και τωρα. Τις φωτογραφιες σας τις εδειξα απλα γτ δεν γνωριζω τις BMW σχεδον καθολου και μπορει εσεις να δειτε κατι που εγω δεν εχω προσεξει... Το μονο που ξερω για την σειρα 3 Ε46 ειναι οτι μου αρεσει πολυ εμφανισιακα τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα!
ΥΓ1. Συγνωμη αν φαινομαι καπως επιθετικος ή ειρωνικος, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καμια προθεση να φανω ετσι και ευκολα παρεξηγηται ο γραπτος λογος
ΥΓ2. Αν το κλεισω το συγκεκριμενο στην φωτο το πρωτο που θα κανω θα ειναι να το "ψηλωσω" και να βγαλω τα νικελ απο το ταμπλο
Ψάχνεις 2πορτο ή 4πορτο ?
Μεχρι πόσα χρήματα ? Απο χρώμα που έχεις καταλήξει?
Να ψάξουμε και εμείς .
Πάντως 1,6 με τα 105 μετά απο τα 150 hp του Golf :thumbsdown: Για τον Φ... είπαν τα παιδιά μακριά...
2πορτο 4πορτο δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα, ουτε στο χρωμα ειμαι δυσκολος αρκει να μην ειναι κανενα κοκκινο. 1800 κυβικα κυριως αλλα και πιο πολλα να ειναι δεν με ενοχλει αν δεν ειναι δηλωμενα ;) χρηματα παιζω κοντα στα 3000Ε (ξερω ειναι λιγα, αλλα κοιταω και κατι αναλογο)
Kοντα στα λευτα που ψαχνεις:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4242512/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3554333/
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3846239/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3989792/
Εχεις απολυτο δικιο σε οτι λες. Τα χρηματα που διαθετω αμεσα για την αγορα ειναι 3000Ε οποτε ψαχνω κατι αναλογο. Ειμαι μεγαλος πια για να εντυπωσιαζομαι απο ζαντες και γλομπακια οσο για την συντηρηση, 2λιτρο αυτοκινητο συντηρω και τωρα. Τις φωτογραφιες σας τις εδειξα απλα γτ δεν γνωριζω τις BMW σχεδον καθολου και μπορει εσεις να δειτε κατι που εγω δεν εχω προσεξει... Το μονο που ξερω για την σειρα 3 Ε46 ειναι οτι μου αρεσει πολυ εμφανισιακα τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα!
ΥΓ1. Συγνωμη αν φαινομαι καπως επιθετικος ή ειρωνικος, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καμια προθεση να φανω ετσι και ευκολα παρεξηγηται ο γραπτος λογος
ΥΓ2. Αν το κλεισω το συγκεκριμενο στην φωτο το πρωτο που θα κανω θα ειναι να το "ψηλωσω" και να βγαλω τα νικελ απο το ταμπλο
βασικα εφοσον δεν εισαι δηλωμενος δεν συντηρεις διλιτρο αυτοκινητο. Εκτος αν στη συντηρηση δεν περιλαμβανεις τα εξοδα σηματος-ασφαλειας-τεκμηριου. Ετσι κι εγω συντηρω οσα κυβικα θες. 2500κκ ειναι και τα Ε30 που βρισκεις ανταλλακτικα πιο φτηνα κι απο τσιχλες.
Αν και δε θα πρεπε να το γραφω αυτο , αμα παρεις αδηλωτο διλιτρο παρε 4κυλινδρο και οχι 6κυλιθνδρο που βγαζει ματι οτι ειναι αδηλωτο.
Βεβαια να γνωριζεις οτι σε περιπτωση στραβης τα bmw και τα honda ειναι τα πρωτα που ψαχνουν οι ασφαλιστικες και η αστυνομια για αδηλωτη μετατροπη.
Εχει βουηξει ο τοπος με τις αδηλωτες μετατροπες, λες να μην εφτασε στα αυτια της αστυνομιας και των ασφαλιστικων? Δεν ειναι καν κοινο μυστικο.
Επισης, η εμπειρια μου λεει πως με 3000¤ δε βρισκεις σοβαρο Ε46. Στα 5000 κατι κανεις. Στα 3000 οπως σου ειπαν το πιο πιθανο ειναι να παρεις καποιο που θα θελει τουλαχιστο 1000-1500 σε μαζεματα
βασικα εφοσον δεν εισαι δηλωμενος δεν συντηρεις διλιτρο αυτοκινητο. Εκτος αν στη συντηρηση δεν περιλαμβανεις τα εξοδα σηματος-ασφαλειας-τεκμηριου. Ετσι κι εγω συντηρω οσα κυβικα θες. 2500κκ ειναι και τα Ε30 που βρισκεις ανταλλακτικα πιο φτηνα κι απο τσιχλες.
Αν και δε θα πρεπε να το γραφω αυτο , αμα παρεις αδηλωτο διλιτρο παρε 4κυλινδρο και οχι 6κυλιθνδρο που βγαζει ματι οτι ειναι αδηλωτο.
Βεβαια να γνωριζεις οτι σε περιπτωση στραβης τα bmw και τα honda ειναι τα πρωτα που ψαχνουν οι ασφαλιστικες και η αστυνομια για αδηλωτη μετατροπη.
Εχει βουηξει ο τοπος με τις αδηλωτες μετατροπες, λες να μην εφτασε στα αυτια της αστυνομιας και των ασφαλιστικων? Δεν ειναι καν κοινο μυστικο.
Επισης, η εμπειρια μου λεει πως με 3000¤ δε βρισκεις σοβαρο Ε46. Στα 5000 κατι κανεις. Στα 3000 οπως σου ειπαν το πιο πιθανο ειναι να παρεις καποιο που θα θελει τουλαχιστο 1000-1500 σε μαζεματα
Στην συντηρηση εγω σκεφτηκα service αναλωσιμα ζημιες βενζινες. Δικιο εχεις για σηματα ασφαλεια και τεκμηριο δεν το ειχα σκεφτει. Οσο αυτο για το οτι οι ασφαλιστικες ψαχνουν τα BMW και τα HONDA δεν το ηξερα, δεν ειχα ποτε προβλημα οτι ειναι αδηλωτο το αμαξι μου και το εχω καιρο ετσι. Μαλλον θα παω σε 1800 και θα περιμενω να μαζεψω κανενα ευρω ακομα. Εκτος και αν βαλω τπτ δοσεις που δεν θελω...
υπαρχει καπου να δω σε εικονες τα διαφορα μοτερ που φοραει η Ε46; γτ π.χ. βλεπω πολλα 1800 με διαφορετικα μοτερ
https://www.bmwheaven.com/database/engine.php
https://www.bmwheaven.com/database/engine.php
Ευχαριστω πολυ!
γενικά πολλά αυτοκίνητα είναι αδηλωτα λόγο του νομού και διαδικασίας δηλώσεις κινητήρα αν ήταν πιο εύκολα τα πράγματα πιστεύω πως δε θα υπήρχαν τόσα
γενικά πολλά αυτοκίνητα είναι αδηλωτα λόγο του νομού και διαδικασίας δηλώσεις κινητήρα αν ήταν πιο εύκολα τα πράγματα πιστεύω πως δε θα υπήρχαν τόσα
μεχρι προσφατα μια χαρα μπορουσες να το δηλωσεις αμα ηθελες. Διεκπεραιωτες υπαρχουν πολλοι
Δυστυχως ενα προβλημα υγειας στην οικογενεια αναβαλει επ'αοριστο την αγορα μιας μπεμπας. βεβαια δεν πειραζει ας πανε ολα καλα και να ειναι περαστικα... Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και την προθυμια να βοηθησετε. Ελπιζω να σας ξαναχρειαστω συντομα!
Ευχαριστω το φορουμ για την φιλοξενια και θα παρακαλουσα να με "ανεχτει" σαν μελος του και ας μην εχω bmw...
Δυστυχως ενα προβλημα υγειας στην οικογενεια αναβαλει επ'αοριστο την αγορα μιας μπεμπας. βεβαια δεν πειραζει ας πανε ολα καλα και να ειναι περαστικα... Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και την προθυμια να βοηθησετε. Ελπιζω να σας ξαναχρειαστω συντομα!
Ευχαριστω το φορουμ για την φιλοξενια και θα παρακαλουσα να με "ανεχτει" σαν μελος του και ας μην εχω bmw...
φιλε Γιωργο σου ευχόμαστε ολοκληρη η συντονιστικη ομάδα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ :original:
οσο για την παρεα αυτού του φορουμ, ποτε δεν εκανε διακρισεις οσον αφορά το αυτοκινητο που οδηγουν τα μελη της. Πανω από όλα εμαστε λατρεις της αυτοκινησης και της οδηγησης και κατοπιν της BMW.
και παλι πολλα περαστικα.
Περαστικο να ναι το προβλημα φιλαρακι...
Να εισαστε ολοι καλα και θα ερθει κ η ωρα της μπεμπας!