Επιστροφή στο Forum : Κυκλοφορια με ξενες πινακιδες
θανασης Φιλιππου
10-11-13, 20:47
Σημερα σε κουβεντα με φιλο που εχει αυτοκινητα με βουλγαρικες πινακιδες με υπαρκτη εταιρια εκει, μου ειπε οτι βγηκε νομος που λεει οποιος ειναι ασφαλισμενος στην ελλαδα εννοω ικα τεβε και τα λοιπα απαγορευεται να οδηγει αυτοκινητο με ξενες πινακιδες.Συγκεκριμενα σταματησαν βουλγαρο που εργαζεται εδω και μιλαμε για τρελο προστιμο!!
Δηλαδή αν ως Ελληνας εργαζόμενος στην Ελλάδα, νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο στη Γερμανία, δεν μπορείς να το φέρεις και να το κυκλοφορείς στην Ελλάδα ;
Για ξαναδείτε το καλύτερα...
HLIAS - E36
10-11-13, 20:51
Σημερα σε κουβεντα με φιλο που εχει αυτοκινητα με βουλγαρικες πινακιδες με υπαρκτη εταιρια εκει, μου ειπε οτι βγηκε νομος που λεει οποιος ειναι ασφαλισμενος στην ελλαδα εννοω ικα τεβε και τα λοιπα απαγορευεται να οδηγει αυτοκινητο με ξενες πινακιδες.Συγκεκριμενα σταματησαν βουλγαρο που εργαζεται εδω και μιλαμε για τρελο προστιμο!!
Σιγα που θα το άφηναν έτσι, αναμενόμενο ήταν ένα τέτοιο μέτρο... Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν τα "λαμόγια"...!
Από την άλλη βέβαια είχε παραγίνει το κακό με τις βουλγαροαλβανικές πινακίδες κλπ αλλά το προτιμώ από το να μας πίνουν το αίμα με κάθε τρόπο...!
Δηλαδή αν ως Ελληνας εργαζόμενος στην Ελλάδα, νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο στη Γερμανία, δεν μπορείς να το φέρεις και να το κυκλοφορείς στην Ελλάδα ;
Δεν είπε για νοικιασμένο... Πιθανότατα θα ισχύει εφόσον είσαι κάτοχος του αυτοκινήτου...
θανασης Φιλιππου
10-11-13, 21:10
Για ξαναδείτε το καλύτερα...Μιλαμε για κατοχη αυτοκινητου
Σε αυτό ακριβώς που έγραψες σχολίασα και έθεσα τον προβληματισμό...
... οποιος ειναι ασφαλισμενος στην ελλαδα εννοω ικα τεβε και τα λοιπα απαγορευεται να οδηγει αυτοκινητο με ξενες πινακιδες...
και ήμουν αντίστοιχα συγκεκριμένος...
HLIAS - E36
10-11-13, 21:21
Σε αυτό ακριβώς που έγραψες σχολίασα και έθεσα τον προβληματισμό...
και ήμουν αντίστοιχα συγκεκριμένος...
Να το νοικιάσεις λογικά μπορείς και να το φέρεις, να είσαι κάτοχός του δεν μπορείς... Δηλαδή αν πχ έχω εταιρεία στο εξωτερικό αλλά είμαι ασφαλισμένος στην Ελλάδα τότε δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στην Ελλάδα με το δικό μου αυτοκίνητο το οποίο έχει ξένη άδεια κυκλοφορίας (αν δεν κατάλαβα σωστά διορθώστε με)
θανασης Φιλιππου
10-11-13, 21:28
Να το νοικιάσεις λογικά μπορείς και να το φέρεις, να είσαι κάτοχός του δεν μπορείς... Δηλαδή αν πχ έχω εταιρεία στο εξωτερικό αλλά είμαι ασφαλισμένος στην Ελλάδα τότε δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στην Ελλάδα με το δικό μου αυτοκίνητο το οποίο έχει ξένη άδεια κυκλοφορίας (αν δεν κατάλαβα σωστά διορθώστε με)
Ετσι ακριβως,σταματησαν βουλγαρο που δουλευει εδω με ξενες πινακιδες και του το ειπαν τωρα αν ειναι παπας ολο αυτο παω πασο!
Οπότε συμφέρει να είσαι Ανεργος και ανασφάλιστος !
Σημερα σε κουβεντα με φιλο που εχει αυτοκινητα με βουλγαρικες πινακιδες με υπαρκτη εταιρια εκει, μου ειπε οτι βγηκε νομος που λεει οποιος ειναι ασφαλισμενος στην ελλαδα εννοω ικα τεβε και τα λοιπα απαγορευεται να οδηγει αυτοκινητο με ξενες πινακιδες.
Στην Βουλγαρία ή Ελλάδα ?
Πάντως μου έλεγε και εμένα κάτοχος (Μ5 συγκεκριμένα) οτι τους εχουν ταράξει στους ελέγχους εδω στο Ελλάντα ...
HLIAS - E36
10-11-13, 22:04
Οπότε συμφέρει να είσαι Ανεργος και ανασφάλιστος !
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Ελληνας πολιτης απαγορευεται να εχει στην ιδιοκτησια του και να κυκλοφορει αυτοκινητο μα ξενες πινακιδες.
Κατα τον ελεγχο το αυτοκινητο μπορει να κατασχεθει και ο ιδιοκτητης του για να το παρει πισω πρεπει να προσκομισει τα απαραιτητα εγγραφα που θα αποδεικνυουν οτι ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου 186 ημερες τουλαχιστον το χρονο.
Καποια απο τα εγραφα αυτα ειναι:
Μισθωτηριο συμβολαιο κατοικιας
Λογαριασμος ρευματος στο ονομα του
Λογαριασμος νερου στο ονομα του
Εαν καποιοι δηλωνουν μονιμη κατοικια την εδρα τους στην Βουλγαρια δεν μπορω να ξερω, παντως το σιγουρο ειναι οτι ειναι παρανομοι!!!
Stunt Mike
10-11-13, 23:31
Επισης κατασχεθηκαν αυτοκινητα που η αλλοδαπη εταιρεια που ανηκανε δεν ειχε ενεργο τζιρο στην αντιστοιχη χωρα...Πλεν δλδ κανουν τσεκαρισματα και σε συνεργασια με τη χωρα στην οποια ειναι εγγεγραμενο το αυτοκινητο αυτο...Προφανως πολλοι επιτηδειοι,εκμεταλλευομεν ι το χαμηλο κοστος δημιουργιας εταιρειας στην Βουλγαρια πχ,βγαλανε αυτοκινητα με ξενες πινακιδες ενω η εταιρεια αυτη δεν εκανε καν τζιρο στην Βουλγαρια!Εικονικη πραγματικοτητα!Ρε τι κανει ο Ελληναρας για να οδηγει το Cayenne του.....
katsaraios
10-11-13, 23:42
Ελληνας πολιτης απαγορευεται να εχει στην ιδιοκτησια του και να κυκλοφορει αυτοκινητο μα ξενες πινακιδες.
Κατα τον ελεγχο το αυτοκινητο μπορει να κατασχεθει και ο ιδιοκτητης του για να το παρει πισω πρεπει να προσκομισει τα απαραιτητα εγγραφα που θα αποδεικνυουν οτι ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου 186 ημερες τουλαχιστον το χρονο.
Καποια απο τα εγραφα αυτα ειναι:
Μισθωτηριο συμβολαιο κατοικιας
Λογαριασμος ρευματος στο ονομα του
Λογαριασμος νερου στο ονομα του
Εαν καποιοι δηλωνουν μονιμη κατοικια την εδρα τους στην Βουλγαρια δεν μπορω να ξερω, παντως το σιγουρο ειναι οτι ειναι παρανομοι!!!
Αν μου επιτρεπεις μια μικρη συμπληρωση..
Ελληνας πολιτης που κανει φορολογικη δηλωση στην Ελλαδα .
Καρατσεκαρισμενο απο το 2000 εποχες εγγαμου βιου thumb
Skyline_IS
11-11-13, 01:35
Επισης αν μεταναστευσεις στο εξωτερικο, πρεπει να περασει τουλαχιστον 1 χρονος για να μπορεσεις να κυκλοφορεις το αμαξι με αλλοδαπες πινακιδες για να εισαι νομιμος.. Ο απολυτος παραλογισμος :thumbsdown:
Έγραψα τρεις ώρες για το θέμα αυτο μόλις πατησα. υποβολή μου είπε οτι δεν είμαι συνδεδεμένος οπότε ολα ατμος. Τα ξαναγραφω αύριο καλό βράδυ σε όλους
Αν μου επιτρεπεις μια μικρη συμπληρωση..
Ελληνας πολιτης που κανει φορολογικη δηλωση στην Ελλαδα .
Καρατσεκαρισμενο απο το 2000 εποχες εγγαμου βιου thumb
(Σημ :σήμερα το διάβασα )
--------------------------
Γιώργη απ΄όσα λίγα γνωρίζω,
όποιος έλληνας έχει στην κατοχή του περιουσιακό στοιχείο στην Ελάδα, πρέπει να κάνει φορολογική δήλωση στην Ελλάδα (πχ λόγω είσπραξης ενος ενοικίου η ιδιοκτησίας ενος αυτοκινήτου με ελληνικές πινακίδες κλπ) και ας είναι παράλληλα κάτοικος εξωτερικού.
Στην περίπτωση αυτή, υποβάλει τη φορολογική του δήλωση στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού και φορολογείται για ότι έχει στην Ελλάδα.
Απο την άλλη, ετσι γλυτώνει και την υποχρέωσή του, να φορολογηθεί στην Ελλάδα, γαι το εισόδημά του στο εξωτερικό.( φορολογία παγκόσμιου εισοδήματος).
Πρίν, περίπου 4 χρόνια, που μετέφερα το γιό μου στην κατοίκων εξωτερικού, δεν μου ζήτησαν πάντως κάποιο αποδεικτικό στοιχείο. ( πχ χαρτί μισθοδοσίας, αποδεικτικό ασφαλιστικού φορέα κλπ ) Πιθανό σήμερα αυτό να έχει αλλάξει.
Ο κάτοικος εξωτερικού, μπορεί να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες και επειδή δεν αποδεικνύεται πλέον η ημερομηνία εισόδου εξόδου απο τη χώρα(λόγω Ευρωπαικής Ενωσης) κανείς δεν μπορεί να δεί αν το αυτοκίνητο κυκλοφορεί για περισσότερο απο 6 μήνες στην Ελλάδα όπως ίσχυε παλιά.
Αν τώρα κάποιος κυκλοφορεί με εταιρικό αυτοκίνητο, με ξένες πινακίδες , χωρίς να είναι κάτοικος εξωτερικού, θα πρέπει να αποδείξει ότι η εταιρία δεν είναι μαιμού και ότι ώς νόμιμος εκπρόσωπός της, δικαιούται να το οδηγεί.
Καλημέρα σε όλους,
Θα γράψω και εγώ τα εκ πειρας μου λόγω της παραμονής μου Ανω των 38 ετών στην ξενιτια.
Λόγω ημέρας και λόγω της πληθωρας θα τα γράψω σε δυο δόσεις.
Μεχρι σήμερα συμπληρωνω 25 χρονια συνεχούς παραμονής μου στην Βουλγαρία (-4 έτη Ουκρανία-και 6 έτη Ρουμανία).
Ολα μαζι το ίδιο διάστημα, ταυτόχρονα.
Απο το 1989 μεχρι το 2003 ήμουν ο μόνος Έλληνας σε αυτές τις Χώρες με ελληνικά νούμερα.Ο λόγος?Δεν ήθελα να έχω σχέση με δωρακια,αν και νόμιμος, για να μην γίνεται η ζωή μου δύσκολη και απο τις δυο πλευρές των συνόρων.
Στα μεν βουλγαρικά γιατι ημουν Έλληνας, στα δε ελληνικά για να μην βγαίνουν οι 186 μέρες λιγότερες, η τα απαιτουμενα δικαιολογητικα για επανεκδοση.
Κάποια στιγμή όμως λόγω των εκατοντάδων χιλιάδων χλμ αναγκάστηκα να πάρω αυτοκίνητο με βουλγαρικες πινακίδες το 1996.Ετσι άρχισε. και το δικό μου μαρτύριο που γιγαντονοταν χρονο με τον χρονο.Κάθε άφιξη στα Πατρια εδαφη και ενα μαρτύριο.Αν και πάντα, τα πάντα νόμιμα,ειχα προβλήματα απο το πουθενά......
Ετσι φτασαμε εν μέσω τεραστιων προβληματων, απο παντού,με μαφιοζους εθνικιστές Έλληνες και Βούλγαρους απατεωνες, στο σωτήριον έτος 2005!!!...τοτε που η Βουλγαρία και η Ρουμανία εντάχθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ενωση!!!
Γεματοι χαρά και ανακούφιση οτι ολα τα προηγούμενα έτη ηταν ενας Εφιάλτης, φτασαμε στα σύνορα με το καινούργιο καθεστώς να δούμε την οικογένεια μας γεματοι χαρά και οτι σε 5 λεπτά είμαστε ΕΛΛΑΔΑ λόγω της κατάργησης των ελενχων.....
Χαχαχαχαχα..... Αμ δε!!!!..... την πατησατε και την πατησα!!!
Η συνέχεια αργότερα φίλοι μου καλοί.......τρομακτικα ενδιαφέροντα όσα θα διαβασετε.
Bazil Van Sinner
24-11-13, 12:27
Kυριε Τελλη,παριμενουμε να διαβασουμε!!!
Καλημέρα σε όλους,
Θα γράψω και εγώ τα εκ πειρας μου λόγω της παραμονής μου Ανω των 38 ετών στην ξενιτια.
Μεχρι σήμερα συμπληρωνω 25 χρονια συνεχούς παραμονής μου στην Βουλγαρία (-4 έτη Ουκρανία-και 6 έτη Ρουμανία).
Ολα μαζι το ίδιο διάστημα, ταυτόχρονα.
Η συνέχεια αργότερα φίλοι μου καλοί.......τρομακτικα ενδιαφέροντα όσα θα διαβασετε.
Aνοιξε καινουργιο θεμα..
Οι Περιπετεις μου στο Σιδηρουν Παραπετασμα..!!!
:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:
Του κατασχεσαν το αυτοκινητο με βουλγαρικες πινακιδες και απο το Τελωνειο Σερρων του εδωσαν ενα χαρτι με τα πιστοποιητικα που απαιτουνται για νομιμη κυκλοφορια στην Ελλαδα......thumb
https://img35.imageshack.us/img35/4815/0rl0.jpg
Του κατασχεσαν το αυτοκινητο με βουλγαρικες πινακιδες και απο το Τελωνειο Σερρων του εδωσαν ενα χαρτι με τα πιστοποιητικα που απαιτουνται για νομιμη κυκλοφορια στην Ελλαδα......thumb
Το πιό απίθανο/ χρονοβόρο είναι ότι, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα !
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
24-11-13, 15:13
Φίλος μεταφρασε με λίγη βοήθεια στο υπουργείο εξωτερικών σε μια εβδομάδα.
Αντε τώρα να σου κάτσει τέτοια περίπτωση και να πρέπει να φύγεις για τη δουλειά σου, πίσω, στο εξωτερικό. :doh:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
24-11-13, 15:48
Ο συγκεκριμένος φίλος χρειάστηκε να πάει δυο φορές σε δέκα μέρες Βουλγαρία για έγγραφά από λάθη άλλων.άσε..
stef_E46m3cabrio
24-11-13, 17:18
Επιβεβαιώνω κι εγώ από γνωστό που μου έδειξε ακριβώς αυτή τη λίστα που του ζήτησαν για αυτοκίνητο με ρουμάνικες πινακίδες. Το αυτοκίνητο το κατάσχεσαν, ο άνθρωπος μάζεψε όλα αυτά τα χαρτιά και τους τα πήγε και πήρε πίσω το αυτοκίνητο. Αν δεν πήγαινε τα χαρτιά, εκτός από το αυτοκίνητο θα έτρωγε και πρόστιμο 10.000 ευρώ (!).
Το αστείο είναι ότι αυτοί στην υπηρεσία έπαθαν πλάκα όταν τους πήγε τα χαρτιά, δεν το περίμεναν.
Συνέχεια απο το προηγουμενο μου ποστ,που ελεγα τι ισχυει στην Βουλγαρία....
Εκει λοιπον,δεν μπορείς σαν ξενος να κατεχεις τίποτε.Ούτε όχημα ούτε ακίνητο παρα μόνον σαν εταιρεία!!!
Οπότε για να επαναπατρισθω δεν γίνεται να έχω 6μήνες πριν την αδεια κανένα οχημα στο ΟΝΟΜΑ μου.
Ειπαμε οτι δεν ισχύουν τα ως ανω για καμμία άλλη Χώρα της Ευρώπης πλην των πρώην Ανατολικών.
Όντως αν καθισω να γράψω για τα 25 χρονια ζωής μου στο Σιδηρουν παραπετασμα χρειαζομαι οτι μνήμη μπορεί να μου παρεχει το Σαϊτάμα και ίσως δεν φτανει.....
Στο θέμα μας τώρα.....
Ολα αυτά τα προβλήματα το ελληνικό κράτος δεν θέλει να τα ξερει.....Θέλει απλά οπως στην Αρχαια Ρώμη να με βρει κάπου σκαρτο η μη νόμιμο για να με ρίξει στον λακο των λεοντων.Η διάφορα με εδώ ειναι οτι και οι Βούλγαροι ψάχνουν τέτοια ευκαιρια γιατι είσαι πάντα ξένος και οι μαφιοζοι το ίδιο και οι εθνικιστές το ίδιο εκεί.Ετσι λες οτι δε μπορεί ρε γαμωτο έχω και εγώ κάπου να ακουμπισω σε μια στραβη.Έχω την πρεσβεία στην Σοφία.Ελληνικό έδαφος ειναι και βοηθούν τους Έλληνες.......Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?
Κουϊζ:
Αν κάποιος φυγει σήμερα για Βουλγαρία και αφου ψαχτει τον Ιανουάριο για μια εταιρεία εκεί,υποχρέωση φορολογικης δηλωσης εχει στην Βουλγαρια,μετα απο ενα και κατι χρονο δηλ.τον Μάρτιο του 2015.
Τον Αύγουστο έρχεται ΕΛΛΑΔΑ για διακοπές,αφου εχει παρελθει το εξάμηνο και πλέον.
Τον καρφωνει ο γειτονιάς και πάει το σδοε για ελενχο.Ειναι νόμιμος η παρανομος?
Η ΔΕΗ ειναι στο ΟΝΟΜΑ της εταιρείας,το αμάξι το ίδιο,το τηλ το ίδιο και αυτός δεν φορολογειται γιατι δεν εχει κανει δήλωση.Ειναι η δεν ειναι?
Χαιρε βάθος αμετρητο!!!
Είσαι στα παράθυρα σαν το μεγάλο λαφυρο των διωκτικων αρχών η οχι?Και οτι τώρα πλέον όλοι πληρώνουν?
Επανερχομαι αργότερα φίλοι μου καλοί γιατι οι ώρες που γράφω ξεκλεβονται απο τις οικογενειακές οταν είμαι ΕΛΛΑΔΑ.
Έρχονται περισσοτερα καλυτερα και τραγελαφικοτερα.
Ευχαριστώ.
^ ^
Ας το διορθωσει ενας Μοd...
^ ^
Ας το διορθωσει ενας Μοd...
το "παλευω".....
stef_E46m3cabrio
24-11-13, 18:36
Συνέχεια απο το προηγουμενο μου ποστ,που ελεγα τι ισχυει στην Βουλγαρία....
Εκει λοιπον,δεν μπορείς σαν ξενος να κατεχεις τίποτε.Ούτε όχημα ούτε ακίνητο παρα μόνον σαν εταιρεία!!!
Οπότε για να επαναπατρισθω δεν γίνεται να έχω 6μήνες πριν την αδεια κανένα οχημα στο ΟΝΟΜΑ μου.
Ειπαμε οτι δεν ισχύουν τα ως ανω για καμμία άλλη Χώρα της Ευρώπης πλην των πρώην Ανατολικών.
Όντως αν καθισω να γράψω για τα 25 χρονια ζωής μου στο Σιδηρουν παραπετασμα χρειαζομαι οτι μνήμη μπορεί να μου παρεχει το Σαϊτάμα και ίσως δεν φτανει.....
Στο θέμα μας τώρα.....
Ολα αυτά τα προβλήματα το ελληνικό κράτος δεν θέλει να τα ξερει.....Θέλει απλά οπως στην Αρχαια Ρώμη να με βρει κάπου σκαρτο η μη νόμιμο για να με ρίξει στον λακο των λεοντων.Η διάφορα με εδώ ειναι οτι και οι Βούλγαροι ψάχνουν τέτοια ευκαιρια γιατι είσαι πάντα ξένος και οι μαφιοζοι το ίδιο και οι εθνικιστές το ίδιο εκεί.Ετσι λες οτι δε μπορεί ρε γαμωτο έχω και εγώ κάπου να ακουμπισω σε μια στραβη.Έχω την πρεσβεία στην Σοφία.Ελληνικό έδαφος ειναι και βοηθούν τους Έλληνες.......Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?
Κουϊζ:
Αν κάποιος φυγει σήμερα για Βουλγαρία και αφου ψαχτει τον Ιανουάριο για μια εταιρεία εκεί,υποχρέωση φορολογικης δηλωσης εχει στην Βουλγαρια,μετα απο ενα και κατι χρονο δηλ.τον Μάρτιο του 2015.
Τον Αύγουστο έρχεται ΕΛΛΑΔΑ για διακοπές,αφου εχει παρελθει το εξάμηνο και πλέον.
Τον καρφωνει ο γειτονιάς και πάει το σδοε για ελενχο.Ειναι νόμιμος η παρανομος?
Η ΔΕΗ ειναι στο ΟΝΟΜΑ της εταιρείας,το αμάξι το ίδιο,το τηλ το ίδιο και αυτός δεν φορολογειται γιατι δεν εχει κανει δήλωση.Ειναι η δεν ειναι?
Χαιρε βάθος αμετρητο!!!
Είσαι στα παράθυρα σαν το μεγάλο λαφυρο των διωκτικων αρχών η οχι?Και οτι τώρα πλέον όλοι πληρώνουν?
Επανερχομαι αργότερα φίλοι μου καλοί γιατι οι ώρες που γράφω ξεκλεβονται απο τις οικογενειακές οταν είμαι ΕΛΛΑΔΑ.
Έρχονται περισσοτερα καλυτερα και τραγελαφικοτερα.
Ευχαριστώ.
Απαντάω στο κουίζ :)
Χωρίς να είμαι ειδικός, υποθέτω ότι σε αυτήν την περίπωση είναι καθόλα νόμιμος να έχει αυτοκίνητο με Βουλγάρικες πινακίδες από τη στιγμή που αποδεικνύει ότι μένει στη Βουλγαρία. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα.
Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα δήλωση δεν σημαίνει ότι δεν θα φορολογηθεί στη Βουλγαρία. Για το 2014 φορολογικά είναι κάτοικος Βουλγαρίας.
Θέλω καταρχας να ζήτησω ενα μεγάλο συγνώμη απο όσους διαβάζουν οτι γράφω.
Η διόρθωση κειμένου το κουιζ το περνά Λουίζ δεν το προσεχω και οταν τελειωνω το κείμενο και το βλέπω, πάω να το διόρθωσω και μου αλλάζει ολα όσα γράφω.Εχθες πήρα το ταμπλετ και δεν είμαι καλός χειριστής ακόμη, μεχρι χθες χρησιμοποιουσα μονο μεγάλα κομπιουτερ και λαπτοπ.....
Ευχαριστώ τους Μοντ για την διόρθωση και συγνώμη.
Τώρα απαντω στον φίλο που έγραψε για το κουιζ.
Έχεις απόλυτο δίκαιο ΑΛΛΑ!!!
Πρώην συνεταιρος μου βρέθηκε χωρίς αυτοκίνητο (BMW Μ6)αφου του κατασχεθηκε,κατηγορούμενο για λαθρεμπορια και πρόστιμο 150.000 ευρώ για διαφυγωντες δασμους!
Χωρια οτι πήγαν σπίτι του 5 άτομα και τον βγαλανε απο το αμάξι με τα όπλα, κάνοντας τα παιδιά του να βλέπουν εφιαλτες και η γειτονιά να νομιζει οτι τόσα χρονια ηταν εγκληματίας και δεν το γνώριζαν.
Βέβαια μετα απο διετή παραμονή του αυτοκινήτου στον υπαιθριο χωρο του τελωνειου, κανοντας "ηλιοθεραπεια" και ξαπλωνοντας επάνω του όλοι όσοι περίμεναν σφραγίδες -έγγραφα,του το εδωσαν πίσω, χωρίς καν να του ζητησουν συγνώμη!!!
Παραμονή Ολυμπιακών αγώνων κατεβαινω Αθηνα για δουλειά.
Ειναι Ιούνιος και βγαινω απο Αττική οδό για Αγ.Παρασκευή.
Στο ραδιομεγαρο, μπροστά στην άνοδο μετα το φανάρι, 8 η ώρα το πρωί ειναι συνεργείο της τροχαιας και ελέγχει καυσαέρια.
Φτανω ταλαιπωρημενος στο φανάρι γιατι οδηγουσα ολη νύχτα και με σταματουν για ελεγχο.
"Καλημέρα, αδεια, δίπλωμα και κάρτα καυσαερίων παρακαλω."
Εγώ χαμονελωντας δινω αδεια,διπλωμα ελληνικό και πράσινη κάρτα.
"Τι ειναι αυτο?Γιατι δεν ειναι στα ελληνικά?Που ειναι η κάρτα?"
Νομίζω οτι μου κάνει πλάκα και γελαω και του λεω οτι στην Βουλγαρία συνηθίζεται να γραφονται οι άδειες στα βουλγαρικά......
Ακριβώς μια ώρα μου πήρε να φυγω και μόλις που γλυτωσα το αυτοφωρο γιατι με είχε πιάσει σπαστικο γέλιο και δεν σταματουσα.
Αυτά για τώρα.
Ευχαριστώ.
Καλημέρα.Λόγω του οτι έχω πολλά να παραθεσω ειναι καλλιτερα να ανοιξω. νεο θρεντ.Ετσι εδώ κλεινω με την γνώμη μου.Δεν μπορούν να αποδειξουν ποσό καιρό ειναι το όχημα ελλαδα. Δεν απαγορεύεται αν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κανη ενα συμβόλαιο ενοικιασεως η λιζινκ η εξουσιοδοτησεως για να το οδηγεί για ενα ορισμένο χρονο έναντι συμβολικης αμοιβής λόγω της συμμετοχής στην εταιρία. Τέλος για οτι φιλικές συμβουλές η και για οτι αφορά τις κουκλες μας(σερβις -ανταλακτικα-ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ταξειδια) η οτιδήποτε μην δισταζεται να ζητησεται γνώμη η αν μπορώ βοήθεια.Ευχαριστώ πολυ για την υπομονή και την κατανόηση σας.
Καλημέρα.Λόγω του οτι έχω πολλά να παραθεσω ειναι καλλιτερα να ανοιξω. νεο θρεντ..
Αντε βρε παιδακι μου.... :popcorn: :popcorn: