Επιστροφή στο Forum : Κρυφό menu για Ε92 (χωρίς idrive)
Έχουμε πολλούς ψαγμένους στο φόρουμ και γνώστες του είδους, αλλά κάποιο τέτοιο ποστ ή diy δεν έχω δει εδώ, διάβασα ότι μέσω κρυφού μενού σε ε90,91,92 μπορούμε να βλέπουμε την θερμοκρασία της μηχανής μιας και δεν έχει κάπου ένδειξη το καντράν αλλά και να βλέπουμε τα χιλιόμετρα σε ψηφιακή μορφή, το έχει κάνει κάποιος??? γίνεται?? θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ φίλοι μου….
κατι τετοιο θα εννοεις:
https://www.youtube.com/watch?v=9oSdk8WGTKw"]https://www.youtube.com/watch?v=9oSdk8WGTKw
κατι τετοιο θα εννοεις:
https://www.youtube.com/watch?v=9oSdk8WGTKw
Κάτι παρόμοιο ψάχνω,αν και νομίζω ότι τα ίδια βήματα με το video σου πρέπει να κάνω για την θερμοκρασία,τώρα για τα ψηφιακά χιλιόμετρα δεν ξέρω...
Nick bmwlover
10-11-13, 00:17
Κρατας πατημενο τον μηδενιστη χιλιομετρων κ για code βαζεις το αθροισμα των τελευταιων 2 η 3 ψηφιων,δεν θυμαμαι ακριβως (εχω καιρο να το κανω,εξαλλου εχω πλεον το obd adapter),απο τον αριθμο πλαισιου σου.
Δεν νομίζω το 92αρι να έχει κάτι τέτοιο όσες φορές προσπάθησα με έβγαζε στο reset για τα services.
bimmer-corfu
10-11-13, 10:10
έχει, νομίζω το ανέβασα να το δεις αν δεν έχω κάνει λάθος
Αν και ανέβηκε, όλα τα Ε9* έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Πρώτα βγάζεις το άθροισμα των τελευταίων 5 ψηφίων του VIN σου.
Το κρατάς στο μυαλό σου.
Κρατάς πατημένο το κουμπάκι που μηδενίζει τον ημερήσιο χιλιομετρητή και βάζεις την ίδια στιγμή τη κάρτα στη θύρα.
Με τον μετρητή (πατώντας τον επανειλημμένα δηλαδή) φτάνεις στο 19 όπου σου γράφει LOCK ON. Μόλις φτάσεις εκεί, σταματάς να το πατάς για να μπεις μέσα στο μενού. Μετά συνεχίζεις να πατάς το ίδιο κουμπάκι μέχρι να φτάσεις στο νούμερο που είναι το παραπάνω άθροισμα των 5 ψηφίων του VIN (πχ 18).
Όταν φτάσεις, το αφήνεις.
Μετά πας στο νούμερο 7 που είναι η θερμοκρασία του αντιψυκτικού. :thumbsup:
Για να πας πίσω, κρατάς πατημένο το κουμπί του ημερήσιου χιλιομετρητή. :thumbsup:
ΔημήτρηςΜ3
10-11-13, 12:29
Τα χλμ για να τα βλέπεις θέλει να αλλάξεις
Κάποιους κωδικούς στο κοντέρ θέλει προγράμματισμο
Αν και ανέβηκε, όλα τα Ε9* έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Πρώτα βγάζεις το άθροισμα των τελευταίων 5 ψηφίων του VIN σου.
Το κρατάς στο μυαλό σου.
Κρατάς πατημένο το κουμπάκι που μηδενίζει τον ημερήσιο χιλιομετρητή και βάζεις την ίδια στιγμή τη κάρτα στη θύρα.
Με τον μετρητή (πατώντας τον επανειλημμένα δηλαδή) φτάνεις στο 19 όπου σου γράφει LOCK ON. Μόλις φτάσεις εκεί, σταματάς να το πατάς για να μπεις μέσα στο μενού. Μετά συνεχίζεις να πατάς το ίδιο κουμπάκι μέχρι να φτάσεις στο νούμερο που είναι το παραπάνω άθροισμα των 5 ψηφίων του VIN (πχ 18).
Όταν φτάσεις, το αφήνεις.
Μετά πας στο νούμερο 7 που είναι η θερμοκρασία του αντιψυκτικού. :thumbsup:
Για να πας πίσω, κρατάς πατημένο το κουμπί του ημερήσιου χιλιομετρητή. :thumbsup:
:ranting2: Πρέπει να κάνεις ολο αυτό το παραμύθι ...
Δεν μπορούσε να το έχει πιο απλό:ranting2:
:ranting2: Πρέπει να κάνεις ολο αυτό το παραμύθι ...
Δεν μπορούσε να το έχει πιο απλό:ranting2:
Αν ήταν πιο απλό δε θα λεγόταν κρυφό μενού, αλλά φανερό. :hystericalbs1:
Σωστά!!!
Η θερμοκρασία δεν είναι κάτι που πρέπει να είσαι μάγος για να το δείς !!!
Κρυφό στο reset Ναι το καταλαβαίνω αλλα η θερμοκρασία???
Πιο εύκολο είναι να βάζεις καθε φορά ενα θερμόμετρο στο παγούρι:th_Laie_67-1:
Τα χλμ για να τα βλέπεις θέλει να αλλάξεις
Κάποιους κωδικούς στο κοντέρ θέλει προγράμματισμο
Το έχεις κάνει Δημήτρη???
έχει, νομίζω το ανέβασα να το δεις αν δεν έχω κάνει λάθος
Ευχαριστώ πολύ φίλε!!!
Σωστά!!!
Η θερμοκρασία δεν είναι κάτι που πρέπει να είσαι μάγος για να το δείς !!!
Κρυφό στο reset Ναι το καταλαβαίνω αλλα η θερμοκρασία???
Πιο εύκολο είναι να βάζεις καθε φορά ενα θερμόμετρο στο παγούρι:th_Laie_67-1:
Μάρκο άλλη μια βλακεία της bmw,έχει στο κρυφό μενού την θερμοκρασία και για να την βρείς πρέπει να γίνεις μάγος, έλεος τόσα πράγματα δείχνει το καντράν έπρεπε να έχει ένδειξη για την θερμοκρασία.
ΔημήτρηςΜ3
10-11-13, 22:45
Το έχεις κάνει Δημήτρη???
Ναι Νίκο και πολλα αλλα..
Δε μπορείς να φανταστείς τι παραμέτρους εχει
Για να αλλάξεις !!
Μεχρι και όταν πιάσει βροχή να κλείνει μονη της η οροφή
Ναι Νίκο και πολλα αλλα..
Δε μπορείς να φανταστείς τι παραμέτρους εχει
Για να αλλάξεις !!
Μεχρι και όταν πιάσει βροχή να κλείνει μονη της η οροφή
Γμτ είσαι μακριά,όλη μέρα θα σε ρώταγα και θα χάζευα το αμάξι σου,τι κρυφό μπορώ να κάνω φανερό???στην bmw ξέρουν να μου το προγραμματίσουν?ή πρέπει να βρω κάποιον που να κατέχει το σπόρ???