PDA

Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα με A/C e46

spyridon
17-10-13, 00:36
καλησπέρα παιδιά. εδώ και κάποιο διάστημα δεν βγάζει καθόλου αέρα ο αεραγωγός που xetholoni το pampriz
Ξέρετε τι μπορεί να φτάeι?φακίρης?όλοι οι άλλοι αεραγωγοί βγάζουν κανονικά αέρα και δυνατό.
Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι θολώνει παρα πολύ το pampriz,φταίνε λέτε τα εξωτερικά λάστιχα?

BILL007
17-10-13, 09:56
Βαλβίδες καλοριφέρ...Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα...Ετοιμάσου για 150+...:(

θανασης Φιλιππου
17-10-13, 10:31
καλησπέρα παιδιά. εδώ και κάποιο διάστημα δεν βγάζει καθόλου αέρα ο αεραγωγός που xetholoni το pampriz
Ξέρετε τι μπορεί να φτάeι?φακίρης?όλοι οι άλλοι αεραγωγοί βγάζουν κανονικά αέρα και δυνατό.
Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι θολώνει παρα πολύ το pampriz,φταίνε λέτε τα εξωτερικά λάστιχα?
Συμπληρωνεις μηπως και νερο;εχεις μυρωδια απο παραφλου;

tasos.kamv
17-10-13, 11:02
Όταν θολώνουν πολύ εύκολα τα τζάμια μέσα στην καμπίνα, σημαίνει ότι υπάρχει πολλή υγρασία στο χώρο...
Για δες αυτό που αναφέρει ο sakis4paok..

spyridon
17-10-13, 11:02
καλημέρα,μπορείτε να μου δείξετε πιο"αntαλαχτικο είναι οι βαλβίδες στο Realoem?

νερό δεν έχω συμπλήρωσei .από τους άλλους αεραγωγούς βγαίνει κανονικά αέρας και δυνατός!

φακίρης δηλαδή δεν είναι με τίποτα?

tasos.kamv
17-10-13, 11:15
Η βαλβίδα αυτή είναι ο αριθμός #5 ή #6...
https://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Coupe/Europe/318Ci-N42/LHD/N/2002/january/browse/heater_and_air_conditioning/water_hoses_water_valve/
Ανάλογα ποια φοράει το 46-άρι σου...
Εμένα φοράει τη διπλή, αριθμός #5 και ρώτησα τιμή και μου είπαν ότι κυκλοφορεί μόνο σε γνήσια και κοστίζει 250¤... :thumbsdown:

spyridon
17-10-13, 11:36
μου έκανες την καρδια περιβόλι!

από όλους τους άλλους αεραγωγούς έχω κανονικά δυνατό αέρα και ζεστό και κρύο.

από τον "εαραγογο" του babriz δεν βγάζει "σκεδον" καθόλου αέρα,αν βάλω το χέρι μου κάτι νιώθω.

spyridon
17-10-13, 11:44
φιλε Saki

όταν εννοείς ότι συμπληρώνω νερό εννοείς στο ψυγείο?

δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το ψυγείο θέλω να ελπίζω

παραφλού δεν έχω αλλάξει ποτε.

θανασης Φιλιππου
17-10-13, 12:12
φιλε Saki

όταν εννοείς ότι συμπληρώνω νερό εννοείς στο ψυγείο?

δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το ψυγείο θέλω να ελπίζω

παραφλού δεν έχω αλλάξει ποτε.Ναι στο ψυγειο μηχανης,υπαρχει περιπτωση να εχεις τρυπιο ψυγειο καλοριφερ γιαυτο και το θαμπομα στη καμπινα μεσα.

spyridon
17-10-13, 12:47
το ενδεχόμενο να είναι βουλωμένος ο αεραγωγός στο babriz υπάρχει?γιατί σε κάποιο σημείο νιώθω "ανεπεστιτο" αέρα.

covaman
12-04-14, 04:44
ρε παιδια δεν φερνει αερα στο μπαμπριζ σας λεει ο spyridon ,τι δεν καταλαβενετε? Φιλε μου το πιο πιθανο ειναι να εχεις προβλημα με τα κλαπετα (κλαπετα ειναι ,φαντασου ,κατι πορτες που γυρισουν αναλογος που θες να παει ο αερας (πανω,κατω,μπροστα,)το δικο σου μαλλον εχει κολλησει στο κλειστο κ γιαυτο δεν φερνει αερα.Υπαρχει ενας μηχανισμος που γυριζει αυτα τα κλαπετα κ λογικα η εχει χαλασει (το πιθανοτερο ) η απο'τι μου ειπε ενας μηχανικος,(το οποιο δεν το πιστευω)να στρωσει με ενα περασμα απο τον εγκεφαλο!!! Αν ειναι απο αυτο μην ανχωνεσαι δεν πρεπει να κοστιζει ακριβα.Εχω κ εγω ενα παραμιο θεμα απλα σε εμενα ολοι οι αεραγωγοι απο δεξια οταν βαζω a/c δεν μου βγαζουν κρυο σε ολους τους αριστερους ολα οκ .Μου ειπαν οτι ειναι απο τα κλαπετα .Τελος το 1995 ειχα ενα opel ascona το οποιο ο αεραγωγος απο δεξια σταματησε να βγαζει αερα ,ανοιξα το ταμπλο κ εβαλα το κλαπετο στη θεση του .Η μονοι διαφορα με το bmw ειναι οτι γυρισουν αυτοματα κ οχι χειροκινητα.Επησης επηδει η απαντηση ειναι καπως καθηστερημενη το προβλημα σου ισως κ να εχει λυθει,αν ναι ενημερωσε μας να ξερουμε τι μας γινεται γιατι εγω δεν το εχω κανει μιας κ ειμαι απο βορεια κ δεν χρησημοποιω πολλη το a/c