PDA

Επιστροφή στο Forum : Service E46 318ci

giorgos1965
15-10-13, 10:00
Καλημερα σε ολους
Θελω να κανω σερβις το αυτοκινητο (λαδια κλπ κλπ)
ειμαι στο κεντρο Αθηνας....εκτος απο Σπανο κλπ υπαρχει καποιο συνεργειο να μην μου παρει το σκαλπ και να εχω και μια σιγουρια για την δουλεια που θα κανει???????
Οποιος μπορει και θελει ας προτεινει καταστημα ...

:thanks:

NickM3CS
15-10-13, 10:39
Καλημερα σε ολους
Θελω να κανω σερβις το αυτοκινητο (λαδια κλπ κλπ)
ειμαι στο κεντρο Αθηνας....εκτος απο Σπανο κλπ υπαρχει καποιο συνεργειο να μην μου παρει το σκαλπ και να εχω και μια σιγουρια για την δουλεια που θα κανει???????
Οποιος μπορει και θελει ας προτεινει καταστημα ...

:thanks:

αν επιτρεπεται γιατι οχι σπανο? εχεις καποια κακη εμπειρια..που θα μπορουσες να μοιραστεις μαζι μας... ο λογος που ρωταω ειναι επειδη κάποιες φορες τοπαω στον σπανο ... αν θεσ στειλε pm... thanks ...

Moufas E46
15-10-13, 11:14
αν επιτρεπεται γιατι οχι σπανο? εχεις καποια κακη εμπειρια..που θα μπορουσες να μοιραστεις μαζι μας... ο λογος που ρωταω ειναι επειδη κάποιες φορες τοπαω στον σπανο ... αν θεσ στειλε pm... thanks ...

το εχει απαντησει ηδη αυτο γιατι δε θελει να παει στον σπανο. απλα ψαχνει κατι οικονομικοτερο thumb

NickM3CS
15-10-13, 11:30
το εχει απαντησει ηδη αυτο γιατι δε θελει να παει στον σπανο. απλα ψαχνει κατι οικονομικοτερο thumb

αν ειναι μονο οικονομικο το θεμα οκ :original:... απλα επειδη αναφερει και για 'σιγουρια για την δουλεια που θα κανει' ....

giorgos1965
15-10-13, 14:56
αν ειναι μονο οικονομικο το θεμα οκ :original:... απλα επειδη αναφερει και για 'σιγουρια για την δουλεια που θα κανει' ....

με καλυψε ο Moufas E46 ...(δεν εχω κατι με τον Σπανο)
απλα για πιο οικονομικα το εγραψα
κα αν υπαρχει καποιος στο φορουμ που εχει συνεργειο να τον προτιμησω
ετσι απλα για αποφυγη παρεξηγησεων
:cheers:

mark e92
15-10-13, 15:53
Νομίζω ο Φλασκης είναι αρκετά καλός τι λέτε;