PDA

Επιστροφή στο Forum : 320si - Detailling

Cobalt
10-10-13, 08:55
έπειτα απο το γυάλισμα που είχε γίνει στο αμάξι καναμε και το κερωματάκι του μετά απο 1 χρόνο σχεδόν...

Bazil Van Sinner
10-10-13, 08:56
Koυκλι!!

Ptboul
10-10-13, 09:13
Koυκλι!!

ΜΝΑΡΑ θες να πεις!._

:hystericalbs1:

Πετράν έπιασες 3 ψήφιο νούμερο στην τιμή; (καλά 3 ψήφιο σίγουρα, αλλά μεγάλο;; )

Σκέφτομαι και εγώ αλλά μόνο για κέρωμα + να κάνω κάτι και στα δέρματα.

Καλορίζικος!

Cobalt
10-10-13, 09:18
ΜΝΑΡΑ θες να πεις!._

:hystericalbs1:

Πετράν έπιασες 3 ψήφιο νούμερο στην τιμή; (καλά 3 ψήφιο σίγουρα, αλλά μεγάλο;; )

Σκέφτομαι και εγώ αλλά μόνο για κέρωμα + να κάνω κάτι και στα δέρματα.

Καλορίζικος!

3 ψήφιο γερό ήταν στο αρχικό γυάλισμα που κατεβάσαμε βερνίκι πέρυσι...
τώρα που έκανα απλά μια συντηρηση ήταν πάλι 3 ψήφιο αλλά οκ.
προσωπικά τη συγκεκριμένη δουλειά δεν την αλλάζω με τίποτα. ξέρω τι πληρώνω Πάνο

trifonas
10-10-13, 09:40
Δεν φαινονται καλα οι φωτο μαλλον γυαλιζε πολυ το αμαξι!!!!:hystericalbs1::hystericalbs1:

Panos 316T
10-10-13, 11:06
λάμπει ! με γειές!

νομίζω ότι αυτό το μαγαζί κάνει πολύ καλή δουλειά !

scania124
10-10-13, 11:36
Το ειδαμε στο Facebook. !!!!!τρομερή δουλειά!

mark e92
10-10-13, 15:19
3 ψήφιο γερό ήταν στο αρχικό γυάλισμα που κατεβάσαμε βερνίκι πέρυσι...
τώρα που έκανα απλά μια συντηρηση ήταν πάλι 3 ψήφιο αλλά οκ.
προσωπικά τη συγκεκριμένη δουλειά δεν την αλλάζω με τίποτα. ξέρω τι πληρώνω Πάνο

Τι εννοείς τριψήφιο;;; για πες κάτι ακόμα (τριψήφιο είναι και το 100 και το 999)
Πάντως έγινε πολύ ωραίο ! Από σημαδακια το καπώ - προφυλακτήρας πως πάει;

Cobalt
10-10-13, 15:47
Τι εννοείς τριψήφιο;;; για πες κάτι ακόμα (τριψήφιο είναι και το 100 και το 999)
Πάντως έγινε πολύ ωραίο ! Από σημαδακια το καπώ - προφυλακτήρας πως πάει;

οτι και να σου πω ένας σωστός επαγγελματίας θα σου πει διαφορετική τιμή αναλόγως του προβλήματος του αυτοκινήτου σου και των υλικών που θα χρησιμοποιήσει. οπότε... οτι και να σου πω...
τα σημαδάκια που κολάνε?

το 999 είναι ολικό βάψιμο που λες πάντως και το 100 είναι κανα κέρωμα

katsaraios
10-10-13, 16:05
Πολυ ομορφο ,τελικα σε μαυρο αυτο το αυτοκινητο και με "σωστη" ζαντα ειναι μ@@ναρα !!!

katrin_bmw
10-10-13, 16:15
λαμπει λαμπει!!!!!!!!!!!!!!

Nikos320
10-10-13, 16:16
Πολυ ομορφο ,τελικα σε μαυρο αυτο το αυτοκινητο και με "σωστη" ζαντα ειναι μ@@ναρα !!!

Επίσης σε μαύρο θέλει κάθε μέρα πλύσιμο για να είναι μ@@ναρα!!!

mark e92
10-10-13, 20:32
οτι και να σου πω ένας σωστός επαγγελματίας θα σου πει διαφορετική τιμή αναλόγως του προβλήματος του αυτοκινήτου σου και των υλικών που θα χρησιμοποιήσει. οπότε... οτι και να σου πω...
τα σημαδάκια που κολάνε?

Για τα σημαδακια σε ρωτάω γιατί τα μαύρα υποφέρουν...
Το δικό μου καπώ και προφυλακτήρας δεν παίζονται!!! Τι λύση σου βρήκαν;;;

aristent
10-10-13, 21:49
Κουκλα!!!:thumbsup:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21980&d=1381388052

stef
11-10-13, 00:42
Άψογη δουλειά, από έναν εξαιρετικό επαγγελματία!
Άντε και ανυπομονώ να κάνω και το δικό μου σύντομα..!!!

Cobalt
11-10-13, 07:23
Για τα σημαδακια σε ρωτάω γιατί τα μαύρα υποφέρουν...
Το δικό μου καπώ και προφυλακτήρας δεν παίζονται!!! Τι λύση σου βρήκαν;;;

μα δεν είχα σημάδια... είχες δει ποτέ το αμάξι?

mark e92
11-10-13, 08:18
μα δεν είχα σημάδια... είχες δει ποτέ το αμάξι?

Μπράβο σου φίλε μου δυστυχώς εμένα με το πρώτο ταξίδι έγινε....

Driver M
11-10-13, 12:55
τα σημαδάκια που κολάνε?

100 για κερωμα ειναι παρα πολλα.
Μονο για κανα τζιπ και κερωμα με κερια swissvax η zymol ειναι λογικο ποσο.

Στο αυτοκινητο σου τι προιοντα χρησιμοποιηθηκαν?
Το αποτελεσμα φαινεται πολυ καλο παντως.

Ptboul
11-10-13, 13:05

Εμένα Άρη μου είχαν ζητήσει 150€ και μάλιστα το προηγούμενο έτος είχε προηγηθεί γυαλισμοκέρωμα πανάκριβο (για τα κυβικά μου τουλ.)

Αν τα 100€ φαίνονται πολλά, πιστεύεις ότι αυτά που κάνουν τα βενζινάδικα με 50-60ευρώ, αλλά δεν ξέρουν ούτε τι είναι πηλός, αξίζει;

Επίσης, τις προάλλες πήγα σε έναν να μου κάνει το σαλόΝι. Αλλά μόνο απλώνει την κρέμα και τέλος, ούτε καθαρισμός ούτε τίποτα, πασάλλειμα δηλ., μου είπε 60€ και φυσικά έφυγα.

Εν κατακλείδι και δεδομένης της πολύ καλής κατάστασης σαλονιού-λαμαρίνας, αλλά για ολοκληρωμένη δουλειά, τι ποσά παίζουν;

EVERGET
11-10-13, 13:43
Πραγματικά πολύ ωραίο αποτέλεσμα, μπράβο σε εσένα για την κατάσταση που το διατηρείς αλλά και στον Πλάτωνα για το αποτέλεσμα που πέτυχε! Το si είναι αυτοκίνητο με έντονο χαρακτήρα και μοναδικότητα και του αξίζει τέτοια περιποίηση!

Μία παρατήρηση μόνο: Αντί για απλό κέρωμα, όπου το κερί δεν έχει μεγάλη διάρκεια στο αμάξωμα, θα μπορούσες να περάσεις ένα coating (όπως π.χ. το Modesta) με το οποίο θα είχες προστασία 3 με 10 (!!!) χρόνια και θα γλύτωνες πολλά κερώματα!

Cobalt
11-10-13, 14:09
Μονο για κανα τζιπ και κερωμα με κερια swissvax η zymol ειναι λογικο ποσο.

Στο αυτοκινητο σου τι προιοντα χρησιμοποιηθηκαν?
Το αποτελεσμα φαινεται πολυ καλο παντως.

svwissvax μπήκαν φυσικά και δεν έγινε απλό κέρωμα...
έγινε συντήρηση του αυτοκινήτου, περάστηκε πηλό κλπ κλπ...
δεν κρίνω πολλά τα χρήματα που έδωσα και δεν μίλησα για 100 :original:

όπου και να πάτε αν σας πουν τιμή χωρίς να δουν το αμάξι για μένα δεν είναι επαγγελματίες!

το αποτέλεσμα δεν το αλλάζω και ξέρω οτι το αμάξι δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει ζημιά απο άτομα που λένε οτι ξέρουν τη δουλειά τους αλλά τελικά σου αφήνουν ολογράματα πάνω στο καπώ...

δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι υπάρχουν μαγαζιά που περιμένεις ακόμα και μήνα για ραντεβού!

Christos 330
11-10-13, 14:17
Δεν ειναι κακο το si τελικα πολυ πολυ ομορφο και καλοστημενο εργοστασιακα αυτοκινητο !!!

Μπραβο για την κατασταση που το εχεις φιλε μου . . .

Driver M
11-10-13, 16:36
Εμένα Άρη μου είχαν ζητήσει 150¤ και μάλιστα το προηγούμενο έτος είχε προηγηθεί γυαλισμοκέρωμα πανάκριβο (για τα κυβικά μου τουλ.)

Αν τα 100¤ φαίνονται πολλά, πιστεύεις ότι αυτά που κάνουν τα βενζινάδικα με 50-60ευρώ, αλλά δεν ξέρουν ούτε τι είναι πηλός, αξίζει;

Επίσης, τις προάλλες πήγα σε έναν να μου κάνει το σαλόΝι. Αλλά μόνο απλώνει την κρέμα και τέλος, ούτε καθαρισμός ούτε τίποτα, πασάλλειμα δηλ., μου είπε 60¤ και φυσικά έφυγα.

Εν κατακλείδι και δεδομένης της πολύ καλής κατάστασης σαλονιού-λαμαρίνας, αλλά για ολοκληρωμένη δουλειά, τι ποσά παίζουν;
Γενικα στη χωρα μας οσον αφορα στο detailing εχω καταληξει Πανο στο οτι γινεται ειτε μαπα δουλεια με προιοντα της πλακας ειτε καλη δουλεια αλλα υπερκοστολογημενη (απο σχετικα πολυ μεχρι παρα πολυ).

Το γυαλισμα ειναι μια δυσκολη διαδικασια και πολυωρη αν το αμαξι εχει αρκετα θεματα, οποτε εκει κατανοω σε καποιο βαθμο τα πολλα λεφτα που ζητουν ορισμενοι, γιατι οπως και να το κανουμε χρειαζεται και καποια εμπειρια για να γινει σωστη δουλεια, οποτε οσοι το κατεχουν το θεμα (που δεν ειναι πολλοι) το εκμεταλλευονται εν μερει.
Αυτο δεν γινεται μονο στο detailing φυσικα, απλα επειδη σε αλλες ειδικοτητες οι σωστοι επαγγελματιες ειναι πολλοι, υπαρχει και μεγαλυτερος ανταγωνισμος και επακολουθως πιο συγκρατημενες τιμες κατα κανονα.
Αντιθετα, οι σοβαροι detailers στη χωρα μετριουνται ισως και στα δαχτυλα του ενος χεριου.

Στο θεμα μας τωρα.
Σε αντιθεση με το γυαλισμα, το κερωμα ειναι μια ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ διαδικασια που με μια μικρη ενασχοληση μπορει να την κανει ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ακομα και κανα 2 video στο youtube να δει.
Ουτε "χερι" χρειαζεται, ουτε καμια φοβερη εμπειρια και τεχνογνωσια, ουτε τιποτα εκτος απο καμποση ωρα και κανα 2 καλα προιοντα (πηλο, καθαριστικη αλοιφη, κερι η sealant).
E, για τη διαδικασια αυτη εγω ποτε δεν θα εδινα πανω απο κανα 60αρι ευρω (αντε 15-20 παραπανω αν μιλαμε για μεγαλο αμαξωμα τυπου suv).
Γενικα, δεν προτεινω σε κανενα να παει σε detailer για κερωμα και να δινει τοσα λεφτα για κατι πανευκολο που σε 3-4 μηνες θα θελει επαναληψη για να παραμεινει το υψηλο αποτελεσμα.
Το γυαλισμα τουλαχιστον, αν καποιος προσεχει το αμαξι του, θα κρατησει για χρονια, το κερωμα, ο,τι και να γινει, εκτος κι αν το αμαξι ειναι στη βιτρινα, σε μερικους μηνες χρειαζεται επαναληψη.

Εν κατακλειδι, ο καθενας ζηταει και δινει οσα λεφτα θελει.
Απλα εγω λεω τι θεωρω αντικειμενικα καλη τιμη, χωρις να ειμαι επαγγελματιας μεν αλλα ξεροντας απο πρωτο χερι επακριβως τι δουλεια χρειαζεται για καθε τι (απλο πλυσιμο, γυαλισμα, κερωμα κλπ) και ποσα προιοντα και σε τι ποσοτητες χρειαζονται.

Και κατι τελευταιο.
Μην νομιζετε οτι βαζοντας κερια τυπου swissvax εχετε καλυτερο αποτελεσμα απο ενα καλο κερι των 40-50 ευρω.
Οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες στο ματι (αναφερομαι στις ακριβες σειρες των premium εταιρειων γιατι τα φτηνοτερα κερια των εταιρειων αυτων, που χρησιμοποιουν συνηθως οι detailers, δεν δικαιολογουν σχεδον ποτε τα λεφτα τους).

Αυτα για να μη νομιζουν μερικοι οτι ακριβοπληρωνοντας τον detailer για να τους βαλει το σουπερ ουαου κερι θα δουν καμια διαφορα στο αμαξι τους.
Εκτος κι αν το εχουν συνεχεια σε καμια αιθουσα με τον καταλληλο φωτισμο ωστε να μπορουν να δουν τις οποιες ελαχιστες λεπτομερειες υπαρχουν και φυσικα δεν το πλενουν ποτε, γιατι με λιγα πλυσιματα η οποα διαφορα και αν υπαρχει θα εχει χαθει.

stef
11-10-13, 19:48
Αντί για απλό κέρωμα, όπου το κερί δεν έχει μεγάλη διάρκεια στο αμάξωμα, θα μπορούσες να περάσεις ένα coating (όπως π.χ. το Modesta) με το οποίο θα είχες προστασία 3 με 10 (!!!) χρόνια και θα γλύτωνες πολλά κερώματα!

Υπάρχουν και οι εραστές του κερώματος Νάσο που τους αρέσει συχνά να κερώνουν και να δοκιμάζουν καινούρια κεριά και combos

EVERGET
11-10-13, 19:56
Υπάρχουν και οι εραστές του κερώματος Νάσο που τους αρέσει συχνά να κερώνουν και να δοκιμάζουν καινούρια κεριά και combos

Όταν το κάνεις μόνος σου από hobby, όχι όταν πληρώνεις τριψήφια ποσά για να στο κάνουν....thumb

stef
11-10-13, 20:29
Γενικά Νάσο
Εξαρτάται τι θες...

mark e92
11-10-13, 20:40
Όταν το κάνεις μόνος σου από hobby, όχι όταν πληρώνεις τριψήφια ποσά για να στο κάνουν....thumb

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε χρόνο ούτε υπομονή για να το κάνουν μόνοι τους!!!

Cobalt
13-10-13, 13:47
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε χρόνο ούτε υπομονή για να το κάνουν μόνοι τους!!!

ούτε χώρο....

Nikos!
13-10-13, 23:02
Αυτα για να μη νομιζουν μερικοι οτι ακριβοπληρωνοντας τον detailer για να τους βαλει το σουπερ ουαου κερι θα δουν καμια διαφορα στο αμαξι τους.
Εκτος κι αν το εχουν συνεχεια σε καμια αιθουσα με τον καταλληλο φωτισμο ωστε να μπορουν να δουν τις οποιες ελαχιστες λεπτομερειες υπαρχουν και φυσικα δεν το πλενουν ποτε, γιατι με λιγα πλυσιματα η οποα διαφορα και αν υπαρχει θα εχει χαθει.

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Μια καλή περιποίηση προστατεύει το αυτοκίνητο σε βάθος χρόνου.

Την περιποίηση που έκανα με κερί, teflon και ceramic coat στο αυτοκίνητο άξιζε.

Η προστασία από ρετσίνι, κουτσουλιές και λεύκες είναι η απόδειξη νομίζω.

Ptboul
14-10-13, 10:47
Υποθέτω Νίκο πως ο Άρης αναφέρεται σε απλό κέρωμα και όχι στην κότα.

(παρεμπιπτόντως νομίζω πως ο έταιρος Άρης είχε ρίξει κότα στο έπιπλο και δεν ήταν ευχαριστημένος)

Driver M
14-10-13, 14:10
Υποθέτω Νίκο πως ο Άρης αναφέρεται σε απλό κέρωμα και όχι στην κότα.

(παρεμπιπτόντως νομίζω πως ο έταιρος Άρης είχε ρίξει κότα στο έπιπλο και δεν ήταν ευχαριστημένος)
Ακριβως αυτο.
Αναφερομαι σ'ενα κερι των 40 ευρω πχ σαν το HD της Αutoglym σε σχεση με ενα Swissvax των 100 ευρω.
Ε αν δει κανεις διαφορα αναμεσα στα 2 (πλην της αντοχης που το πρωτο ειναι πολυ ανωτερο) τοτε εχει την 6η αισθηση.

Και για την αποδοση του ceramic coat εχω μεγαλες αμφιβολιες, αφου στο εξωτερικο δεν το χρησιμοποιει κανεις (και μιλαμε για χωρες οπως την Αγγλια που ειναι κολλημενοι με το detailing) κι εδω υπηρχαν πολλοι δυσαρεστημενοι πελατες με σταμπες απο κουτσουλιες στο αμαξωμα τους κλπ.
Προσωπικα 300 ευρω για ενα τοσο αμφιλεγομενο προιον δεν θα εδινα επουδενι και γενικα η μεχρι τωρα εμπειρια μου στον τομεα μου λεει οτι μαγικα προιοντα δεν υπαρχουν, απλα καποια ειναι καλυτερα απο τ'αλλα .
Απο εκει και περα οποιος εχει ορεξη και κυριως λεφτα για πειραματισμους, ας τους κανει.

stef
14-10-13, 18:53
Προσωπικα 300 ευρω για ενα τοσο αμφιλεγομενο προιον δεν θα εδινα επουδενι και γενικα η μεχρι τωρα εμπειρια μου στον τομεα μου λεει οτι μαγικα προιοντα δεν υπαρχουν, απλα καποια ειναι καλυτερα απο τ'αλλα .
Απο εκει και περα οποιος εχει ορεξη και κυριως λεφτα για πειραματισμους, ας τους κανει.

Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι φίλε!
Όπως το έγραψες συμφωνώ μαζί σου thumb

Cobalt
15-10-13, 07:12
Για μένα αρκεί που σας αρέσει το αποτέλεσμα...
αυτό μετράει!

:cheers:

Nikos!
15-10-13, 08:21
Και για την αποδοση του ceramic coat εχω μεγαλες αμφιβολιες, αφου στο εξωτερικο δεν το χρησιμοποιει κανεις (και μιλαμε για χωρες οπως την Αγγλια που ειναι κολλημενοι με το detailing) κι εδω υπηρχαν πολλοι δυσαρεστημενοι πελατες με σταμπες απο κουτσουλιες στο αμαξωμα τους κλπ.

Κοίτα (αν και άργησα να καταλάβω τι εννοούσε ο ποιητής με τη "κότα" :hystericalbs1: ), το ceramic coat φαίνεται να έχει κάνει δουλειά σε μένα όσον αφορά το ρετσίνι, τις κουτσουλιές και το δάκρυ από τη λεύκα.

Είχαν πέσει αυτά επάνω, τα άφησα καμιά εβδομάδα και καθάρισαν μετά.

Οπότε φαίνεται τουλάχιστον το δικό μου αυτοκίνητο (γιατί έχει σημασία η εφαρμογή αν έχω καταλάβει καλά) να έχει γίνει σωστή δουλειά.

Έχω βεβαίως κάποια παράπονα, αλλά όχι από το προϊόν και δε θα ήθελα να τα γράψω δημοσίως.

Κατά τ'άλλα...Πέτρο έκανες το καλό, καλύτερο! Εύγε!

Κουκλάρα, όπως πάντα!! thumb

Cobalt
15-10-13, 12:26
Κοίτα (αν και άργησα να καταλάβω τι εννοούσε ο ποιητής με τη "κότα" :hystericalbs1: ), το ceramic coat φαίνεται να έχει κάνει δουλειά σε μένα όσον αφορά το ρετσίνι, τις κουτσουλιές και το δάκρυ από τη λεύκα.

Είχαν πέσει αυτά επάνω, τα άφησα καμιά εβδομάδα και καθάρισαν μετά.

Οπότε φαίνεται τουλάχιστον το δικό μου αυτοκίνητο (γιατί έχει σημασία η εφαρμογή αν έχω καταλάβει καλά) να έχει γίνει σωστή δουλειά.

Έχω βεβαίως κάποια παράπονα, αλλά όχι από το προϊόν και δε θα ήθελα να τα γράψω δημοσίως.

Κατά τ'άλλα...Πέτρο έκανες το καλό, καλύτερο! Εύγε!

Κουκλάρα, όπως πάντα!! thumb

thanks Νίκο!!!

playmaker
15-10-13, 15:46
Ακομα και το colinite 915 κρατάει τρομερά και κάνει 30 επίσης δεν ειναι ολα τα swisswax κεριά ουαου υπάρχουν και ΄΄φθηνα ΄΄ του φίλου υποθέτω οτι θ του βαλαν κάποιο ακριβό

Harisp
15-10-13, 17:46
Αποκλείεται πάντως το ceramic coat να ήταν τόσο καλό προιόν και να μην ασχολείται κανένας στο εξωτερικό...Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να πούλησε τόσο καλά.

Nikos!
15-10-13, 22:05
Αποκλείεται πάντως το ceramic coat να ήταν τόσο καλό προιόν και να μην ασχολείται κανένας στο εξωτερικό...Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να πούλησε τόσο καλά.

ΟΚ, είναι μια άποψη αυτό. :original:

Αμφιβάλεις δηλαδή για το αποτέλεσμα ή πιστεύεις ότι αυτά που γράφω είναι λάθος/υπερβολικά? :original:

playmaker
15-10-13, 22:15
Μετα απο ενα σημείο συμφέρει η ολική βαφή και ούτε σκας ούτε τιποτα ...

Harisp
15-10-13, 22:38
ΟΚ, είναι μια άποψη αυτό. :original:

Αμφιβάλεις δηλαδή για το αποτέλεσμα ή πιστεύεις ότι αυτά που γράφω είναι λάθος/υπερβολικά? :original:

Έχω προσωπική εμπειρία από το προϊόν.
Ξέρω και τις θετικές μαρτυρίες αλλά και τις αρνητικές από προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Η λογική λέει ότι για να μην έχει γίνει ντόρος στο εξωτερικό με το προϊόν αυτό, μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Απλή λογική...

stef
15-10-13, 23:09

ΚΑΜΙΑ σχέση φίιλε.....

playmaker
15-10-13, 23:41
Αν ειναι να δίνεις 300 ευρο το χρόνο για σωστό κερωμα αν εχεις και πάνω απο 1 αμάξι πολλαπλασιασετο μπορεις απλα σε λίγα χρονια να βαψεις κομμάτια αν δεν εχεις βαρεθεί το αυτοκίνητο .μονο απο m3 και πάνω θα έλεγα οτι αξίζει .
Προσωπικά κερωνω ολα τα αυτοκίνητα μου 2-3 φορές το χρόνο ακριβώς όπως θα στο κανε και ο επαγγελματίας ,και εχω κάνει και ολική βαφή δε ενα αυτοκίνητο πραγματικά τα λευτα η ο
Κόπος δεν αξίζουν εγω απο ζήλο το κανω ολική βαφή και τέλος γιατι ενας με ενα καθερινο αμάξι να πεθαίνει η να πληρώνει περισσότερο απο το αμάξι του σε 10 χρονια ειναι 3.000 ευρο το κερωμα!και πάλι το
Χρωμα σου θα χει φθορές....

stef
16-10-13, 06:07
Με την ολική χάνεται η αξία μεταπώλησης του οποιουδήποτε αυτοκινήτου...

scania124
16-10-13, 07:32
Και επισης δεν νομιζω οτι ενα καλο κερωμα κοστιζει πανω 150-180ε!!!!

Nikos!
16-10-13, 07:58

Δηλαδή όταν πας να το πουλήσεις και ο άλλος δει ότι είναι όλο το αυτοκίνητο βαμμένο, θα του πεις ότι το έκανες γιατί πίστευες ότι δε συμφέρει η περιποίηση του χρώματος? :original:

Έχω προσωπική εμπειρία από το προϊόν.
Ξέρω και τις θετικές μαρτυρίες αλλά και τις αρνητικές από προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Η λογική λέει ότι για να μην έχει γίνει ντόρος στο εξωτερικό με το προϊόν αυτό, μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Απλή λογική...

Το έβαλες δηλαδή και δεν έμεινες ικανοποιημένος?

Γιατί έχω την αντίθετη εμπειρία από εσένα. thumb

Διαφωνώ με τη λογική σου πάντως του "δεν το βάζουν το εξωτερικό = τίποτα το ιδιαίτερο". thumb

Harisp
16-10-13, 09:50
Δηλαδή όταν πας να το πουλήσεις και ο άλλος δει ότι είναι όλο το αυτοκίνητο βαμμένο, θα του πεις ότι το έκανες γιατί πίστευες ότι δε συμφέρει η περιποίηση του χρώματος? :original:

Το έβαλες δηλαδή και δεν έμεινες ικανοποιημένος?

Γιατί έχω την αντίθετη εμπειρία από εσένα. thumb

Διαφωνώ με τη λογική σου πάντως του "δεν το βάζουν το εξωτερικό = τίποτα το ιδιαίτερο". thumb

Δεν έμεινα ικανοποιημένος σε σχέση με τα χρήματά του.
Έχει μια έξτρα προστασία αλλά όχι όλα αυτά τα οποία περιγράφει.

Εντάξει...υπάρχουν άτομα που είναι και ερασιτέχνες detailers, πχ στεφ και διαβάζουν φόρουμ του εξωτερικού και μπορούν να κρίνουν αν έχει βάση αυτό που υποστηρίζω ή όχι.

Δηλαδή είναι σαν να λέμε εμείς ότι βρήκαμε το εισαγώμενο φάρμακο για τον καρκίνο εδώ και 3 χρόνια αλλά οι ξένοι δεν ξέρουν τίποτα και δεν το αγοράζουν. :thumbsdown:

mark e92
16-10-13, 10:09
Με την ολική χάνεται η αξία μεταπώλησης του οποιουδήποτε αυτοκινήτου...

Αυτό είναι πονεμένη ιστορία Στεφανε είδα και με το γυάλισμα που είχα τι μεταπώληση είχε :thumbsdown:
Η μήπως νομίζεις ότι το εκτιμάει κανείς; Αυτά τα κάνουμε για την αρρώστια μας ...

playmaker
16-10-13, 10:11
Και επισης δεν νομιζω οτι ενα καλο κερωμα κοστιζει πανω 150-180ε!!!!

Φιλε μου αν δεν κερωνεις 3 φορές το χρόνο σε αμάξι με καθημερινή κίνηση και θερμοκρασίες Ελλάδας δεν εχεις προστασία σωστή το 1 φορα max να κρατήσει 5-6 μήνες θεωρητικά και πάλι αδύναμο και με πολλή προσοχή αρα πάμε 300 ευρο σιγουρα το χρόνο αλλιώς μιλάμε για μισές δουλειές .
Ναι μεν το βάψιμο μειώνει μετεπωλιτικη αλλα δεν νομίζω οτι το γυαλιστερό αμάξι μονο του δίνει τόσο ...εμένα ποτε δεν με εξιταρε ενα μεταχειρισμένο που πολλές φορές ίσα ίσα ενα καλο γυαλισμένο κτλ με βαζει σε σκέψεις οτι ο άλλος κάνει οτι μπορει να πουλήσει και το αμάξι κάτι κρύβει ...όπως και η ολική βέβαια
Πάντως κανεις δεν εκτιμάει όπως ειπε κ ο φιλος

Cobalt
16-10-13, 10:52
η σύντήρηση αυτή γίνεται απο εμάς γιατί γουστάρουμε να προσέχουμε το αυτοκίνητό μας και οχι για να το πουλήσουμε μετά σε καλύτερη τιμή...

προσωπικά στο μάυρο χρώμα δεν γουστάρω το καλοκαίρι να το βλέπω γεμάτο αράχνη και θαμπάδες και φυσικά δεν θα του κάνω ολική βαφή επειδή έχει αράχνες!

η περιποίηση για μένα είναι λοιπόν μονόδρομος.

αν είχα λευκό αμάξι ή ασημί ίσως να μην ασχολιόμουνα κ όλας...

playmaker
16-10-13, 11:13
Συνφωνω το κάνουμε για την αρρώστια μας και μονο έτσι αξίζει ...