Επιστροφή στο Forum : Ε46 Engine Check
έχω ένα 316 Μ43 και μου άναψε λαμπάκι πήγα για διάγνωση και μου είπαν ότι ειναι ο αισθητήρας θερμοκρασίας που ειναι πανω στην κεφαλή και επίσης εχει βγάλει πρόβλημα στον αισθητήρα λάμδα και μου είπε ότι ειναι από τον αισθητήρας θερμοκρασίας στέκι αυτό το πράγμα??
έχω κάνει καμιά 50κμ από την ώρα που έσβησα το λαμπάκι το αυτοκίνητο δεν κάνει το παραμικρό και δεν εχει ανάψει τιποτα τι λέτε να κανω??
Άλλαξε τον, δεν είναι τπτ τον έχω αλλάξει και εγώ (~30¤) απλά είναι πάνω στο μπλοκ και πρέπει να είναι κρύο όπως καταλαβαίνει για να έχεις "χερι".
Όσο για τον λάμδα, μετρήστε τον, μετρήστε και καυσαέρια και βλεπεις
Sent from my M9 pro using Tapatalk 4
σήμερα πέρασα κτεο και τα καυσαέρια μου ειναι ρελαντί 0,03CO(%) 4HC(ppm) και στης υψηλές στροφές 0,02CO(%) 3HC(ppm) ειναι καλά??
αισθητήρα τον έχω αγοράσει περιμένω να μου έρθουν οι φλάντζες της εισαγωγής για να τον αλλάξω!
σήμερα πέρασα κτεο και τα καυσαέρια μου ειναι ρελαντί 0,03CO(%) 4HC(ppm) και στης υψηλές στροφές 0,02CO(%) 3HC(ppm) ειναι καλά??
αισθητήρα τον έχω αγοράσει περιμένω να μου έρθουν οι φλάντζες της εισαγωγής για να τον αλλάξω!
Αν δεν απατώμαι πρέπει να γράφει όρια πάνω στην κάρτα καυσαερίων, για ρίξε μια ματιά
Sent from my M9 pro using Tapatalk 4
η κάρτα καυσαερίων ειναι μαζί με το κτεο και δεν λέει κατι άλλο!