Επιστροφή στο Forum : Με'γεια μου...
Christopherk
27-09-13, 05:38
Το φτιάχνω η πάει για πέταμα;
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1268541_10202085364436212_1660169301_o.jpg
:shok:
οχι ρε γ@μωτο!!!!:ranting2:
τι εγινε???πως???.....ελπιζω να μην χτυπησε κανεις,αυτο εχει σημασια και ολα τ'αλλα γινονται.....
Κριμα.....
Panos 316T
27-09-13, 06:15
ώ ρε φίλεεεε....πως το έπαθες ;
λυπάμαι!
έτσι όπως φαίνεται μάλλον για ανταλλακτικά πάει
εσύ είσαι οκ ;
υγ: η ρόδα που είναι ;
Christopherk
27-09-13, 06:36
Μόνος ήμουν ευτυχώς όλα καλά.
Από ζημιές έχω μόνο από την μία πλευρά έως πίσω. Την βρήκα με την ρόδα μαζί με τα φρένα αμορτισέρ.
Christopherk
27-09-13, 06:39
Δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί είμαι ακόμα στο τρέξιμο, το αμάξι το έχω πάει στον Μητση θα πάω μόλις ανοίξει από εκεί. Έχουμε κανένα γνωστό;
θανασης Φιλιππου
27-09-13, 08:47
Αν πληρωνεις εσυ αστο θα θελει κανα 4σαρι πανω κατω για να γινει.
m-power_01
27-09-13, 09:46
Ωχ στην Γρηγοριου Λαμπρακη είναι?
Christopherk
27-09-13, 10:35
Ξεμπέρδεψα με το νοσοκομείο και όλα καλά, εκτός από μερικές μελανιές και ένα μισό κομμένο αυτί.
Η επιτυχία ως εξής:
Dsc off
Πολλά χιλιόμετρα
Στροφή
Και αρκετό νεράκι σε τυφλό σημείο πάνω στην στροφή.
Το αποτέλεσμα.. η πλευρά που βλέπετε σκάει πάνω στο κεντρικό διαχωριστικό του δρόμου. Όλα έγιναν σε ένα κλάσμα του δευτερολεπτου. Το μόνο που πρόλαβα είναι να ακούσω τους πίσω τροχούς να ουρλιάζουν κάνω ανάποδο αλλά δεν άλλαξε καν η πορεία του αυτοκινήτου, η ορμή και τα χιλιόμετρα είχαν κάνει ήδη την δουλειά τους.
Τετα κε και μπαμ.
Σε λίγο φεύγω για το συνεργείο να μάθω τα άλλα ευχάριστα που με περιμένουν.
Το αμάξι ουρανό και η πλευρά του οδηγού είναι άθικτη επίσης και το πίσω μέρος. Από δεξιά είναι όλα μέσα και λίγο από την δεξιά πλευρά της μούρης λίγο το φανάρι.
Christopherk
27-09-13, 10:36
Ωχ στην Γρηγοριου Λαμπρακη είναι?
Ναι εκεί είναι..
dark knight
27-09-13, 10:45
εσυ να εισαι καλα φιλε και ολα θα γινουν.αν δεν εχει παθει ζημια ο σκελετος (σασι) και εχεις και συναισθηματικο δεσιμο με το αυτοκινητο ,επισκευασε το. απο την αλλη πουλωντας το για ανταλλακτικα και βαζοντας και τα χρηματα που θα εδινες για επισκευη αγοραζεις μεταχειρισμενο 330 ε46 γνησιο ή μετατροπη.η επιλογη δικη σου
:shok: κριμα ρε γμτ.
Αφου είσαι καλά μην το συζητάς, οι λαμαρίνες ξαναγινονται!!!
Αν είναι μόνο το ακρο και φαρνατζδουλειά εισαι σε ανεκτα επιπεδα,
θα το δεί ο κυρ' Σταυρος κ θα σου πει.
SoNiC_77Gr
27-09-13, 10:56
Ω ρε φιλε...! :facepalm:
Κριμα ρε γαμωτο.. :ranting2:
Δεν πειραζει αφου εισαι καλα κ δεν επαθε καποιος κατι, ολα καλα!
Οπως ειπαν κ τα παιδια οι λαμαρινες ξαναφτιαχνονται, βεβαια δεν ειναι κ ψυχολογικα ωραιο να βλεπεις το αμαξι σου ετσι αλλα σκεψου οτι μπορουσε να ειναι κ πολυ χειροτερα!
Πάνω απ όλα να έχεις την υγεία σου τα υπόλοιπα φτιάχνονται !
Ότι έγραψε ο Σωκράτης απο πάνω...Πρώτα απ'ολα υγεία.
Το αμάξι όπως φαίνεται πάει για ανταλλακτικά. Το κόστος επισκευεής αφού είναι δικό σου το φταίξιμο θα πάει σίγουρα κανα 3άρι χιλιάδες. Με τα ανταλλακτικά που θα πουλήσεις και αυτά τα λεφτά παίρνεις άνετα 330 coupe γνήσιο ή κάτι άλλο.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν και τα λαστιχα σου, αλλά αμα είχες το dsc σε λειτουργία κατά 99% πιστεύω δεν θα είχε γίνει τίποτα :(
Tέλος πάντων...Αρκεί που εσύ είσαι καλά.
Για την ιστορία, οι αερόσακοι ενεργοποιήθηκαν κανονικά? Λογικά αν δεν είχες συνοδηγό δεν πρέπει να ανοιξε η μεριά του συνοδηγού.
Bazil Van Sinner
27-09-13, 12:51
Eσυ να σαι καλα φιλος.
να γινω ο malakas του φορουμ παρασκευιατικα,,,, να αλλαξω σελιδα,,,, να, να, να,,,
Christopherk
27-09-13, 14:49
Έχουμε το κουστούμι στα χέρια μας.
Για να γίνει καινούργιο θα κοστίσει από 3.500 έως 4.000.
Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας και προς απάντηση ενός φίλου πιο πάνω ναι αν είχε το Dsc δεν θα γινόταν τίποτα απολύτως!
Μάλλον θα πάω για σπάσιμο και να πάρω κάτι μεγαλύτερο, πόσο θα πιάσει λέτε; στο συνεργείο υπολογισμένο πάνω κάτω στα γρήγορα είπαμε κανένα 6.000 μιας και όλο το αμάξι ήταν σε άριστη κατάσταση. Οποίος θέλει κάτι δέχομαι προτάσεις τα ρίχνουμε στο τραπέζι και τα κανονίζουμε
Σορρυ κιολας αλλα τα 6Κ πως τα βγαλατε ρε παιδια?
Πολλα χλμ και DSC OFF εντος πολης χωρις πληρη ορατοτητα..χμμ. Παλι καλα να λες που δεν πηρες κανεναν αλλο στο λαιμο σου και δεν χτυπησες σοβαρα ο ιδιος. Για αυτο να σκας, οχι για τις λαμαρινες.
Δεν νομιζω πως αξιζει να ριξεις 4 σε αυτο οπως εγινε, με λιγα ακομα παιρνεις αλλο αν πουλησεις τα δικα σου και κανεις υπομονη. Δεν θα ειναι οπως πριν το αμαξι.
οτι εγινε, εγινε..απο κει και επειτα..εσυ χρηστο να εισαι 100%....και μπουρδελα φτιαχνουμε 10..αργα ή γρηγορα...
η αρτιμελεια ειναι το παν....
όλα τώρα είναι υποθερης αν και πως, αφού δεν έπαθες κάτι όλα καλά τώρα δες την καλύτερη επιλογή που εχεις για το αμξι και πράξη ανάλογα.
:drive:
Moufas E46
27-09-13, 15:57
κριμα φιλε μου πολυ κριμα ηταν μια ατυχη στιγμη που μπορει να συμβει στον καθενα μας. σου ευχομαι να αποκτησεις γρηγορα ενα νεο bmw και να ναι καλοτυχο thumb
κριμα φιλε μου πολυ κριμα ηταν μια ατυχη στιγμη που μπορει να συμβει στον καθενα μας. σου ευχομαι να αποκτησεις γρηγορα ενα νεο bmw και να ναι καλοτυχο thumb
Συγγνωμη κιόλας, αλλα πως εβγαλες το συμπερασμα πως ήταν ατυχης η στιγμη ???
- DSC OFF
- Πολλα χιλιόμετρα
- Στροφη
Ατυχης στιγμη που θα μπορουσε να συμβει στον καθέναν μας (απευχομαι) θα ήταν αν βρισκόμασταν στο περασμα του μελους Cristopher 325Ci E46.
Σορρυ κιολας αλλα τα 6Κ πως τα βγαλατε ρε παιδια?
Όντως... :think: Κανα 3άρι πιάνει για σπάσιμο λογικά αν κρίνουμε απο τις τιμές που παίζουν τα Ε46
Υ.Γ Με τους αερόσακους ξέχασες να μας πεις τι έγινε :thanks:
BabisStinson
27-09-13, 16:39
Christopher αφού είσαι καλά και δεν έπαθες τίποτα πιο σοβαρό..
Θα μπορούσαν να έχουν γίνει ένα σωρό πραγματικά..
Για το αμάξι τώρα, προσωπική άποψη: μην το φτιάξεις, δεν αξίζει. Θα είναι πάντα ένα αμάξι που έχει φάει γερή στούκα. Δώσε το για ανταλλακτικά, βάλε και τα 3.5-4 που θα έδινες και το συνολικό ποσό αρκεί για κάτι καλό. thumb
kostas 325
27-09-13, 16:41
Αφου δεν χτυπησε κανεις αγιο ειχες.
Η συγκεκριμενη στροφη 8 στις 10 φορες εχει νερα.
Πολλές φορές πάμε και γυρεύοντας, το παλικάρι καλά να'ναι αλλά εάν θυμάμαι καλά από κάποια παλαιότερα post του, έψαχνε να ανοίξει με Μ3 έτσι απλά, μεσα σε πόλη, στα φανάρια. Άρα, όπως είπα, κάποιες φορές ψαχνόμαστε και έμεις λίγο..... Όλοι ξέρουμε να απενεργοποιούμε το DSC!!!!
Christopherk
27-09-13, 16:47
Όντως... :think: Κανα 3άρι πιάνει για σπάσιμο λογικά αν κρίνουμε απο τις τιμές που παίζουν τα Ε46
Υ.Γ Με τους αερόσακους ξέχασες να μας πεις τι έγινε :thanks:
Για ένα περίεργο λόγο ανοίξανε μόνο του συνοδηγού. Μάλλον διότι από εκείνη την πλευρά ήτανε το χτύπημα.
Christopherk
27-09-13, 16:48
Τα συνολικά αποτελέσματα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4153544/
Moufas E46
27-09-13, 16:54
- DSC OFF
- Πολλα χιλιόμετρα
- Στροφη
Ατυχης στιγμη που θα μπορουσε να συμβει στον καθέναν μας (απευχομαι) θα ήταν αν βρισκόμασταν στο περασμα του μελους Cristopher 325Ci E46.
κοιτα φιλε μου εδω δεν ειμαστε δικαστηριο για να βγαλουμε πορισμα ουτε κατηγοροι για να αποδωσουμε ευθυνες . οτι και να γινε σημασια εχει πως ο ανθρωπος ειναι καλα στην υγεια του και ολοι μας πρεπει να του δωσουμε δυναμη να ξεπερασει και το σοκ της συγκρουσης αλλα και το σοκ της οικονομικης ζημιας που υπεστει. thumb
κοιτα φιλε μου εδω δεν ειμαστε δικαστηριο για να βγαλουμε πορισμα ουτε κατηγοροι για να αποδωσουμε ευθυνες . οτι και να γινε σημασια εχει πως ο ανθρωπος ειναι καλα στην υγεια του και ολοι μας πρεπει να του δωσουμε δυναμη να ξεπερασει και το σοκ της συγκρουσης αλλα και το σοκ της οικονομικης ζημιας που υπεστει. thumb
Εσυ ησουν αυτος που εβγαλες πορισμα κατ' αρχας λεγοντας περι ατυχης στιγμης.
Εγω σχολιασα πως δεν ηταν ατυχη στιγμη αυτο που εγινε, εξηγησα τι θα μπορουσε να ειναι ατυχη στιγμη.
Και εν παση περιπτωση, δικαστηριο μπορει να μην ειμαστε αλλα δεν μας εχει αφαιρεσει καποιος το δικαιωμα να εκφερουμε πολιτισμενα και στοιχειοθετημανα την αποψη μας.
Εαν εσυ και οποιος αλλος το κριμα το βλεπει μονο στο οτι στραπατσαριστηκαν κατι λαμαρινες και οχι στα μυαλα που κουβαλαμε αυτοι που οδηγαμε, μαλλον βρισκομαι σε λαθος τοπο και χρονο.
να γινω ο malakas του φορουμ παρασκευιατικα,,,, να αλλαξω σελιδα,,,, να, να, να,,,
- DSC OFF
- Πολλα χιλιόμετρα
- Στροφη
Ντινο,ξέρεις ότι συμφωνώ σε αυτά που γραφεις. Ομως δεν ειναι η ώρα ρε φίλε. thumb
Ντινο,ξέρεις ότι συμφωνώ σε αυτά που γραφεις. Ομως δεν ειναι η ώρα ρε φίλε. thumb
Καλο ΣΚ σε όλους !!!
:cheers:
Bazil Van Sinner
27-09-13, 17:14
https://s21.carcdn.gr/4153/4153544_j_b.jpg
Cris μονο ο πλευρικος συνοδηγου ανοιξε??
Παιδια,παιζει κανα ρολο με τους αεροσακους οταν εχουμε το DSC off?
https://www.bmwfans.gr/forum/
Cris μονο ο πλευρικος συνοδηγου ανοιξε??
Παιδια,παιζει κανα ρολο με τους αεροσακους οταν εχουμε το DSC off?
ανοιξε και η "κουρτινα" της οροφης.
οχι δεν εχει σχεση.
Bazil Van Sinner
27-09-13, 17:21
Και γιατι να μην ανοιξουν?
Christopherk
27-09-13, 17:24
Μην διστάζετε να πείτε την γνώμη σας, γι αυτό υπάρχει και αυτό το forum.
Ο καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήρια και το βλέπει από διαφορετικές πλευρές. Άλλωστε η στραβή μπορεί να συμβεί και στον συνετό και προσεκτικό φίλο μας ntino αύριο γι αυτόν μπορεί να φταίει το καρμα άλλωστε.
Προτιμώ να μετανιώνω για κάτι που έκανα πάρα για κάτι που δεν έκανα.
Η οδική μου συμπεριφορά έως σήμερα ναι είναι άκρως επιθετική αλλά στο λογαριασμό μου δεν έχω χρεώσει ούτε εμπλέξει πότε άλλο όχημα ή και άνθρωπο.
Μάλλον οι επιλογές μου έως τώρα είναι σωστές γιατί μόνο τα δικά μου γούστα πληρώνω.
Καλά να είμαι και ας πληρώνω
Φιλε, αφου εσυ εισαι καλα.. και γενικα δεν χτυπησε ΚΑΝΕΙΣ.. ολα καλα..
Οι λαμαρινες φτιαχνονται.. οι ανθρωποι οχι..
Πουλα το.. και προχωρα παρακατω.. ουτε να σκας για τις λαμαρινες.. αμαξια ειναι, τα γουσταρουμε, στεναχωριομαστε αμα συμβει κατι.. αλλα.. ειναι φτιαγμενα για να μας προστατευουν..
Ολα καλα..!! :)
Ο καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήρια και το βλέπει από διαφορετικές πλευρές. Άλλωστε η στραβή μπορεί να συμβεί και στον συνετό και προσεκτικό φίλο μας ntino αύριο γι αυτόν μπορεί να φταίει το καρμα άλλωστε.
Η οδική μου συμπεριφορά έως σήμερα ναι είναι άκρως επιθετική αλλά στο λογαριασμό μου δεν έχω χρεώσει ούτε εμπλέξει πότε άλλο όχημα ή και άνθρωπο.
Μάλλον οι επιλογές μου έως τώρα είναι σωστές γιατί μόνο τα δικά μου γούστα πληρώνω.
αυτο δεν αποκλειει απο μονο του βεβαια οτι δεν μπορει να συμβει στο μελλον κατα τα αλλα αν σε κανει να αισθανθεις καλυτερα ολοι εχουμε βγαλει τα ηλεκτρονικα εξω κι εχουμε κανει μλκιες εχουμε οδηγησει πιωμενοι πολλακις πραγμα λαθος αλλα το καναμε οδηγησαμε επιθετικα σε δημοσιο δρομο κλπ κλπ κλπ
εδω εισαι λάθος φίλε μου.
Επιθετική οδήγηση σε δημοσιους δρομους, ισον αντικοινωνική συμπεριφορά.
Αν δεχτω ότι οι ικανότητες σου ειναι παραπλήσιες του βατανεν, μην τις ασκείς σε δημόσιους δρομους, ποτε δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο απεναντι, ο δίπλα, ο πίσω, που δεν εχει τις δικες σου ικανότητες. Αν τον τρομάξεις, θα γίνει δυστυχημα.
Δεν πληρωνονται ολα τα ατυχηματα με λεφτα, δυστυχως η χωρα ειναι γεματη από παραπληγικούς, με αιτια τα τροχαια.
το χτεσινό ανωδυνο συμβαν, να σου γινει μαθημα. thumb
Γιατί αν δεν καθόταν κάποιος ή αν δεν ήταν κάτι πάνω στο κάθισμα του συνοδηγού αρκετα βαρύ ωστε ο αισθητήρας κατάληψης να βλέπει κατάληψη, δεν θα έπρεπε θεωρητικά να ανοίξει τίποτα απο τη μεριά του συνοδηγού! thumb Απλά δεν είμαι σίγουρος αν τελικά ο αισθητήρας μπλοκάρει μόνο το μπροστινό αερόσακο ή και τους πλευρικούς/κουρτίνα. Γι'αυτό ρώτησα γιατί θέλω να το εξακριβώσω πέρα απο το καθαρά θεωρητικό ;)
Αν δεν ειχε ζωνη?
Στου συνοδηγου αν το εχεις βραχυκυκλωσει αντι να αλλαξεις τη μεμβρανη, θα ανοιξουν.
εδω εισαι λάθος φίλε μου.
Επιθετική οδήγηση σε δημοσιους δρομους, ισον αντικοινωνική συμπεριφορά.
Αν δεχτω ότι οι ικανότητες σου ειναι παραπλήσιες του βατανεν, μην τις ασκείς σε δημόσιους δρομους, ποτε δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο απεναντι, ο δίπλα, ο πίσω, που δεν εχει τις δικες σου ικανότητες. Αν τον τρομάξεις, θα γίνει δυστυχημα.
Δεν πληρωνονται ολα τα ατυχηματα με λεφτα, δυστυχως η χωρα ειναι γεματη από παραπληγικούς, με αιτια τα τροχαια.
το χτεσινό ανωδυνο συμβαν, να σου γινει μαθημα. thumb
+1 :sad:
αυτο εν ολιγης ειναι και το point του Nτινου.thumb
Bazil Van Sinner
27-09-13, 17:41
Ωραια,αυτο που λεει ο Βασιλης ,το καταλαβαινω,αλλα και του οδηγου δεν ανοιξε απ'οτι βλεπω στην φωτο.
Για αυτο στη λεμε ανοικτα, για να βαλεις μυαλο κι εσυ και ο επομενος που θα τυχει να το διαβασει.
Δεν υπαρχει λογος για DSC OFF με πολλα χλμ και χαμηλη ορατοτητα. Ειναι επικινδυνο γιατι μια σταγονα λαδι που δεν ειδες, τα αλλαζει ολα. Η βαλτο ημιoff, η ριξε τα χλμ και κυριως να βλεπεις παντα 100% το δρομο.
Δεν ειναι θεμα..καρμα. Ειναι να μειωνεις τις πιθανοτητες. thumb
Ωραια,αυτο που λεει ο Βασιλης ,το καταλαβαινω,αλλα και του οδηγου δεν ανοιξε απ'οτι βλεπω στην φωτο.
Ας μας πει αν φορουσε ζωνη. Αν δεν φορουσε μαλλον για αυτο δεν ανοιξαν. Αν φορουσε ισως δεν ανοιξαν αφου ενεργοποιηθηκαν μονο οι δεξιοι αισθητηρες?
+1 :sad:
αυτο εν ολιγης ειναι και το point του Nτινου.thumb
ειπα στο Ντινο να την κάνουμε από αύριο αυτη τη συζητηση, για ευνόητους λόγους (ολοι υπήρξαμε 20 κάτι, πριν τα 40 κατι ...) αλλά ο Χριστοφορος τη θελει σημερα. :original:
no problem.
Bazil Van Sinner
27-09-13, 17:47
Xριστοφορε ζωνη φορουσες?
Christopherk
27-09-13, 17:50
Ας μας πει αν φορουσε ζωνη. Αν δεν φορουσε μαλλον για αυτο δεν ανοιξαν. Αν φορουσε ισως δεν ανοιξαν αφου ενεργοποιηθηκαν μονο οι δεξιοι αισθητηρες?
Όντως δεν φορούσα ζώνη
Όντως δεν φορούσα ζώνη
Για αυτο δεν ανοιξε. thumb
Christopherk
27-09-13, 17:57
ειπα στο Ντινο να την κάνουμε από αύριο αυτη τη συζητηση, για ευνόητους λόγους (ολοι υπήρξαμε 20 κάτι, πριν τα 40 κατι ...) αλλά ο Χριστοφορος τη θελει σημερα. :original:
no problem.
Είμαι ανοιχτός σε όλα.
Μια μικρή διευκρίνηση θέλω να κάνω
Ναι προκαλώ ναι έχω επιθετική οδήγηση δεν λέω άλλα..
Εγώ είχα άδικο εγώ το προκάλεσα γιατί ενώ είχα βγάλει τα συστήματα έτσι όχι γιατί εχθές ήθελα να κάνω κάτι έκατσε αυτό! Άλλες φορές που κάνω τα λάθη δεν είχε τύχη.. γι αυτό είναι στραβή.
Εχθές δεν είχα κανένα τέτοιο σκοπό
τελικα με dcs off ,πολλα χιλιομετρα ,στροφη και ολισθηρο οδοστρωμα και φυσικα ουτε ζωνη...
μαλλον τυχερη στιγμη ηταν και οχι ατυχης μιας και απεφυγες τα χειροτερα!!!
Christopherk
27-09-13, 18:06
τελικα με dcs off ,πολλα χιλιομετρα ,στροφη και ολισθηρο οδοστρωμα και φυσικα ουτε ζωνη...
μαλλον τυχερη στιγμη ηταν και οχι ατυχης μιας και απεφυγες τα χειροτερα!!!
Αυτό λέω στα παιδιά αλλά ξεκίνησε το φαινόμενο του εγκληματία
Τα πολλά χιλιόμετρα ρώτησε κανείς πόσα είναι; να σας απαντήσω μόνος μου 60-80 μην μου πει κανείς ότι σε έναν τέτοιο δρόμο τέτοια ώρα θα πήγαινε με λιγότερο
βρε παιδια...
ο χρηστος ειχε μια ατυχη στιγμη...και ναι το παιδι το παραδεχεται..ναι οτι τρεχει..ολοι τρεχουμε..ολοι κανουμε μλκιες....εμεις δεν ειμαστε εδω για να πουμε..χρηστο εφταιγες και τα dsc off κτλ κτλ..τι ειναι αυτα τα πραγματα...σε οποιοδηποτε μεσο οδηγο οπως ολοι μας μπορει να γινει αυτο....γινομαστε βασιλικοτεροι του βασιλεως??????
υγ..μπραβο στο παιδι που ακομπλεξαριστα ειπε..ναι εκανα μλκια..και ειχε και τα balls να το δειξει δημοσια...εμεις δεν ειμαστε δικαστες εδω....ας κοιταει ο καθενας την γουνα του!
Πιστευω οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε κανει οδηγικα λαθη και φυσικα καπου,καπως ,καποτε, καποια παραβατικη συμπεριφορα.....
ΔΕΝ ειμαστε αναμαρτητοι για να σε κρινουμε.
.....ομως το θεμα με 'σενα, ειναι οτι εχασες ενα οχημα που το προσεχες,το βελτιωνες,του εκανες τα "χατηρια" του και αυτο τα δικα σου...
...τωρα ομως???
....περιπετιες,εξοδα,"γκρινια"(απο τους ανθρωπους που σε αγαπανε) με την καλη παντα εννοια,αφου τελικα εσυ θα πληρωσεις "το μαραμαρο" και θα μεινεις χωρις το "παιχνιδι" σου.
Μετα απο αυτο το ατυχημα, το μονο που θελω να ελπιζω για εσενα,ειναι να "κοψει" καπως αυτη η "επιθετικη οδηγηση" και να βαδισεις σε πιο ηρεμους ρυθμους,δε σου λεω να τα κοψεις ολα,αλλα να απολαυσεις πιο χαλαρα τη ζωη χωρις "τερμα τα γκαζια".
Συγνωμη για το "γονικο υφος",αλλα εχω γιο 22χρονων παρ'ολο που ειμαι 47 και ετσι θα του τα ελεγα και εκεινου.:original:
:thnx:
Stunt Mike
27-09-13, 18:41
Ξεμπέρδεψα με το νοσοκομείο και όλα καλά, εκτός από μερικές μελανιές και ένα μισό κομμένο αυτί.
Η επιτυχία ως εξής:
Dsc off
Πολλά χιλιόμετρα
Στροφή
Και αρκετό νεράκι σε τυφλό σημείο πάνω στην στροφή.
.
Αυτό λέω στα παιδιά αλλά ξεκίνησε το φαινόμενο του εγκληματία
Τα πολλά χιλιόμετρα ρώτησε κανείς πόσα είναι; να σας απαντήσω μόνος μου 60-80 μην μου πει κανείς ότι σε έναν τέτοιο δρόμο τέτοια ώρα θα πήγαινε με λιγότερο
Τα ''πολλα'' χλμ για το σημειο-ωρα-στιγμη ΕΣΥ το ειπες στο πρωτο post σου...Κανεις μας δεν ηταν εκει για να ξερει αν ισχυει ή δεν ισχυει αυτο,ουτε μπορουμε να το μαντεψουμε....Πανω σ'αυτο σου εγραψαν τα παιδια....Ειτε 60-80 λοιπον,ειτε 160-180 ειναι παντα σχετικο το αν ειναι ''πολλα''.........Και φυσικα ισχυει ο κανονας:''οσο το κυνηγας,τοσο θα κινδυνευεις''...Περαστικα λοιπον κι απο μενα κι ευχομαι να σε βοηθησει αυτο να γινεις καλυτερος οδηγος,σε μυαλο και χερια.
Υ.γ Δεν στο παιζω ''πατρικη'' φιγουρα,αλλωστε μια ηλικια ειμαστε,ασε που το ''Stunt Mike'' δεν βγηκε τυχαια!! :drive: :hystericalbs1:
Stunt Mike
27-09-13, 18:51
Ακου και μια ωραια προταση να τη σκεφτεις.....Βγαλε απο τ'αμαξι σου μηχανικα μερη που εχουν επιβιωσει,μοτερ-φρενα-σασμαν κτλ και παρε μια καροτσα Ε30 και περνα τα πανω,παρεα μ'ενα μπλοκε!Ετσι θα'χεις ενα αυτοκινητο,που θα μπορεις να μαθεις πραγματικα να οδηγεις και να το χαρεις εντος(πρωτα απ'ολα) κι εκτος πιστας(μετεπειτα) ;)
Tsakirakos
27-09-13, 19:02
Σιδερενιος! Εσυ να'σαι καλα μεγαλε. Τα σιδερα γινονται...
E60_Arkadia
27-09-13, 19:27
Παιδια μην το παιζουμε ολοι οι καλοι συνετοι και γεματη ευθυνες οδηγοι οταν τυχαινουν τετοια περιστατικα.Ας σηκωσει το χερι οποιος δεν εχει βγαλει το dsc για καποια παντα..Μην τρελλαθουμε το θεμα δεν ειναι αν εκανε η οχι μ@λακια,αφου το παληκαρι το παραδεχτηκε οτι εκανε,αλλα απο δω και περα τι γινεται μιας και δοξα το Θεο ειναι ολοι καλα.
Christopherk
27-09-13, 19:39
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το συγκεκριμένο συμβάν έχει δεθεί με το ότι εχθές είχα πρόθεση να κάνω κάτι ανεφ ορίων.
Όσο αφορά τώρα την ιντερνετικη αξιολόγηση μου στο θέμα εμπειρίας πάνω στην οδήγηση δεν έχω άποψη καν από που βγαίνει το αποτέλεσμα και αν κάποιος με έχει δει πως οδηγώ.
το μόνο που θα κρατήσω είναι τα καλά λόγια για την υγεία μου και ευχές από εσάς για καλά αποτελέσματα σε όλα.
Ευχαριστώ και πάλι όλους!!!
Christopherk
27-09-13, 19:41
Ακου και μια ωραια προταση να τη σκεφτεις.....Βγαλε απο τ'αμαξι σου μηχανικα μερη που εχουν επιβιωσει,μοτερ-φρενα-σασμαν κτλ και παρε μια καροτσα Ε30 και περνα τα πανω,παρεα μ'ενα μπλοκε!Ετσι θα'χεις ενα αυτοκινητο,που θα μπορεις να μαθεις πραγματικα να οδηγεις και να το χαρεις εντος(πρωτα απ'ολα) κι εκτος πιστας(μετεπειτα) ;)
Δεν έχω σκοπό να πλεξω σε κάτι τέτοιο αλλά σε ευχαριστώ.
Θα προτιμήσω να προχωρήσω στην αγορά ενός επόμενου αυτοκινήτου.
Εύχομαι περαστικά,φίλε μου.
Ταχεία ανάρρωση και ψυχολογική-υλική αποκατάσταση.
Άναψε και ένα κεράκι στον Άγιο Χριστόφορο,γιατί γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας,μια που το έζησες,ότι αν το χτύπημα ήταν μετωπικό ή από την πλευρά του οδηγού,χωρίς να φοράς ζώνη ασφαλείας,όπως αναφέρεις,οι συνέπειες ενδεχομένως να ήταν διαφορετικές.
Μια που το "κυνηγάς",όπως είπες,κάνε και μία μικτή ασφάλεια στο επόμενο αυτοκίνητο.
Παρεμπιπτόντως,έχοντας προηγούμενη εμπειρία και από τα SP3,που είναι υποδειγματικά στο βρεγμένο,χωρίς να θέλω να γενικευω καταστάσεις, προσωπικά τα SP5 τα θεωρώ εντελώς αναξιόπιστα σε βροχή (μου έχει τύχει περιστατικό,σε ανύποπτο χρόνο,χωρίς να το προκαλέσω και ευτυχώς που το DSC ήταν ενεργοποιημένο και με "μάζεψε").
Όλοι έχουμε τις "κακές στιγμές" μας, απλά παίρνουμε όσα προληπτικά μέτρα μπορούμε,για να περιορίσουμε τις συνέπειες.
Εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.
Christopherk
27-09-13, 20:39
Αυτό που θα ήθελα είναι όποιος γνωρίζει κάποιον που κάνει τέτοιες δουλειές με ανταλλακτικά θα με βοηθούσε πολύ
Στο συνεργείο σου ρώτα ;) Σίγουρα θα ξέρει να σου πει αρκετούς αφού συνήθως συνεργάζονται.
Vasilis M3
29-09-13, 22:34
Φίλε μου πάντα σιδερένιος!!!
Μη σκας και μη μασάς!!!Προχώρα για το επόμενο και να θυμάσαι πάντα ζώνη στο αμάξι και κράνος στο μηχανάκι thumb
περαστικα......και να αναψεις και κανα κερακι......
Eγω δεν καταλαβαινω κατι..... το DSC...αν φας μια γλίστρα..ασχετα με το αν πηγαινεις σαν χάρος ή αν πάτησες σε νερα κλπ....ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟ...??και γλυτωνεις απο ολα..???η κανει ρεσετ την κακια στιγμη...??????
Χαλαρώστε λιγο...ολοι μας έχουμε κανεις βλακείες ...ηθελημένα η άθελα μας....βουτηχτέ τα δάχτυλα σας στο μυαλό σας πριν γράψετε ...και καντε τουμπες να μην σας κατσει η στραβη..!!!
Μην το φτιαξεις....με 4.000 και οσα θα πιασει το δικο σου...χτυπας αλλο...!!!!
Eγω δεν καταλαβαινω κατι..... το DSC...αν φας μια γλίστρα..ασχετα με το αν πηγαινεις σαν χάρος ή αν πάτησες σε νερα κλπ....ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟ...??και γλυτωνεις απο ολα..???η κανει ρεσετ την κακια στιγμη...??????
Χαλαρώστε λιγο...ολοι μας έχουμε κανεις βλακείες ...ηθελημένα η άθελα μας....βουτηχτέ τα δάχτυλα σας στο μυαλό σας πριν γράψετε ...και καντε τουμπες να μην σας κατσει η στραβη..!!!
Δεν χρειαζεται να κανεις τουμπες για να μη σου κατσει στραβη, να προσεχεις λιγο παραπανω χρειαζεται. Ο Χριστοφορος με αυτα που εγραψε δεν προσεχε προφανως, τυχερος ηταν.
Πανω απ'ολα εσυ να σαι καλα:original:
Μπραβο σου που το μοιραστηκες μαζι μας πρωτον γιατι παραδεχθηκες το λαθος και δευτερον προς παραδειγματισμο. Τουλαχιστον εμενα ( και πιστευω ολους) το γεγονος αυτο με "ταρακουνησε" γιατι και εγω κανω τις ταρζανιες μου και πολλες φορες μπορει να οδηγω σωστα, αλλα σωστα ισως για πιστα και οχι για δρομους ( αν καταλαβες τι εννοω)!
Τεσπα καλα να ειμαστε και προκαταβολικα μεγεια σου για το καινουριο σου εργαλειο οταν αυτο με το καλο ερθει ( μην παραστρατησεις ομως.......BMW // :warriorsmiley:)
Πανω απ'ολα εσυ να σαι καλα:original:
Μπραβο σου που το μοιραστηκες μαζι μας πρωτον γιατι παραδεχθηκες το λαθος και δευτερον προς παραδειγματισμο. Τουλαχιστον εμενα ( και πιστευω ολους) το γεγονος αυτο με "ταρακουνησε" γιατι και εγω κανω τις ταρζανιες μου και πολλες φορες μπορει να οδηγω σωστα, αλλα σωστα ισως για πιστα και οχι για δρομους ( αν καταλαβες τι εννοω)!
Τεσπα καλα να ειμαστε και προκαταβολικα μεγεια σου για το καινουριο σου εργαλειο οταν αυτο με το καλο ερθει ( μην παραστρατησεις ομως.......BMW // :warriorsmiley:)
+10000000000
μπραβο στο φιλο που ειχε το θαρρος να βγει να πει τι του συνεβη και να παραδεχτει το λαθος...!! :thumbsup: μας βοηθαει και εμας να παραδειγματιστουμε!!! :thnx:thumb
Μάλλον θα πάω για σπάσιμο και να πάρω κάτι μεγαλύτερο, πόσο θα πιάσει λέτε; στο συνεργείο υπολογισμένο πάνω κάτω στα γρήγορα είπαμε κανένα 6.000 μιας και όλο το αμάξι ήταν σε άριστη κατάσταση.
Χωρις να θελω να σε στενοχωρησω αλλα 6 χιλιαρικακια για Ε46 325 δεν τα παιρνουν πλεον ουτε αυτοι που τα πουλανε ατρακαριστα. Ουτε τα 330 σαν τροπετα δεν πωλουνται τοσο ...
Για να κανεις τις συγκρισεις σου και να βγαλεις και καποια συμπερασματα, σε πολυ μεγαλο μαγαζι με αντ/κα BMW πουλιοταν περυσι τροπετο Ζ3 coupe 2.8 διβανο και ζητουσε το μαγαζι 2μισι χιλιαρικα !!!
Αλλες εποχες μπορει να πουλιοταν και 6 και 7 χιλιαρικα ... τωρα ποιος δινει λεφτα πλεον ...?
Σορρυ αν στο χαλαω καπως αλλα πρεπει να δεις τι πουλας, ποσο, αλλα και ποια ειναι η πραγματικη δυναμικη του αγοραστικου κοινου σημερα ...
Και κατι τελευταιο ... οταν κανουμε τις μ....κιες μας νομιζω θα πρεπει πρωτα να κανουμε το σταυρο μας που δεν φαγαμε λαχανο κανεναν ασχετο/περαστικο και μετα για μας και το αμαξι μας.
Αυτα, με το καλο να ξεμπερδεψεις.
:cheers:
Christopherk
30-09-13, 14:50
Γι αυτό έχω βάλει όλο το αμάξι πλέον στα 5.000 και βλέπουμε λίγο παρακάτω αν κάποιος το θέλει.
Όποιον τον ενδιαφέρει για κάτι να με ενημερώσει για να γίνει το σπάσιμο μέσα στην εβδομάδα.
Δινω +1 στο παλικαρι που ενω ηξερε οτι πολλοι απο μας θα τον αντιμετωπιζαμε (για το καλο του παντα) με αυστηρο υφος,ειχε το θαρρος οχι μονο να μας το πει,αλλα και να ποσταρει και φωτο απο το κατεστραμενο του 46αρι.
+1 ακομα θα δωσω στον καλο Θεουλη που τον φυλαξε απο το να παθει το παιδι κατι ή ακομα χειροτερα να κλεισει και κανενα αλλο σπιτι.
Κατα τα αλλα... "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω"
Σιγουρα ολοι μας εχουμε κανει μακακιες (γιατι περι μακακιων προκειται) απλα μερικοι απο μας δεν την πατησαμε,ωσπου καποια στιγμη καταλαβαμε οτι αυτα τα πραγματα δεν ειναι σοβαρα και τα σταματησαμε.
Ελπιζω λοιπον φιλε Χρηστοφορε να καταλαβεις συντομα οτι τετοιου ειδους οδηγηση δεν οδηγει πουθενα παρα μονο μπελαδες φερνει,πριν συμβει κανενα μεγαλυτερο κακο απο αυτο που σου ετυχε τωρα.
Να εισαι γερός να παρεις αλλο αμαξι και καθε φορα που θα σου μπαινουν ιδεες στο μυαλο να θυμασαι οτι το μονο που δεν γιατρευεται ειναι ο πονος για το χαμο ενος ανθρωπου.thumb
Πάλι καλά δεν έγινε τίποτα χειρότερο σε βάρος της υγείας σου-καθώς δεν φορούσες και ζώνη ή της υγείας κάποιου άλλου....
Μπράβο σου που μοιράστηκες μαζί μας και με φωτογραφικό υλικό την εμπειρία αυτή καθώς πιστεύω πως θα μας αφυπνίσει όλους ώστε να προσέχουμε ακόμα περισσότερο όταν οδηγούμε αλλά και να σκεφτόμαστε και τις συνέπειες των πράξεων μας στο τιμόνι αφού όλοι κάνουμε μερικές "ταρζανιές".
Για τις λαμαρίνες δεν αξίζει να πω τίποτα, παρόλο που σχεδόν όλοι είμαστε δεμένοι μαζί τους.Φτιάχνονται ή αντικαθίστανται όπως θα κάνεις και εσύ οπότε θα πω με το καλό το νέο απόκτημα και καλοτάξιδο να είναι με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
και όπως μας λένε και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία "Το πάθημα να σου γίνει μάθημα"...ή καλύτερα "το πάθημα σου να σου/μας γίνει μάθημα"
Χρησταρα...ασε τα πολλα...φτιάξε το αμαξι...και πάμε πίστα...για 2λογους...1)δεν θα το ξαναχασεις και 2)δεν θα χεις αναγκη να τα κανεις στο δρομο...
Όντως δεν φορούσα ζώνη
μεγα λαθος σου ή ανωριμη η παραλειψη σου για το γεγονος οτι δεν φοραγες ζωνη.....οταν θελουμε να τρεξουμε - μαλακιστουμε περνουμε μετρα προφυλαξεις τουλαχιστον πρωτα για τον ευατο μας......
Μην διστάζετε να πείτε την γνώμη σας, γι αυτό υπάρχει και αυτό το forum................
ειναι ''σχετικο'' αυτα που λες διοτι σε ενα δημοσιο δρομο ωπου κυκλοφορει η οικογενεια καποιου γειτονα σου ή συγγενη σου κλπ δεν μπορεις να εισαι επιθετικος....θα δεχομουνα να πεις οτι ΕΚΕΙΝΗ την στιγμη σε επιασε η καυλα να κανεις κατι οριακο για τα δεδομενα.....
δε σε κρινω.....εχω κανει μαλακιες πολλες κ με αυτοκινητα υποδιαιστερα που αμα τις αναφερω θα με λιτζαρετε....εχουμε την ιδια ηλικια δεν ειμαι ΤΟ ωριμο μυαλο ομως θα σου δωσω μια συμβουλη μετα απο καποιες προσωπικες κ φιλικες εμπειριες που ειχα.....οταν θες να οδηγας γρηγορα ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ON οταν θες να μαλακιστεις βαλτα,αναγκαστηκα,off κ τραβα...με την προυποθεση παντα να εχεις ορατοτητα κ να φορας ζωνη.......
φιλικα παντα......
περαστικα ευχομαι ολα.....
κ με το καλο ενα νεο εργαλειο......
Christopherk
30-09-13, 20:46
μεγα λαθος σου ή ανωριμη η παραλειψη σου για το γεγονος οτι δεν φοραγες ζωνη.....οταν θελουμε να τρεξουμε - μαλακιστουμε περνουμε μετρα προφυλαξεις τουλαχιστον πρωτα για τον ευατο μας......
ειναι ''σχετικο'' αυτα που λες διοτι σε ενα δημοσιο δρομο ωπου κυκλοφορει η οικογενεια καποιου γειτονα σου ή συγγενη σου κλπ δεν μπορεις να εισαι επιθετικος....θα δεχομουνα να πεις οτι ΕΚΕΙΝΗ την στιγμη σε επιασε η καυλα να κανεις κατι οριακο για τα δεδομενα.....
δε σε κρινω.....εχω κανει μαλακιες πολλες κ με αυτοκινητα υποδιαιστερα που αμα τις αναφερω θα με λιτζαρετε....εχουμε την ιδια ηλικια δεν ειμαι ΤΟ ωριμο μυαλο ομως θα σου δωσω μια συμβουλη μετα απο καποιες προσωπικες κ φιλικες εμπειριες που ειχα.....οταν θες να οδηγας γρηγορα ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ON οταν θες να μαλακιστεις βαλτα,αναγκαστηκα,off κ τραβα...με την προυποθεση παντα να εχεις ορατοτητα κ να φορας ζωνη.......
φιλικα παντα......
περαστικα ευχομαι ολα.....
κ με το καλο ενα νεο εργαλειο......
Σας ευχαριστώ πολύ Όλους ξανά! Αλλά να υπενθυμίσω ότι εκείνη την μέρα πραγματικά δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο.
Παιδια μην το παιζουμε ολοι οι καλοι συνετοι και γεματη ευθυνες οδηγοι οταν τυχαινουν τετοια περιστατικα.Ας σηκωσει το χερι οποιος δεν εχει βγαλει το dsc για καποια παντα..
:v: :v: :v: :v: :v: :v:
Για ένα περίεργο λόγο ανοίξανε μόνο του συνοδηγού. Μάλλον διότι από εκείνη την πλευρά ήτανε το χτύπημα.
Αυτός θα άνοιγε αφού στην πλευρά έσκασες!
Δεν σε σώζει ΠΑΝΤΑ το dsc ακουσέ με...
Αφου είσαι καλά ξεχασέτο !!!
Χρήστο κοίτα να πάρεις κάτι άλλο μην ασχοληθείς καθόλου με αυτό !!!
Καλό ψάξιμο.
Οταν ειχα το Ζ4 παντα εβγαζα το dsc εκτος γιατι με εκανε να εχω συνεχεια το νου μου να αντιδρασω αμεσα σε κατι επικινδυνο.
Ειχα πιασει τον εαυτο μου οταν το ειχα on να οδηγω πιο επικινδυνα γιατι ημουν αφηρημενος και σιγουρος οτι θα με σωσει αν γινει στραβη αλλα δυστηχως αν ειναι να γινει στραβη θα φυγει μονοκομματο και δεν σωζει κανεις...
Η χερας πρεπει να εισαι η κwλοφαρδος...
Οποτε το dsc off και το μυαλο στον δρομο....
nikos valvetronic
30-09-13, 22:00
O φίλος αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του στον στόχο περιμένοντας τα βέλη μας και εμείς οι αναμάρτητοι βαράμε!! Φαντάζομαι όλοι έχουμε πει κάποια στιγμή -όρε μάγκα τι ΘΑ παθαίναμε...Ειδικά εμείς που είμαστε σε πισωκίνητο φόρουμ! Ας (ξανά)παραδειγματιστούμε λοιπόν για να αποφύγουμε λάθη.Εγώ χρειάζομαι τρια πράματα για να 'απενοχοποιήσω' το μπαντιλίκι μου 1.Άπλετη ορατότητα 2.Καθόλου κίνηση(αμάξια-πεζοί) 3.Λίγα χλμ.
Υ.Γ Γιατί κολλάτε στο DSC?? Δηλαδή άμα είχε 36άρι 325 που ο κώλος είναι free to go και δεν έχει ηλεκτρονικά θα ήταν λιγότερο ένοχος?
Bazil Van Sinner
30-09-13, 22:23
άμα είχε 36άρι 325 που ο κώλος είναι free to go
:hystericalbs1::hystericalbs1:
Christopherk
30-09-13, 22:45
Για να κάνω και εγώ λίγη πλάκα
Παρακαλώ τους admin να μου βάλουν και άλλα αστεράκια γιατί έχω φτιάξει το πιο γ@μ@τ0 ποστ
Νομίζω αν καταφέρει να το δώσει 3-3,5 ειναι καλά + τη διαφορά για άλλο 46αρι
Χριστόφορε με το καλό ότι κάνεις .... εγώ βρήκα το φάρμακο στην επιθετική οδήγηση
βλέποντας car complication στη Ρωσία .... πίστεψε με, βοηθάει να μαθαίνεις
από τα παθήματα των άλλων
Καλή συνέχεια :)
Christopherk
30-09-13, 23:35
Όχι στο ποστ ρε παιδιά, σε εμένα...
Πλάκα έκανα
O φίλος αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του στον στόχο περιμένοντας τα βέλη μας και εμείς οι αναμάρτητοι βαράμε!! Φαντάζομαι όλοι έχουμε πει κάποια στιγμή -όρε μάγκα τι ΘΑ παθαίναμε...Ειδικά εμείς που είμαστε σε πισωκίνητο φόρουμ! Ας (ξανά)παραδειγματιστούμε λοιπόν για να αποφύγουμε λάθη.Εγώ χρειάζομαι τρια πράματα για να 'απενοχοποιήσω' το μπαντιλίκι μου 1.Άπλετη ορατότητα 2.Καθόλου κίνηση(αμάξια-πεζοί) 3.Λίγα χλμ.
Υ.Γ Γιατί κολλάτε στο DSC?? Δηλαδή άμα είχε 36άρι 325 που ο κώλος είναι free to go και δεν έχει ηλεκτρονικά θα ήταν λιγότερο ένοχος?
εγω που δεν ξερω να το βγαζω εκτος ντο να εφταω??:th_Laie_67-1:
εγω που δεν ξερω να το βγαζω εκτος ντο να εφταω??:th_Laie_67-1:
Ε36 να φτας...δεν εχει κουμπι και δεν λεει να καθ κα μο την πιστη'τ μεσα...
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Christopherk
02-10-13, 09:16
Χθες πέρασα από το συνεργείο του Σταύρου να καταλήξουμε στο τι θα γίνει τελικά αυτό το αμάξι.
Αφού το είχε δει αναλυτικά πλέον το κόστος επισκευής έχει βγει στα 3.000, ότι μηχανικό χρειάζεται και φαναρτζοδουλεια. Αυτά τα ποσά βέβαια είναι με μετ/ρο πάντα γιατί με oem μιλάμε για 9.000 ¤ :facepalm:
Το αμάξι έχω αποφασίσει να μην το φτιάξω για δικούς μου λόγους και να προχωρισω σιγά σιγά στην αλλαγή ενός καινούργιου.
Πιο πολύ όλα αυτά τα έγραψα γιατί οτιδήποτε απορία και αν είχα η πάνω στην απόφαση το πια θα είναι τελικά η επιλογή μου ο Σταύρος ήταν εκεί και μου έλεγε το τι μπορούμε να κάνουμε.. με συνβουλεψε για τα πάντα και φαίνεται να είναι ένας από τους πολύ καλούς του χώρου και ξέρει ακριβώς το τι παίζει.
Επίσης επειδή είχαμε και άλλο ένα κακό συμβάν εδώ μέσα καλό θα ήταν εσείς οι υπόλοιποι να έχετε ακόμα παραπάνω την προσοχή σας αυτές τις μέρες γιατί φαίνεται ότι κάτι πάει στραβά.
Vassilis ///M
03-10-13, 09:45
Να σε ρωτήσω...
Εφόσον δεν εμπλέκετε ασφαλιστική για να το βγάλει ολική ζημιά πως θα το κάνεις διαγραφή????
Θα πρέπει να μιλήσεις με εταιρία ανακύκλωσης????
Christopherk
03-10-13, 23:23
Να σε ρωτήσω...
Εφόσον δεν εμπλέκετε ασφαλιστική για να το βγάλει ολική ζημιά πως θα το κάνεις διαγραφή????
Θα πρέπει να μιλήσεις με εταιρία ανακύκλωσης????
Ακριβώς έτσι. δεν έχω πλήρη ενημέρωση για όλα, είμαι ακόμα στο τρέξιμο. Όταν θα μάθω τα πάντα θα το γράψω να υπάρχει βέβαια εύχομαι άχρηστο να είναι σε όλους εσάς.
Vassilis ///M
04-10-13, 09:08
Ακριβώς έτσι. δεν έχω πλήρη ενημέρωση για όλα, είμαι ακόμα στο τρέξιμο. Όταν θα μάθω τα πάντα θα το γράψω να υπάρχει βέβαια εύχομαι άχρηστο να είναι σε όλους εσάς.
Και χρήσιμο να είναι ποτέ δεν ξέρεις...
Αν βρούμε κανένα τουμπαρισμένο 330 / Μ3 σε τιμή ξεφτίλα να ξέρουμε τι θα κάνουμε με ΟΛΟ το αμάξι και όχι κομμάτι-κομμάτι... :whistle::whistle::whistle:
Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας και προς απάντηση ενός φίλου πιο πάνω ναι αν είχε το Dsc δεν θα γινόταν τίποτα απολύτως!
Τώρα το διάβασα το ατύχημα σου και λυπάμαι πολύ φίλε μου.
Δυστυχώς το DSC δεν είναι σίγουρο οτι θα έκανε πολλά πράγματα, αφού το αμάξι σου ουσιαστικά ήταν σε υδρολίσθηση :sad: με αρκετή για το σημειο ταχύτητα, οπότε...
Έπειτα ας μην ξεχνάμε, υπήρχε εποχή που τα αυτοκίνητα ΔΕΝ είχαν ηλεκτρονικά βοηθήματα