PDA

Επιστροφή στο Forum : Ε90-316 2009 facelift- Αngel Eyes με χρηση Led

GiorgosN
17-09-13, 04:12
Οπως λεω και στον τιτλο το αμαξι φοραει εργοστασιακα ματια αγγελου, τα οποια εχει ως φωτα θεσεως, και το χρωμα που ειχαν ηταν κιτρινωπο.Αποφασισα λοιπον να αλλαξω τα συμβατικα λαμπακια με καποια παρομοια με αυτα https://www.google.gr/search?q=angel+eyes+on+bmw+e90&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.52164340,d.bGE,pv.xjs.s.en_US.CQsooEYev9Y.O&biw=1024&bih=651&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Zrg3UqyPLaeg4gSloYHoBA#facrc=_&imgdii=_&imgrc=NxfmPG0JBHi5WM%3A%3B_PcDeUBWJgaY3M%3Bhttp%25 3A%252F%252Fwww.modifystreet.com%252Fimage.php%253 Ftype%253DT%2526id%253D1641%3Bhttp%253A%252F%252Fw ww.modifystreet.com%252F06-09-BMW-E90-3-Series-Sedan-325-328-335-6W-Super-White-SMD-Bulbs-w-Canbus-for-Angel-Eyes-Halo-Headlights.html%3B500%3B500.Το αποτελεσμα αισθητικα ειναι αψογο ωστοσο ειχα δυο θεματα.Πρωτον το γεγονος οτι μου πεταγε μηνυμα και καλα καμμενης λαμπας κατι το οποιο δεν ισχυε, και τελικα διορθωθηκε με προγραμματισμο και ολα καλα.Το δευτερο προβλημα που παραμενει ειναι οτι καθε φορα που βαζω μπρος τον κινητηρα τα εν λογω λεντ αναβοσβηνουν πολυ γρηγορα κ ομοιομορφα και στα δυο φαναρια καμια 10αρια φορες[σαν να αστραφτει ειναι το ολο σκηνικο!!] και μετα ολα καλα.Τι μπορει να το προκαλει?Υπαρχει καποιος τροπος να σταματησει το φαινομενο αυτο?

Kostase46
17-09-13, 06:19
Οπως λεω και στον τιτλο το αμαξι φοραει εργοστασιακα ματια αγγελου, τα οποια εχει ως φωτα θεσεως, και το χρωμα που ειχαν ηταν κιτρινωπο.Αποφασισα λοιπον να αλλαξω τα συμβατικα λαμπακια με καποια παρομοια με αυτα https://www.google.gr/search?q=angel+eyes+on+bmw+e90&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.52164340,d.bGE,pv.xjs.s.en_US.CQsooEYev9Y.O&biw=1024&bih=651&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Zrg3UqyPLaeg4gSloYHoBA#facrc=_&imgdii=_&imgrc=NxfmPG0JBHi5WM%3A%3B_PcDeUBWJgaY3M%3Bhttp%25 3A%252F%252Fwww.modifystreet.com%252Fimage.php%253 Ftype%253DT%2526id%253D1641%3Bhttp%253A%252F%252Fw ww.modifystreet.com%252F06-09-BMW-E90-3-Series-Sedan-325-328-335-6W-Super-White-SMD-Bulbs-w-Canbus-for-Angel-Eyes-Halo-Headlights.html%3B500%3B500.Το αποτελεσμα αισθητικα ειναι αψογο ωστοσο ειχα δυο θεματα.Πρωτον το γεγονος οτι μου πεταγε μηνυμα και καλα καμμενης λαμπας κατι το οποιο δεν ισχυε, και τελικα διορθωθηκε με προγραμματισμο και ολα καλα.Το δευτερο προβλημα που παραμενει ειναι οτι καθε φορα που βαζω μπρος τον κινητηρα τα εν λογω λεντ αναβοσβηνουν πολυ γρηγορα κ ομοιομορφα και στα δυο φαναρια καμια 10αρια φορες[σαν να αστραφτει ειναι το ολο σκηνικο!!] και μετα ολα καλα.Τι μπορει να το προκαλει?Υπαρχει καποιος τροπος να σταματησει το φαινομενο αυτο?

3 τρόποι υπάρχουνε
1.απενεργοποιεις τον έλεγχο λεδ.
2. Βάζεις τις εργοστασιακες λάμπες.
3. Το αφήνεις σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο ν' αναβοσβινει
Αν πας για απενεργοποιηση ελέγχου πρέπει να βρεις κάποιον που να δουλεύει το INPA.

aristent
17-09-13, 06:39
3 τρόποι υπάρχουνε
1.απενεργοποιεις τον έλεγχο λεδ.
2. Βάζεις τις εργοστασιακες λάμπες.
3. Το αφήνεις σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο ν' αναβοσβινει
Αν πας για απενεργοποιηση ελέγχου πρέπει να βρεις κάποιον που να δουλεύει το INPA.

1.κατ,αρχην,υπαρχει δυνατοτητα, οπως λεει αρχικα,να "σβησει" μονιμα την ενδειξη καμμενης λαμπας???....γιατι εμεις που πηραμε κατι "κινεζικα" Led ειχαν κυκλωμα με πυκνωτες κλπ.ωστε να "κοροϊδεψει" τον ελεγχο αυτοδιαγνωσης.

(εσυ το γνωριζεις βεβαια,αλλα το γραφω για οσους δεν το ξερουν,τα Λεντ εχουν πολυ μικρη καταναλωση σε βατ και το συστημα τα "βλεπει" ως καμμενη λαμπα!!!...εκτος εαν ειναι με εξτρα κυκλωμα Canbus ή ειναι σε σημειο που δεν κανει αυτοδιαγνωση το οχημα,πλαφονιερα κλπ.....)

2.....αμα δεις το λευκο φως, δεν ξαναθες το κιτρινο!!!:thumbsup:

3.το αναβοσμημα το κανει μονο κατα την εκκινηση,νομιζω.....δηλ.κατα την διαρκεια της αυτοδιαγνωσης και για 2-3δευτερολεπτα....μετα δεν το ξανακανει.

ΔημήτρηςΜ3
17-09-13, 08:29
μπορει να προγραμματιστει και να μην ανάβει το σφαλμα για τις λαμπες!
και πολλααααααααααααα αλλα!!!!!!

GiorgosN
19-09-13, 10:50
Το σφαλμα δεν μου το βγαζει υστερα απο προγραμματισμο.Το θεμα ειναι οτι μονο κατα την εκκινηση κανει σαν χριστουγιεννιατικο δεντρο καμια 10αρια φορες και ολα καλα μετα!Το χριστουγιεννιατικο δεντρο ειναι που θελω να σταματησει.Δεν ξερω απο ηλεκτρολογικα αλλα δεν υπαρχει κατι που να παρεμβαλλεται στο κυκλωμα και να να δινει ψευδως τα εξτρα βατ ωστε να μην το βλεπει σαν καμμενο?

GiorgosN
19-09-13, 10:52
μπορει να προγραμματιστει και να μην ανάβει το σφαλμα για τις λαμπες!
και πολλααααααααααααα αλλα!!!!!!

Ποια ειναι αυτα τα πολλα αλλα...πες μας αν θελεις αν υπαρχει λυση στο θεμα μας.

Kostase46
19-09-13, 13:40
Ποια ειναι αυτα τα πολλα αλλα...πες μας αν θελεις αν υπαρχει λυση στο θεμα μας.

Από είσαι; μήπως σε βοηθήσω!

ΔημήτρηςΜ3
19-09-13, 13:54
1 αυτα που σου εχει γραψει ο Κωστας
και 2 αυτο που λες για το χρειστουγενιατικο δεντρο
ειναι απο το canbus η βαζεις ξανα τις μαμα η βαζεις ποιοτικα λεντ
το δικο μου κιτ κοστίζει 170ευρω
αλλα δεν ειναι λεντ ειναι ξενον κιτ
https://img23.imageshack.us/img23/6477/0rvq.jpg

Ε91
19-09-13, 14:33
Αυτό που αναφέρετε ως "χριστουγεννιάτικο δέντρο" (strobo effect), το κάνουν και τα δικά μου angel eyes, στα οποία έχω αλλάξει τις λάμπες αλογόνου με led.
Προφανώς προέρχεται από τον περιοδικό κυκλικό έλεγχο που κάνει σε όλα τα εξωτερικά φώτα το σύστημα canbus.
Το φλασάρισμα αυτό γίνεται και εν κινήσει (σε μικρότερο βαθμό), κάθε φορά που το σύστημα canbus κάνει αυτοδιάγνωση, απλά επειδή είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο δεν το παρατηρούμε.
Λόγω της πολύ καλής φωτεινότητας που έχουν τα led που έχω βάλει, έχω μονίμως αναμμένα τα angel eyes ημέρα - νύχτα, τα δουλεύω και σαν φώτα ημέρας (DRLs - Daytime Running Lights), με αποτέλεσμα, επειδή τροφοδοτούνται συνέχεια με ρεύμα, αφενός να μη φλασάρουν, αφετέρου να δίνουν ένα πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, πολύ πιο σύγχρονο και χαρακτηριστικό σε σχέση με τα κίτρινα angel eyes.

GiorgosN
21-09-13, 00:35
Από είσαι; μήπως σε βοηθήσω!
Αθηνα ειμαι φιλε στο βυρωνα!

GiorgosN
21-09-13, 00:37
1 αυτα που σου εχει γραψει ο Κωστας
και 2 αυτο που λες για το χρειστουγενιατικο δεντρο
ειναι απο το canbus η βαζεις ξανα τις μαμα η βαζεις ποιοτικα λεντ
το δικο μου κιτ κοστίζει 170ευρω
αλλα δεν ειναι λεντ ειναι ξενον κιτ
https://www.bmwfans.gr/forum/
Ξενον?τι κιτ ειναι αυτο?εχεις καμια φωτο?Πως χωρεσες λαμπες ξενον σε αυτο το σημειο?

ΔημήτρηςΜ3
21-09-13, 01:28
Το αμάξι σου ειναι pf η f ???
Εχει διαφορα !!!
Λάμπες απλές εχει και τις άλλαξα με
Ξένον κίτ όχι απλο ξένον κίτ !!!εξτρα καλώδια έξτρα ασφάλεια ρελε κλπ κλπ
Ψάξε alpine xenon kit !!
Απο το e90post το είδα διάβασα πολλές σελίδες
Και έκανα τη αγορά

GiorgosN
21-09-13, 13:50
Ειναι τν οκτωβριιο του 2009,αρα facelift. θα κοιταξω αυτο που λες αλλα ελεγα μηπως βρεθει λυση μεαυτα που εχω!βασικα δν εχω καταλαβει ακριβως τι φταιει κ κανουν το χριστουγιεννιατικο δεντρο ωστε να σκεφτουμε μια λυση με καποιο κυκλωματακι ,πυκνωτη ή οιδηποτε αλλο...στην τελικη να απευθυνθω σε καποιον ηλεκτρολογο κ ν του πω φτιαξε αυτο το κυκλωμα, ν ξερω δηλ τι θ του ζητησω:original:

GiorgosN
22-09-13, 08:34
Λοιπον ψαχνωντας λιγο το θεμα σε φορουμ του εξωτερικου επεσα πανω σε αυτο https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=268860.Στην τελευταια δημοσιευση ο φιλος λεει μια οτι δηλ αν γινεται να προγραμματισουμε τη μοναδα των φωτων ωστε να στελνει λιγοτερη ενταση ρευματος κατα την εκκινηση μηπως και σταματησει το χριστουγιεννιατικο δεντρο.Υπαρχει αυτη η περιπτωση?

GiorgosN
22-09-13, 08:44
Επιπλεον μια απόρια που εχω ειναι το γιατι δεν αναβοσβηνουν και τα λεντ που εχει εργοστασιακα στον φωτισμο της πισω πινακιδας ή στα πισω φλας ας πουμε?

GiorgosN
22-09-13, 09:58
Βρηκα τον τυπο εδω https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=639321 οπου στο 11 ποστ αναφερει οτι ελυσε το θεμα.

ΔημήτρηςΜ3
22-09-13, 10:50
Το canbus στέλνει τόσο ρεύμα
Οσο για να κανει τον έλεγχο στο αμάξι !
Τα ledειναι πιο ευαίσθητα απο οτι η λάμπες πυρακτώσεως
Οπότε ανιχνεύουν αυτα τα ελάχιστα voltπου στέλνει !
Οπου υπάρχει led στο αμαξι θα σου αναβσβηνει οι !!

GiorgosN
23-09-13, 19:11
Το canbus στέλνει τόσο ρεύμα
Οσο για να κανει τον έλεγχο στο αμάξι !
Τα ledειναι πιο ευαίσθητα απο οτι η λάμπες πυρακτώσεως
Οπότε ανιχνεύουν αυτα τα ελάχιστα voltπου στέλνει !
Οπου υπάρχει led στο αμαξι θα σου αναβσβηνει οι !!
Τα λεντ στα φλας πισω που ειναι εργοστασιακα παντως δεν αναβοσβηνουν!προφανως εννοεις για αφτερμαρκετ λεντ?τελικα πιστευεις οτι ειναι καλυτερο να μην ασχοληθω περαιτερω με το φαινομενο χριστουγιεννιατικο δεντρο?:thanks::thanks:

Kostase46
23-09-13, 22:10
Τα λεντ στα φλας πισω που ειναι εργοστασιακα παντως δεν αναβοσβηνουν!προφανως εννοεις για αφτερμαρκετ λεντ?τελικα πιστευεις οτι ειναι καλυτερο να μην ασχοληθω περαιτερω με το φαινομενο χριστουγιεννιατικο δεντρο?:thanks::thanks:

Εαν προγραματιστουνε δεν θα ν αναβοσβεινει τιποτα!
Μια βδομαδα το ψαχνεις εαν ησουν απο Θεσσαλονικη θα σ' τα ειχα κανει κιολας!

katsaraios
23-09-13, 22:27

Στα Ε46 που το κανει ,τι μπορουμε να κανουμε??

GiorgosN
25-09-13, 02:10

Μπορεις με καποιο τροπο να μου πεις τι να προγραμματισω για να μην το κανει?Ποιο αρχειο?Δωσε τα φωτα σου γιατι θεσσαλονικη δεν με βλεπω να ανεβαινω!!!:thanks:

Kostase46
28-09-13, 10:21
Μπορεις με καποιο τροπο να μου πεις τι να προγραμματισω για να μην το κανει?Ποιο αρχειο?Δωσε τα φωτα σου γιατι θεσσαλονικη δεν με βλεπω να ανεβαινω!!!:thanks:

Με το θα το προγραματισεις;

GiorgosN
30-09-13, 13:39
Με το θα το προγραματισεις;

MCS Expert :original:

Kostase46
02-10-13, 16:35
MCS Expert :original:

οχι MSC
NSC experentool!

στειλε μου στο mail: kot-bmw@hotmail.com το αρχειο TRC θα το κανω μια διορθωση και θα στο ξαναστειλω.

GiorgosN
03-10-13, 01:25
Εγινε!!!

GiorgosN
03-10-13, 21:38
οχι MSC
NSC experentool!

στειλε μου στο mail: kot-bmw@hotmail.com το αρχειο TRC θα το κανω μια διορθωση και θα στο ξαναστειλω.

Κωστα στο εστειλα στο μαιλ!!