Επιστροφή στο Forum : [Ε46] Αξιζει να επενδυσω;
Laggispower
21-08-13, 10:24
Ενα μεγαλο ερωτημα με αποπασχολει απο την στιγμη που τελειωσα με τ θεμα των πανελληνιων για δευτερη χρονια(π ευτυχως ηταν επιτυχης.)
Να μπω στο ψητο λοιπον.Εχω ενα Ε46 '02 316i :tt1: και μ αρεσει παρα πολυ βασικα αυτο το αυτοκινητο ισως να ειναι και ο λογος π ασχοληθηκα με τα τετρατροχα γενικως..Η ερωτηση ειναι:Μπορω να δημιουργησω εαν αυτοκινητο π δεν θα σπασει η θα χαλασει για τα επομενα 5-8 χρονια με νορμαλ χρηση;Σκεφτομαι την μετατροπη σε 3λιτρο(με οτι αυτο συνεπαγεται) για να φτιαξω ενα ζωηρο αυτοκινητο το οποιο θα τ απολαμβανω σε ταξιδια και σαββατοκυριακα οποτε η καταναλωση δεν με ενδιαφερει..Επισης θελω να το κρατησω και δν θελω να ψαξω για ετοιμο π μπορει να ειναι και πιο οικομικη η διαδικασια..Καθε απαντηση θα μ ειναι πολυτιμη γτ ειναι λγ μπερδεμενο τ πραγμα.. :popcorn:
Ούτε για αστείο.
Κοίτα να περάσεις καλά με το αμάξι και να το εκμεταλευτείς όπως πρέπει (...) αφού στις Ελληνίδες αρέσουν πολύ τα BMW...
ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ - ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Laggispower
21-08-13, 10:32
Δηλαδη οχι μετατροπη;στο δευτερο εχεις δικιο και οι 4 πορτες ειναι ποοολυ βολικες..:whistle:
Ευχαριστω Πολυ!
BabisStinson
21-08-13, 10:36
Με λίγα λόγια: Όχι, δεν αξίζει. Οι λόγοι πολλοί, αν ψάξεις λίγο τα Θέματα με μετατροπές θα τους καταλάβεις και μόνος σου.
Επίσης, είσαι 18 χρονών απ' ότι καταλαβαίνω, σωστά? 3.0lt, 250hp και κίνηση πίσω για 18χρονο ούτε καν, όσο συγκεντρωμένος κι αν είναι.
Και οι 115 ίπποι είναι υπεραρκετοί για αρχή και τα πρώτα χρόνια.
Τα λεφτά που θα δώσεις για μετατροπή/συνεργεία κλπ φάτα σε βόλτες, ποτάκια και εκδρομές με συμφοιτήτριες.. thumb
Καλές σπουδές να έχεις.
Έτσι όπως είναι τα πράγματα, η κίνηση αυτή είναι πέρα για πέρα παρανοϊκή. Εάν το δηλώσεις θα πνιγείς στους φόρους, εάν δεν το δηλώσεις παίζεις με τη φωτιά.
Εάν δε σε ικανοποιεί καλύτερα να το δώσεις και να πάρεις κάτι άλλο πιο παιχνιδιάρικο. Διατήρησέ το σε καλή και εργοστασιακή κατάσταση για να πετύχεις τη μέγιστη δυνατή τιμή μεταπώλησης.
Laggispower
21-08-13, 10:50
Τα εχω κοιταξει οσο μπορω γιατι υπαρχει θεμα με το ιντερνετ αλλα καταλαβαινω γιαυτο και εφτιαξα θρεντ..19 σε 2 μερες για τν ακριβεια..
οντως ειναι οτι χρειαζομαι αυτα τα specs για να φλερταρω με χοντρες μακακιες..απλα μονο και μονο τ συναισθημα της δυναμης σε κανει να παραμελεις αλλα σημαντικοτερα..
Οι βολτες ειναι must + το οτι με ενα γεμισμα εχω 700+ χλμ.. thumb
Σε Ευχαριστω Πολυ!
Christopherk
21-08-13, 10:50
Πάρε roadster τώρα που μπορείς μετά θα περάσουν τα χρόνια και δεν θα σε καλύπτει.
Κοίτα κάτι σε z4, TT, MIATA, S2k,
Τραβούν ακόμα καλύτερα τα βλέμματα που θέλεις στην ηλικία σου
Laggispower
21-08-13, 10:59
Έτσι όπως είναι τα πράγματα, η κίνηση αυτή είναι πέρα για πέρα παρανοϊκή. Εάν το δηλώσεις θα πνιγείς στους φόρους, εάν δεν το δηλώσεις παίζεις με τη φωτιά.
Εάν δε σε ικανοποιεί καλύτερα να το δώσεις και να πάρεις κάτι άλλο πιο παιχνιδιάρικο. Διατήρησέ το σε καλή και εργοστασιακή κατάσταση για να πετύχεις τη μέγιστη δυνατή τιμή μεταπώλησης.
Το σκεφτομουν αυτο στα πλαισια του αντι να παρω κατι αλλο να τα δωσω στο υπαρχων..αλλα το φορολογικο ειναι θεμα..θα προσπαθησω! :original:
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Απλώς βγάλε από τη λίστα το S2000 γιατί θέλει μεγάλη εμπειρία καθώς και το ΤΤ γιατί αντί να τα φας σε συμφοιτήτριες θα στα τρώει το συνεργείο.
Laggispower
21-08-13, 11:03
Πάρε roadster τώρα που μπορείς μετά θα περάσουν τα χρόνια και δεν θα σε καλύπτει.
Κοίτα κάτι σε z4, TT, MIATA, S2k,
Τραβούν ακόμα καλύτερα τα βλέμματα που θέλεις στην ηλικία σου
Τωρα ειναι π μ εβγαλες την ιδεα της μετατροπης..ΜΧ5 και Ζ4..:thumbsup:
οκ πιστευω πως εχει αρχιζει να καθαριζει η σκεψη μου..:cheers:
Ξεχνά το ζ4 έβγαινε από 2λιτρο και ανω εκτός αν αντέχει ο μπαμπάς σου τότε πάω πάσο
Laggispower
21-08-13, 11:16
Μιας και τ ξεκινησα αυτο εδω θα μπορουσε να ηταν τ ιδανικο φοιτητοκαμπριο; :thumbsup: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2885014/
Laggispower
21-08-13, 11:18
Ξεχνά το ζ4 έβγαινε από 2λιτρο και ανω εκτός αν αντέχει ο μπαμπάς σου τότε πάω πάσο
εφ'οσον θα τ εχω για σαββ/κα για βολτες παλι θεμα θα ηταν;
Bazil Van Sinner
21-08-13, 11:18
Ο Δημητρης ειναι αθλητης επιπεδου και νομιζω εχει τιθασευμενο πνευμα και για αρκετα αλογα!Παρ'ολα αυτα η ιδεα της μετατροπης αυτη την στιγμη ειναι σαν να βγαζεις γκομενα την Παρις Χιλτον,θα σε ξεζουμισει,θα στα φαει ολα και θα μεινεις μετα να χαζευεις φωτογραφιες!!!!!
Μακαρι οταν ημουν στην ηλικια σου να ηταν τοσο φθηνα και προσιτα αυτοκινητα οπως το ΜΧ5.το MR2,Ζ4-Ζ3 ....οταν ειχα παρει το μιατα ειχα ματωσει κανονικα!!!!!
Ξηγησου ενα ροουνστερ,βγαλε γουστα,φορτωσετο με οσες παραπανω μπορεις(το ΜΧ5 για παραδειγμα εχει τεραστιους χωρους,στο καθισμα του συνοδηγου χωρανε τρεις kargioles μαζι:th_Laie_67-1:)βαλε στοχους στην ζωη σου(οπως να καταφερεις να βαλεις 4 ακομη και 5 !!!! μολις βαλεις 6αδα παρε τηλεφωνο το γραφεια του Guiness!!!!) και μαθε την πισωκινηση απο ενα σωστο δασκαλο!Κρατα το 46αρι του πατερα σου αφου εχει και λιγα χλμ. σε οσο καλυτερη κατασταση μπορεις και δωσε πονο σε οτι αλλο αγορασεις!!!!
Καλη διασκεδαση καλες σπουδες και περιμενουμε την Ολυμπιαδαthumb
Φοιτητής και ζ4 δεν πανε μαζί εκτός
Αν πληρώνει ο μπαμπάς !:original:
Christopherk
21-08-13, 11:22
Z4 ένα 100ρι (+30ρι για τα μετα) στην τσέπη και λίγο
Θράσος πάντα όμορφο όμως και καλό :mpaks:
Laggispower
21-08-13, 11:26
Ο Δημητρης ειναι αθλητης επιπεδου και νομιζω εχει τιθασευμενο πνευμα και για αρκετα αλογα!Παρ'ολα αυτα η ιδεα της μετατροπης αυτη την στιγμη ειναι σαν να βγαζεις γκομενα την Παρις Χιλτον,θα σε ξεζουμισει,θα στα φαει ολα και θα μεινεις μετα να χαζευεις φωτογραφιες!!!!!
Μακαρι οταν ημουν στην ηλικια σου να ηταν τοσο φθηνα και προσιτα αυτοκινητα οπως το ΜΧ5.το MR2,Ζ4-Ζ3 ....οταν ειχα παρει το μιατα ειχα ματωσει κανονικα!!!!!
Ξηγησου ενα ροουνστερ,βγαλε γουστα,φορτωσετο με οσες παραπανω μπορεις(το ΜΧ5 για παραδειγμα εχει τεραστιους χωρους,στο καθισμα του συνοδηγου χωρανε τρεις kargioles μαζι:th_Laie_67-1:)βαλε στοχους στην ζωη σου(οπως να καταφερεις να βαλεις 4 ακομη και 5 !!!! μολις βαλεις 6αδα παρε τηλεφωνο το γραφεια του Guiness!!!!) και μαθε την πισωκινηση απο ενα σωστο δασκαλο!Κρατα το 46αρι του πατερα σου αφου εχει και λιγα χλμ. σε οσο καλυτερη κατασταση μπορεις και δωσε πονο σε οτι αλλο αγορασεις!!!!
Καλη διασκεδαση καλες σπουδες και περιμενουμε την Ολυμπιαδαthumb
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σ λογια τυπε!Εαν παρω ροουνστερ θα δουμε!εχω κατι τρελές π δν κολωνουν πουθενα!χαχα οσο για το 46αρι εχει ακομα την μυρωδια του καινουργιου μετα απο 11 χρονια!μη καπνιστες φυσικα..thumb
Σε ευχαριστω πολυ Bazil..Εαν καταφερει να μπει το αθλημα θα ηταν τεραστια χαρα μ να μας εκπροσωπήσω ολους!(γτ οχι και τ bmwfans :thumbsup:)
Laggispower
21-08-13, 11:28
Φοιτητής και ζ4 δεν πανε μαζί εκτός
Αν πληρώνει ο μπαμπάς !:original:
εαν ολα πανε καλα και περασω Αθηνα γλιτωνω τ σπιτι γτ εχω δικο μ εκει οποτε ειμαι το λιγοτερο κατα 200 ευρω επωφελημενος..thumb
Laggispower
21-08-13, 11:30
Z4 ένα 100ρι (+30ρι για τα μετα) στην τσέπη και λίγο
Θράσος πάντα όμορφο όμως και καλό :mpaks:
Αυτο δν τ επιασα..:facepalm: μ τ ξαναλες αλλη μια; (σορρυ π σ χαλαω τ θρεντ)
Christopherk
21-08-13, 11:36
Αυτο δν τ επιασα..:facepalm: μ τ ξαναλες αλλη μια; (σορρυ π σ χαλαω τ θρεντ)
Με λίγα λόγια.. ένα καλό χαρτί στην τσέπη, λίγο μπλα μπλα και όλα γίνονται.
Laggispower
21-08-13, 11:42
Ααααα οοοκ! thumb
ghost-rider
21-08-13, 13:20
κανενα αμαξι δεν αξιζει για επενδυση.
Σε ολα απλα χωνεις χρημα. Το ποσο αξιζει για την ευχαριστηση που θα σου δωσει ειναι πολυ σχετικο.
Βασικο ρολο παιζει ποσο μικροβιο εχεις οπως κ τι οικονομικη ανεση εχετε.
Το 46αρι αν κ παλιο αμαξι στεκεται ακομα και σημερα πολυ καλα.
Με τριλιτρο θα ειναι δυνατο.
Το αν θα ειναι επικινδυνο παιζεται.
Αν θες να πας με 200 πας και με το 1600. Δεν τιθεται θεμα.
Προσωπικα εχω κινδυνεψει πολυ παραπανω με ενα αμαξι 1400 κυβικων απ οτι με το 320.
Ολα σχετικα ειναι.
υγ. κ για να προτεινω κ εγω κατι, κρατησε το ενα δυο χρονια οπως ειναι κ μετα βλεπεις!
Laggispower
21-08-13, 14:09
κανενα αμαξι δεν αξιζει για επενδυση.
Σε ολα απλα χωνεις χρημα. Το ποσο αξιζει για την ευχαριστηση που θα σου δωσει ειναι πολυ σχετικο.
Βασικο ρολο παιζει ποσο μικροβιο εχεις οπως κ τι οικονομικη ανεση εχετε.
Το 46αρι αν κ παλιο αμαξι στεκεται ακομα και σημερα πολυ καλα.
Με τριλιτρο θα ειναι δυνατο.
Το αν θα ειναι επικινδυνο παιζεται.
Αν θες να πας με 200 πας και με το 1600. Δεν τιθεται θεμα.
Προσωπικα εχω κινδυνεψει πολυ παραπανω με ενα αμαξι 1400 κυβικων απ οτι με το 320.
Ολα σχετικα ειναι.
υγ. κ για να προτεινω κ εγω κατι, κρατησε το ενα δυο χρονια οπως ειναι κ μετα βλεπεις!
Σε βρισκω πολυ σωστο..το θεμα μ δν ειναι οι τελικες αλλα οι ρεπριζ..τελος παντων εχω ξεχασει τ θεμα επενδυσης μιας και μοιαζει ανωφελο..θα κρατησω την συμβουλη σ γτ ποτε δν ξερεις τ θα ερθει μεσα στην χρονια..thumb
Σας ευχαριστω ολους! Εισασταν διαφωτιστικωτατοι! :thanks: :thanks:
oldcarskickass
21-08-13, 14:13
Ούτε για αστείο.
Κοίτα να περάσεις καλά με το αμάξι και να το εκμεταλευτείς όπως πρέπει (...) αφού στις ΕλλΕηνίδες αρέσουν πολύ τα BMW...
Fixed thumb
Κράτα το όπως είναι, φέρτο σε σωστή κατάσταση (ΟΧΙ καγκουριές, ΟΧΙ ανταλλακτικά αξεσουάρ ΜΗ BMW) και θα έχεις ένα αξιόπιστο όχημα να σε πηγαίνει παντού.
Οι φοιτητικές οι φάσεις δε γίνονται με το αμάξι εν κινήσει...:thumbsup:
Fixed thumb
Κράτα το όπως είναι, φέρτο σε σωστή κατάσταση (ΟΧΙ καγκουριές, ΟΧΙ ανταλλακτικά αξεσουάρ ΜΗ BMW) και θα έχεις ένα αξιόπιστο όχημα να σε πηγαίνει παντού.
+1 !
Προσωπικα σε συμβουλευω να μην το δωσεις το bmw αν αυτο ειναι στο χερι σου αλλα οχι και να το βελτιωσεις!
Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα ( 20 χρονων και φοιτητης και εχω την χαρα να κινουμαι με το ιδιο αμαξι που εχεις : Ε46 316 1.8 f/l)
Οσο το ειχε ο πατερας μου ηταν εντελως εργοστασιακο, οταν το πηρα εγω εβαλα 1/2 πραματακια που το εφεραν πιο πολυ στο γουστο μου ......και ειμαι υπερευχαριστημενος συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα, που πρωτα απο ολα εχω αμαξι και εστω και με φειδω μπορω και το κινω!
Με λιγα λευτα μπορεις να το κανεις ακομη πιο ομορφο ( πχ ενα mpack εξω) και θα σαι αρχοντας.....ειναι ενα αμαξι που και για αλλα 5 χρονια πιστευω θα στεκεται αψογα μπρστα στα καινουρια!)
Ενα μεγαλο ερωτημα με αποπασχολει απο την στιγμη που τελειωσα με τ θεμα των πανελληνιων για δευτερη χρονια(π ευτυχως ηταν επιτυχης.)
Να μπω στο ψητο λοιπον.Εχω ενα Ε46 '02 316i :tt1: και μ αρεσει παρα πολυ βασικα αυτο το αυτοκινητο ισως να ειναι και ο λογος π ασχοληθηκα με τα τετρατροχα γενικως..Η ερωτηση ειναι:Μπορω να δημιουργησω εαν αυτοκινητο π δεν θα σπασει η θα χαλασει για τα επομενα 5-8 χρονια με νορμαλ χρηση;Σκεφτομαι την μετατροπη σε 3λιτρο(με οτι αυτο συνεπαγεται) για να φτιαξω ενα ζωηρο αυτοκινητο το οποιο θα τ απολαμβανω σε ταξιδια και σαββατοκυριακα οποτε η καταναλωση δεν με ενδιαφερει..Επισης θελω να το κρατησω και δν θελω να ψαξω για ετοιμο π μπορει να ειναι και πιο οικομικη η διαδικασια..Καθε απαντηση θα μ ειναι πολυτιμη γτ ειναι λγ μπερδεμενο τ πραγμα.. :popcorn:
βαλε ενα 6πεταλουδο μεσα με φιλτρο κ εξατμιση κ δωσε αγορινα....μια ζωη την εχουμε :thumbsup:
εαν ολα πανε καλα και περασω Αθηνα γλιτωνω τ σπιτι γτ εχω δικο μ εκει οποτε ειμαι το λιγοτερο κατα 200 ευρω επωφελημενος..thumb
200 το μήνα το ζ4 θέλει μονο για ασφάλεια, τέλη κ φόρους δηλαδή ακόμα δεν έχεις βάλει βενζίνη ούτε έχεις κάνει σέρβις στο αμάξι για να κάνεις τις βόλτες σου. δε σου μιλάω για κάποια βλάβη που μπορεί να προκύψει αν μπορείς να δίνεις κοντά 500 ευρώ το μήνα μόνο για αμάξι προχωρα
Αρχικό μήνυμα απο 120ie87
Ούτε για αστείο.
Κοίτα να περάσεις καλά με το αμάξι και να το εκμεταλευτείς όπως πρέπει (...) αφού στις ΕλλΕηνίδες αρέσουν πολύ τα BMW...
--------------------------------------------------------------------------------------
Fixed thumb
Να αγιάσει το στόμα σου..... αυτό εννοούσα.....
ευχαριστώ για την -ουσιαστικότατη- διόρθωση thumbthumb
200 το μήνα το ζ4 θέλει μονο για ασφάλεια, τέλη κ φόρους δηλαδή ακόμα δεν έχεις βάλει βενζίνη ούτε έχεις κάνει σέρβις στο αμάξι για να κάνεις τις βόλτες σου. δε σου μιλάω για κάποια βλάβη που μπορεί να προκύψει αν μπορείς να δίνεις κοντά 500 ευρώ το μήνα μόνο για αμάξι προχωρα
ενταξει 150 ειναι τα μηνιαια βασικα (660+410+800-μεικτη), αλλα γενικα σωστα μιλας.
Αν βαλεις σερβις (2ετια), λάστιχα (4ετία), βενζίνη και καποια βλαβη που τυχον θα τύχει, θέλει πάνω από 350-400 το μηνα σιγουρα
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σ λογια τυπε!Εαν παρω ροουνστερ θα δουμε!εχω κατι τρελές π δν κολωνουν πουθενα!χαχα οσο για το 46αρι εχει ακομα την μυρωδια του καινουργιου μετα απο 11 χρονια!μη καπνιστες φυσικα..thumb
Σε ευχαριστω πολυ Bazil..Εαν καταφερει να μπει το αθλημα θα ηταν τεραστια χαρα μ να μας εκπροσωπήσω ολους!(γτ οχι και τ bmwfans :thumbsup:)
Φιλαρακο σε αλλα θεματα ειναι καλυτερος....εκει να του πατας θενκς :th_Laie_67-1:
υ.γ BVS τι ηταν αυτα τα τελευταια γαμωτο μου;;
Bazil Van Sinner
22-08-13, 14:51
Φιλαρακο σε αλλα θεματα ειναι καλυτερος....εκει να του πατας θενκς :th_Laie_67-1:
υ.γ BVS τι ηταν αυτα τα τελευταια γαμωτο μου;;
:hystericalbs1::hystericalbs1: ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε Μιχαλιξ!
Αν ειχα φωτογραφικη φιλε θα τα βλεπατε ολα,μονο αυτο σε λεω
:whistle:
τρελλο off topic!!!
Laggispower
22-08-13, 15:29
+1 !
Προσωπικα σε συμβουλευω να μην το δωσεις το bmw αν αυτο ειναι στο χερι σου αλλα οχι και να το βελτιωσεις!
Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα ( 20 χρονων και φοιτητης και εχω την χαρα να κινουμαι με το ιδιο αμαξι που εχεις : Ε46 316 1.8 f/l)
Οσο το ειχε ο πατερας μου ηταν εντελως εργοστασιακο, οταν το πηρα εγω εβαλα 1/2 πραματακια που το εφεραν πιο πολυ στο γουστο μου ......και ειμαι υπερευχαριστημενος συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα, που πρωτα απο ολα εχω αμαξι και εστω και με φειδω μπορω και το κινω!
Με λιγα λευτα μπορεις να το κανεις ακομη πιο ομορφο ( πχ ενα mpack εξω) και θα σαι αρχοντας.....ειναι ενα αμαξι που και για αλλα 5 χρονια πιστευω θα στεκεται αψογα μπρστα στα καινουρια!)
οταν το πηρα εγω εβαλα 1/2 πραματακια που το εφεραν πιο πολυ στο γουστο μου αυτο μ αρεσει πλ σαν ιδεα γτ τρ π τ ξανασκεφτομαι οταν ειμαι μονος μ μια χαρα παω απλα απογοητευομαι σε ταξιδια πχ στην αθηνα για πανελληνια η προσπεραση ειδικα σε ανηφορες ειναι πιο αργη και απο replay εαν δεν ερχομαι πατητος..μαλλον θα αφησω τις λοιπες σκεψεις και θα προσανατολιστω προς τα εκει..thumb
Laggispower
22-08-13, 15:33
βαλε ενα 6πεταλουδο μεσα με φιλτρο κ εξατμιση κ δωσε αγορινα....μια ζωη την εχουμε :thumbsup:
και λες να παρει τα πανω τ;:laughing:
Laggispower
22-08-13, 15:36
Το Ζ4 ηταν σκεψη π αρχιζει να ξεθωριαζει οταν ξεκινας να πατας λιγο τ εδαφος..:thumbsdown: ισως στο μελλον εχοντας αποκατασταθει επαγγελματικα να τ ξανακοιταξω..
οταν το πηρα εγω εβαλα 1/2 πραματακια που το εφεραν πιο πολυ στο γουστο μου αυτο μ αρεσει πλ σαν ιδεα γτ τρ π τ ξανασκεφτομαι οταν ειμαι μονος μ μια χαρα παω απλα απογοητευομαι σε ταξιδια πχ στην αθηνα για πανελληνια η προσπεραση ειδικα σε ανηφορες ειναι πιο αργη και απο replay εαν δεν ερχομαι πατητος..μαλλον θα αφησω τις λοιπες σκεψεις και θα προσανατολιστω προς τα εκει..thumb
Αν και εχω το 1.8 το αμαξι ειναι εξισου αργο λογου το βαρους του......αλλα ακομα και τα 3-4 ταξιδια που κανει το χρονο τα κανει πολυ ξεκουραστα αρκει να συμβιβαστεις με τις δυνατοτητες του! Και με σμαρτακι εχω κανει ταξιδι 350 χλμ και ξεκινωντας με φιλο και μουσικη το εκανα και μια μιση ωρα παραπανω .....ε και...? Γενικα αμα συμβιβαστεις με αυτο που οδηγας και οδηγας και συνετα .....ολα τα αμαξια καλα ειναι!
Οσον αφορα την οπτικη τουλαχιστον βελτιωση εγω εχω βαλει εναν προφυλακτηρα m pack μπροστα μια εξατμισουλα πιο ζωηρη και επενδυση καρμπον μεσα και εχει ερθει πιο κοντα στην ηλικια μου! Αργοτερα και μια μουρατη ζαντουλα σε λογικα πλαισια και εισαι οκ!
Laggispower
22-08-13, 15:51
Σωστος!:thumbsup: και πλ απλα κανω κρατει μαζευοντας χρηματα ετσι ωστε μετα απο καποια χρονια να χτυπησω κατι π μ αρεσει αρκετα..thumb
ε σιγουρα , κοιτα ειδικα το θεμα της μετατροπης απλα το Ξεχνας (για να γινη σωστο) θα σου βγη οικονομικα ο κουκος Αηδονι,,,,,, χωρια τα αλλα τα χαρτικα Εδω Κοιριαρχη μονο μια ιδεα του Ετοιμου,,,,(παλι οσο σε παιρνη τουλαχιστον)
Laggispower
22-08-13, 18:21
ειναι το ατιμο το 3λιτρο καρφωμενο στο μυαλο αλλα δεν υπαρχει λογος για τετοια σπαταλη της ταξεως των 9.000+χιλιαδων ευρω..οποτε θα βολευτω με το 1600αρι και οπως ερθουν τα πραγματα thumb
ειναι το ατιμο το 3λιτρο καρφωμενο στο μυαλο αλλα δεν υπαρχει λογος για τετοια σπαταλη της ταξεως των 9.000+χιλιαδων ευρω..οποτε θα βολευτω με το 1600αρι και οπως ερθουν τα πραγματα thumb
βαλε το 16ρι μια καλη ζαντουλα ενα βαψιματακι με μ3 optic ενα σετ compressor ,,,,,μπλοκε πισω με το πιο μακρυ βημα,,,, ενισχυσε και καπως τα φρενα (σε δαγκανες μονο μπροστα χρειαζεσε υπαρχουν φτηνεσ μεταχ/νες) και εισαι τζαμι,
Ολα αυτα αν ψαχτης καλα και δεν το βιαζεσε δεν κανουν πανω απο ενα χιλιαρικο
Laggispower
22-08-13, 19:05
με το κομπρεσσερ φτανω τα 140 αλογα πχ;
με το κομπρεσσερ φτανω τα 140 αλογα πχ;
και πανω κατι 18ρια αγγιζουν τα 200,,, βεβαια μιλαμε ολο το σετ να'ναι σωστα
Laggispower
22-08-13, 19:17
ακουγεται ενδιαφερων αλλα δν θελω να χαλασω την εργοστασιακη εικονα..εξ αλλου δν θα ειναι και το αυτοκινητο π θα εχω στην υπολοιπη ζωη μ..thumb
ghost-rider
22-08-13, 19:55
Παραπανω θα σου βγει ενα κομπρεσσερ απο μια μετατροπη.
Καπου ανεφερθηκε ενα ποσο 9000?
Παλιοτερα ισως να εφταναν εκει οι μετατροπες.
Σημερα μιλαμε για τα μισα και ουτε.
Το ολο ζητημα του τριλιτρου ειναι τα εξοδα που το συνοδευουν(τελη, εισφορες, ασφαλειες).
ΔημήτρηςΜ3
22-08-13, 20:13
Δώσε 3κ και κανε το 3λιτρο
Θα το ευχαριστηθεις τρελα !!!
Laggispower
22-08-13, 23:49
Δώσε 3κ και κανε το 3λιτρο
Θα το ευχαριστηθεις τρελα !!!
Ωρε φωτιες βραδιατικα π μ αναβεις..:fountwtis: μιλας παντα για κομπλε διαδικασια;
Με τι αυτοκινητο βγάζεις γκομενα στάνταρ να πάω να το πάρω προχθές ;
ΔημήτρηςΜ3
23-08-13, 01:41
Ωρε φωτιες βραδιατικα π μ αναβεις..:fountwtis: μιλας παντα για κομπλε διαδικασια;
φουλ ολα!!!!:thumbsup:
Stunt Mike
23-08-13, 08:51
βαλε το 16ρι μια καλη ζαντουλα ενα βαψιματακι με μ3 optic ενα σετ compressor ,,,,,μπλοκε πισω με το πιο μακρυ βημα,,,, ενισχυσε και καπως τα φρενα (σε δαγκανες μονο μπροστα χρειαζεσε υπαρχουν φτηνεσ μεταχ/νες) και εισαι τζαμι,
Ολα αυτα αν ψαχτης καλα και δεν το βιαζεσε δεν κανουν πανω απο ενα χιλιαρικο
Ο ενας του λεει να βαλει 6πεταλουδο σε 4κυλινδρο,ο αλλος του λεει βαλε κομπρεσορα μ'ενα χιλιαρικο,ερχεται λοιπον και ο κακομοιρος ο 19αχρονος και φουντωνουν τα μυαλα του με ιδεες !!Καλο ειναι λοιπον,οποιος δεν γνωριζει να μην απανταει καν......
Οσον αφορα την μετατροπη σε 330,αν δεν εχεις σκοπο να το δηλωσεις μην το κανεις!3λιτρο αδηλωτο και νεαρος οδηγος,αν στραβωσει κατι εμπλεξες για μια ζωη....Επισης αμα ειναι να το δηλωσεις,ποιος ο λογος να μπλεξεις με μετατροπη???Πουλας το 316 και με τη διαφορα παιρνεις ετοιμο γνησιοτατο,αν σε παιρνει οικονομικα και δεν θα σε κανει μεροκαματο ο καθε ασχετος μηχανικος της Ελληνικης επαρχιας...Κρατα αγορι μου τ'αμαξακι του πατερα σου οπως ειναι,γιατι απ'οτι καταλαβαινω δεν το πολυ κατεχεις το θεμα,ή παρε ενα αλλο αμαξι που αρμοζει στην ηλικια σου και στα ''θελω'' σου..Ολα τ'αλλα μονο μπελαδες θα σου φερουν(στον πατερα σου κυριως!)
Stunt Mike
23-08-13, 08:57
Με τι αυτοκινητο βγάζεις γκομενα στάνταρ να πάω να το πάρω προχθές ;
bmw E36 M3 μαυρο και αραχνο και τιγκα φιμε τζαμια.....Το παιρνεις και πας πανω κατω στα κοντροστεκια,Παρασκευη βραδυ,σπινιαροντας και σβουριζοντας οπου γουσταρεις!!Θα σε πιασουν οι μπλε για Αλλοδαπο-ενοχλητικο στοιχειο και τις πρωτες 2-3 ωρες στο κρατητηριο θα'χεις και την πρωτη σου σεξουαλικη συνευρεση που θες!!Και μετα τρελο weekend στο Τμημα!! :hystericalbs1:
Laggispower
23-08-13, 13:48
Ο ενας του λεει να βαλει 6πεταλουδο σε 4κυλινδρο,ο αλλος του λεει βαλε κομπρεσορα μ'ενα χιλιαρικο,ερχεται λοιπον και ο κακομοιρος ο 19αχρονος και φουντωνουν τα μυαλα του με ιδεες !!Καλο ειναι λοιπον,οποιος δεν γνωριζει να μην απανταει καν......
Οσον αφορα την μετατροπη σε 330,αν δεν εχεις σκοπο να το δηλωσεις μην το κανεις!3λιτρο αδηλωτο και νεαρος οδηγος,αν στραβωσει κατι εμπλεξες για μια ζωη....Επισης αμα ειναι να το δηλωσεις,ποιος ο λογος να μπλεξεις με μετατροπη???Πουλας το 316 και με τη διαφορα παιρνεις ετοιμο γνησιοτατο,αν σε παιρνει οικονομικα και δεν θα σε κανει μεροκαματο ο καθε ασχετος μηχανικος της Ελληνικης επαρχιας...Κρατα αγορι μου τ'αμαξακι του πατερα σου οπως ειναι,γιατι απ'οτι καταλαβαινω δεν το πολυ κατεχεις το θεμα,ή παρε ενα αλλο αμαξι που αρμοζει στην ηλικια σου και στα ''θελω'' σου..Ολα τ'αλλα μονο μπελαδες θα σου φερουν(στον πατερα σου κυριως!)
Εαν ειναι να γινει κατι τετοιο θα γινει δηλωμενο..μπορει να μν συμμετεχω και πολυ στο φορουμ διοτι δεν το πολυ κατεχεις το θεμα οπως ειπε και ο StuntMike αλλα προσπαθω να μαθω..για τ 6πεταλουδ τ καταλαβα λγ πιο μετα αλλα δν ειχα ιντερνετ να απαντησω οπως απαντησες στης πρωτες σειρες.. εχω διαβασει και τις συνεπειες του αδηλωτου..Συνηθως ο νεαρος ειναι αυτος π θελει τα αδυνατα..δεν θελω να ξεφυγω απο τον δρομο της BMW οσο και εαν αυτο στους καιρους μας ειναι λαθος..παρελειψα να πω πως μια για τα επομενα 2 χρονια θα στηριζομαι οικονομικα οπως και οι περισσοτεροι της ηλικιας μ τετοιες αποφασεις παιρνονται απο κοινου και εφ'οσον ο πατερας ειναι εντελως αδιαφορος για τα αυτοκινητα χλωμο τ βλεπω να γινεται κτ..αλλα ρωτησα εδω για να μην τρεχω τελευταιες στιγμες οταν και οποτε παρω την αποφαση για αυτοκινητο..thumb Επισης δν παρεξηγουμαι για κανενα λογο γιατι γνωριζω τις γνωσεις μ επι τ θεματος πχ οταν κανεις 12 χρονια πολεμικες τεχνες ειναι σαν να ερχεται καποιος και να σ πει κανω Βαρατε σε δερνω..(απο θεμα ασχετοσυνης παρομοιαζω τν εαυτο μ με τ φορουμ..)
Stunt Mike
23-08-13, 14:29
Προς τιμην σου ειναι αυτο φιλε μου...Κανεις δεν γεννηθηκε μαθημενος.Οποτε ''ρωτωντας πας στην πολη'' :)
Αν θες να μ'ακουσεις,μην μπλεκεις με μετατροπες αυτη την εποχη και σ'αυτη την ηλικια...Δεν αξιζει,αν δεν εισαι του χωρου αλλα και γνωστης της καταστασης...
Laggispower
23-08-13, 16:29
Σωστα..αλλα ενταξει δν συμφωνω και απολυτα με το οτι εαν δν εισαι τ χωρου δν σημαινει οτι δν μπορεις να εχεις ενα ικανο αυτοκινητο..μονο για βολτα θα ειναι..και ουτως η αλλως ολα υποθετικα ειναι γτ τα πραγματα αλλαζουν και μπορει να υπαρξει καποια στιγμη π να μν θελω να ασχοληθω με πειραγματα στο αυτοκινητο..(δυσκολο)Παρολα αυτα εχεις δικιο μα οι ορεξεις διαστρευλωνουν την αληθεια και πιστευεις οτι μπορεις να τα κανεις ολα..:thumbsdown:
Dr. Yamastura
23-08-13, 16:39
Το ότι δεν είσαι του χώρου,ο Μιχάλης εννοεί ότι θα σε πιάσουν κότσο τα ελληνικά μαστόρια.Θα πληρώσεις τον κούκο αηδόνι,την μπεζαντάκου Κάιλη Μινόγκ κλπ.
Αμάξι για την ηλικία σου είναι ένα ωραίο μιάτα μέχρι 2500 ευρώ και τελείωσες.
Άστα τα 46άρια και τις μετατροπές για μετά τα 25..
Άσε που θεωρώ πεταμένα λεφτά μετατροπή για 330 όταν παίρνεις γνήσιο με 4000 ευρώ.....
Laggispower
23-08-13, 16:46
ααα σορρυ τοτε για τν ασυνενοησια..εχεις δικιο..βσκ ολοι εχετε δικιο και τ παραταω τ θεμα μετατροπης..
Ελα ρε Τωρα Παιδες Πια Μετατροπη σε 3τρο ,,,καλα Σοβαρολογουμε??
Την Σημερον Ημεραν??
Αρχιζης κοψε - ραψε ΑΑιντε πλεξουδες αλλες ααλλα ηλεκτρονικα και στο φιναλε ολο το σασι κατω θες ενισχιση και πισω να το κανη λαμαρινας με σχεση γνωση και μερακι,,,,Αιιντε Ψαχνε για μπλοκε για φρενα Πια μετατροπη Ξερετε για τι Μιλαμε?????
δεν ειναι εψιλον 30 στα 80'ς να τα κανης αυτα.
Η λυση ειναι Μια,,,, εστω αυτα τα 3κ που εχει η μετατροπη τα διαθετης για αγορα ετοιμου μ3 (46) η δωσε και κατι παραπανω η και τραμπα με το ολικο ποσο του 316 για να τα'χεις ολα απο το κατασκευαστη και εισαι ο.κ. το καιρο που δεν το δουλευης χειμωνα ξερω γω παρεδειδε πινκ. και ο.κ. τη θερινη σεζον σκισημο για να χεις ενα αμαξι οχι μονο για γκομενες αλλα να γευεσε και κατι στο δρομο τι να το κανω να,χω ενα αμαξι ωραιο οπτικα για γκομ/ες και στο δρομο να με φευγουν π.χ.τα λεων,
Μια ειναι η λυση Ετοιμο μ3,,,,,,Υπαρχουν πολλα και γυρω στο 15ρι
Bazil Van Sinner
23-08-13, 20:17
τι να το κανω να,χω ενα αμαξι ωραιο οπτικα για γκομ/ες και στο δρομο να με φευγουν π.χ.τα λεων,
Σωστη επισημανση.
(!)
για την ιδια λεμε ??
Άστο έτσι μην πετάς λεφτά...
Και με τα 115 κόλπα στην πλατεία κάνεις...
Αργότερα θα σου χρειαστεί μια μ...παγίδα τώρα δεν την χρειάζεσαι....(το έχεις άφθονο!!!)
Bazil Van Sinner
23-08-13, 20:31
Βασικα ρε παιδες για ποια μ***οπαγιδα μιλαμε????
Υπαρχει κανεις εδω μεσα που ανοιξε γκομενα την πορτα και μπηκε μεσα,ετσι απλα????
Μια φορα μου ειχε τυχει οταν ειχα το ΧΤ που βγηκα απο τα μπουζουκια(τοτε.....χαχαχχα)
και βρηκα μια χοντρη να καθεται πανω που ηθελε βολτα σωνει και ντε:hystericalbs1::hystericalbs1:
Πιστευω πως το μεγαλυτερο ποσοστο ιδιοκτητων "καλων" αυτοκινητων απο δω μεσα,τα χουν για να κ@υλωνουν οι ιδιοι ,οι αλλοι γραφουν στο
klarinogamprosFANS.gr,αυτο ειναι και το ζητουμενο!
Για λεγε για τη χοντρη.....
Σήμερα το μεσημερακι ειχε ενα στην παραλια......αρε προεδρα σε θυμηθηκα. 100% του γουστου σου..
Bazil Van Sinner
23-08-13, 21:16
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/08/3594iknewit-1.jpgMr. Prez
:hystericalbs1::hystericalbs1:
....νταξ νορμαλ καταστασεις οτι πρεπει για τη γνωριμια,αλλωστε ημουν και σε ηλικια που συγχωρουντε οι αμαρτιες:whistle:
Stefanos_Cool
24-08-13, 20:11
Όχι, σε καμία περίπτωση δεν αξίζει. Δώστο και πάρε ένα έτοιμο, ή άστο όπως είναι και με τα χρήματα που θα έδινες για να μπεις στον μπελά των μετατροπών τράβα και πάρε ένα αμαξάκι να κάνεις την πλάκα σου, ή αν επιμένεις να πετάξεις ντε και καλά τα χρήματά σου καλύτερα πέτα τα από το παράθυρο τουλάχιστον να τα βρει κανας φουκαράς και να σε ευγνωμονεί...
Καλή επιτυχία με τις σπουδές σου!