PDA

Επιστροφή στο Forum : Mazda mx5 vs Honda s2000

Dr. Yamastura
17-08-13, 09:58
Ποιο από τα δύο θα αγοράζατε και γιατί.
Το χόντα μόνο αν δεν έχει φόρο πολυτελείας,2003 μοντέλο και πριν.
Το μχ5 μοντέλο 2006(nc) και μετά και 1800 κυβικά.
Τα έχετε οδηγήσει?
Καταναλώσεις?
Οδηγική συμπεριφορά?
Για μια εβδομάδα θα έχω το μχ5 ενός φίλου,μέχρι την άλλη κυριακή.
πρώτες ελάχιστες εντυπώσεις καλές..,στιβαρό πλαίσιο και ωραίο βαρύ και ακριβές τιμόνι και όμορφο εσωτερικό.
Για πλαγιολισθήσεις θα σας πω άμεσα!!
Το χόντα το είχα οδηγήσει πριν χρόνια για πολύ λίγο.
Τελείως ψόφιο χαμηλά..ψιλά ζωντάνευε...
Προυπόθεση ότι τα χρήματα θα είναι τα ίδια για αγορά..

Thomelef
17-08-13, 10:11
S2000. Στα ιδια λεφτα, χωρις φορους, δεν υπαρχει θεμα διλληματος. Μιλαμε για ανωτερο αμαξι.

Ρε ντοκ...σε κανα 2 χρονια σα το σταθη με τις λαμπρετες και τις βεσπες θα εισαι.

Dr. Yamastura
17-08-13, 10:15
Θέλω να γίνω ίδιος ο Στάθης
Πόρωση με διθέσια και γω!!
Βέσπα ο ένας roadster ο άλλος...

mark e92
17-08-13, 10:27
Honda s2000 με hondata η χαρά του drifter...

Stamatis
17-08-13, 10:33
Μου αρεσει να ασχολουμαι. Οποτε: Μαζντα.
Τουρμπινες, κομπρεσορες, διαφορικα, κλουβια, υπαρχουν ολα και σημαντικα φθηνοτερα απο του Χοντα.
Σε θεμα συνολικου κοστους, το Μαζντα εχει καλυτερο vfm
Και φθηνους κινηρες αν κατι παει στραβα.

mark e92
17-08-13, 10:38
Μου αρεσει να ασχολουμαι. Οποτε: Μαζντα.
Τουρμπινες, κομπρεσορες, διαφορικα, κλουβια, υπαρχουν ολα και σημαντικα φθηνοτερα απο του Χοντα.
Σε θεμα συνολικου κοστους, το Μαζντα εχει καλυτερο vfm
Και φθηνους κινηρες αν κατι παει στραβα.

Ο vankel δεν ήταν και τοσο αξιόπιστος Πρόεδρε.

Stamatis
17-08-13, 10:38
Μχ5 δεν θελει;

mark e92
17-08-13, 10:46
Ωχ συγνώμη μπερδεύτηκα με το Rx8 .

nikos1400
17-08-13, 10:46
Ο Προεδρος ΠΑΛΙ εχει δικιο. Εφοσον φυσικα ο Γιατρος το θελει για βολτισιο και οχι αγωνιστικο.
Αλλα παλι υποτιθεται του Σ2000 ειναι σκυλι το μοτερ, ναι ??

STREETRACING
17-08-13, 10:52
καμμια σχεση.
s2000 με ραμμενα ματια...

Samaro
17-08-13, 10:59
Δύο αυτοκίνητα τόσο ίδια αλλά και τόσο διαφορετικά ! Το κάθε ένα με τις χάρες του.
Δύσκολη απόφαση πράγματι !
Πάντως προσωπικά θα διάλεγα το Μιάτα.

:original:

kapamaru1
17-08-13, 11:11
s2000 πάρε. Αν πάρεις mx5 μπορεί μετά από λίγο να ξενερώσεις με την απόδοση του. Honda με κλειστά τα μάτια

sheriff
17-08-13, 11:21
Honda για μουρη και γκαζι
Mazda για παιχνιδι και παντες

Με + 5000 ευρω για το μουχου γινεται πιο γρηγορο απο honda κατα πολυυυ αλλα χανει την φιλικοτητα του

gnx
17-08-13, 11:27
Χρήστο, είχα ΜΧ5 πρώτης και δεύτερης γενιάς και S2000 το πρώτο μοντέλο.

Δεν υπάρχει σύγκριση στα δύο αυτοκίνητα. Απλά.

Το μάζντα έχει πιό πληροφοριακό ας πούμε τιμόνι. Τίποτε άλλο είναι βεβαίως πολύ πιό φτηνό σε συντήρηση, αλλά οι επιδόσεις δεν έχουν σχέση. Το χειρότερο πράγμα στο μάζντα είναι τα φρένα του.

Όντως παίρνει αναβαθμίσεις τουρμπίνες κλπ, αλλά όλα αυτά ξερουμε ότι καταλήγουν σε ένα μπουγιουρντί από εδώ μέχρι απέναντι.

Το χόντα είναι πολύ snappy αυτοκίνητο, δε νομίζω ότι παραπάνω γίνεται. Σκέψου ότι στο περίπτερο της Κορυζή στη Φιλοθέη, ερχόμενος από τη Βενιζέλου και κάνοντας δεξιά για να πάρω τσιγάρα, δε διέσχιζα το δρόμο ποτέ, πάντα με λίγο ελάχιστο γκάζι το γύρναγα μπρός πίσω. Το αυτοκίνητο αυτό είχε μία ιδιαιτερότητα στα λάστιχα, τότε. Ήταν ένα ειδικό s02 πολύ τετράγωνο και με χαμηλό treadwear. Όταν έχανε πρόσφυση έκανε βίαια παντιλίκια. Τα πίσω τα δικά μου τότε στα 6000 χλμ δε κράταγαν καθόλου.

Εάν θέλεις s2000, μην αρχίσεις πάλι τα ότι αγοράζω με ένα κατοστάρικο. Να πάρεις μοντέλο του 04 να έχει πίσω τζάμι όχι πλαστικό, μη κάνεις καμία λακιαΜά. Τα φρένα του ήταν ΟΚ, αλλά θυμάμαι ένα αρκετά ευαίσθητο ABS. Του μάζντα ήταν χάλια.

Μπροστα τους τα φρένα του Ζ4Μ είναι άγκυρες. Η πλάκα είναι ότι εχτές (γλυκο)κοιτούσα ένα μοντέλο του 07 με VSA στα 16000 ευρώ. Από την άλλη θυμάμαι μία αγγελία ενός Ζ4Μ με πολλά εξτρα στα 21900 ευρώ ή κάτι τέτοιο.

Η διαφορά σε τέλη είναι υπερ του s2000 κάνα χιλιοοχτακοσάρι αλλά δε θα το συζητούσα.

Εάν πάρεις παλιό s2000 πρόσεξε εάν έχει κάνει την ανάκληση. Εμένα ήταν Ιουνιος 2000 και σε αυτά στέγνωνε ο τέταρτος κύλινδρος από λιπαντικό. Έπρεπε θυμάμαι να ανοίξουν κάπου μία τρύπα.

120ie87
17-08-13, 12:35
Ποιο από τα δύο θα αγοράζατε και γιατί.
Το χόντα μόνο αν δεν έχει φόρο πολυτελείας,2003 μοντέλο και πριν.
Το μχ5 μοντέλο 2006(nc) και μετά και 1800 κυβικά.
Τα έχετε οδηγήσει?
Καταναλώσεις?
Οδηγική συμπεριφορά?
Για μια εβδομάδα θα έχω το μχ5 ενός φίλου,μέχρι την άλλη κυριακή.
πρώτες ελάχιστες εντυπώσεις καλές..,στιβαρό πλαίσιο και ωραίο βαρύ και ακριβές τιμόνι και όμορφο εσωτερικό.
Για πλαγιολισθήσεις θα σας πω άμεσα!!
Το χόντα το είχα οδηγήσει πριν χρόνια για πολύ λίγο.
Τελείως ψόφιο χαμηλά..ψιλά ζωντάνευε...
Προυπόθεση ότι τα χρήματα θα είναι τα ίδια για αγορά..

Είχα το MX5 nc (2006->) 1.8, το πήρα σε πλούσια έκδοση μαμά και του έβαλα αντιστρεπτικές και ελατήρια για να χαμηλώσει το τζιπάκι.
Συνολικά απογοητεύτηκα και το έδωσα μετά από 6-7 μήνες.
Το mx5 mk1 (na) που είχα ήταν καλύτερο. Ελαφρύτερο, μικρότερες διαστάσεις, παιχνίδι. Έμπαινες όπου ήθελες, όπως ήθελες. Παιχνίδι στην πίστα αλλά και στην αγαπημένη βραδυνή επαρχιακή διαδρομή.

Το nc έχει πολύ αυξημένη πρόσφυση σε σχέση με το παλιό και είναι μεγαλύτερο σε όγκο και βάρος και έχει χάσει τον χαρακτήρα του παιχνιδιού. Επίσης, λόγω έλλειψης ηχομόνωσης καμπίνας και λόγω της πλατιάς μόνωσης στα παράθυρα (για τα νερά) - εκεί που το τζάμι έρχεται σε επαφή με την υφασμάτινη οροφή- έχει πάρα πολύ θόρυβο κύλισης και αεροδυναμικό θόρυβο, σε απογοητευτικό βαθμό. Ο κινητήρας επίσης είναι ανεπαρκής.

s2000 χωρίς δεύτερη σκέψη.-

120ie87
17-08-13, 12:40
Ξέχασα, στο nc 1.8 είχα βάλει και μπλοκέ από το 2λιτρο.

Bellof-3
17-08-13, 13:08
το διλιτρο το mx5 ειναι σαφως ανωτερο απο το 1.8 πολυ πιο ροπατο απο το 1.8... Επισης δεν ειναι πολυ πιο βαρυ απο το nbfl...

εγω θα αναφερω μονο τα λογια φιλων και επι χρονια κατοχων mx5... καλο το nc αλλα αλλα na και nb δεν ειναι... τα διπλα ψαλιδια εκαναν τεραστια διαφορα στην ολικη αισθηση... παροτι μπορει να ηταν λιγο πιο αργο το αυτοκινητο...

Dr. Yamastura
17-08-13, 13:38
καταναλωση σ2000 μεσα στην πόλη?
Το μχ5 θα δω κατανάλωση αυτην την εβδομάδα..
Αν έβρισκα μκ1 μχ5 με a/c θα το χτύπαγα..
Το μκ2 τι έλεγε?
έχω βρει κάποια στην φτήνια..
Θέλω το αμάξι για καθημερινό χωρίς φόρους πολυτελείας και για αρκετή καθημερινή πλαγιολίσθηση,όπως αντιλαμβάνεστεthumb
ΟΧΙ μπαξίματα και μετατροπές,εργοστασιακό.

Bellof-3
17-08-13, 13:41
Το μκ2 τι έλεγε?
Θέλω το αμάξι για καθημερινό χωρίς φόρους πολυτελείας και για αρκετή καθημερινή πλαγιολίσθηση,όπως αντιλαμβάνεστεthumb

φυσικα ειναι αναλογα πως το πας... το 1.8 nbfl γυρω στα 10 σε πολη...

RallyArt
17-08-13, 13:48
Mx5 mk2,5 1800cc light τουρμισμα 240αλογα ευκολα, και μην ακουω οτι το s2000 ειναι σον και ντε καλυτερο...
Το μχ μην ξεχναμε οτι ειναι λατρεμενο αμαξι σε ολο το πλανητη, shops που δουλευουν μονο για μχ, πληθορα κατασκευων και aftermarket προιοντων...... και το σημαντικοτερο δεν σπαει δεν χαλαει και μηδενικη συντηρηση.... τα σ2000 ολο προβλημα και μαλακιες ειναι....

Sent from my Ramos W27Pro using Tapatalk 4

120ie87
17-08-13, 13:52
Το μκ2 τι έλεγε?

Οι επιλογές σου θα μπορούσαν να είναι οι εξής:

Α. mx5 mk1 NA (εως 1992) 1600 με 116HP και a/c (μετά το 1992 η ιπποδύναμη στα 1600cc έπεσε στα 90 ps (το εχω οδηγήσει και είναι απελπισία) και δεν είχε και μπλοκέ - επομένως για κάτι καλό πηγαίνεις σε 1800cc μετά το 1992)
B. mx5 mk2 sporty 1800cc. 6 speed -> εξατάχυτο με μπλοκέ - ίσως το καλύτερο mx5. Δύναμη, παιχνιδιάρικος χαρακτήρας, αξιοπιστία. Το αγοράζεις και πηγαίνεις πίστα για χαλάρωση..... :cheers:

Προσοχή: mk2 1600cc ΠΟΤΈ και για κανένα λόγο. Σέρνεται και δεν έχει μπλοκέ, για να το φτιάξεις πρέπει να ρίξεις χρήματα για δεσίματα sporty, μπλοκέ, turbo ή άλλο μοτέρ.

Χρίστος
17-08-13, 14:32
πριν παρω το απωλεσθεν S κοιταγα και οδηγησα μερικα μιατα.

Το ΜΟΝΟ που μ αρεσε ηταν το MK 2.5 1.8 με μπλοκε κλπ.

Εν αντιθεση με το S που ειναι πιο απολυτο, πιο γρηγορο παντου, πιο ομορφο(κατ εμε), πιο, πιο,πιο..... το μιατα εχει ενα δικο του χαρ/ρα λιγο πιο ευκολοδηγητο για τη πολη και σε ταξιδια εχεις πιο ανετη θεση οδηγησης μαζι με μια πιο ανθρωπινη καταναλωση κι ας βαρενει που και που το δεξι ποδι.

Απλα οδηγηκα και σε επιδοσεις για να φτασει ενα μιατα ενα S θελει το λιγοτερο 3-4k και παλι δε ξερω κατα ποσο θα ειναι αξιοπιστο.

Το s απο την αλλη εχει 3 εκδοσεις με ακρως φημομενη τη 3η (VSA) και με το 99% σκισμενη τη πρωτη απο τους ιδιοκτητες. Η μεσαια (τελη 03 - μεσα 06) ειναι και η καλυτερη με τα μηχανικα της πρωτης λιγο βελτιωμενα και τις πανεμορφες αισθητικες παρεμβασεις τoy VSA.

Σε θεμα βελτιωσης το s περνει ευκολα και αξιοπιστα πανω απο ολα. Τρομερη ποικιλια για ολες τις τσεπες.

Και το σημαντικοτερο!!!
ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ F20 ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ Vtec ακομα και καποια ///Μ.......

Bellof-3
17-08-13, 15:08
https://www.youtube.com/watch?v=SP45zzvt_Tc

βεβαια το s2000 μπορει να κανει και κατι τετοιο με σωστες βελτιωσεις...

Bazil Van Sinner
17-08-13, 18:41
Aπο ΜΧ5 εχω μπολικη εμπειρια,τα εχω οδηγησει ολα εκτος απο το NCfl.
Eχω οδηγησει απο το 1,6 με τους 90 μεχρι ΝΒfl 1,8turbo με 300+ αλογα:shok:

Σε στοκ μορφη απ'ολα αυτα,για μενα αξιζουν τα ΝΑ και τα ΝΒfl με τον 1,8 και το μπλοκε.

Το NC εχασε αρκετη απ την αισθηση του miata και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.

Το S2000 ειναι απωθημενο μου και πιστευω πως δεν θ'αργησω να το βαλω στα χερια μου.Η λιγη εμπειρια που ειχα απο S2K μου δωσε την αισθηση ενος HULK MX5.

Aν ειναι να μπεις στη βελτιωση του,για το ΜΧ5 εχει μεχρι και στην Ελλαδα εργαστηρια που εξειδικευονται.Ειναι και ενας φιλος στην Θεσσαλονικη που κανει δεσιματα με CNC. Για το S δεν γνωριζω.

Τελος απο το λιγο που σε ξερω,νομιζω πως το ΜΧ5 θα σου πεσει λιγο....

spar@
17-08-13, 19:29
πριν παρω το απωλεσθεν S κοιταγα και οδηγησα μερικα μιατα.

Το ΜΟΝΟ που μ αρεσε ηταν το MK 2.5 1.8 με μπλοκε κλπ.

Εν αντιθεση με το S που ειναι πιο απολυτο, πιο γρηγορο παντου, πιο ομορφο(κατ εμε), πιο, πιο,πιο..... το μιατα εχει ενα δικο του χαρ/ρα λιγο πιο ευκολοδηγητο για τη πολη και σε ταξιδια εχεις πιο ανετη θεση οδηγησης μαζι με μια πιο ανθρωπινη καταναλωση κι ας βαρενει που και που το δεξι ποδι.

Απλα οδηγηκα και σε επιδοσεις για να φτασει ενα μιατα ενα S θελει το λιγοτερο 3-4k και παλι δε ξερω κατα ποσο θα ειναι αξιοπιστο.

Το s απο την αλλη εχει 3 εκδοσεις με ακρως φημομενη τη 3η (VSA) και με το 99% σκισμενη τη πρωτη απο τους ιδιοκτητες. Η μεσαια (τελη 03 - μεσα 06) ειναι και η καλυτερη με τα μηχανικα της πρωτης λιγο βελτιωμενα και τις πανεμορφες αισθητικες παρεμβασεις τoy VSA.

Σε θεμα βελτιωσης το s περνει ευκολα και αξιοπιστα πανω απο ολα. Τρομερη ποικιλια για ολες τις τσεπες.

Και το σημαντικοτερο!!!
ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ F20 ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ Vtec ακομα και καποια ///Μ.......

Παίρνει εύκολα και αξιόπιστα το s? απο ποτε ;

Εγω που είμαι κουλος το 1,6 το μαζντα μια χαρα μου φάνηκε !! Αλλα τεσπα

fanisk
17-08-13, 19:53
Στο s2ki λενε πως παιρνει δυσκολα, ακριβα. Ας μας πει και ο Stradale.

spar@
17-08-13, 19:59
Στο s2ki λενε πως παιρνει δυσκολα, ακριβα. Ας μας πει και ο Stradale.

Φανή το s2k με επώνυμα πράγματα και καλοταιριασμενα 1ο στάδιο βγάζεις τα ονομαστικά άλογα ... Άντε μεχρι 5 άλογα παραπάνω σε σωστό δυναμομετρο με μια πριν και μια μετα μετρηση!
Ατμοσφαιρικά άλογα για να φτάσεις 300ps θες άλλο μπλοκ και μελετημένο καπάκι δεν συμφέρει κάν δλδ!

GIANNHS M
17-08-13, 20:40
Το μκ2 τι έλεγε?

γιατρε .....το φαρμακο σου (για αυτα που αναφερεις) ακουει σε S2000 κ μονο....ολα τα αλλα μπροστα του δεν φτουρανε μι-α!!!!βρες ενα προσεγμενο (δυσκολα αλλα οχι ακατορθωτο) κ ευχαριστησου παιχνιδι.κουλος δεν εισαι...θα γινεται ωραιο διδυμο....το βασικο του ελλατωμα που ενιωσα εγω οταν οδηγησα ενος φιλου,το οποιο φοραγε ζαντα,αναρτηση,μπλοκε, ειναι οτι δεν συγχωρει ηρωισμους-λαθη αν δεν το ξερεις!!!κατα αλλα ειναι ιδανικο παιχνιδι για μεγαλους!!! τωρα στο θεμα της καταναλωσης....εισαι αστειος :hystericalbs1::hystericalbs1:....δηλωνεις δημοσια παντιλικακιας στο επ'ακρο κ σε νοιαζει η καταναλωση.εκεινη την ωρα που θα ανεβαζεις μεχρι τις 9000 κ θα ουρλιαζει καιει το κωλο του...αν πηγαινεις νορμαλ καιει σαν διλιτρο.εγω καταναλωση στη μονοημερη βολτα που το ειχα δεν μπορεσα να δω γιατι μαμακιζιμουνα συνεχως.παντως το ξερεις πως ολα δεν μπορει να τα εχεις σε ενα αμαξι...
φιλικα παντα ......κ με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andreas_R
17-08-13, 21:09
Δεν τιθεται θεμα συγκρισης.
Εκει που σταματαει το mx-5 ξεκιναει το s2000

Thomelef
17-08-13, 21:20
Ναι ρε παιδια. Τι να λεμε τωρα...ενα μιατα, ειναι καλο για πρωτο αυτοκινητο σε εναν ανησυχο οδηγο, που θελει κατι παραπανω απο το απλως να βολταρει. Δεν λεω, διασκεδαστικοτατο, μεγαλο σχολειο, αλλα στα χερια του χρηστου το αμαξι θα τελειωσει στα πρωτα 20χλμ.

Οκ, δεχεται βελτιωσεις, αλλα αν διαβασα καλα, ο χρηστος δεν εχει σκοπο να ριξει λεφτα σε αυτο το τομεα.

Το χοντα θελει χερια, συνεση, εμπειρια. Μπορει τα αλογα του σαν νουμερο να μην λενε και πολλα σημερα που εχουν καταντησει στραγαλια, αλλα οποιος ετυχε να τα οδηγησει σε αυτη τη καροτσα, λιγο στο οριο, καταλαβε οτι δεν χωραν αστεια, ουτε ταρζανιες, ουτε μαγκιες.

Η εκτιμηση μου για αυτη τη μαρκα και τα γρηγορα της μοντελα, ειναι τεραστια. Προσωπικα θεωρω οτι η χοντα ειναι η εταιρεια που εχει παραξει μηχανολογικα επιτευγματα πανω σε πανεμορφα αυτοκινητα. Αμαξια για τον οδηγο πρωτα, και μετα για ολους τους αλλους.

Τι να πεις για τους επιλογεις ταχυτητων και τις διαδρομες τους. Τι να πεις για το ξουραφιασμα μεταβτις 6κ? Μιλαμε για τετρατροχο με χαρακτηρα διτροχου.

Harisp
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα mr2.
Με ένα 10ρικο που περιλαμβάνει αμάξι, μετατροπή μοτέρ-σασμάν TS, ανάρτηση, ζάντες κτλπ.
Έχεις τρελό παιχνίδι...

Και η κατανάλωση είναι αστεία...πολύ χαμηλότερη και από mx5 1ης 2ης γενιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=ewivaa-4jzM

mikegr
Ωχ συγνώμη μπερδεύτηκα με το Rx8 .

Eμ αυτη ειναι η συνηθης συγκριση. Τωρα το μχ5 με το Χοντα τι σχεση εχει...

Bazil Van Sinner
17-08-13, 21:39
το MR2 δεν ντριφταρει.

Αυτο που εγραψε ενας φιλος οτι εκει που σταματαει το ΜΧ ξεκιναει το S,ισχυει και το αντιστροφο,εκει που παιζει το ΜΧ το S καθεται και βλεπει.

Μην μπαινετε παλι στο τρυπακι να βγαλουμε το αυτοκινητο της χρονιας,ασκοπη προσπαθεια εκατερωθεν,και τα δυο ειναι αξιολογοτατα αυτοκινητα με τα + και τα - τους.

Το θεμα ειναι πιο κανει στον Γιαμαστουρα,που σιγουρα δεν ανεβασε το θεμα για να μαθει απο εμας,αλλα για να το συζητησει και να ακουσει γνωμες και εμπειριες,καθως για να τον φτασουμε πρεπει να μαζευτουμε καμια 10αρια απο δω μεσα.

Doc στο αρχικο σου ερωτημα NC 1.8 vs S2K,χαλαρα το S2K.
Tωρα αν μπαινει στο παιχνιδι και προηγουμενη γενια ΜΧ,ειναι συζητισιμο,καθως το 1.8 με μπλοκε ειναι ενα παιχνιδι καθημερινο που δεν θα χαλασει ποτε και οποτε θελησεις το τουμπανιαζεις !

Να σας θυμησω μια απο τις καλυτερες βολτες που μου εχουν κανει!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cr8MhQRn458

Dr. Yamastura
17-08-13, 21:41
Το σ2000 και το μιάτα για μενα έχουν σχέση στο ότι θέλω διθέσιο καμπριο και πισωκίνητο.
Θωμά λες και ήσουν σήμερα στο αμάξι συνοδηγός!!
Ήδη από τα πρώτα μέτρα κατάλαβα πως δεν.....
Το mx5 nc το βγάζω από τη λίστα.
Μόνο με φλικαρίσματα και τιμονιές κάτι έκανε.
Ήταν όμως αρκετα φιλικό.
Είχα και τον Μιχάλη("stunt mike)συνοδηγό.
πιστεύω όντως 'οτι η πρώτη και δεύτερη γενειά μιάτα θα είναι καλύτερη σε αυτόν τον τομέα.
Όσον αφορά την κατανάλωση,νορμάλ θα το πηγαίνω καθημερινα στη δουλειά,αλλά θέλω να έχει δυνατότητα για παιχνίδι.
Μάλλον για σ2000 πριν το 2004 θα κοιτάξω.
Το μρ2 δεν μου αρέσει εμφανισιακά...

Dr. Yamastura
17-08-13, 21:56
Πιπέρι πρέπει να μας βάλουν στο στόμα και στους δύο στο βίντεο:hystericalbs1:
ποιο είναι το καλύτερο μιάτα?
το σπορτυ?έχει μπλοκέ,146 άλογα?
Αν πάρω κάτι μάλλον στο σ2000 γέρνει η ζυγαριά..

andreas_R
17-08-13, 21:57
Το σ2000 και το μιάτα για μενα έχουν σχέση στο ότι θέλω διθέσιο καμπριο και πισωκίνητο.
Ήταν όμως αρκετα φιλικό.
πιστεύω όντως 'οτι η πρώτη και δεύτερη γενειά μιάτα θα είναι καλύτερη σε αυτόν τον τομέα.
Όσον αφορά την κατανάλωση,νορμάλ θα το πηγαίνω καθημερινα στη δουλειά,αλλά θέλω να έχει δυνατότητα για παιχνίδι.

Αν επιλεξεις s2000 και θες μια παραπανω γνωμη απο καποιον μαστορα
που ασχολειται μονο με honda ενημερωσε.thumb

Bazil Van Sinner
17-08-13, 22:07

:th_Laie_67-1: φιλε ειμασταν σε υπερδιεγερση,δικαιολογουν� �αι τα παντα!

Το sporty εχει αναρτησεις Bilstein,ολα τα δεσιματα και 6αρι σασμαν.
Εχω ειχα ενα Φοινικα 2,5αρι με ολα τα δεσιματα του Sporty,αναρτησεις κατι σχετικα φθηνες αλλα τιμιες AGX με 4 ρυθμισεις σκληροτητας και 5αρι σασμαν.
Εδω βεβαια μιλαμε για εργοστασιακα ετσι,εσυ θα πας σε μεταχειρ. που ειτε θα θελει αναρτηση ειτε θα εχουν αλαχτει.

Το 6αρι δεν μ'αρεσε ιδιαιτερα και ηταν και πιο αργο απο το 5αρι σε τελικες.Εφευγε 1ες2ες3ες αλλα μετα χανει γιατι η 3η απο το 5αρι γεμιζει περισσοτερο,επισης δεν με ειχε βολεψει στα παντιλικια-πολης γιατι ειχα μακρθτερη 2α και επαιζα περισσσοτερο.

Ξαναλεω το'χω αχτι το S2K και σιγουρα θα παρω ενα ,αλλα για καθημερινη συμβιωση ενα 2,5αρι ΜΧ πιστευω ειναι καλυτερο.

It's up yours Doc thumb

Stunt Mike
17-08-13, 23:02
Ήταν όμως αρκετα φιλικό.

Περασε,με πηρε και πηγαμε μεχρι την Ανθουσα και περιξ του Γερακα να δουμε τι ψαρια πιανει το κακομοιρο 1800αρακι.....Απογοητευση φυσικα:thumbsdown: Ο ανθρωπος οδηγει καθημερινα 300+hp και περιμενει να τον ικανοποιησει ενα ΜΧ5??Γνωμη μου και του την ειπα,ειναι να κυκλοφορει καθημερινα με το RX7 FD του και την διαφορα στην καταναλωση θα την λογιστει ως τα λεφτα που θα ριχνε στην αγορα ενος τετοιου 2θεσιου+ασφαλειες+τελη+ζημι ες-service.Και παλι φτηνοτερα θα του βγει!!!Κι αν το θελει καμπριολε,εχω αλυσοπριονο αστερατο,θα το κανω κιμα το RX7! :hystericalbs1:
Doc,κακες επιλογες και τα 2,ΜΧ και S2K....Μην ασχολεισαι καν....
Αντε να τελειωσει το ντριφταδικο γιατι στην εχει βαρεσει κι εσενα,οπως κι εμενα!!Προβλεπεται καπνιστος ο Σεπτεμβρης!! :warriorsmiley:

nik200
18-08-13, 06:04
Περασε,με πηρε και πηγαμε μεχρι την Ανθουσα και περιξ του Γερακα να δουμε τι ψαρια πιανει το κακομοιρο 1800αρακι.....Απογοητευση φυσικα:thumbsdown: Ο ανθρωπος οδηγει καθημερινα 300+hp και περιμενει να τον ικανοποιησει ενα ΜΧ5??Γνωμη μου και του την ειπα,ειναι να κυκλοφορει καθημερινα με το RX7 FD του και την διαφορα στην καταναλωση θα την λογιστει ως τα λεφτα που θα ριχνε στην αγορα ενος τετοιου 2θεσιου+ασφαλειες+τελη+ζημι ες-service.Και παλι φτηνοτερα θα του βγει!!!Κι αν το θελει καμπριολε,εχω αλυσοπριονο αστερατο,θα το κανω κιμα το RX7! :hystericalbs1:
Αντε να τελειωσει το ντριφταδικο γιατι στην εχει βαρεσει κι εσενα,οπως κι εμενα!!Προβλεπεται καπνιστος ο Σεπτεμβρης!! :warriorsmiley:

Εμμμμ...κατοχοι...ε36 που βαριουνται....
Typical...πάρτε ε30...και αφήστε τα ρυζια...

mikegr
18-08-13, 08:20

:thumbsup:
Παντως θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις κανενα καλο, οχι εισαγωγης

RallyArt
18-08-13, 08:31
Ήταν όμως αρκετα φιλικό.

Εχουμε γνωριστει στον Πετρο τον μηχανικο σου, πως παει το τερας;
Λοιπον για να παρεις ενα καλο σ2 και να μην το χρυσοπληρωσεις θα δωσεις τουλαχιστον 12 με 14Κ....
Με 6κ περνεις ενα καλο σπορτι που πρεπει να ειναι το καλυτερο μχ5, και με αλλα 6κ θα στο φτιαξει ο Πετρος ετσι ωστε και θα το ζηλευουν ολοι οι hondaκιδες πιστεψε με;)
Αμα θελεις πινουμε καφεδακι να σου φερω το σπορτι του αδελφου μου με light τουρμπο ~240 αλογατα , και φερε μου ενα σ2κ με τα ιδια λεφτα να ειναι better....
100.000xlm και δεν εχει κανει τσικ.

Dr. Yamastura
18-08-13, 08:57
Το τέρας προχωρά σιγά σιγά....
Δεν σκοπεύω να δώσω τόσα χρήματα.
Περιμένω μόνο την καλή ευκαιρία!
Ποιο αμάξι είχες στον Πέτρο?
Ή έχω πάθει αμνησία ή δεν συστηθήκαμε...

RallyArt
18-08-13, 10:11
Ο αδελφος μου το εχει ενα μχ5,το ειχε στον πετρο για τουρμπισμα ενα ασημι με rota ζαντες, εγω εχω ενα Μ3 μπλε, συστηθηκαμε;-)
Χαζευα το ν10 και τα λεγαμε.
Δες αυτο : https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3967332/

Dr. Yamastura
18-08-13, 10:47
Ναι οκ θυμήθηκε ο γέρος!:thumbsup:
Που μου έλεγες για κάποιο άλλο συνεργείο.....
Και κάποιες κόντρες με ''φτιαγμένα'' μ3,που 'φάγαν σκόνη!!
δεν μου είπες για ''rally art'' όμως!
Right?

andreas_R
18-08-13, 11:04
Εχουμε γνωριστει στον Πετρο τον μηχανικο σου, πως παει το τερας;
Λοιπον για να παρεις ενα καλο σ2 και να μην το χρυσοπληρωσεις θα δωσεις τουλαχιστον 12 με 14Κ....
Με 6κ περνεις ενα καλο σπορτι που πρεπει να ειναι το καλυτερο μχ5, και με αλλα 6κ θα στο φτιαξει ο Πετρος ετσι ωστε και θα το ζηλευουν ολοι οι hondaκιδες πιστεψε με;)
Αμα θελεις πινουμε καφεδακι να σου φερω το σπορτι του αδελφου μου με light τουρμπο ~240 αλογατα , και φερε μου ενα σ2κ με τα ιδια λεφτα να ειναι better....
100.000xlm και δεν εχει κανει τσικ.

Με το ιδιο σκεπτικο φιλε μου θα φερουμε ενα σταρλετ πισωκινητο που θα ειναι ακομα πιο φθηνο...
Απο 6 εως 8κ σημερα παιρνεις παρα πολυ καλο s
με 14000 παιρνεις το καλυτερο. Τα αλλα απλα δεν προκειται να πουληθουν ποτε. Πωλουνται για μοστρα

Dr. Yamastura
18-08-13, 11:16
5000 euros max!!

Stathis
18-08-13, 11:19
Με 5κ αγοραζεις πολυ καλη βεσπα ή μετρια λαμπρετα.
Σκεψου το. ;)

Thomelef
18-08-13, 11:52
Χαχαχαχαχαχαχα...

Ο αδιορθωτος!

spar@
18-08-13, 12:20
5000 ευρο για s2k, δεν ειναι ακατόρθωτο, ενδιαφέρον ....
Κάποτε είχε 2 με 5,5!!

kapamaru1
18-08-13, 12:28
Απλά επειδή είναι λίγο θάνατος στο δρόμο, άμα αποφασίσεις να πάρεις s2k να βρεις ένα που δεν έχει τρακάρει. Έχω ακούσει πως τρακαρισμένα φτερά/άλλα δεν επανέρχονται ποτέ 100% κ δημιουργεί πρόβλημα στην αεροδυναμική.

vagmag
18-08-13, 12:37
Πολύ καλό αυτοκίνητο το mx5. Είχα και εγω 2 . 18αρια nb και nbfl... Με ανάποδη σειρά ...

Σχολείο, για τον αδαη, μαθαίνεις να παίζεις, να γυρνάς με κάθε δυνατό τροπο μιας και δεν έχει τη δύναμη. Η πρώτη μου επαφή με ενθουσίασε. Μου έμαθε πολλα. Με έκανε να μάθω, να δοκιμάσω κλπ . Μετά απο κάποια χρόνια η δεύτερη επαφή ... Με απογοήτευσε..δεν έφταιγε το αυτοκίνητο. Εγω ήθελα πλέον περισσότερο γκάζι. Το αυτοκίνητο είναι τίμιο, ειναι ευκολοδηγητο, είναι παιχνίδι, αλλα δεν έχει γκάζι. Οπότε η θα καταλήξεις με μετατροπές ( δεν τις κατηγορώ), ή θα θα πας σε s2000.

Καλό το τουρμπισμα , αλλα αλλάζει ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Ο κομπρεσσορας ίσως είναι πιο ταιριαστος αλλα όσους ήξερα, είχαν σπάσει μοτερια και εξαρτήματα.
Ούτε το s2000 είναι άλεξισφαιρο, αλλα είναι μανίσιο και ατμοσφαιρικά ήδη αρκετά δυνατό.

Με τις εμπειρίες που έχεις μέχρι τώρα ( αυτές που ξέρω για εσένα ιντερνετικα), θα σου πρότεινα s2000 για να μην ξένερωσεις όπως εγω στην πρώτη βόλτα .

Καλή επιτυχία

Dr. Yamastura
18-08-13, 13:38
90% αν πάρω κάτι πάω σε σ2000.
Το μχ5 μου φάνηκε παιχνιδι για την κόρη μου!!
Είναι πολύ καλό,αλλά για κάποιον αρχάριο ή κάποιον που θέλει κάμπριο για βολτίτσες...
Ελπίζω να μην μου φανεί το ίδιο και το σ2κ!!!

Dr. Yamastura
18-08-13, 14:13
15000 χλμ το χρόνο με το ρχ7 είναι λίγο δύσκολο.
Ο χαρακτήρας του αυτοκινητου δεν είναι για καθημερινό.
Το έκανα πέρσι για 2 μήνες,είναι λίγο κουραστικό.
Κατανάλωση:22λ/100χλμ.
Ισοδυναμεί με περίπου 5700 ευρώ βενζίνη το χρόνο με 100άρα που βάζω..

Θέλω όσα αυτοκίνητα μου άρεσαν από παιδί μέχρι τώρα(σε λογικά πλαίσια)να τα αγοράσω κάποια στιγμη και να τα πουλάω!!:thumbsup:
Μου μένουν πολλά ακόμα!!!χαχαχαχαχα
Προτιμότερο να ήμουν δοκιμαστής αυτοκινήτων..σε κανα τοπ γκίαρ!!

spar@
18-08-13, 14:16

Θέλω όσα αυτοκίνητα μου άρεσαν από παιδί μέχρι τώρα(σε λογικά πλαίσια)να τα αγοράσω κάποια στιγμη και να τα πουλάω!!:thumbsup:

Πάρε κανα s2k φθηνό τότε να πουλησεις ....

vagmag
18-08-13, 14:27
90% αν πάρω κάτι πάω σε σ2000.
Το μχ5 μου φάνηκε παιχνιδι για την κόρη μου!!
Είναι πολύ καλό,αλλά για κάποιον αρχάριο ή κάποιον που θέλει κάμπριο για βολτίτσες...
Ελπίζω να μην μου φανεί το ίδιο και το σ2κ!!!

Δεν έχω εμπειρία απο s2000 ...
Ελπίζω τα παιδια που είχαν εμπειρία να μπορούν να βοηθήσουν.

Μια βόλτα βέβαια είναι ότι καλύτερο...

Ισως ένα Tvr αν είμασταν στην Αγγλία... :th_Laie_67-1:

Τι θελουμε ;;; Ενα ελαφρύ πισωκίνητο, με μεγάλο μοτερι, δυναμη, μπλοκε...Χωρίς πολλούς φόρους :thumbsup:

vagmag
18-08-13, 14:30

Πολύ μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου...
Κατι τέτοιο θέλω και εγω...
Δε μου αρέσει καθόλου η διαδικασία αγοραπωλησίας... Αλλα τι να κάνουμε....

Να κάνουμε μια λίστα με αυτοκίνητα που θελουμε να οδηγήσουμε κάποια στιγμή ;;

Πολλοί απο εμάς θα θέλαμε να είμαστε δοκιμαστες σε περιοδικά... Απλά για να οδηγούμε τα όνειρα μας...

Να κάνουμε μήπως ένα περιοδικό... ; Ξέρω ότι δεν είναι βιώσιμο στις μέρες μας... Αλλα.. Είναι η μονη μας ελπίδα... Εκτός αν μεταναστευσουμε.... Sorry για το off topic...

RallyArt
18-08-13, 21:20
Ναι οκ θυμήθηκε ο γέρος!:thumbsup:
Που μου έλεγες για κάποιο άλλο συνεργείο.....
Και κάποιες κόντρες με ''φτιαγμένα'' μ3,που 'φάγαν σκόνη!!
δεν μου είπες για ''rally art'' όμως!
Right?

Σωστος...

Με το ιδιο σκεπτικο φιλε μου θα φερουμε ενα σταρλετ πισωκινητο που θα ειναι ακομα πιο φθηνο...
Απο 6 εως 8κ σημερα παιρνεις παρα πολυ καλο s
με 14000 παιρνεις το καλυτερο. Τα αλλα απλα δεν προκειται να πουληθουν ποτε. Πωλουνται για μοστρα

φιλε μου μην με παρεξηγησεις αλλα αμα μου συγκρινεις το μχ5 με σταρλετ εισαι λιγο ασχετος...

Stunt Mike
18-08-13, 22:03

Ρε αγορι τρελο παρε κανα Sierra RS500 600+hp πισωκινητο να χλωμιαζεις καθε φορα που διπλωνει!! :fountwtis: Ασε τα 2θεσια,ειναι για λεζαντες!!Πολυ ''λιγα'' για τα χερια σου! thumb

andreas_R
18-08-13, 22:58
Σωστος...

φιλε μου μην με παρεξηγησεις αλλα αμα μου συγκρινεις το μχ5 με σταρλετ εισαι λιγο ασχετος...

Καμια παρεξηγηση φιλε.
Το πετυχες!

120ie87
18-08-13, 23:21
@ rallyart

1. Προφανώς δεν έχεις δει πισωκίνητο σταρλετ (ντριφτάδικο, γυμνό) να ντριφτάρει σε πίστα

2. Επίσης δεν είχες ποτέ την εμπειρία να βρεθείς οδηγός/συνοδηγός σε πισωκίνητη toyota AE86 (...)

..δεν νομίζω ο φίλος andreasr να είναι και τόοοοοσο άσχετος, αν και έγραφε με νόημα :original:

off topic, τελος

RallyArt
19-08-13, 07:59
Συγνωμη παιδια δεν εχω την δικια σας εμπειρια, λαθος μου....

120ie87
19-08-13, 09:43
Μην το παίρνεις προσωπικά, αλλά δεν λέμε εύκολα ένα μέλος άσχετο, είναι στην παρέα μας εξάλλου.

Με αγάπη και σεβασμό το παραπάνω και το τελειώνουμε εδώ βέβαια! :)

Stathis
19-08-13, 10:03
Γιατρε δεν βαρεθηκες να γλιστρας?
Κοιτα και προς ΤΤ μερια. Future classic.

nikos1400
19-08-13, 10:13

Administrator σε πεμβεδοφορουμ να σου τυχει...

:th_Laie_67-1:

αλλα με αφορμη αυτο το σχολιο και λιγο οφφ τοπικ, καλο θα ητανε στο γκαραζ ενα ΤΤ mk1, καποιο μιατα mk1, ενα Ζ3...
ωραια αυτοκινητα να τα βγαζεις κανα ΣΚ εκει στο 2030 να πηγαινεις για καφεδακι...

Dr. Yamastura
19-08-13, 10:44

Βαριεται ο λιχουδης τα γλυκά,ο κοκακιας την κοκα,ο μ@υνακιας το αιδοιο κλπ.;;!!
Άρρωστοι ενωθειτε!!

kapamaru1
19-08-13, 11:16
Εκτός μπατζετ το ΤΤ φαντάζομαι.
Πάντως έχει γεμίσει ο κόσμος RX8 τούμπανα. Μήπως να κοιτάξεις εκεί?? Λογικά θα βρίσκεις καλό κάτω από 10κ ευρώ.
Δεν έχω γνώμη αν είναι καλά ή όχι. Απλά λέω.....

mark e92
19-08-13, 11:17
Νομίζω doctor ότι και το s2000 δεν είναι οικονομικό από θέμα κατανάλωσης.

mark e92
19-08-13, 11:18
Πάντως έχει γεμίσει ο κόσμος RX8 τούμπανα. Μήπως να κοιτάξεις εκεί?? Λογικά θα βρίσκεις καλό κάτω από 10κ ευρώ.

αν θυμάμαι καλά έχει ένα 7αρι τούμπανο...

Dimimav
19-08-13, 11:41

Αμάξι που κάθε χίλια χιλιόμετρα ο κατασκευαστής σου λέει συμπλήρωσε ένα λίτρο λάδι μην το εμπιστευεσαι:original:

kapamaru1
19-08-13, 14:07
Αμάξι που κάθε χίλια χιλιόμετρα ο κατασκευαστής σου λέει συμπλήρωσε ένα λίτρο λάδι μην το εμπιστευεσαι:original:

Έχω ακούσει πως καίει λάδια απλά επειδή βλέπω τόσα πολλά τον τελευταίο χρόνο δε φαντάστηκα πως θα είναι τόσο άσχημα όπως λες. :shok:

ghost-rider
19-08-13, 14:23
ο wankel καιει λογο της αρχης λειτουργιας του.
Το αποδεχεσαι οτι θα καιει οπως το αποδεχεσαι κ σε ενα διχρονο μοτερ ας πουμε.

Το προβλημα δεν ειναι η καταναλωση λαδιου.
Το προβλημα οτι χανουν γρηγορα συμπιεση.
Πολυ γρηγορα. Αν το εχεις θα το αντιμετωπισεις.

Και εκει θα κληθεις να διαλεξεις μεταξυ μιας πολυ ακριβης επισκευης η ενος νεου κινητηρα.

Κατα τα αλλα το rx8 ειναι ενα εκπληκτικο αυτοκινητο και στα ματια μου ανωτερο κ απο μιατα κ απο s.
αν το εδιναν κ με ενα εμβολοφορο μοτερακι...

gregE36
19-08-13, 14:32
εχω τα κλειδια εδω και 2 μηνες ενος s2000 .το παιρνω περιστασιακα και κανω καμια χμμμ βολτιτσα.ειμαι 38 ετων και εχω καβαλησει πολλα αμαξια με πολλα αλογα .τα τελευταια χρονια ομως τα εχω παρατησει .αυτο το αμαξι ομως το ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ .....καθε φορα που κανεις μια βολτα ξαναγιενιεσε.ποιανεις τον ευατο σου να χαζογελας .γυρναω σπιτι και ειμαι στην τσιτα και χαζογελαω .....η γυναικα με καταλαβαινει και μου λεει παλι με το Honda επεζες.....χαχαχαχαχα σαν μικρο παιδι .αυτος ο ηχος του ειναι απιστευτος ............αχ παω για βολτα..

Bazil Van Sinner
19-08-13, 14:49

Έχω ακούσει πως καίει λάδια απλά επειδή βλέπω τόσα πολλά τον τελευταίο χρόνο δε φαντάστηκα πως θα είναι τόσο άσχημα όπως λες. :shok:
:offtopic:

...μην τρελαινεστε ετσι με το RX8!!!

το οτι ηταν σχετικα "φθηνο" και ευκολο να το αποκτησεις δεν σημαινει οτι ηταν και για ολους τους μπαστουνοβλαχους που το πηραν για μουρη η' για να το παιζουν Τσουτσιγια στην παιδικη χαρα της γειτονιας τους!!!

Εξαιρετικο αυτοκινητο ,με ιδιαιτερο κινητηρα οσο και χαρακτηριστικα!!!!

Οι πωλησεις του ανα τον κοσμο και η χρηση που ακομη εχει(βλ.ΠΙΣΤΑ),δεν εχουν καμια σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα!!

Dr. Yamastura
19-08-13, 15:12
εχω τα κλειδια εδω και 2 μηνες ενος s2000 .το παιρνω περιστασιακα και κανω καμια χμμμ βολτιτσα.ειμαι 38 ετων και εχω καβαλησει πολλα αμαξια με πολλα αλογα .τα τελευταια χρονια ομως τα εχω παρατησει .αυτο το αμαξι ομως το ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ .....καθε φορα που κανεις μια βολτα ξαναγιενιεσε.ποιανεις τον ευατο σου να χαζογελας .γυρναω σπιτι και ειμαι στην τσιτα και χαζογελαω .....η γυναικα με καταλαβαινει και μου λεει παλι με το Honda επεζες.....χαχαχαχαχα σαν μικρο παιδι .αυτος ο ηχος του ειναι απιστευτος ............αχ παω για βολτα..

Δικό σου η δανεικό είναι;
Μήπως θα μπορούσες να συναντηθούμε για καμμιά βόλτα να δω πως παει,αν μένεις χαλάνδρι;;!!
Δίπλα είμαστε!!
Καβαλησα ένα χθες στην Ποσειδώνος,το πατησα μέχρι 8500 στροφές και δεν ενθουσιάστηκα καθόλου μπορώ να σου πω...
Θα μου έκανες μεγάλη χάρη...:thnx:

nik200
19-08-13, 15:29
@ rallyart

1. Προφανώς δεν έχεις δει πισωκίνητο σταρλετ (ντριφτάδικο, γυμνό) να ντριφτάρει σε πίστα

2. Επίσης δεν είχες ποτέ την εμπειρία να βρεθείς οδηγός/συνοδηγός σε πισωκίνητη toyota AE86 (...)

..δεν νομίζω ο φίλος andreasr να είναι και τόοοοοσο άσχετος, αν και έγραφε με νόημα :original:

off topic, τελος
Σαφώς καλυτερα....απο mx....αλλά μην τα κάνουμε και θεους...πχ...δίπλα σε ένα καλό BMW δεν πιάνουν μια...τουλάχιστον με 4age....

gregE36
19-08-13, 15:40
Δικό σου η δανεικό είναι;
Μήπως θα μπορούσες να συναντηθούμε για καμμιά βόλτα να δω πως παει,αν μένεις χαλάνδρι;;!!
Δίπλα είμαστε!!
Καβαλησα ένα χθες στην Ποσειδώνος,το πατησα μέχρι 8500 στροφές και δεν ενθουσιάστηκα καθόλου μπορώ να σου πω...
Θα μου έκανες μεγάλη χάρη...:thnx:

πλακα κανεις ....δεν ενθουσιαστηκες?μετα τις 5500 θελει ο κολος να προσπερασει την μουρη .χαλανδρι μενω .θα το κανονισουμε .το εχω και για πουλημα αν ψαχνεις για τετοιο .....

Dr. Yamastura
19-08-13, 17:16
Έχεις pm

120ie87
19-08-13, 17:30
Σαφώς καλυτερα....απο mx....αλλά μην τα κάνουμε και θεους...πχ...δίπλα σε ένα καλό BMW δεν πιάνουν μια...τουλάχιστον με 4age....

To ξερα ότι θα απαντούσες Νίκο!

Σαφέστατα, ένα καλό ΒMW είναι ανώτερο! thumb
(κάποτε στην "πίστα" στον ασπρόπυργο, μόλις μπήκε για ντριφτ ένα καλό Ε30, τα mx5 βγήκαν από την πίστα.... ήταν ανώφελο...)

Το σκίσαμε το θέμα(!) :whistle:

Thomelef
19-08-13, 17:52
Ποιο είναι το καλό το μπεμβε?

Μιλάμε για 330 και άνω, όπου 330 μπαίνει στη λίστα σύγκρισης σε άλλες περιπτώσεις και όχι σε περίπτωση όπου μιλάμε για αγοράς αυτοκινήτου για παιχνιδι.

Επισεις μη ξεχνάμε ότι κανένα πεμβε πλην ///Μ μοντελ, δεν φοράει μπλοκε.

Πολύ υποτιμημένο κατά τη γνώμη μου και το χοντα και με λείπει πολύ, γιατί είναι πολύ άξιο αυτοκίνητο, με ιδιαίτερο χαρακτηρα.

120ie87
19-08-13, 18:17
Ένα Ε30 με μοτέρ Μ3 ήταν Θωμά, γυμνό με cage ....

Thomelef
19-08-13, 19:39
Ναι ρε παιδια, οκ, εδω μιλαμε για στοκ αμαξια. Δεν θελει να ριξει φραγκο ο ανθρωπος.

Εδω για το μιατα που αναφερθηκε η ποικιλια βελτιωσεων που ειναι το ενα απο τα δυο αρχικα αμαξια της λιστας, και ο χρηστος το ξεκαθαρισε.

Για σταρλετ γραψαμε, για ντριφταδικα Ε30 τωρα λεμε, η μοναδικη γνωμη που πραγματικα κολλουσε συμφωνα με το αρχικο ποστ του χρηστου σαν μια εναλακτικη, ηταν το τουοτα. Κριμα που δεν του αρεσει, γιατι και αυτο ειναι πολυ τιμιο.

Vasilis M3
19-08-13, 20:02
Μακάρι και εγώ να είχα τέτοια διλήμματα...

Μπράβο σου γιατρέ thumb

nik200
19-08-13, 20:19
Ναι ρε παιδια, οκ, εδω μιλαμε για στοκ αμαξια. Δεν θελει να ριξει φραγκο ο ανθρωπος.

Εδω για το μιατα που αναφερθηκε η ποικιλια βελτιωσεων που ειναι το ενα απο τα δυο αρχικα αμαξια της λιστας, και ο χρηστος το ξεκαθαρισε.

Για σταρλετ γραψαμε, για ντριφταδικα Ε30 τωρα λεμε, η μοναδικη γνωμη που πραγματικα κολλουσε συμφωνα με το αρχικο ποστ του χρηστου σαν μια εναλακτικη, ηταν το τουοτα. Κριμα που δεν του αρεσει, γιατι και αυτο ειναι πολυ τιμιο.

Θωμά μαζί σου...αλλά απο ποτέ τα starlet βγαίναν 1.6λτ....;η απο ποτέ αε86 πάλι 1.6λτ..μαμα...με Στοκ αναρτηση έκανε κάτι φοβερό...;το μισό αμάξι απο στήσιμο πρέπει να αλλάξεις...για να στηθεί σωστά....

Στοκ 325 ε30 "σκοτωνει" χωρίς πολλά πολλά....

Οσο για το s2k...μεγάλο respect...αλλά για να πιάσεις γωνία...κανεις ευχέλαιο με το τετακε....

Υγ...το miata έχει μετάξονιο σταρλετ....οπότε γωνία δεν φαινεται...

Υγ2....το mr2 σπάει τα μοτέρ όπως ο βανκελ!!!!!!και δεν κάνω πλάκα...

Thomelef
19-08-13, 20:34
Ειχε φιλος μου το 2000κατι για δυο χρονια περιπου. Αυτο που καταλαβα για εκεινο το αμαξι, ηταν οτι ητανε σκυλι μαυρο.

Ο οδηγος του ητανε οτι χειροτερο θα μπορουσε να κατσει στη θεση οδηγου...κουλος, μαυρα μεσανυχτα γενικα, ενω πηγαινε ταπα ολη την ωρα. Το εσκαγε το κακομοιρο πριν ανεβασει ταχυτητα. Απο θαυμα ζει αυτος ο μλκς.

Μιλαμε για αμαξι που μολις επαιρνε μπρος, ξεκινουσε με 4000 και συμπλεκταρισμα, και οπου τον εβγαζε ο θεος.

Για οσους εχουν ακουσει το περιστατικο απο παλια, μιλαμε για τον τυπο που βγηκε απο το τουνελ του περιφερειακου με 5-6 σβουρες, μαιο μηνα, παρασκευη, εξι η ωρα το απογευμα.

Σταματησε ο χαρος αντιθετα, πηγε να το γυρισει με κωλια, του ξαναεφυγε τετακε, και ξανα τα ιδια.

Χαχαχαχαχαχα...

mark e92
19-08-13, 20:37
Θωμά λέγανε οτι ήταν σκοτόστρες ήθελε χέρια για μαγκιές.

nik200
19-08-13, 20:39
Θωμά λέγανε οτι ήταν σκοτόστρες ήθελε χέρια για μαγκιές.

Ισχύει....

Thomelef
19-08-13, 20:42
Εγω κανα δυο βολτιτσες που ειχα κανει, καλο μου ειχε φανει, αλλα τοτε κωλιαζαμε λιγο με την δευτερα σε καμμια πολυ κλειστη με 30χλμ και νομιζαμε οτι ειμασταν ετοιμοι για το wrc...

Ηταν απολαυση το ποσο ευκολα ξεκωλουσε, ενω εκεινη την εποχη με την ιπποδυναμη που ειχε (140 - 150 αν δεν κανω λαθος), θεωρω οτι παιζει να ηταν απο τις καλυτερες επιλογες για μπαντομηχανημα.

mark e92
19-08-13, 20:44
Πήγαινα για service το ταπερ μου και πάντα είχε μέσα μια στούκα...

mark e92
19-08-13, 20:45
200 + ήταν ανάλογα το μοτέρ!!!

Thomelef
19-08-13, 20:49
Οχι ρε...αυτο που λεω εγω ηταν 140-150.

Φυσικα δεν μιλαω για τα πρωτης γενιας τα τουρμπισια. Μιλαω για τα μεταγενεστερα, τα 16αρια ατμοσφαιρικα.

mark e92
19-08-13, 21:04
Τα S2000 ήταν ατμόσφαιρα 2,0 με 210 και 2,5 με 250.

Thomelef
19-08-13, 21:10
Χαχαχα...για το εμ αρ δυο ελεγα τοση ωρα ρεσυ.

Σε φανταζομαι να διαβαζεις τα ποστ για 140-150 αλογα, δευτερης γενιας χωρις τουρμπο, και να λες απο μεσα σου...μα τι λεει αυτος ο μλκς ρε παιδια...

mark e92
19-08-13, 21:20
Ε οχι και μλκ ο φίλος μας!

Lambros46
19-08-13, 21:21
Οχι ρε...αυτο που λεω εγω ηταν 140-150.

Φυσικα δεν μιλαω για τα πρωτης γενιας τα τουρμπισια. Μιλαω για τα μεταγενεστερα, τα 16αρια ατμοσφαιρικα.

18άρια ήταν τα μρτα δευτερης γενιας!

Thomelef
19-08-13, 21:30
Ναι σωστος.

Thomelef
19-08-13, 21:31
Ιδια κατηγορια με το Ζ3, αλλα με πιο πολλα αλογα, και πιο φτηνη αγορα. Βεβαια ποτε δεν ηταν πολυ δημοφηλες οχημα.

Bazil Van Sinner
19-08-13, 21:42
Το Midle-engined Rear wheel drive 2 seats,οπως ειναι και το ονομα του ,ειναι ακομη ενα εξαιρετικο αυτοκινητο απο Ιαπωνια μερια,το μοτερ του ειναι το ιδιο με της Celica,οπως και το δυνατο T-sport(το οποιο οντως εβγαλε πολλα προβληματα),ειναι κεντρομηχανο με ολα τα θετικα και αρνητικα που μπορει να εχει.Δεν κυκλοφορησε στην πιατσα οσο το ΜΧ5 γιατι δεν προσφερει παιχνιδι,αλλα οδηγικη εμπειρια.Ντριφταρει δυσκολα και με κοπο κρατας γωνια,αλλα σαν track day car για χρονους ειναι απο τα καλυτερα,με βαρος λιγο πανω απο τον τονο.
Επισης ενα αμαξι που εχει πουλησει πολυ στους πιστο-πολιτισμους!
Ακομη ενα μειονεκτημα του ειναι οτι εχει πολυ λιγους αποθηκευτικους χωρους,αλλα η καμπινα ειναι μεγαλυτερη απο του Μιατα.

Το S2K ειναι 2.0 240hp και νομιζω το 2006 πρεπει να ανεβηκε 5αλογα η αποδοση.

Vasilis M3
19-08-13, 21:47
Σωστός Βασίλη αλλά απ όσο ξέρω ποτέ δεν έβγαλαν τα ονομαστηκά τους άλογα (240) αλλά πιο λίγο....

Bazil Van Sinner
19-08-13, 21:51
Στα χαρτια γραφτηκε:

Honda- 120hp/lt .

Stunt Mike
19-08-13, 22:05
Τα S2000 ήταν ατμόσφαιρα 2,0 με 210 και 2,5 με 250.

Τα S2K βγαινανε 2λιτρα με τον F20C και 240hp και στην Ιαπωνια και Αμερικη με τον F22C,2.2lt και παλι 240hp αν και περα απο την διαφορα στην ροπη,φημες μιλουσαν για 250+hp....Καλοσυντηρημενα Χοντα βγαζανε την ονομαστικη τους ιπποδυναμη παντως στα δυναμομετρα.....

Stunt Mike
19-08-13, 22:15
Εδω εισαι γιατρε μου: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1966673/
Παρτο και παμε να λιωσουμε αναβαση Παρνηθας!
Κι αμα βιαστεις και παρεις S2K πρωτα,μολις το βαρεθεις(20-30 λεπτα σου δινω μαξιμουμ δλδ),αυτος το παιρνει κι ανταλλαγη!!

Bazil Van Sinner
19-08-13, 22:48
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/971599_10151583149644087_650001273_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/968901_10151574094999087_119296950_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/14770_10151538847519087_319381000_n.jpg

παρ'το να χαρεις!

spar@
19-08-13, 23:51
γιατρε μαυρο παρτο, να κανουμε κατασταση μετα....

XarisBoca
20-08-13, 13:32
εαν συζητας για αυτα τα 2 αυτοκινητα κ μονο.. το μχ5 ειναι καλυτερο σαν συνολο με πολλα χρονια ιστορια στο χωρο κ σιγουρα παιχνιδιαρικο κ με πολυ καλο στησιμο για το συνολο που προσφερει (σασι, βαρος, γεωμετρια, ζυγισμα, ιπποδυναμη, κοστος κτησης κ συντηρησης).. το s2000 αντιθετα, εχει ενα μοτερ ιδιαιτερο με ξερο vtec τυπου civic vti κ οχι φλωρικο ivtec, κ εχει τρελο ηχο που συγκρινετε μονο με m3, wankel, boxster k.a.! ΑΛΛΑ ειναι honda! δλδ. η χοντα κανει το εξης φιλε μου! πουλαει ενα μοτερ πολυ καλο, σε ενα σασι καλο, με ενα σωστο ζυγισμα (ροουντστερ δλδ), αλλα ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΣΙΜΟ για την ιπποδυναμη του.- παντα αυτο εκανε! ενα χοντα θελει λεφτα σε στησιμο.. ψαλιδια mugen, αναρτηση πληρως ρυθμιζομενη, κ.α. που ενδεχομενως ξερεις καλυτερα.. αυτα τα προβληματα δεν υπαρχουν στο καλοστημενο μχ5! οποτε ή παιρνεις το μχ5 (το sporty facelift to 1.8 '03 model τα σπαει, το εχει φιλος..) κ παζεις με ενα προτζεκτ ιπποδυναμης ή το χοντα κ παιζεις με το στησιμο του κ οχι με τα αλογα.. ημαρτον πια γιναμε ολοι σουμαχερ!

Bazil Van Sinner
20-08-13, 14:41
εαν συζητας για αυτα τα 2 αυτοκινητα κ μονο.. το μχ5 ειναι καλυτερο σαν συνολο με πολλα χρονια ιστορια στο χωρο κ σιγουρα παιχνιδιαρικο κ με πολυ καλο στησιμο για το συνολο που προσφερει (σασι, βαρος, γεωμετρια, ζυγισμα, ιπποδυναμη, κοστος κτησης κ συντηρησης).. το s2000 αντιθετα, εχει ενα μοτερ ιδιαιτερο με ξερο vtec τυπου civic vti κ οχι φλωρικο ivtec, κ εχει τρελο ηχο που συγκρινετε μονο με m3, wankel, boxster k.a.! ΑΛΛΑ ειναι honda! δλδ. η χοντα κανει το εξης φιλε μου! πουλαει ενα μοτερ πολυ καλο, σε ενα σασι καλο, με ενα σωστο ζυγισμα (ροουντστερ δλδ), αλλα ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΣΙΜΟ για την ιπποδυναμη του.- παντα αυτο εκανε! ενα χοντα θελει λεφτα σε στησιμο.. ψαλιδια mugen, αναρτηση πληρως ρυθμιζομενη, κ.α. που ενδεχομενως ξερεις καλυτερα.. αυτα τα προβληματα δεν υπαρχουν στο καλοστημενο μχ5! οποτε ή παιρνεις το μχ5 (το sporty facelift to 1.8 '03 model τα σπαει, το εχει φιλος..) κ παζεις με ενα προτζεκτ ιπποδυναμης ή το χοντα κ παιζεις με το στησιμο του κ οχι με τα αλογα..
thumb

120ie87
20-08-13, 14:55
+1 για mx5 sporty turbo....

bmw316turbo
20-08-13, 15:46
εαν συζητας για αυτα τα 2 αυτοκινητα κ μονο.. το μχ5 ειναι καλυτερο σαν συνολο με πολλα χρονια ιστορια στο χωρο κ σιγουρα παιχνιδιαρικο κ με πολυ καλο στησιμο για το συνολο που προσφερει (σασι, βαρος, γεωμετρια, ζυγισμα, ιπποδυναμη, κοστος κτησης κ συντηρησης).. το s2000 αντιθετα, εχει ενα μοτερ ιδιαιτερο με ξερο vtec τυπου civic vti κ οχι φλωρικο ivtec, κ εχει τρελο ηχο που συγκρινετε μονο με m3, wankel, boxster k.a.! ΑΛΛΑ ειναι honda! δλδ. η χοντα κανει το εξης φιλε μου! πουλαει ενα μοτερ πολυ καλο, σε ενα σασι καλο, με ενα σωστο ζυγισμα (ροουντστερ δλδ), αλλα ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΣΙΜΟ για την ιπποδυναμη του.- παντα αυτο εκανε! ενα χοντα θελει λεφτα σε στησιμο.. ψαλιδια mugen, αναρτηση πληρως ρυθμιζομενη, κ.α. που ενδεχομενως ξερεις καλυτερα.. αυτα τα προβληματα δεν υπαρχουν στο καλοστημενο μχ5! οποτε ή παιρνεις το μχ5 (το sporty facelift to 1.8 '03 model τα σπαει, το εχει φιλος..) κ παζεις με ενα προτζεκτ ιπποδυναμης ή το χοντα κ παιζεις με το στησιμο του κ οχι με τα αλογα.. ημαρτον πια γιναμε ολοι σουμαχερ!

Στα τουρμποποιημενα 300 αλογα το μαζντα δεν ξερουμε αν θα εχει το ιδιο στησιμο και φρενα η θα ειναι επικινδυνο σε σχεση με τον ταφο που ειναι τωρα.

mark e92
20-08-13, 16:07
https://www.bmwfans.gr/forum/

παρ'το να χαρεις!

Για να προτείνει ο Βill Honda που ήταν κάτοχος MX5 κάτι ξέρει...

120ie87
20-08-13, 16:09
Για να προτείνει ο Βill Honda που ήταν κάτοχος MX5 κάτι ξέρει...

και άλλοι ήταν κάτοχοι mx5.... και αρκετοί μάλιστα απ΄ ότι φαίνεται! :)

mark e92
20-08-13, 16:11
Γιατί δεν νοικιάζεις ένα γιατρέ να δεις πιο σου κάνει;

dimsour9
20-08-13, 16:39
Γιατρε οποτε θελεις εχεις κ 16αρι τουρμπατο με μπλοκε και δεσιματα...και 18αρι σπορτυ τουρμπο να δοκιμασεις....

XarisBoca
20-08-13, 16:52
Στα τουρμποποιημενα 300 αλογα το μαζντα δεν ξερουμε αν θα εχει το ιδιο στησιμο και φρενα η θα ειναι επικινδυνο σε σχεση με τον ταφο που ειναι τωρα.

ποιος μιλησε για 300 αλογα (ροδα?) σε μχ5 φιλε μου? κ γιατι να εχει ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ Κ ΦΡΕΝΑ με το μαμα? αυτο ουτε για ανεκδοτο δεν περναει.. το μχ5 με 180 αλογα ειναι τρελο ντριφταμαξο.. κ γινεται ευκολα, αν θες δυναμη στις μεσαιες στρ. με ενα kompressor kit που ειναι plug and play.. οσο για τον ταφο που ειναι τωρα..????? τι εννοεις, οτι το μχ5 ειναι ταφος, παντα σε σχεση με το χοντα?

Thomelef
20-08-13, 19:13
Ωραια η κουβεντα, και πολυ ενημερωτικη, και φουντωτικη ως προς την βελτιωση των 2 αυτοκινητων, δυστηχως δεν βοηθαει το θρεντ και τον ανθρωπο που το ανοιξε, μιας και εχει δηλωσει οτι δεν τον ενδισφερει το αν, το ποσο, με ποσο και πως βελτιωνεται η οχι το ενα η το αλλο αυτοκινητο.

chief
20-08-13, 19:15
πολυ καλο, σε ενα σασι καλο, με ενα σωστο ζυγισμα (ροουντστερ δλδ), αλλα ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΣΙΜΟ για την ιπποδυναμη του.- παντα αυτο εκανε! ενα χοντα θελει λεφτα σε στησιμο.. ψαλιδια mugen, αναρτηση πληρως ρυθμιζομενη, κ.α.

Δηλαδη το S2000 δεν εχει κρατημα...

Μιλας γενικα φιλε ή αναφέρεσαι σε οτι εχει να κανει με την ελληνικη ασφαλτο και τον οδηγο που ηθελε απλα να αγορασει μια γκομενοπαγιδα ?

bmw316turbo
20-08-13, 19:19
ποιος μιλησε για 300 αλογα (ροδα?) σε μχ5 φιλε μου? κ γιατι να εχει ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ Κ ΦΡΕΝΑ με το μαμα? αυτο ουτε για ανεκδοτο δεν περναει.. το μχ5 με 180 αλογα ειναι τρελο ντριφταμαξο.. κ γινεται ευκολα, αν θες δυναμη στις μεσαιες στρ. με ενα kompressor kit που ειναι plug and play.. οσο για τον ταφο που ειναι τωρα..????? τι εννοεις, οτι το μχ5 ειναι ταφος, παντα σε σχεση με το χοντα?

Φιλε μου κατεβασε λιγο το υφος και σε παρακαλω προσεχε πρωτα τι θελεις να πεις και υστερα πως θα το πεις.
a) Αν παρεις ενα απλο μχ5 1800αρι με απολυτους αριθμους ΝΑΙ ειναι ταφος σε επιδοσεις και υπολειπεται αρκετα απο ενα s2000.Ε πως να το κανουμε?Στη δεκαετια του 90 θα ηταν σβελτο τωρα αν οι επιδοσεις του εσενα σε ικανοποιουν τοτε sorry.Ο doctor οδηγει ρχ7 wankel ε δεν νομιζω οτι θα κατουρηθει σε ενα μιατα μαμα?
β)ποιος μιλησε για ροδα (300?) και τσαντα και κοπανα? Ειπα απλα οτι της μοδός στα μιατα ειναι να τρακοσαριζουν αντε στο μοτερ ωσαν τουρμπισμένα?
Εσυ γιατι τρελαθηκες?
γ)Εσυ δεν ειπες οτι στο honda ριχνεις στο στησιμο ενω στο miata που εχει το στριψιμο τα ριχνεις στο μοτερ για να το υπερκερασει>
Ε εγω σου λεω οτι στο μιατα το εχει το στριψιμο σαν μαμα.Αμα του φορτωσεις χ2 τα αλογα θα συμπεριφερεται το ιδιο προβλεψιμα???.ΝΟ ΝΟ ΝΟ.:thumbsdown:
Παω να τουρμπιστω δεν ασχολουμαι αλλο....

Stunt Mike
20-08-13, 19:36
Ρε παιδια ξεφυγατε εντελως απο το θεμα.....ο ανθρωπος ζητησε τη γνωμη σας γιια εργοστασιακα μιατα NC και S2K....Τιποτα παραπανω...δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο ν'ασχοληθει με βελτιωση-τοποθετηση σε κανενα απο τα 2 αυτοκινητα...Θα το παρει σαν καθημερινο να πηγαινει στη δουλεια,να του καιει λιγοτερο απο τ'αλλα που εχει και οταν το βαρεθει(σε 30' ή σε 6 μηνες,κανεις δεν μπορει να ξερει) θα το δωσει.....Τωρα το αν το ΜΧ5 με 10.000 ευρω γινεται καλυτερο απο το Χοντα(που κι αυτο με αλλα τοσα,σαφεστατα γινεται παλι καλυτερο) δεν τον ενδιαφερει....Και τα 2 αυτη τη στιγμη,στην ιδια τιμη παιζουν....Ανοιξτε αλλο thread αν θελετε....

nik200
20-08-13, 19:39
να δω γιατρο να μου λεει για βτεκια....και πουλαω και την πομονα....ενταξει το θεμα τα σπαει.....

υγ....παρεπιπτοντως...στο ταξιδι για την πατριδα...ενα αμαξι μου κολλησε για να με περασει κιολας....τι ηταν?????????????????you guessed it my friends....honda civic 94αρι με μπουκα...και να πεταει καργα μαυριλα πισω..οταν στις επομενες στροφες κοντεψε να σκοτωθει..τελικα ναι εκανε δεξια..:shok::shok::whistle::whistle::whistle :

sheriff
20-08-13, 19:40
Οταν ο αδερφος μου αγορασε ενα mx5 sporty και το οδηγησα συγκριτικα με το Ζ4 μου ηταν πολυ αργο...περιπου 120 αλογα διαφορα και καμμια 300 κιλα ελαφρυτερο

Περασε απο ολα τα σταδια βελτιωσης,δηλαδη

1.φιλτρο εξατμιση (απο 140 αλογα εχασε 4-5)
2.νιτρο 50 αλογα υγρου τυπου(χαρα μονο για λιγο)
3.κομπρεσσορας(περιπου 200 αλογα σαν 3λιτρο μοτερ)
4.light turbo(καλη δυναμη περιπου 310 αλογα και πολυ παιχνιδιαρικο αλλα και επικινδυνο για τον απροσεκτο)
5.big turbo 400++ (ακραιο,επικινδυνο,δυστροπ� �,απροβλεπτο και πολλα ακομη που δεν φανταζεστε,ευκολα με 200 σανιδα και πολυυυ σπινιαρισμα)

Βεβαια σε ολα αυτα τα σταδια υπηρξε και η αναλογη βελτιωση σε στησιμο,φρενα,λαστιχα κτλ κτλ

Αντιθετα το honda ειναι καλο αλλα δεν ευχαριστιεσαι παιχνιδι λογω οτι εχει λιγη ροπη που την αποδιδει ψηλα οποτε θελεις και αυξημενα χιλιομετρα για να παιξεις η να το εκβιασεις με τιμονια

Το μονο μειονεκτημα του mx5 ειναι οτι εχει κυκλοφορησει πολυ περισσοτερο (και απο το ασθενες φυλο)οποτε δεν εχει το κεφαλογυρισμα που εχει το s2000 που ειναι και πιο μπανικο

spar@
20-08-13, 19:41
να δω γιατρο να μου λεει για βτεκια....και πουλαω και την πομονα....ενταξει το θεμα τα σπαει.....

υγ....παρεπιπτοντως...στο ταξιδι για την πατριδα...ενα αμαξι μου κολλησε για να με περασει κιολας....τι ηταν?????????????????you guessed it my friends....honda civic 94αρι με μπουκα...και να πεταει καργα μαυριλα πισω..οταν στις επομενες στροφες κοντεψε να σκοτωθει..τελικα ναι εκανε δεξια..:shok::shok::whistle::whistle::whistle :

ευτυχως που δεν ηταν κανενα crx 18αρι γιατι ουτε την μπουκα δεν θα προλαβαινες να δεις....

Stunt Mike
20-08-13, 19:43
ευτυχως που δεν ηταν κανενα crx 18αρι γιατι ουτε την μπουκα δεν θα προλαβαινες να δεις....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: Φουντωσε τον εσυ τωρα,να γινει της κακομοιρας στο thread!!!

PANOS-E60
20-08-13, 19:49

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: Φουντωσε τον εσυ τωρα,να γινει της κακομοιρας στο thread!!!

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

nik200
20-08-13, 19:52

πρεπει να χεις καει στο χυλο εσυ φιλαρακο για να τα λες αυτα....:whistle::whistle:

120ie87
20-08-13, 20:58
Να πάρει group vag να χαρεί χειρόφρενα!

:hystericalbs1:

spar@
20-08-13, 21:00
εγω λεω να παρει mx5 ειναι φοβερο αυτοκινητο

spar@
20-08-13, 21:01
ή hondara s2k, που ειναι πριονιιιι, και βτεξ...
αν το παρει μαυρο παιζει να το παρω και εγω οταν το πουλησει, να του βαλω μονομπουκο χαρντοπ και κιτρινα φλασακια...

120ie87
20-08-13, 21:04
και μπλε λεντακια στα πιτσιλιστήρια !

120ie87
20-08-13, 21:06
... καλύτερα να πάρει μια Pagani Huayra

spar@
20-08-13, 21:06
και μπλε λεντακια στα πιτσιλιστήρια !

οχι βρε Ηλια ειναι ωραιο...Αμερικανια....

120ie87
20-08-13, 21:08
οχι βρε Ηλια ειναι ωραιο...Αμερικανια....

πλάκα-πλάκα σε ένα παλιό φόρουμ κάποιος ήθελε να βάλει κάτι τέτοια, του είπα να το αφήσει όπως είναι επειδή θα το κάνει γύφτικο τσαντίρι και έφαγα ban for ever.... :hystericalbs1:

spar@
20-08-13, 21:09
πλάκα-πλάκα σε ένα παλιό φόρουμ κάποιος ήθελε να βάλει κάτι τέτοια, του είπα να το αφήσει όπως είναι επειδή θα το κάνει γύφτικο τσαντίρι και έφαγα ban for ever.... :hystericalbs1:

ειναι ωραια τα εργοστασιακα κιτρινα αμερικανικα δεν ξερω τι ηθελε να βανει αυτος πανω στην χονταρα....

120ie87
20-08-13, 21:11
το ξαναγράφω επειδή είναι σημαντικό αυτό που έγραψα αλλά πέρασε στο ντούκου:

spar@
20-08-13, 21:17

Iταλικο αμαξι εισαι σοβαρος???
τι εχει να ζηλεψει το s2k απ το παγκανι??
φιλος με ef civic 1991 με μοτερ k20a 1ο σταδιο χοντατα, εχει ριξει στο παλιο το παγκανι 2 καροτσες...
σκεψου με το σ2κ κηδειες...

Bellof-3
20-08-13, 21:18

ας παρει zonda 760rs ειναι ατμοσφαιρα και εχει καλυτερη αποκριση...

m-power_01
20-08-13, 22:04
Η το χοντα ή το μαζντα να πάρεις γιατρέ!
Ελπίζω να βοήθησα !!! Χαχαχαχα

Dr. Yamastura
20-08-13, 22:10
Σπύρο ανεκτίμητη η βοήθειά σου!:thanks:
Με έπεισες και θα πάρω το σ2000

Stunt Mike
20-08-13, 22:25
Ευτυχως αποφασισε γιατι παραλιγο να τον πειθατε να'παιρνε το Pagani....ασχετοι,ε ασχετοι!Να τον καψετε τον ανθρωπο με την Ιταλικη μπουρουχα!

Bassakos
20-08-13, 22:43
το ειχω ξαναπει , ρε μπας ειναι κρυφο κοντρακιας ο Νικολας?
και μας το παιζει "και καλα" κανω ντριφτ
αλλα δικαζω και οτι βρω αμα λαχει να ουμε!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

nik200
20-08-13, 22:44

ο καγκουρας μεσα μου......:whistle::whistle:

Stunt Mike
20-08-13, 23:07

Ψιθυριζετε στα Β.Προαστια οτι προχτες που'χε βγει για περπατημα ο Νικος,προκαλεσε σε κοντρα απο σταση για 100μετρα εναν τυπακο που φοραγε μπλουζα Χοντα! :warriorsmiley:
Προβλεπω συντομα να μπαινει συσσωμο το Honda.Gr εδω μεσα και να γινεται της μουρλης!!

Dr. Yamastura
20-08-13, 23:26
Νίκο κοίτα τι αμάξι μπαίνει στην πίστα,λίγο πριν μπει ο οδηγός του χόντα στο σ2000!!!
Το βλέπω να επαναλαμβάνεται!!!:thumbsup:
Beware!!:th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=fnJhK-HnZZI

Bassakos
20-08-13, 23:30
αρχισαμε......

nik200
20-08-13, 23:57
Νίκο κοίτα τι αμάξι μπαίνει στην πίστα,λίγο πριν μπει ο οδηγός του χόντα στο σ2000!!!
Το βλέπω να επαναλαμβάνεται!!!:thumbsup:
Beware!!:th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=fnJhK-HnZZI

χρηστο αυτο ειναι το αμαξι μου....οταν το χε ο γιαννης (πρωην ιδιοκτητης)..και ναι ηταν 318 τοτε!!!!!

Bassakos
21-08-13, 00:06
τυχαιο? δεν νομιζω!!!
:fountwtis:

Stunt Mike
21-08-13, 00:09
Αναψτε τα καρβουνα...φουντωνει η φλογα!!
Gentlemen,start your engines!!
Επομενη σταση:Μεγαρα!!!

jannisa
21-08-13, 00:24
ή hondara s2k, που ειναι πριονιιιι, και βτεξ...
.

Έκλεισε.

Πάρε βετέξ Χρή.

21182

Stunt Mike
21-08-13, 00:33
Κατι μου λεει οτι το'χει παρει ηδη και θα μας κανει σουρπριζ παλι!!!χαχαχαχαχα!
Θα το κρατησει κανα 6μηνο να του πιει το αιμα και θα το πουλησει στον Spar@ να του κανει τον επικηδειο....εεεε να του αλλαξει ολα τ'αναλωσιμα εννοω!!

Dr. Yamastura
21-08-13, 00:43
Προς το παρόν έχω πάρει το Ε.Τ.ΑΚ :ranting2:

jannisa
21-08-13, 00:49
Προς το παρόν έχω πάρει το Ε.Τ.ΑΚ :ranting2:

Εκκεντροφόροι, Τουρμπίνα, Ακρόμπαρα????????

Μούγκεν στη στρούγκεν ? :th_Laie_67-1:

XarisBoca
21-08-13, 01:36
Δηλαδη το S2000 δεν εχει κρατημα...

Μιλας γενικα φιλε ή αναφέρεσαι σε οτι εχει να κανει με την ελληνικη ασφαλτο και τον οδηγο που ηθελε απλα να αγορασει μια γκομενοπαγιδα ?

για το τροπο λειτουργιας του πολυστροφου κ νευρικου μαμα κινητηρα το μαμα στησιμο δεν επαρκει κατ'εμε! δεν εχω δει επισης κ πολλα τιμονια να ανεβοκατεβαινουν την πεντελη, παρνηθα, ριτσωνα κ.α. με το πολιτικο χοντα τους δουλευοντας ψηλα.. ουτε τις στροφες στον περιφεριακο του υμμητου δεν περνανε σβελτα εδω που τα λεμε..!

XarisBoca
21-08-13, 01:47
Φιλε μου κατεβασε λιγο το υφος και σε παρακαλω προσεχε πρωτα τι θελεις να πεις και υστερα πως θα το πεις.
a) Αν παρεις ενα απλο μχ5 1800αρι με απολυτους αριθμους ΝΑΙ ειναι ταφος σε επιδοσεις και υπολειπεται αρκετα απο ενα s2000.Ε πως να το κανουμε?Στη δεκαετια του 90 θα ηταν σβελτο τωρα αν οι επιδοσεις του εσενα σε ικανοποιουν τοτε sorry.Ο doctor οδηγει ρχ7 wankel ε δεν νομιζω οτι θα κατουρηθει σε ενα μιατα μαμα?
β)ποιος μιλησε για ροδα (300?) και τσαντα και κοπανα? Ειπα απλα οτι της μοδός στα μιατα ειναι να τρακοσαριζουν αντε στο μοτερ ωσαν τουρμπισμένα?
Εσυ γιατι τρελαθηκες?
γ)Εσυ δεν ειπες οτι στο honda ριχνεις στο στησιμο ενω στο miata που εχει το στριψιμο τα ριχνεις στο μοτερ για να το υπερκερασει>
Ε εγω σου λεω οτι στο μιατα το εχει το στριψιμο σαν μαμα.Αμα του φορτωσεις χ2 τα αλογα θα συμπεριφερεται το ιδιο προβλεψιμα???.ΝΟ ΝΟ ΝΟ.:thumbsdown:
Παω να τουρμπιστω δεν ασχολουμαι αλλο....

σορυ αν ακουστηκα εριστικος δεν ειχα καμια τετοια προθεση.. ειναι η αδυναμια του chat στο να μεταφερεις το υφος! κ παλι συγγνωμη αλλωστε κουβεντα κανουμε.. τωρα αν οδηγαει το ονειρο rx7 fd (batman) χαιρο πολυ φιλε μου, ολα ειναι ταφος.. ο,τι αμαξι κυκλοφορει στα ιδια αλογα με ενα batman απλα ειναι τις περισσοτερες φορες πισω του εκτος ελαχιστων αυτοκινητων..

Stunt Mike
21-08-13, 01:58
για το τροπο λειτουργιας του πολυστροφου κ νευρικου μαμα κινητηρα το μαμα στησιμο δεν επαρκει κατ'εμε! δεν εχω δει επισης κ πολλα τιμονια να ανεβοκατεβαινουν την πεντελη, παρνηθα, ριτσωνα κ.α. με το πολιτικο χοντα τους δουλευοντας ψηλα.. ουτε τις στροφες στον περιφεριακο του υμμητου δεν περνανε σβελτα εδω που τα λεμε..!

Κι ομως κανεις μεγαλο λαθος....Εχοντας οδηγησει για πολλα και γρηγορα χλμ ενα S2K,παντα ζηλευα τον τροπο που στεκοταν στο δρομο,την προσφυση που ειχε και ποσο ζυγισμενα πηγαινε στο οριο.Και ηταν απολυτως εργοστασιακο!!Μαλιστα,εκει� �η την εποχη,εχοντας ακομη ως πολιτικο το 328 Ε36 μου,ειχα πει οτι θα ημουν ικανοποιημενος αν το'φτανα να πηγαινει,να στριβει και να'χει αυτη την αισθηση ενος S2K......Τελικα το ξεπερασα!! thumb

Το οτι δεν το στριβουν οι απανταχου οδηγοι του και μαλιστα σε δημοσιους δρομους,δεν λεει τιποτα για ενα αμαξι!!Αν ειναι δυνατον!!Τι λογικη ειναι αυτη???

m-power_01
21-08-13, 02:10
Σπύρο ανεκτίμητη η βοήθειά σου!:thanks:
Με έπεισες και θα πάρω το σ2000

Χρήστο στο s2000 ΘΑ πάρεις. Ετσι και αλλιώς θα το πουλησεις μετα. Και ύστερα θα πάρεις mx5. Ετσι θα πας από 2000κ.εκ σε 1800κ.εκ και γυρνώντας τα ίδια λεφτά θα έχεις αλλάξει δυο αυτοκίνητα.

Μέσα σε όλα αυτα χωρεσε κάπου και το Ε39.

nik200
21-08-13, 06:56

υγ2.....και το δευτερο αμαξι που μου κολλησε στο δρομο...ηταν ενα ιεροσυλο ε46 330diesel με 19αρες απο bulgaria....και που...πως να το πω..και να μην ακουστει κακο....ναι ηταν σαφως χειροτερος οδηγος απο τον hondakia....ετσι για να μην με λετε προκατειλημενο.....αντιhondaio.. .και ετσι.....τουλαχιστον ο hondakias παλευε με το "μπουρδελο" μπας και στριψει....ο bulgaros ηταν απλα κακος οδηγος....

chief
21-08-13, 10:47

Το S2000 ειναι εκπληκτικο αμαξι σε οτι εχει να κανει με κρατημα ακομη και σε εργοστασιακη μορφη.

Το οτι δεν εχεις δει εσυ S2000 να πηγαινει σβελτα στα βουνα δεν σημαινει οτι το αμαξι δεν εχει κρατημα και οτι θελει "χοντρα λεφτα σε αναρτηση και ψαλιδια mugen " οπως λες.
Σορρυ, αλλα αυτα ειναι αερολογιες καφενείου.

Δεν θελω να φερω παραδειγματα απο πιστες σε όλο το κοσμο για να δειξω οτι το αμαξι εχει κρατημα, γιατι δεν εχει νόημα.
Να πω ομως οτι εγω δεν γνωριζω πολλα εντελώς εργοστασιακα αμαξια με καθημερινα λάστιχα, που να κατεβαινουν κατω απο το 1.37.5 στις Σερρες.

Stathis
21-08-13, 11:30
καποτε οταν ειχε βγει το s2000 ειχα διαβασει ενα γερμανικο περιοδικο, νομιζω το sport auto, που το ειχε παει για δοκιμη στα ελβετικα βουνα και ειχε γραψει οτι εχει εξαιρετικο κρατημα με ουδετερο στησιμο.
στον ελληνικο δρομο το αυτοκινητο γινεται δυσκολο και ισως επικινδυνο οταν το οδηγει ανεγκεφαλος που δεν ξερει και δεν σεβεται βασικους παραγοντες της γρηγορης οδηγησης.
δηλαδη οτι σε καθε περιπτωση η ταχυτητα ειναι συνδυασμος, του αυτοκινητου, του οδηγου και του δρομου.
οποιος αυτο δεν το εχει εμπεδωσει θα εχει ατυχηματα μικρα ή μεγαλα, στα οποια παντα θα φταιει ειτε το αμαξι που ειναι σκοτωστρα, ειτε ο δρομος που ειναι κακος.
ποτε ομως ο εαυτος του, που δεν μπορει να εκτιμησει την κατασταση και να παει στο οριο του συνδυασμου χωρις να τον ξεπερασει.

chief
21-08-13, 12:02
σε αυτό που λέει ο Σταθης,

Οταν πριν καιρό εκανα σεμιναρια αγωνιστικης αδηγησης με εκπευδευτη τον αγωνιστικό διευθυντη της Nissan στους αγωνες GT1, μας ειπε ο ανθρωπος οτι ειμαστε ο μονος λαος που πιστευουμε σε οτι πάει στραβα, ΠΑΝΤΑ για εμας φταιει το αυτοκινητο, τα λαστιχα, ο δρομος, το σεταπ κλπ.
Οτιδηποτε αλλο δηλαδη εκτος απο εμας.

Εννοειτε οτι κατα 95% παντα ευθυνη εχει ο οδηγός.

pilot
21-08-13, 12:05
Ακριβως..και οπως μας ελεγαν στην Γηραια Αλβιωνα ''This vehicle does not have a brain, use your own!''

m_power_lunatic
21-08-13, 13:34
Oπως και να εχει νομιζω ξαναεγραψα σε αυτο το thread και γνωμη μου ειναι HONDARA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρε κανενα ισιο μονο να μην εχει περασει ισιωματα και τραβηγματα στην καλιμπρα γιατι οσο χαμηλα και να το παρεις θα χασεις παλι χρηματα οσο και να το παλεψεις.

Dr. Yamastura
21-08-13, 23:34
Τα λέει και ο Drift King:

https://www.youtube.com/watch?v=OtBaX4iFrMU