Επιστροφή στο Forum : VW polo 1.4 100 ps 1998
παιδια πηγα το αμαξι σε μεγαλη αντιπροσοπια γιατι σε ενα προσφατο ταξιδι μου κοπηκε ο ιμαντας δυναμου.Το πηγα λοιπον να το αλλαξουν και με ευκαιρια αυτο να αλλαξουν ιμαντα χρονισμου και να γινουν ελεγχοι σε ακρομπαρα γτ ακουγα κατι θορυβους.Τιμη ολα μαζι 1000 ευρω.Το αμαξι εχει 47000 ειναι απλα για την πολη και ξερω οτι εχει κακοποηθει λογο ακινισιας αλλα 1000 και καλα ζημιες απο τον ελεγχο τους.
Εγινα εξαλλος αυριο το πρωι θα παω απο εκει να δω τι γινετε.
θελω να μου πει καποιος ενδεικτικα τιμες για ιμαντα χρονισμου συν εργασια εαν γνωριζει.
παιδια πηγα το αμαξι σε μεγαλη αντιπροσοπια γιατι σε ενα προσφατο ταξιδι μου κοπηκε ο ιμαντας δυναμου.Το πηγα λοιπον να το αλλαξουν και με ευκαιρια αυτο να αλλαξουν ιμαντα χρονισμου και να γινουν ελεγχοι σε ακρομπαρα γτ ακουγα κατι θορυβους.Τιμη ολα μαζι 1000 ευρω.Το αμαξι εχει 47000 ειναι απλα για την πολη και ξερω οτι εχει κακοποηθει λογο ακινισιας αλλα 1000 και καλα ζημιες απο τον ελεγχο τους.
θελω να μου πει καποιος ενδεικτικα τιμες για ιμαντα χρονισμου συν εργασια εαν γνωριζει.
1000 ¤ :shok: :shok: :shok: :shok:
Τους είπες ότι περίπου τόσα κοστίζει όλο το αμάξι ???
τους ειπα προφανως 1000 δεν κανει το αμαξι ολο πως ειναι δυνατον??????
40E κοστίζει ο ιμάντας χρονισμού, 25 του δυναμό, 40Ε τα topmounts, 30 τα σινεμπλόκ γέφυρας, 7Ε το ένα μπουζί, λάδια μαζί με φίλτρο (αναλόγως τα λάδια) περί τα 50-60, φίλτρο καμπίνας 7,5, φίλτρο βενζίνης 12, δίσκοι και τακάκια μπροστά (ζίμερμαν με ατε) 90Ε, ρουλεμάν συμπλέκτη 60Ε, δίσκο πλατώ LUK 200Ε. Άλλο τίποτα; Σέρβις 160000χλμ ήταν αυτό που σου είπα. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαι.
40E κοστίζει ο ιμάντας χρονισμού, 25 του δυναμό, 40Ε τα topmounts, 30 τα σινεμπλόκ γέφυρας, 7Ε το ένα μπουζί, λάδια μαζί με φίλτρο (αναλόγως τα λάδια) περί τα 50-60, φίλτρο καμπίνας 7,5, φίλτρο βενζίνης 12, δίσκοι και τακάκια μπροστά (ζίμερμαν με ατε) 90Ε, ρουλεμάν συμπλέκτη 60Ε, δίσκο πλατώ LUK 200Ε. Άλλο τίποτα; Σέρβις 160000χλμ ήταν αυτό που σου είπα. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαι.
ναι σαι καλα..οι τιμες που ανεφερες εκτος αντιπροσοπειας?
Ωπ συγνώμη. Εδώ υπολόγισε και 75-90 τις βαλβολίνες (αναλόγως την μάρκα).
ναι σαι καλα..οι τιμες που ανεφερες εκτος αντιπροσοπειας?
Όλα γνήσια. Κάποια απο αυτά απο αντιπροσωπεία και κάποια απο εταιρίες εξωτερικούς συνεργάτες που κατασκευάζουν τα ανταλλακτικά. Όπως πχ η LUK. Το σετ του συμπλέκτη είναι απευθείας απο την αντιπροσωπεία της και όχι απο την ΕΤΕΑ η οποιαδήποτε άλλη. Στην πλειοψηφία τους απο αντιπροσωπεία πάντως.
Αν επιμείνουν σε αυτο το πόσο, τους λεσ όμορφα και ωραία ότι δεν με ειδοποίησατε για τις επισκευές, παρακαλώ πολύ βγάλτε τα επιπλέον..
ιμαντες με ρουλεμαν παιζουν 3-4 κατοσταρικα σε αντιπροσωπεια....
Ειχα το ιδιο αμαξι ..... Σερβις στην Καρεντα το 1998, λαδια φιλτρα μπουζι κοστος.....90000 δρχ!!!!; Τα ειδα ολα!!!
Δεν ξαναπατησα Καρεντα ποτε!
Καποτε θα πηγαινα ταξιδι και περνωντας εξω απο αλλο εξουσιοδοτημενο στην Ιερα οδο λεω : δεν σταματαω να το κοιταξουν απο κατω και να μου φυσηξουν τα ταμπουρα πισω γιατι σφυριζαν ελαφρως; Το κοιταει ενας τυπος με μια λάμπα βαρια για τρια λεπτά, και με αερα μου φυσανε τα πισω ταμπούρα. Παω στο ταμειο , μου λεει η κοπελα 5000 δρχ... Σκεφτομαι πολλα λεφτα για πεντε λεπτα δουλεια , και της δινω ομως. Το πεντοχιλιαρο. Με κοιταει , την κοιταω και μου λεει: δεκαπεντε χιλιαδες σας ειπα κυριε!!!!!!
Ειδικα για VW μακρια απο εξουσιοδοτημένα!!!!!
εε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:screwy:
-sent via android phone-
Δοκιμασε και το quattroservice στο Χαλανδρι
send from my S4 mini
dark knight
07-08-13, 19:02
μερικες αντιπροσωπειες δεν βαζουν μυαλο.
Π@π@ρια Volkswagen*...
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
*Volkswagen = People's Car
Στο Α3 με τον παλιο κινητηρα αλλαγη ιμαντες και τεντοτηρας κοστιζαν με τα περαστικα 120 γιουρα. Στο S3 τα ιδια ακριβως εχουν αγορα 95 χωρις περαστικα. Καποιε αντιπροσωπειες δεν εχουν ακουστα την ορολογια ανταγωνισμος.
εχω το ιδιο αμαξι , οι τιμες ειναι οπως τις λεει ο φιλος
1000 ευρω? ζητανε? :shok: ελεος!!!
Όλοι λέτε για τα 1000 ευρο χωρις να ξέρουμε κάν τι θα αλλάξει ....
Όλοι λέτε για τα 1000 ευρο χωρις να ξέρουμε κάν τι θα αλλάξει ....
Ν αλλαξει Αμαξι.... :whistle:
Volkswagen Polo 16V 1.400CC '98 - ¤ 1.000 (Συζητήσιμη)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3837983/
Ν αλλαξει Αμαξι.... :whistle:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3837983/
Αν είχες 1000 ευρο και έβγαζε ζημιά το αμάξι σου θα εφτιαχνες το δικό σου και να γίνει τέλειο η θα επαιρνες ένα ίδιο άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης ;
Αν είχες 1000 ευρο και έβγαζε ζημιά το αμάξι σου θα εφτιαχνες το δικό σου και να γίνει τέλειο η θα επαιρνες ένα ίδιο άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης ;
τα βι-νταμπ δε βγαινουν απο το εργοστασιο τελεια, θα γινουν μετα ??
:D
τα βι-νταμπ δε βγαινουν απο το εργοστασιο τελεια, θα γινουν μετα ??
:D
Νίκο εμένα και 100 ευρο ζημιά να έβγαζε θα το πέταγα δεν ειναι όμως αυτο το θέμα μας χαχαχαχαα
στα σοβαρα τωρα, Σπυρο, πας το αμαξι και οπως λεει και ο Βασιλης τους λες
να το αλλαξουν (ιμαντας δυναμου) και με ευκαιρια αυτο να αλλαξουν ιμαντα χρονισμου και να γινουν ελεγχοι σε ακρομπαρα γτ ακουγα κατι θορυβους.
Τι μπορει να αλλαξανε δηλαδη ? Μπαλακια, ψαλιδια ολοκληρα, τι ? Και ποσο θα επιανε ?
Και καταρχην, δεν ειδοποιουν τον ιδιοκτητη προτου προχωρησουνε σε εργασιες που φτανουν συνολικα τα χιλια (1000) ευρω ?
:shok:
(:shok: για το συνεργειο εννοω)
*Volkswagen = People's Car
volkswagen --> volks + wagen --> λαος + αυτοκινητο --> κοσμος + αυτοκινητο --> κοσμος +car --> kosmocar
Φοβερη εμπνευση ο Μανδυλας...
Οσον αφορα τις τιμες, αλλαγη λαδιων στο GTI με φιλτρο λαδιου 180 ευρω το 2006. Μικρο σερβις στα 300+, μεγαλο στα 600+, αλλαγη βαλβολινων στο DSG 450 ευρω.
Πριν μερικους μηνες καηκε ο εγκεφαλος του βεντιλατερ στο Tiquan του αδερφου μου. 700 ευρω.
Πριν δυο βδομαδες μιλουσα με τον Σταματη στο τηλεφωνο γιατι ενας γνωατος εμεινε απο DSG στο Σιροκο του οπως εμεινε κι ο ιδιος στο Polo. Με 30% συμμετοχη πληρωνει 800 ευρω. Η εγγυηση ελειξε τον Ιουλιο.
Μετα απο αυτα που τραβηξα και που βλεπω τριγυρω, εχω δωσει τον ορκο της ανδρικης μου τιμης οτι δεν προκειται να ξαναγορασω group VAG. Ουτε ενα ευρω δε θα παει στα ταμεια των Πορσε/Πιχ ξανα. Συμφωνοι, και η BMW βγαζει προβληματα αλλα οδηγεις αυτοκινητο με DNA και προσωπικοτητα, οχι χαμπουργκερ απο τα McDonald's της αυτοκινητοβιομηχανιας. Ουστ.
στα σοβαρα τωρα, Σπυρο, πας το αμαξι και οπως λεει και ο Βασιλης τους λες
Τι μπορει να αλλαξανε δηλαδη ? Μπαλακια, ψαλιδια ολοκληρα, τι ? Και ποσο θα επιανε ?
Και καταρχην, δεν ειδοποιουν τον ιδιοκτητη προτου προχωρησουνε σε εργασιες που φτανουν συνολικα τα χιλια (1000) ευρω ?
:shok:
(:shok: για το συνεργειο εννοω)
δεν αλλαξανε τιποτα.οι αλλαγες που ζητησα ητανε ιμαντα δυναμο ιμαντα χροσνισμου και απο εκει και περα ακρομπαρα ελεγχο.με πηρανε τηλεφωνο και μου λενε συνολικα χρειαζεται ολα μαζι συν κατι αλλα οπως παγουρι αναθυμιασεων 1000 ευρω.η μπαταρια.προφανως και η μονη αλλαγη που θα γινει θα ειναι ιμαντας δυναμο και πολλα φιλακια..το θεμα ειναι αξιζει να τους ξεφτισλισω η οχι???
απλα πραγματα, πας με χαμογελο και τους λες
"οκ!μια χαρα!!! θα σας το φερω μετα τις 25 του μηνα γιατι αυριο φευγω διακοπες για εξωτερικο" και φευγεις κυριος!
και αστους εκει να περιμενουν την χηνα στο τελος του μηνα
Νομίζω ότι σύμφωνα με τα δικαιώματα του καταναλωτή, υποχρεούνται όλοι να ενημερώνουν τον πελάτη για το κόστος πριν προβούν σε οποιαδήποτε εργασία.
δεν αλλαξανε τιποτα.οι αλλαγες που ζητησα ητανε ιμαντα δυναμο ιμαντα χροσνισμου και απο εκει και περα ακρομπαρα ελεγχο.με πηρανε τηλεφωνο και μου λενε συνολικα χρειαζεται ολα μαζι συν κατι αλλα οπως παγουρι αναθυμιασεων 1000 ευρω.η μπαταρια.προφανως και η μονη αλλαγη που θα γινει θα ειναι ιμαντας δυναμο και πολλα φιλακια..το θεμα ειναι αξιζει να τους ξεφτισλισω η οχι???
Πλάκα κάνεις; Εννοείται. Πολλά μπορείς να κάνεις!!! Πάρα πολλά, όχι μόνο να τους ξεφτιλίσεις :whistle::whistle: . Προστασία του καταναλωτή.... Εφορία.... Γενικό εισαγωγέα...... email στην εταιρία (που πίστεψέ με θα πάθεις πλάκα με το τι θα κάνουν αυτοί απο εκεί. Μιλάω με ιδία εμπειρία...) που θα κάνεις περιγραφή του παραπόνου. Όρεξη να έχεις και φυσικά μια επίσημη γραπτή προσφορά απο αντιπροσωπεία (άλλη) που να φαίνονται οι τιμές των ανταλλακτικών. Αυτό είναι πανεύκολο και μπορώ να σε βοηθήσω.
Κατάλαβα ότι στα αλλάξανε και σου ζήτησαν 1000¤, μετά μην το σκέφτεσαι άλλαξε αυτα που θες ( προσωπικά δεν θα τα άλλαζα εκει) και χαιρετίσματα!!!
Πάντως παίδες η τιμή του σέρβις για vw αντιπροσωπεία είναι αυτή που θα ζητούσε κάθε αντιπροσωπεία.
Εγώ για ιμάντα στο clio έδωσα 220, στο 34άρι είχα δώσει 300. (μην ξεχνάμε τα εργατικά που λύνεις τα πάντα).
Σε golf V συνάδελφος έδωσε 500 γιούρο στον Παζαρόπουλο (νομίζω) για μεγάλο σέρβις.
Δεν εξετάζω αν είναι πολλά τα 1000, απλά θεωρώ πως για επίσημη αντιπροσωπεία και για τέτοιας έκτασης σέρβις είναι κάτι που το περιμένεις.
Να μιλήσουμε για τις χρεώσεις του Σπανού; :P
Να κάνω μια χαζή ερώτηση?
Τα service γιατί δεν τα κάνετε μόνοι σας?
Αν σε κάτι χρειάζεται να σηκωθεί το αμάξι, πηγαίνετε σε ένα εξειδικευμένο ή σε κάποιο καλό μάστορα με το ανταλλακτικό στο χέρι και του λέτε: πόσο θα κοστίσει να αλλάξουμε το τάδε ανταλλακτικό που έχω ήδη αγοράσει?
Χαζή ερώτηση ε?
Υ.Γ τα forum γιατί υπάρχουν? ρωτήστε τι χρειάζεται να αλλαχθεί στα χιλιομετρα σας και θα σας βοηθήσουν πολλοί
κανονικα το σερβις που αναφερεις δεν κανει πανω απο 250 ευρω χοντρα χοντρα......παρε το αμαξι και φυγε απο κει τρεχοντας .
Πέρνα και απο τον Μπουρμά. Ειναι ο πιο φτηνός στα service.