Επιστροφή στο Forum : [E46] Πλαφονιερες ποδιών
Christopherk
10-07-13, 01:13
Από ότι είδα υπάρχουν έτοιμες αναμονες κάτω από το ταμπλό, ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τις πλαφονιερες γιατί στην μαμά θα είναι αρκετά ακριβές.
giannis_compact
10-07-13, 02:23
Οι πλαφονιερες εχουν 5 ευρω η μια δεν ειναι ακριβες. Για την ακριβεια ειναι σποτακια. Αναμονες δεν υπαρχουν, πρεπει να τραβηχτουν καλωδια.
savvas bmwdakias
10-07-13, 11:03
Από ότι είδα υπάρχουν έτοιμες αναμονες κάτω από το ταμπλό, ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τις πλαφονιερες γιατί στην μαμά θα είναι αρκετά ακριβές.
Οπως λεει ο Γιαννης δεν υπαρχουν αναμονες πρεπει να τραβηξει καλωδια το χω κανει και γω στο δικο μου ειναι πολυ απλο. Εκτος απο τα φωτακια που πρεπει να αγορασεις τα οποια ειναι φτηνα πρεπει να αγορασεις και το καπακι απο απο πανω το οποιο το δινει ξεχωριστα για να μην διαχεεται το φως παντου.Κοστος 15-20 ευρω ολα μαζι περιπου.
Christopherk
10-07-13, 20:55
Λογικά όλα αυτά από αντιπροσωπία κατευθείαν από ότι καταλαβαίνω
Λογικά όλα αυτά από αντιπροσωπία κατευθείαν από ότι καταλαβαίνω
Ακριβώς! thumb
dark knight
11-07-13, 08:32
εμενα ηταν εγκατεστημενα απο το εργοστασιο ,αν εννοειτε στα ποδια οδηγου-συνοδηγου.
Όλα τα παραπάνω αφορούν και στο 90άρι άραγε; (για πακέτο φωτισμού δεν μιλάμε; )
dark knight
11-07-13, 08:44
νομιζα οτι ηταν στανταρ σε ολα τα 46αρια
νομιζα οτι ηταν στανταρ σε ολα τα 46αρια
όχι είναι στα έξτρα :(
katsaraios
11-07-13, 10:51
Αντιπροσωπεια???:hystericalbs1::hyste ricalbs1:
Αν πας να στο τοποθετησουν εκει κρατα πορτοφολαρα...
Αντιπροσωπεια???:hystericalbs1::hyste ricalbs1:
Αν πας να στο τοποθετησουν εκει κρατα πορτοφολαρα...
Να πάει να πάρει τα ανταλλακτικά λέμε. Εγκατάσταση ούτε για αστείο. Θα του χρεώσουν κανα 2 εργατοώρες οπότε πάει τον έκαψαν :p
katsaraios
11-07-13, 13:49
Δεν ειναι πολυ δυσκολο αν πιανουν τα χερια και αντεχεις λιγο ξηλωμα...αν παρεις τα σποτακια ενημερωσε για τιμη.
Εγω στο Χ3 πήρα τα λαμπάκια και τα καπακια τους και ενας ηλεκτρονικός μου τραβηξε ρευμα και τα συνδεσε. ΜΗΝ πάς στην αντιπροσωπεια!!! Μου ζητησαν για αυτη την εργασια 150 Ευρω!!