PDA

Επιστροφή στο Forum : Υποψήφιος BMWΔάκιας

ChristosKDE
07-07-13, 22:28
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του site! Είμαι καινούριο μέλος. Είναι να αγοράσω μια μπέμπα Μ3 Ε46 SMG αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τυχών προβλήματα στο αυτοκίνητο. (Αν βγάζει προβλήματα και πού) για να ξέρω τι να προσέξω στην αγορά της. Μένω στην Γερμανία και μέχρι τώρα είχα μόνο Mercedes. Μιας και μεταπήδησα στην δουλειά μου απο την Daimler στην BMW λέω να αποκτήσω μία. Έχω βρεί αρκετές Μ3 εδώ για αγορά και με λίγα χιλιόμετρα και προσεγμένες. Παρακαλώ θα ήθελα τα φώτα σας.
Ευχαριστώ!

aristent
07-07-13, 22:40
Καλως ηρθες κατ'αρχην!!!:thumbsup:

:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:

αφου δουλευεις για την BMW τωρα,πες τους να σου δωσουν μια Μ3 δωρο....αλλιως θα πηγαινεις στη δουλεια με την μερσεντες!!!:thumbsup:

Bazil Van Sinner
07-07-13, 22:42
παρε audi να σωθεις!

ChristosKDE
07-07-13, 22:45
Σ΄ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. :thnx: Ούτως ή άλλως θα πηγαίνω στην δουλειά με την merceda. Η μπέμπα θα κυκλοφορεί μόνο με καλό καιρό. Καλά θα ήταν να μου κάνανε μία δώρο αλλά τέτοιο σενάριο δεν παίζει :original:

Skyline_IS
07-07-13, 22:45
:viannen_01:

το thread σου ειναι αυτο:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13310&highlight=%F0%F1%EF%E2%EB%E7%EC%E1%F4%E1

Επιγραμματικά:
-κοβουν πατωμα στο υψος τις πισω γεφυρας
-αντλια smg
-vanos

Καλο ψαξιμο και καλες αγορες!
Γερμανια σε ποια περιοχη μενεις?

ChristosKDE
07-07-13, 22:46
:viannen_01:

το thread σου ειναι αυτο:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13310&highlight=%F0%F1%EF%E2%EB%E7%EC%E1%F4%E1

Επιγραμματικά:
-κοβουν πατωμα στο υψος τις πισω γεφυρας
-αντλια smg
-vanos

Καλο ψαξιμο και καλες αγορες!
Γερμανια σε ποια περιοχη μενεις?

Backnang λέγεται η περιοχή. 30κμ απο Stuttgart είναι.

ChristosKDE
08-07-13, 10:57
Υπάρχει μόνιμη λύση για αυτά τα προβλήματα εκτός απο το πάτωμα που γίνεται ή είναι τρύπιος κουμπαράς? Αλλιώς να κοιτάξω το Ε92!

panose30
08-07-13, 11:16
Υπάρχει μόνιμη λύση για αυτά τα προβλήματα εκτός απο το πάτωμα που γίνεται ή είναι τρύπιος κουμπαράς? Αλλιώς να κοιτάξω το Ε92!

υπαρχουν ενισχυσεις για το πατωμα και ειδικος εποξικος αφρος,,αλλα φτανει να προλαβεις το κακο γρηγορα..αν ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση και να το φτιαξεις μπορει να ανοιξει το πατωμα σε αλλο μερος..επισης αντλιες smg ειναι ακριβη η αντικατασταση της..Γενικα το Ε46 Μ3 δεν ειναι και το ποιο αξιοπιστο αμαξι

ChristosKDE
08-07-13, 11:40
υπαρχουν ενισχυσεις για το πατωμα και ειδικος εποξικος αφρος,,αλλα φτανει να προλαβεις το κακο γρηγορα..αν ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση και να το φτιαξεις μπορει να ανοιξει το πατωμα σε αλλο μερος..επισης αντλιες smg ειναι ακριβη η αντικατασταση της..Γενικα το Ε46 Μ3 δεν ειναι και το ποιο αξιοπιστο αμαξι

Πλήρης απογοήτευση! Μου αρέσει που μας κάνουν εμάς συνέχεια κοντρόλ για την ποιότητα! :thumbsdown:

ΔημήτρηςΜ3
08-07-13, 12:26
Αφου δουλεύεις στη BMW
Έχεις ενα + στο να βρεις καλο αμάξι !!!
3 τα αρνητικά του Μ3
Αλλα πολλα τα καλα του !!!
Αν έχεις τρέλα steak to the plan για το Μ3
Πίστεψε με θα το ευχαριστηθεις !!!
Υ,γ τα Ανταλακτικα βανος αντλία κλπ
Νομίζω τα βρίσκεις πιο φτηνα απο οτι εδω και δε που εσυ δουλεύεις
Στην πενβε

Ptboul
08-07-13, 12:27
Μήπως πλέον συμφέρει η αγορά από Ελλάδα;..

Εγώ πάντως θα κοιτούσα για 92άρι.

ChristosKDE
08-07-13, 12:44
Αφου δουλεύεις στη BMW
Έχεις ενα + στο να βρεις καλο αμάξι !!!
3 τα αρνητικά του Μ3
Αλλα πολλα τα καλα του !!!
Αν έχεις τρέλα steak to the plan για το Μ3
Πίστεψε με θα το ευχαριστηθεις !!!
Υ,γ τα Ανταλακτικα βανος αντλία κλπ
Νομίζω τα βρίσκεις πιο φτηνα απο οτι εδω και δε που εσυ δουλεύεις
Στην πενβε

ΓΙΑ την BMW δουλεύω όχι ΣΤΗΝ BMW! Κατασκευάζουμε όλες τις σωληνώσεις για τα κλιματιστικά των περισσοτέρων αυτοκινήτων. Ferrari, Lambo, Bendley, Bmw, Mercedes κτλ.

Εγώ είμαι στο τμήμα της BMW. Αυτό για να μην γίνει παρεξήγηση. :original:

Θα το ψάξω το θέμα πάρα πολύ πριν την αποκτήσω! Θα περάσουν απο κόσκινο :th_Laie_67-1:

ΥΓ Τα "μέταλλα" είναι αλλαγμένα σε μοντέλο 2004 και μετά ή μπα?

Με συγχωρείτε για τις βλακώδεις ερωτήσεις.

panose30
08-07-13, 13:00
ΓΙΑ την BMW δουλεύω όχι ΣΤΗΝ BMW! Κατασκευάζουμε όλες τις σωληνώσεις για τα κλιματιστικά των περισσοτέρων αυτοκινήτων. Ferrari, Lambo, Bendley, Bmw, Mercedes κτλ.

Εγώ είμαι στο τμήμα της BMW. Αυτό για να μην γίνει παρεξήγηση. :original:

Θα το ψάξω το θέμα πάρα πολύ πριν την αποκτήσω! Θα περάσουν απο κόσκινο :th_Laie_67-1:

ΥΓ Τα "μέταλλα" είναι αλλαγμένα σε μοντέλο 2004 και μετά ή μπα?

Με συγχωρείτε για τις βλακώδεις ερωτήσεις.

ναι ειναι αλλα νομιζω απο τον 7 του 2003 και μετα..ξερω 100% απο το 2004 και πανω ειναι κομπλε στο θεμα μεταλλων..

ΔημήτρηςΜ3
08-07-13, 17:59
Οταν είχα πάρει εγω το Μ3
Απο μλκ και μονο άλλαξα αντλία λαδιού
Κ μετταλα ετσι προληπτικά !!!