Επιστροφή στο Forum : Ε46 detailing...
Bazil Van Sinner
07-07-13, 11:53
Εχουμε καποιο καλο επαγγελματια στις Σερρες η' στη Δραμαγια να περιποιηθει
το αμαξι μου?
αμα φτιαξετε την πιστα,νομιζω οτι μπορουμε να στειλουμε τον Μανωλιο απο την Κρητη και τον Σεφ απο την Κυπρο!!!
.....στις δυο ροδες θα το πανε!!!:thumbsup:
Giorgos 116i
07-07-13, 12:05
και εγω ψαχνω bazil ειναι ενας στο Σιδηροκαστρο που κανει καλυ δουλεια και μου ειπε ενα παλικάρι απο το forum καποιον στην Θεσσαλονίκη ο οποιος ερχεται συχνα σερρες, τον περιμένω την επομενη φορα που θα ερθει να δει το αυτοκίνητό μου για να μου πει περιπου το κοστος...
Το γυάλισες τελικά?
Πες μας εντυπώσεις...
Bazil Van Sinner
17-11-14, 19:56
Το νήμα είναι απο πέρσι το καλοκαίρι.
Τόλμησα και δοκίμασα έναν φαφλατά φανοποιό τότε,
και αυτό που κατάφερε ήταν να δίωξει προσωρινά την αράχνη
αλλά να μου αφήσει κάποιες γυαλάδες στο καπό και στην πόρτα
του συνοδηγού.....
Θα ασχολήθω ξανά με την καινούρια χρονιά αλλά,
ή θα πρέπει να κατέβω Θεσσαλονίκη ή diy .
Το σκέφτομαι ακόμη. ☻
Το ξέρω ότι είναι από πέρσυ το νήμα για αυτό και επανήλθα
Πάντως εκπληκτική δουλειά στο Βορρά κάνει ο Ανδρέας- Dazzle
E36-Hartge
17-11-14, 21:26
+1 για τον Ανδρέα-Dazzle
Αν δεις δουλειά του και τα αυτοκίνητα που έχει ασχοληθεί θα πας με κλειστά τα μάτια!
Bazil Van Sinner
17-11-14, 21:32
Και γω το σημείωσα για να δείξω τον χρόνο.
Να ρωτήσω και κάτι μιάς και το ξαναπιάσαμε.
Για να πας το αυτοκίνητο σε τέτοιο επαγγελματία σημαίνει πώς
το αμάξι είναι "καθαρό" απο σημάδια?
Όπου σημάδια βλ. προφυλακτήρα,μάσκα,φτερά στο ύψος των φλάς απο πετραδάκια-
σκασιματάκια ή το βάφω πρώτα και μετά?
Εξαρτάται για τι κατάτασταση μιλάμε
Εαν έχει φύγει χρώμα μπορεί ο αλοιφαδόρος να κάνει ζημιά
Αλλιώς το καλύπτεις με ταινία.
Στο 34άρι (ήταν και μπορντό) που είχα κάνει την ίδια δουλειά (γυάλισμα - κέρωμα) κατάφερα να αναδείξω το πρόβλημα από τα πετραδάκια περισσότερο.
Έβλεπες ένα αμάξι πένα κ πήγαινες μπροστά στο καπό και έβλεπες να φωσφορίζουν τα λευκά σημαδάκια.
Τελικά έβαψα καπό και προφυλακτήρες, άλλαξα και το σήμα μπροστά και έγινε κούκλα.
giorgak_IS
18-11-14, 09:24
Εχουμε καποιο καλο επαγγελματια στις Σερρες η' στη Δραμαγια να περιποιηθει
το αμαξι μου?
Sorry για το off topic,bazil απο Σερρες εισαι..?
Bazil Van Sinner
18-11-14, 09:46
Στο 34άρι (ήταν και μπορντό) που είχα κάνει την ίδια δουλειά (γυάλισμα - κέρωμα) κατάφερα να αναδείξω το πρόβλημα από τα πετραδάκια περισσότερο.
Έβλεπες ένα αμάξι πένα κ πήγαινες μπροστά στο καπό και έβλεπες να φωσφορίζουν τα λευκά σημαδάκια.
Τελικά έβαψα καπό και προφυλακτήρες, άλλαξα και το σήμα μπροστά και έγινε κούκλα.
Και γω κατί τέτοιο με κόβω να κάνω Pt ,
Μάλλον θα ξαναβάψω προφυλακτήρα + καπό και για πρώτη φορά τα φτερά μου
τα οποία κάνουν μέτωπο μπροστα μπροστα και μαζεύουν πολύ πόνο και αυτά.
Σήμα έχω χορηγία απο τον Άρη (https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=502598&postcount=14) :thanks: και θα μπεί μόλις είναι έτοιμο και το υπολοιπο αμάξι :original:
Ε ναι, Αν δεν μαζεύεται το αμάξι με ένα σωστό γυάλισμα, το βάψιμο είναι μονόδρομος για να έχεις καλό αποτέλεσμα.
Είναι μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα η φάση, διότι πχ. πριν 2 χρόνια έριξα ένα φρεσκάρισμα στους προφυλακτήρες του si.
Άντε να αποδείξεις ότι το αμάξι είναι κομπλέ και ότι εμένα μου αρέσει να το βλέπω πένα και βάφω από κουσούρι.
Θέλω να πω ή το αφήνεις ως έχει ή το βάφεις με την ανάλογη χασούρα (μεταπωλητική).
Bazil Van Sinner
18-11-14, 13:44
ερώτηση:αν ειναι να γυαλιστεί,τα φρεσκοβαμμένα κομμάτια τα περιποιούμαστε ομοίως με το υπόλοιπο σώμα?
Χαζομάρα όποιου έχει σκάλωμα με τα ξαναβαμμένα κομμάτια.Οταν το πήρα εγώ είχε μόλις βάψει προφυλακτήρα ο τύπος,απο την στιγμή που δέν είχε χτύπημα,καθε άλλο παρά θετικό ήταν για μένα.Απο κει και πέρα δέν με ενδιαφέρει και πολύ η μεταπωλητική του αξία,η οποία είναι έτσι και αλλίως δυσανάλογα μικρή με την αξία του γιατί δεν βλέπω να το δίνω ποτέ.
Μετά και απο το τελευταίο σόκ που έπαθα με την καινούρια άδεια,νομίζω πως αυτή η καρότσα βγήκε για μένα.Είχα κάνει την αίτηση τον Ιούλιο για αλλάγη 1ης κυκλοφορίας στην ευρώπη αλλά δέν είχα πάει να πάρω το χαρτί.Πήγα ,λοιπόν,προχτές και το πήρα στα χέρια μου.Μόλις το είδα αστραψαν τα μάτια μου.
1η μέρα κυκλοφόρησε στον μάταιο τούτο κόσμο ,την ημέρα των γενεθλίων μου το 2001 :original:
Εχώ πολλά στο μυαλό μου,χρόνο πολύ ,ζωή να'χουμε πάμε για μια αφαίρεση ρυτίδων ,πανάδων και λοιπών σημαδιών να ξαναδείξει την ομορφιά της και συνεχίζουμε thumb