PDA

Επιστροφή στο Forum : Eργασία στο εξωτερικο

Dioskouroi
06-07-13, 13:40
Καλησπέρα σε όλους
η Εταιρία που εργάζομαι Kahn Design (https://www.kahndesign.com) (με έδρα το Bradford, UK) ψάχνει να προσλάβει άτομα...
Μου είπαν κ εμένα να έχω το νου μου για μερικές θέσεις.
αυτην την περίοδο ψαχνουμε:
Graphic Designer με γνωσεις Φωτογραφίας
Multimedia - 3d Designer
και
German Speaker με καλα skills σε πωλησεις.

Σκέφτηκα να ανοίξω ενα θεμα μηπως και ενδιαφέρεται, κανείς απο εδώ, ποτέ δεν ξερεις απο που θα σου ρθει!

αμα ενδιαφέρεται κανεις για ινφος ΠΜ ή mail manos@kahndesign.com

το παρόν θέμα θα μπορει να χρησιμοποιηθεί αν ειναι και για ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον... ολο και περισότεροι φευγουμε ποτέ δεν ξέρεις τι και απο που θα προκύψει κάτι...
Eπίσης εδω θα μπορούμε να συζητάμε και τις εμπειρίες του καθενός ξενιτεμένου!

αμα ειναι σε λαθος ενώτητα το θεμα ας μετακινηθεί
Thankss

Stathis
06-07-13, 13:42
Αν θελησει να επεκταθει στην αγορα του κλασσικου σκουτερ εχε με υποψιν σου.
Μπραβο μανο ευχαριστουμε.

Dioskouroi
06-07-13, 13:47
ας κανουμε οτι μπορουμε οσο ειμαστε ακομα ΕΕ !
Οποιος προλάβει...
εγω προσπαθω γτ ξερω οτι υπάρχουν παιδια εκει έξω με πολυ ταλέντο στην λάθος χώρα την λάθος εποχή...

αν και εχω φαει ήδη το κεφάλι μου μια φορά... :p

Dioskouroi
06-07-13, 13:54
αν και εχω φαει ήδη το κεφάλι μου μια φορά... :p

Αν εχετε καναν γνωστο στην Lancia-Hellas στειλτε του χαιρετίσματα... :whistle:

S8N
06-07-13, 13:59
Αν εχετε καναν γνωστο στην Lancia-Hellas στειλτε του χαιρετίσματα... :whistle:

Εχω εναν και ειναι και υψηλα ισταμενος. Θα του στειλω κι απ' τους δυο μας.

Οι θεσεις που προαναφερες αφορουν εργασια στο εξωτερικο να υποθεσω;

spar@
06-07-13, 14:15

να υποθεσεις?
αφου το γραφει...
θα σε ειδοποιησουμε...μην στειλεις καν!:th_Laie_67-1:

Dioskouroi
06-07-13, 14:38

ναι ειναι για internship
3 μηνες δοκιμαστικη περιοδος (πληρώνεσαι κανονικα, το κανει το 99% των εταιριων εδω, και μετα υπογραφεις contract)

οσο για Lancia - Hellas πες τους να σταματήσουν να συντασουν την προσφορα που τους ζητησα για 50 wrangler unlimited πριν 2 μηνες... νταξει τα πηραμε απο Πορτογαλια...
τ@ν@ Μερκελ.....

Monsta
06-07-13, 15:48
Κοίτα Μάνο, δε διευκρινίζεις τα εξής:

1. Αν, ο κύριος Kahn δίνει τουλάχιστον 4Κ / μήνα Χ 14. Δεν είναι δυνατόν πες του ο υποψήφιος να πληρωθεί λιγότερα από έναν έλληνα Δημόσιο υπάλληλο της ΕΡΤ. Δώσε του ανθρώπου να δει με τα μάτια του μισθούς ηχοληπτών-μεταφραστών σε περίπτωση που δε σε πιστεύει.

2. Αν, παρέχει κάποιο άλλο επίδομα του στυλ 'προσέλευσης on-time', 'πλύσιμου χεριών', 'η/υ και φωτοτυπικού', 'ανέβασμα φακέλου', 'προθέρμανσης μηχανημάτων' ή τέλος πάντων κάποιου άλλου πρωτότυπου επιδόματος που έχουν τα 'τσακάλια' εκεί στο ....απολίτιστο UK. Έτσι ρε παιδί μου για να κάνει λίγο ελκυστική τη θέση; δε γίνεται να δουλεύουμε τώρα μόνο για ένα μισθουλάκο.

3. And last but not least, αν η εργασία είναι ΜΟΝΙΜΗ, ΚΑΡΑΜΟΝΙΜΗ χωρίς να έχει κανείς το δικαίωμα να τον κουνήσει από τη θέση του.

Please please please, do clarify these points for us, in order for you to receive the appropriate feedback.

Αλλιώς σόρρυ δλδ, αλλά δεν αξίζει καν το κόπο να ξεβολευτούμε ρε φίλε.

Θενκς!!

S8N
06-07-13, 16:04
Παντως η Kahn ειναι πασιγνωστη για της ζαντες της εκει.

Dioskouroi
06-07-13, 16:12
ναι.....

https://www.youtube.com/watch?v=akDDd829jLg

αλλα και για τα σαλόνια..

https://www.youtube.com/watch?v=AV6g7ZSvKtE

(σκεφτομαι να ζητησω αυξηση :p )

Monsta
06-07-13, 16:23
ναι.....

(σκεφτομαι να ζητησω αυξηση :p )

Απλά πράματα. Απείλησέ τον πως θα κάνεις απεργία. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΟΥ, μη κάθεσαι άπραγος !!!!

Dioskouroi
06-07-13, 16:28
Απλά πράματα. Απείλησέ τον πως θα κάνεις απεργία. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΟΥ, μη κάθεσαι άπραγος !!!!

αφιερωμενο Κωστα!

https://www.youtube.com/watch?v=JlSsbNc0_u0

spar@
06-07-13, 16:32

δηλαδη Αρη ειναι ο Πεττας της Αγγλιας?
μαζι με τον Βρανακη?
να παω ή οχι?

Stathis
06-07-13, 18:30

Να κανουμε σωματειο.:th_Laie_67-1:

Dioskouroi
06-07-13, 20:38
Να κανουμε σωματειο.:th_Laie_67-1:

το χω σκεφτει! :whistle:

Thomelef
06-07-13, 20:46
Εξωτερικο συνεργατη στο τμημα του 3d design που να τους στελνει ετοιμο προτζεκτ σε 2 μερες τους κανει???

Στελνουν δλδ το χαρτι με αναλυτικες διαστασεις οπως το εχει σχεδιασει ο σχεδιαστης και θα το εχουν πισω σε τρεις μερες...

Επισεις και ετοιμο για μηχανη μπορω να τους το στελνω, αρκει να εχω το cad-cam που δουλευουν.

Καθομαι που καθομαι τα απογευματα, που ξες...αν τους ενδιαφρει κατι τετοιο, μπορω να τους στειλω δειγματα ερασιτεχνικης δουλειας με θεμα το αυτοκινητο.

Εχω σχεδιασμενο μισο Ε46, ενα πορτ μπαγκαζ σι ες ελ, ενω απο ζαντες εχω τις μαμα τις 18αρες το Μ3.

Κυριως δουλευω με ρινο για σχεδιο, μιας και η δουλεια μου εχει να κανει με επιφανειες πιο πολυ, πραγμα που το ρινο μαζι με το στουντιο μαξ ειναι τα καλυτερα.